PDA

View Full Version : Bir efsanenin sonu!

Universal
19.Ocak.2010, 20:52
Digitürk yönetimi küfür bitsin diye yorumcusu Erman Toroğlu ile yollarını ayırdı.

321 milyon dolarlık ihalenin hemen ardından Digitürk Genel Müdürü Ertan Özerdem, HABERTÜRK’E özel olarak “Futbolda küfür bitecek” açıklamasını yapmıştı. Ardından Şansal Büyüka, kendi içlerinden dahi olsa futbolun marka değerine zarar veren kimseye izin vermeyeceklerini söylemişti. Bu açıklamaların ardından herkes “Ne olacak?” diye beklerken bomba bir anda patladı. Digitürk ilk adım olarak 14 yıldır televizyonlarda bir efsane olan Maraton programında yer alan Erman Toroğlu ile yollarını ayırdı. Karar resmi olarak Toroğlu’na da iletildi. Artık bundan sonra hakem hatası olup olmadığına Erman Hoca değil, seyirci kendisi karar verecek. Şansal Büyüka’nın tüm çabası ise en azından programın bu sezon sonuna kadar devam etmesi.

Aslında Digitürk bu kararı uygulamaya koymayı uzun süreden beri düşünüyordu. Ancak araya giren Büyüka bu düşünceyi geciktirmeyi başarmıştı. İhaleden sonra ise bu değişiklik hemen yapıldı. Digitürk’ün üst kademesi 321 milyon dolarlık ihaleden sonra, küfürün engellenmesi, bu sayede reytingin artması ve özellikle AB gurubunun kanalı daha fazla izlemesi için geniş çaplı bir operasyon planlıyordu. Ve uzun zamandan beri de Erman Toroğlu’nun program sırasındaki davranışlarından, konuşmalarından, insanlara ve hakemlere hitap şeklinden büyük bir rahatsızlık duyuluyordu. Toroğlu’nun bayan ve çocukları ekran başından kaçırttığını düşünen Digitürk yönetimi, uzun süre konuşulacak radikal bir karara imza attı. Ancak her şeye rağmen Şansal Büyüka en azından bu sezon bitimine kadar programın devam etmesi için Digitürk yönetimi ile yoğun pazarlık halinde. Büyüka bu isteğini kabul ettirse de, program sadece dört ay yayında kalacak ve yeni sezondan itibaren Maraton programı artık tarihe karışacak.

FENERBAHÇE MAÇI DA YAKTI

Digitürk yönetiminin tepkisini çeken bir diğer olay da bu sezon Fenerbahçe-Galatasaray maçından sonra yaşandı. Fenerbahçe’nin 3-1 galibiyeti ile biten karşılaşmadan sonra Erman Toroğlu, Sarı-Lacivertli takımın galibiyeti yerine toplam 48 dakika bu maçta yapılan hakem hatalarına değindi. Sadece 5 dakika Fenerbahçe’nin galibiyetini konuşan Toroğlu’nun bu davranışı, büyük tepki gördü. Yöneticiler, “Galatasaray maçı kaybetmiş. Bugün bu programı sadece Fenerbahçeliler izleyecek. Siz ise hakem hatasından söz ediyorsunuz ve galip ekibe yer vermiyorsunuz” diyerek Toroğlu’na ağır bir eleştiri yöneltti. Hatta Digitürk yönetimi o gün Erman Toroğlu ile yolları ayırma kararı aldı.

Ancak devreye bir kez daha Şansal Büyüka girdi. Şu anda Digitürk’te yoğun bir gündem var. Şansal Büyüka’nın üst kademe ile yaptığı toplantılar sürüyor. Büyüka’nın, Toroğlu’nun olmadığı ‘Maraton’u tek başına ya da bir başkası ile yapması mümkün değil. Böyle bir durumu kesinlikle kabul etmez. Ama en azından kendisine mayısa kadar süre verilmesini ve bu kararın yeni sezonda uygulanmasını istiyor. Eğer Digitürk yönetimi kararının hemen hayata geçirilmesi konusunda ısrarcı olursa Maraton programı bu hafta sonu itibarıyla tarihe karışacak.

Aslında bu tarihi bir karar. Ya şimdi ya da dört ay sonra artık hakem hataları masaya yatırılmayacak, ön plana çıkmayacak, ağır tartışmalar yer almayacak. Hakemlere ağır söylemler ortadan kalkacak. Hakem hatalarına sadece ‘Piero’ görüntüleri eşliğinde seyirci karar verecek. Ve Digitürk bunu hem küfürü ortadan kaldırmak, hem de 321 milyon dolarlık bir malın marka değerini korumak için yapacak.

Bundan sonra Digitürk’te alınacak hiçbir karara şaşırmamak gerekiyor. Görünen o ki, 5 yılda toplam 2.5 milyar dolarlık bir bedele ulaşan futbol yayın endüstrisi, spor medyasında “tasfiye” listesi hazırlatacak.

Neron_FB
19.Ocak.2010, 21:05
sevindim..Keşke azıcık daha insani tepkiler verebilseydi gerek kalmazdı. Eğer Şansal bile Erman'ı gönderebiliyorsa hakikaten de bu işi ciddiye alıyorlar demektir.

Addolorato
19.Ocak.2010, 21:07
Fatih Terim gelecek diyorlar.. Erman Hoca yerine.

Sekopej
19.Ocak.2010, 21:07
Digitürk mutlaka Rıdvan'ı transfer etmeli, maçlarda yorum yapabilir ama aslı olarak maç sonu programlarında Rıdvan olmalı. NTV'yi bırakırsa Güntekin ile beraber alınması ise harika olur. Maç görüntülerini NTV 1 gün sonra verebileceği için izlenme konusunda sıkıntı olabilir.

Maç sonunda Erman Toroğlu yerine Rıdvan'ı izlemeyi çok isterim zaten maç bitince de izlemiyordum Lig TV'yi, NTV'ye geçiyordum.

KaPaLı
19.Ocak.2010, 21:10
En isabetli kararı vermişler.

BeeTLeJuiCe
19.Ocak.2010, 21:32
Şansal Büyüka ve Musa Çözen mi o yönetmen onlarıda yolladılarmı ne polemik, nede habire tekrarı gösterilen tartışmalar. Azıcık güzel hareketlerin tekrarını izleyelim...

vuque
19.Ocak.2010, 21:35
Çok Doğru Bir Karar...

IcedEarth
19.Ocak.2010, 21:39
Türkiye'de maalesef düzgün bir yorumcu yok gibi... Bu bakımdan Erman Toroğlu'na sallamak da gereksiz... Ben açıkçası üzüldüm, hiç değilse renkli bir ikili idi Şansal ve Erman... İnşallah açık kanalda yeniden başlarlar Maraton'a...

Sekopej
19.Ocak.2010, 21:43
Şansal Büyüka LigTV'nin patronu konumunda, o nedenle başka kanalda program devam etmez, bu görevi bırakmaz yani Şansal Büyüka.

IcedEarth
19.Ocak.2010, 22:09
Belki daha sonra ??

El Barto
19.Ocak.2010, 22:09
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

RaSenGan
19.Ocak.2010, 22:12
Üzüldüm açıkçası.

KanaKe
19.Ocak.2010, 23:33
Hic üzülmedim süper oldu. Senelerdir zarar verdi bu adam Türk futboluna sonunda kurtulduk.

Varonil
19.Ocak.2010, 23:34
Sevindim,daha önceden yapılmalıydı.

Şu ülkede televizyonlarda futbol konuşulan tek bir program var o da Rıdvan Dilmen&Güntekin Onay ikilisinin çıktığı %100 futbol.Zaten başka yorum dinlediğim bir program yok umarım Digitürk iyi bir atak yapar.

MeMo
19.Ocak.2010, 23:35
Yıllardır saçma sapan işler yapıyordu iyi oldu.Son haftalarda zaten iyice sapıttı.

DenizlispoR
19.Ocak.2010, 23:36
Emre abiye katılıyorum.

Universal
20.Ocak.2010, 00:45
Rıdvan Dilmen kesinlikle maç içi yoruma gelmesi gerekiyor ama; vakt-i zamanında bir derbi maçında Fenerbahçe kimliğini konuşturarak ayrım bir yayın yaptıkları için o gün bu gündür lig maçlarında canlı yorumcu koymuyorlar. Avrupa Kupasında sadece izleme imkanı bulmuştuk.

Erman Toroğlu doğru konuşuyor ama; doğrularını ifade ederken seçtiği cümleler yüzünden bugünkü noktalara gelindi. Eğer kendini tartarak konuşsaydı, Erman Hoca bir fenomen olabilirdi.

KanaKe
20.Ocak.2010, 01:26
Birde basur muhabbeti vardi onuda hic unutmam :) Ha birde bu sezonki tuvalet kagidi ile top cizgiyi gectimi gecmedimi muhabbetide unutulmazlar arasina girdi benim icin :)

Bekq
20.Ocak.2010, 03:00
Renkli bir kişiliği vardı. Kendisini fazla izlemezdim fakat netten komik videolarına bakarak eğlendiğim günler oldu. Özleyeceğim. :D

Hugo
20.Ocak.2010, 03:14
Doğru söylüyordu evet. Ama doğruyu nasıl söylemesi gerektiğini bilmiyordu ya da olayı rating kaygısıyla abartarak anlatıyordu.

TR.CaPTaiN
20.Ocak.2010, 03:19
Erman Toroğlu işsiz kalmaz. Genelde yorumlarını beğenmesem de Toroğlu ve Ahmet Çakar yorumculuğun şov kısmını çok iyi yapıyor. Tabi Toroğlu başka kanala geçtiğinde şunu oynat, bunu oynat diyemez; çünkü elinde istediği her görüntü, her istatistik olmayacak. Maraton'un yerine yapılacak programa da önemli kişiler seçilmeli; sonuçta yayıncı kuruluşun programı olması sebebiyle kullanılacak bolca malzeme var.

El Barto
20.Ocak.2010, 09:45
Erman Toroğlu doğru konuşuyor ama; doğrularını ifade ederken seçtiği cümleler yüzünden bugünkü noktalara gelindi. Eğer kendini tartarak konuşsaydı, Erman Hoca bir fenomen olabilirdi.

Kendini tartarak konuşsaydı Erman Toroğlu bu kadar sene bu işi yapıp buralara gelemezdi bence. İnsanlar kahvede nasıl konuşuyorlarsa Toroğlu biraz daha yumuşağını konuşuyordu ve bu insanlara aaa bu adam bizden biri dedirtiyordu. Bence yanlış bir karar verildi ama Muhammet'e katılıyorum Toroğlu işsiz kalmaz.

Aşk-ı Şehir
20.Ocak.2010, 10:02
Hic üzülmedim süper oldu. Senelerdir zarar verdi bu adam Türk futboluna sonunda kurtulduk.

Türk futboluna ne zarar veren insanlar var. Erman Toroğlu doğruları söyleyerek zarar verdiyse, varsın versin. Ben de üzüldüm diyebilirim...

sentugo
20.Ocak.2010, 10:02
Rıdvan Dilmen geçerse yanarız :D Digitürk'ü olmayan bir sürü ev var eminim çou Rıdvan'ı dinliyordur.. Maraton'a geçerse olmaz.. Ki zaten geçmez.. Ntv ile sözleşmeleri çok katı.. Sadece Türk Milli takım teknik adamı olacağı zaman işini bırakabilir diye birşey..

Erman toroğlu bence bilmiyorum.. Yorum yapamam..

ForsakeN
20.Ocak.2010, 12:27
Maraton'u zaten hiç izlemiyordum.Maç bittiği an Rıdvan Dilmen'e geçiyordum.Maçlardan sonra Maraton tarzı bi programı olursa en az 3 kişi ile yapılması daha iyi olur . 2 kişi olunca -zaten Büyüka da pek yorum yapmıyor- pek güzel olmuyordu.

scar face
20.Ocak.2010, 12:45
O gün valla çok kızmıştım Toroğlu na...
Beşiktaş a yenildiğimiz gün ise Gökhan Gönül e yapılan hareket hakkında 10 saniye konusup geçmişt oh kurtulduk

IcedEarth
20.Ocak.2010, 14:15
Ben de Rıdvan'ı beğenmiyorum açıkçası, Rıdvan'ı dinleyeceğime Ömer Üründül'ü dinlerim daha iyi...

MeMo
20.Ocak.2010, 16:21
Ben de Rıdvan'ı beğenmiyorum açıkçası, Rıdvan'ı dinleyeceğime Ömer Üründül'ü dinlerim daha iyi...

İnsanların fikirleri farklılık gösterebilir ama durum Erman Toroğlu'nu beğenip de Rıdvan'ı beğenmemek pek normal değil gibi.En azından çok büyük farklılıklar göstermiyor bu konudaki fikirler.

vego
20.Ocak.2010, 19:08
Kesinlikle.

DisCo
20.Ocak.2010, 19:15
Yöneticiler, “Galatasaray maçı kaybetmiş. Bugün bu programı sadece Fenerbahçeliler izleyecek. Siz ise hakem hatasından söz ediyorsunuz ve galip ekibe yer vermiyorsunuz” diyerek Toroğlu’na ağır bir eleştiri yöneltti.

Güya renklerin çıkarları değil futbol konuşuluyordu. Mevzu Fenerbahçe - Galatasaray maçı gibi düşünmeyin. Neticede bu tarz bir yorum getirilmişse kendi çıkarlarının yanında bazı renklerin çıkarlarına da yeri geldiğinde hizmet etmişler.

bugra 1905
20.Ocak.2010, 19:53
Ben Severdim Doğruda Konuşurdu Gitmesine Üzüldüm Doğrusu

Universal
20.Ocak.2010, 21:58
Kendini tartarak konuşsaydı Erman Toroğlu bu kadar sene bu işi yapıp buralara gelemezdi bence. İnsanlar kahvede nasıl konuşuyorlarsa Toroğlu biraz daha yumuşağını konuşuyordu ve bu insanlara aaa bu adam bizden biri dedirtiyordu. Bence yanlış bir karar verildi ama Muhammet'e katılıyorum Toroğlu işsiz kalmaz.

Abi kahvede konusan adamlarin evinde Lig TV oldugunu sanmiyorum. Erman Hocayi son yillarda sadece maddi gucu yuksek kisiler izledi. Zaten izleyen kesimde sosyo kulturel seviye olarak bu tarz konusmalari sadece alayci gozu ile bakar.

SAİT71
20.Ocak.2010, 23:15
Bence ekranlardan hakemleri linç edercesine eleştiren Ahmet Çakar ve bu türgiller temizlenmeli. Bu türk futbolu için bir hizmet olur. Baskısız ferah maç yöneten hakemler olur. Taraftarların fitilini ateşleyip, maçlardan sonra oluşacak olaylara meydan hazırlayan medya kendi adına önemli adımlar atmış olur. Bu türleri sevmiyorum. Tamam hakkı yeniyor takımın ama bunu sen söyleme bunu taraftar söylesin, herkes desin arasında bizi hakem kesti biçti. Sen orda sadece taktiği konuş, teknik adamın ne yaptığını oyuncuların performanslarını konuş. Bir maçtan sonra 1 saat sadece hakem konuşma. Maçı analiz et. Eğer bu şekilde eylemler yapıyorsan arkasında art niyet aranır. Renk farketmez kim olursa olsun hakemleri böylesine eleştirmeyecek. Tamam 1 dakikalık bir değin hakemin performansına. Hakem oldukça kötüydü, golde hatası vardı. Ofsaytı vermedi vs de sonra geç maçına. Didik didik Slowda pozisyon oynatıp kendinin bile zor seçtiği ve karar verdiği pozisyona sen nasıl hakemsin vs diye yorum yapan bir yorumcu (?) oraya oturmasın. Rıdvan D. gibiler otursun, Mehmet Demirkol gibileride otursun..

IcedEarth
20.Ocak.2010, 23:23
İnsanların fikirleri farklılık gösterebilir ama durum Erman Toroğlu'nu beğenip de Rıdvan'ı beğenmemek pek normal değil gibi.En azından çok büyük farklılıklar göstermiyor bu konudaki fikirler.
Neyin normal olup neyin normal olmadığını çok güzel tayin edebiliyorum kendimce, teşekkür ederim. Ve bu konuda da çok büyük farklılık gösterebilir fikirler, şahsen Fenerbahçe yenilince agresifleşen, Galatasaray yenilince gözlerinin içi gülen Rıdvan'a tercih edebilirim Ömer Üründül'ü... Türkiye'de doğru düzgün yorumcu olmadığını, Erman Hoca'nın bu kadar eleştirilmesinin yanlış olduğunu söylemem de Erman Toroğlu'nun yorumculuğunu beğendiğim anlamına gelmez...

sananes
21.Ocak.2010, 03:28
rıdvanının ki gibi renklerle alakalıdır seninkide o zaman sonuçta ömer üründül de gs taraftarı.ekstradan birde futboldan anlamıyo.sonuçta kimi koyarsak koyalım takımını bazen de olsa belli edecektir.en azından gözlerden belli etmiş rıdvan dilmen sözleriyle deği.neyse erman toroğlu ve ahmet çakar arasındaki fark ahmet hoca daha bi magazinsel yani erman toroğlu göruntüler üzerine yaptıgı ilginç benzetmeler,yorumlarla ön plana çıkarken ahmet çakar elinde hiç bişey yokken yaptıgı yorumlarla ilgi çekiyo.bu yüzden erman hoca lig tvden başka bi kanala gittiginde aynı tadı vermeyecektir begenenlerine.şahsi fikrim galatasaraylı mehmet demirkolun yeni yapılanmada yeri olmalı tarafsızlığa en yakın isimlerden biride o ve beğeniyorum gercekten yorumlarını

SAİT71
21.Ocak.2010, 03:48
Kesinlikle bu konuda bir kaç kişi sayarsak Uğur Meleke en başlarda yer alır.. O adam hem sakin, hem çok konuşmadan en doğru şeyleri söylüyor. Ve konuşurken hangi takımlı olduğunu bilmiyorsunuz.

KanaKe
21.Ocak.2010, 12:29
rıdvanının ki gibi renklerle alakalıdır seninkide o zaman sonuçta ömer üründül de gs taraftarı.ekstradan birde futboldan anlamıyo.
Ömer Üründül ben kendimi bildim bileli Fenerlidir :) GS nerden cikti ? Ayrica Ömer Üründül'ü Erman'a tercih ederim, en azindan hakemleri infaz edercesine elestirdigini görmedik bu zamana kadar.. sadece mac hakkinda konusan bir yorumcu.

GodfatheR
21.Ocak.2010, 12:36
Mehmet Demirkol'da Galatasaray Lisesinden mezundur ama F.Bahçelidir.

El Barto
21.Ocak.2010, 14:18
Geçenlerde bir yazıda Hakan Şükür'ün federasyon başkanlığı temalı bir konu ele alınmıştı ve buna olumsuz bir görüş belirtmiştim. Şuraya atılan bir kaç mesaj ne kadar haklı düşündüğümü bir kez daha gösterdi bana. Biz maalesef her şeyi renklere bağlıyoruz. Bir yorumcuyu beğenmeyebilirsiniz ancak bunu o zaten Fenerli, Beşiktaşlı, Galatasaraylı vs. gibi nedenlere dayandırırsanız bence orada iş bitmiştir. Yazıyı yazan arkadaşta bunu okuyup gerekli dersleri çıkarır umarım. :)

Konuya dönersek kim ne derse desin Erman Toroğlu bence başarılı bir yorumcudur.

IcedEarth
21.Ocak.2010, 14:38
Geçenlerde bir yazıda Hakan Şükür'ün federasyon başkanlığı temalı bir konu ele alınmıştı ve buna olumsuz bir görüş belirtmiştim. Şuraya atılan bir kaç mesaj ne kadar haklı düşündüğümü bir kez daha gösterdi bana. Biz maalesef her şeyi renklere bağlıyoruz. Bir yorumcuyu beğenmeyebilirsiniz ancak bunu o zaten Fenerli, Beşiktaşlı, Galatasaraylı vs. gibi nedenlere dayandırırsanız bence orada iş bitmiştir. Yazıyı yazan arkadaşta bunu okuyup gerekli dersleri çıkarır umarım. :)

Konuya dönersek kim ne derse desin Erman Toroğlu bence başarılı bir yorumcudur.

Renkleri önemli değildir, doğrudur, ama çıkıp tarafını belli eden hareketler yaparsa anca kulüp kanallarında veya her takımı bir yorumcunun savunduğu programlarda yer alabilir...

El Barto
21.Ocak.2010, 15:05
ama çıkıp tarafını belli eden hareketler yaparsa

Burası eksik kalmış. :) Bende zaten bu konuda ne Türk sporcusunun ne Türk vatandaşının hazır olmadığını düşünüyorum. Objektiflik bizim kanımızda yok. Hakan Şükür'e karşı çıkışımın başında da bu vardır. Her yorumunu beğeniyor değildim Erman Toroğlu'nun ancak mevcut yorumculardan aşağı kalır bir yonu yoktu bana göre.

IcedEarth
21.Ocak.2010, 15:28
Ben de Toroğlu için söylemiyorum bunları zaten :zuhaha Herhangi bir yorumcu için söylüyorum. Toroğlu bana göre ülkemiz şartlarında en iyilerden biriydi...

Sheriff
24.Ocak.2010, 00:04
Gitmesine sevindim, söyledikleri doğruda olsa Ahmet Çakar gibi, Erman Toroğlu gibi kendini beğenmiş kişilerin televizyon programlarında, gündemin en önünde insanlara kötü örnek olacak düzeyde muhabbetleri, seviyesizlikleri bence Türk futbolu adına lekedir..

KaPaLı
24.Ocak.2010, 12:52
ömer üründül denen futbol bilgini (!)yle yollarını ayırıp Erman hoca'yı alsınlar 10 numara program olur.

KanaKe
24.Ocak.2010, 14:34
Ömer Üründül bildigim kadari ile TRT'den maas almiyor yani bedavaya cikiyor diye biliyorum o yüzden TRT'nin onu gönderecegini pek sanmiyorum ayrica TRT gibi bir kanalin Erman Toroglu gibi agzi bozuk birisinide programa cikaracagini hic sanmiyorum :)

El Barto
24.Ocak.2010, 14:43
Ömer Üründül üste para veriyor ayrıca TRT çalışanlarına Burger King'den her ay 10 menü ücretsiz. :D

KanaKe
24.Ocak.2010, 14:46
Ömer Üründül üste para veriyor ayrıca TRT çalışanlarına Burger King'den her ay 10 menü ücretsiz. :D
Dogrudur :D Ben para almiyor diye okumustum.

BaGa TaRKaN
24.Ocak.2010, 15:04
"ASLINDA ÇOK UCUZ"
Bir TRT yetkilisi Hakan Şükür'ün reytinglerini artıracağını, yılda 700 bin YTL'nin piyasa ortamına göre düşük olduğunu, Rıdvan Dilmen'in NTV'den yılda 5 milyon YTL aldığını ifade etti. Aynı yetkili, "Ücret aslında çok mantıklı. Stadyum programı dışında hafta içinde bazı programlar yapacak. Haftalığı neredeyse 10 bin YTL'ye gelmiyor. TRT kârlı bir işe imza attı. Banu Avar'ın 'Sınırlar Arasında' programı bölüm başına 30 bin YTL, yani ayda 60 bin YTL alıyordu. Bu nedenle Hakan Şükür'e yılda verilen 700 bin YTL az" görüşünü dile getirdi. TRT'de "Stadyum" programını sunan spiker Erdoğan Arıkan'ın ayda yaklaşık 3 bin YTL maaş aldığı, programa yorumcu olarak katılan Ömer Üründül'ün ücret almadığı, Mehmet Demirkol ile Zeki Çol'un ücretinin ise fazla olmadığı öğrenildi.

Milliyette Çıkan Bir Haberde Böyleydi.:0:

El Barto
24.Ocak.2010, 22:51
http://www.youtube.com/watch?v=vZ7N23HeIsk&feature=related

Helal olsun Erman abime. Var mı bu yürekte bir spor yorumcusu daha yahu. :) Beğenmeyen utansın. :)

KanaKe
25.Ocak.2010, 01:00
Yalniz tamamen sov var orda arkayada fon müzigini vermisler oturdugu yerden millete ahkam kesiyor :) Yemezler..

sananes
25.Ocak.2010, 22:14
bence baya da yerler erman hocanın orda şov yaptığına inanmıyorum şansalı bilmem o hep politik kalır ama erman hoca daha farklı,içten.

RaSenGan
25.Ocak.2010, 22:16
Yalniz tamamen sov var orda arkayada fon müzigini vermisler oturdugu yerden millete ahkam kesiyor :) Yemezler..

Diğerleri onu da yapamıyor.

BlackEagle19o3
25.Ocak.2010, 22:41
Nefret ediyorum bu Erman denen adamdan.Televizyonda görünce midem bulanıyordu, maraton denen programı da izlemiyordum zaten iyi olmuş.Beşiktaş düşmanı herif Allah'ından bulsun umarım bir daha televizyonlarda karşımıza çıkmaz.

sananes
27.Ocak.2010, 16:31
bu doğruysa eğer sınırlarımı da sinirlerimi de zorluyo aziz başkan

KanaKe
27.Ocak.2010, 19:40
Helal olsun Aziz Yildirim'a milletin yillardir göremedigini o görmüs demekki. :)

SAİT71
27.Ocak.2010, 21:36
Eline sağlık eğer yaptıysa

KanaKe
28.Ocak.2010, 19:36
Sansal tabiki LigTv'de devam edecek. Kim bilir yilda kac milyon $ aliyor LigTv'den :)