PDA

View Full Version : Editör Hatası



herdaim07
21.January.2010, 12:56
hacıLar yahu öyLe bi hataki çakamadım bi türLü oyunu okuyamıyo hata veriyo hata budur ne yapmamız qerek söyLer misiniz Aceben :D

http://img18.imageshack.us/img18/3858/adszik.png (http://img18.imageshack.us/i/adszik.png/)

KaPaLı
21.January.2010, 13:00
Türkçe'yi düzgün kullanmanı öneririm. Türkçe dilinize batmasın..

Oyun versiyonun ve FMRTE uyuşmuyo olabilir. Ayarlardan hangi versiyon için olduğuna bakarmısın..

herdaim07
21.January.2010, 13:04
Özür diLerim bende türkçe için eskiden böyLedim ama eL aLışkanLıqı Nese

versiyonum 1.10 editör son sürüm ...

El Barto
21.January.2010, 14:14
Editör FM 2009 için. 2010 için real time editor var mı bilmiyorum ama varsa bile bu sendeki değil.

herdaim07
21.January.2010, 14:51
Editör FM 2009 için. 2010 için real time editor var mı bilmiyorum ama varsa bile bu sendeki değil.

aaaa :D:D reziL oLduk nese teşekkürLer