PDA

View Full Version : NBA ALL STAR 2010|Kadrolar Açıklandı!

garydelgadov
22.Ocak.2010, 03:41
DOĞU KARMASI

ALLEN IVERSON
DWYANE WADE
LEBRON JAMES
KEVIN GARNETT
DWIGHT HOWARD

YedekLer

JOSH SMITH
JOE JOHNSON
RAJON RONDO
GERALD WALLACE
DAVID LEE
CHRIS BOSH
PAUL PIERCE

BATI KARMASI

STEVE NASH
KOBE BRYANT
CARMELO ANTHONY
TIM DUNCAN
AMAR'E STOUDAMARE

YedekLer

CHRIS PAUL
BRANDON ROY
DIRK NOWITZKI
KEVIN DURANT
CHRIS KAMAN
ZACH RANDOLPH
DERON WILLIAMS

Kaynak:nba.com

PesimiSTyLa
22.Ocak.2010, 03:59
Saldır Iverson :D

eXcitinG
22.Ocak.2010, 09:21
Doğu süpürür Batı`yı.

KaPaLı
22.Ocak.2010, 09:32
Doğu alır maçı ya : )

Bikere adamlarda Lebron var. Yardıra yardıra gidiyo maçta. Batı'da hep düz oyuncular. Kobe istisnadır :p

mpaker66
22.Ocak.2010, 10:22
Davıd Lee Alınmış Sonunda Bee

Aşk-ı Şehir
22.Ocak.2010, 10:29
Zach Randolph'u hemen alırlar Hedo geçtiğimiz 2 yıl kendisini yırttı almadılar. Artık objektif olduklarına inanmıyorum...

eXcitinG
22.Ocak.2010, 11:58
Hedo geçen yıL oLmaLıydı. Ama bu yıL oynadığı oyuna göre haketmiyor.

RandoLph ta asLında bu sezon gösterdiği performans iLe hakediyor. Ama dediğin gibi O zaman geçen yıLda Hedo yu aLmaLarı Lazımdı..

Bence kendiLeri beLirLiyor oLacak oyuncuLarı. Performans feLan boş. Zaten Performans a bakıLsa İverson un ne işi var orada. Adam 3 yıLdır ortaLıkta gözükmüyor. Seveni çok, izLeyeni çok diye seçiLiyor işte.

sakary Ali
22.Ocak.2010, 12:46
bencde hedo'nun o play-off performansından sonra alınmalıydı ama son maçlarda çok formsuz.

Birde İverson'u koçlar seçmedi.İverson oylama sonunda All Star'a geldi.

garydelgadov
22.Ocak.2010, 14:56
ArkadaşLar edekLerin tahmini oLduğunu yazmayı unutmuşum pardon.Nba.com yorumcuLarının ortak tahmini bunLar.Ama büyük ihtimaLLe böyLe oLacak..

Oghuse
22.Ocak.2010, 15:36
Doğu alır gibi geliyor maçı..

vuque
22.Ocak.2010, 15:43
Doğu alır maçı ya : )

Bikere adamlarda Lebron var. Yardıra yardıra gidiyo maçta. Batı'da hep düz oyuncular. Kobe istisnadır :p

Sorması Ayıp Carmelo Anthony Nedir :p Seni Buradan Kınıyorum :D
Ama Bence'de Doğu Alır...
Dwight-Garnett-LeBron-Wade İşi Bitirir Yani :D:D
Iverson'da Havasını Atar :p

scar face
23.Ocak.2010, 01:54
Gerald Wallace ı izlemek güzel olacak.Savunma oyuncularından ağırlıklı Batı kazanır bence...

scar face
23.Ocak.2010, 01:54
özellikle Doğuya bakınca Batı karması çok yumusak kalmıs :)

Revolution
23.Ocak.2010, 02:27
Hedo geçen yıL oLmaLıydı. Ama bu yıL oynadığı oyuna göre haketmiyor.

RandoLph ta asLında bu sezon gösterdiği performans iLe hakediyor. Ama dediğin gibi O zaman geçen yıLda Hedo yu aLmaLarı Lazımdı..

Bence kendiLeri beLirLiyor oLacak oyuncuLarı. Performans feLan boş. Zaten Performans a bakıLsa İverson un ne işi var orada. Adam 3 yıLdır ortaLıkta gözükmüyor. Seveni çok, izLeyeni çok diye seçiLiyor işte.

Abi ilk 5leri halk verdiği oylarla belirliyor.. NBA yönetiminin yapacak birşeyi yok o konuda ancak bende diğer seçimlerde objektif yaklaşıldığını düşünmüyorum.

Sheriff
23.Ocak.2010, 03:02
Doğu güçlü gibi görünsede batıda da önemli isimler var. Herşey olabilir :)

C h A o S
23.Ocak.2010, 15:19
Ne zaman bu All-Star?

tarikko
23.Ocak.2010, 15:47
Batı alır maçı her türlü.. :D

scar face
23.Ocak.2010, 16:41
Smith,Johnson,Rondo,Bosh,Garnett,Howard,Le Bron,Wade hepsi oyunun iki yönününü rahatça oynuyor...Doğu rahat kazanır..

garydelgadov
23.Ocak.2010, 17:16
12-14 şubatta...

scar face
23.Ocak.2010, 20:05
Artı Wallace ı da ekleyelim...

omersal
23.Ocak.2010, 23:11
Normal bir maç olsa yani ilk 5e bakacak olsak doğu onca sene sonra batıdan daha iyi bir kadroya sahip diyebilirdim ama yedekler işi değiştirdi.Batının yedekleri çok iyi ve herkesin hemen hemen eşit süre alacağını düşünürsek batı bir adım önde.

sananes
23.Ocak.2010, 23:21
doğu çok güçlenmiş yahu:) ama batı alacak diye düşünüyorum herşeye rağmen west arkadas :D

KaF KeF
23.Ocak.2010, 23:22
West Side diyorum..:D

vego
29.Ocak.2010, 12:45
Tam olarak açıklandı :)

Doğu Karması
# LeBron James (Cleveland) Forvet Vincent/St.
# Kevin Garnett (Boston) Forvet Farragut Academy
# Dwight Howard (Orlando) Pivot SW Atlanta Christian
# Dwyane Wade (Miami) Guard Marquette
# Allen Iverson (Philadelphia) Guard Georgetown
* Chris Bosh (Toronto) F/C ... Georgia Tech
* Al Horford (Atlanta) F/C Florida
* Joe Johnson (Atlanta) Guard Arkansas
* Paul Pierce (Boston) Forvet Kansas
* Rajon Rondo (Boston) Guard Kentucky
* Derrick Rose (Chicago) Guard Memphis
* Gerald Wallace (Charlotte) Forvet Alabama

Batı Karması

# Carmelo Anthony (Denver) Forvet Syracuse
# Tim Duncan (San Antonio) Forvet Wake Forest
# Amare Stoudemire (Phoenix) F/C Cypress Creek
# Kobe Bryant (L.A. Lakers) Guard Lower Merion
# Steve Nash (Phoenix) Guard Santa Clara
* Kevin Durant (Oklahoma City) Forvet Texas
* P...au Gasol (L.A. Lakers) Pivot Barcelona, Spain
* Dirk Nowitzki (Dallas) Forvet Wurzburg, Germany
* Chris Paul (New Orleans) Guard Wake Forest
* Zach Randolph (Memphis) Forvet Michigan State
* Brandon Roy (Portland) Guard Washington
* Deron Williams (Utah) Guard Illinois

HooijDonk07
29.Ocak.2010, 13:53
Batı alır Josh Smith'den korkuyorum bloklarından dolayı ama Batı alır :D

LadroN
29.Ocak.2010, 14:54
Doğu alır...

C h A o S
12.Şubat.2010, 15:03
BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

All-Star maçı öncesi kadrolarda ise iki değişiklik oldu. Sakat süper star Kobe Bryant'ın yerine Batı Karması'nda Dallas Mavericks'ten Jason Kidd, Doğu Karması'nda Allen Iverson'ın (kişisel nedenler) yerine ise New York Knicks forveti David Lee görev yapacak.

Kariyerinde iki olimpik altın olan Jason Kidd 10. kez NBA All-Star'da boy göstermiş olacak. NBA'da 5.sezonunu yaşayan Lee ise Knicks adına gerçekleştirdiği 30 double-double performansının ardından ilk kez NBA All-Star'da yer alma gururunu yaşayacak. Bu iki oyuncunun ilk beşte yer alıp almayacağına ise Batı Karması koçu George Karl ile Doğu Karması koçu Stan Van Gundy karar verecek.

200'ün üstüne ülkede ve 40 ayrı dilde yayınlanması plananlanan All-Star maçı 14 Şubat Pazar gecesi oynanacak

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Şubat.2010, 15:08
Kobe'siz bi All-Star :(

yaman76hakanFB
12.Şubat.2010, 15:48
Söylemesi zor ve üzücü.. Ama bu all-star sanırım Iverson'ın son all-star'ı olacaktı.. Yani bir daha seçilebileceğini tahmin etmiyorum.. Bu sebeple onu son bir defa çok yakıştığı bu all-star parkelerinde görmeyi çok isterdim..

Geçen yıl MVP ödülünü paylaşan düşman kardeşler de olmayınca (Shaq-Kobe) iyiden iyiye show yönü kısırlaşmış bir all-star olacak... Özellikle Shaq ilginç buluşlarıyla her zaman orada görmek isteyeceğiniz birisi...Kobe'nin şu an itibariyle dünya basketbolundaki yerini anlatmaya lüzum yok zaten..

Olmayanlar;
-Kobe..
-Iverson
-Shaq
-Carter
-Trace McGrady
-Ray Allen

Çok değil,4-5 sene evvel bu isimlerin olmadığı bir all-star düşünülebilir miydi? Kobe'nin durumu farklı olmakla birlikte diğerleri için söyleyeceğim; zaman kimseye acımıyor..

Bu arada Carmelo ve Pierce'ın all-star öncesi oynayacak duruma gelmeleri en azından teselli oldu.. Onlar da iyileşmeseydi iyiden iyiye star'sız bir all-star maçı olacaktı. Bir teselli de Kobe yerine Kidd'in davet edilmesi.. Steve Nash,Billups ve Kidd gibi oynatmayı seven üç muhteşem oyun kurucu etrafında batı karmasından bir show bekliyorum.. Bu üçlü süreyi bölüşecek ve asist show yapacaklardır. Doğu ise LeBron ve Wade'in kişisel üretimine bakacak gibi..

KaPaLı
12.Şubat.2010, 16:49
Kidd alınmasına çok sevindim ama Kobe'nin olmadığı bir All - Star ne kadar zevkli olur orası tartışılır. Lebron tek başına yardıra yardıra gider artık.

eXcitinG
12.Şubat.2010, 17:58
Yardıra,yardıra, bağıra, bağıra, uça, uça gider :D

Gerçi hoş Kobe oLsaydı da farketmezdi. :)

sakary Ali
12.Şubat.2010, 19:04
Iverson 76ers'ın son maçlarındada görev almıyor? Sorunu neyki acaba?

Aşk-ı Şehir
12.Şubat.2010, 20:17
Iverson 76ers'ın son maçlarındada görev almıyor? Sorunu neyki acaba?

3 yaşındaki çocuğunun rahatsızlığı varmış o yüzden. Belki All-Star'da da yer almayacak...

RasAnt
12.Şubat.2010, 23:45
# Dwyane Wade (Miami) Guard Marquette adam budur yaaaa saldırr DOĞUUUU

E.Cartman
13.Şubat.2010, 00:49
Kobe'de gitti bence Batı'nın şansı iyice azaldı Doğu rahat alcak gibi duruyor:D LeBron yardıra yardıra gitcek artık:n::n:

KaPaLı
13.Şubat.2010, 09:41
Allstar 2010 heyecanı çaylaklar maçıyla başladı. Maç öncesinde beklenenin aksine çaylak takımı, 2. yıl oyuncuları karşısında maçı 140-128 kazanarak, 7 yıldır süregelen hakimiyete son vermiş oldu.

Maç boyunca rakibinin yaptığı top kayıplarını çok iyi değerlendiren ve rakibinden daha iyi yüzdeyle şut sokan çaylaklar, maçı sürekli 10 sayı civarında tutarak rahat bir galibiyet aldı.

Çaylak takımında Tyreke Evans 26 sayı-6 ribaund-5 asist-5 top çalmayla maçı tamamlarken, DeJuan Blair 22 sayı-23 ribaund-4 asist, James Harden 22 sayı-5 ribaund-2 asist, Brandon Jennings 22 sayı-6 ribaund-8 asistle mücadele etti.

2. yıl karmasında Russell Westbrook 40 sayı-5 ribaund-4 asist üretirken, Michael Beasley 26 sayı-7 ribaund-2 asist, Anthony Morrow 15 sayı-3 ribaund, Marc Gasol 10 sayı-6 ribaund, Kevin Love 12 sayı-6 ribaund, O.J. Mayo da 8 sayı-10 asistle maçı tamamladı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Şubat.2010, 10:26
Çaylakların kazanması ilginç ve sürpriz olmuş :D

Professeur
13.Şubat.2010, 11:45
Çaylakların kazanması gerçekten ilginç oldu.Çünkü oyuncu bazında 2. yıl oyuncuları çok daha iyiydi çaylaklardan.

GodfatheR
13.Şubat.2010, 11:48
Uzunu olmayan çaylakların kazanamsı büyük süpriz gerçekten.

Aşk-ı Şehir
13.Şubat.2010, 12:15
DeJuan Blair ve Tyreke Evans çok iyiydiler. DeJuan Blair ilk yarı sonunda 8 ribaund almıştı. Hem Kevin Love'a hem Marc Gasol'a hem de Brook Lopez'e üstünlük sağladı. Maç öncesi asist rekorunu kırıcam diyen Brandon Jennings ise sadece kendi kullandı. Maçın hareketlerini Evans ve Blair yaptı. Bence hakeden kazandı. Sophomores'te Derrick Rose olsaydı en az 30 sayıyla alırlardı maçı.:)

Smaç yarışması ön elemesinde yine hakeden kazanamadı. Eric Gordon'un smaçları kesinlikle daha güzeldi. Ama Demarr DeRozan bu akşamki finalde yer alacak. Benim favorim Shannon Brown plasem ise G-Wall :) Nate Robinson umarım ilk turda elenir. Acayip antipatik geliyo bana. İşi gücü şov yapmak...

KaPaLı
13.Şubat.2010, 13:04
Derrick Rose yoktu o ilginç geldi. Jennings hep aynı değilmi zaten etrafındaki kimseye pas vermez ve maç başına 20 sayı ortalamayla oynar :)

Smaç yarışmasında Hedo - DeRozan işbirliği bekliyorum ben. Sezon içinde Hedo'yla çok güzel hareketler yapmışlardı ama benimde favorim Shannon Brown. Adamın ayağının altında yay var sanki inanılmaz yükseğe sıçrama yeteneği var.

Aşk-ı Şehir
13.Şubat.2010, 14:08
Gerald Wallace'tan bir sürpriz bekliyorum açıkçası. Ciddiye alırsa ondanda çok iyi smaçlar izleyebiliriz. O da yetenekli bir konuda. Ayrıca 2 adet smaç yarışması yapılabilir. 1 yükselen yıldızlar, birde All Star'lar arasında. Vince Carter-Kobe-J-Rich-LeBron... gibi oyuncular arasındada yapılabilir. Acayip ilgi çekici olur...

Ayrıca dün NBA Stüdyo'dada bahsettiler. Andre İgoudala'nın smacı cidden unutulmaz. Artı J-Rich'in efsane smacı hala hafızalardadır...

sakary Ali
13.Şubat.2010, 14:26
NBA Stüdyo'nun o bölümünü bende izlemiştim Iverson'nın yardımı Igoudala'nın smacı harikaydı.Ama haksızlık yapmışlar.İnşallah bu sene hakeden kazanır ve Nate ilk turda elenir :Dı

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Şubat.2010, 14:29
Evet benimde aklıma gelen geçen yıl Rudy Fernandez'in smacının finale çıkamaması skandaldı,çok büyük haksızlıktı...

eXcitinG
13.Şubat.2010, 14:39
Dün akşam NBA2K10 da bir Sophomore vs Rookie maçı yaptım. Ben tabi ki de Sophomore Ları aLdım. Darrick Rose vardı, 25 sayı fark atmıştım ÇayLakLara. Aynı tarifiyi da gece uyguLarLar dedim ama onLara uyguLamışLar anLaşıLan :D

Professeur
13.Şubat.2010, 17:22
Benim favorim Nate Robinson.İnşallah Nate kazanır:D.

Aşk-ı Şehir
13.Şubat.2010, 17:26

Aman Allah korusun...

Professeur
13.Şubat.2010, 17:49
Aman Allah korusun...
Bir yerde yeteneğede saygı duymak lazım.1,75 boyla 3,15'e smaç yapmak kolay değil sonuçta.:D

Aşk-ı Şehir
13.Şubat.2010, 18:49
Bir yerde yeteneğede saygı duymak lazım.1,75 boyla 3,15'e smaç yapmak kolay değil sonuçta.:D

Orasına lafım yok Enes. Ama işi gücü şov yapmak. Hakederek kazandığı hiç bir yarışma yok. Gece izleyip görelim...

GodfatheR
13.Şubat.2010, 20:07
Rudy Fernandez'in potanın altından geçip yaptığı smaç hala aklımda ama Rudy ilk turu bile geçememişti :/ Oylama biraz adil olursa iyi olacak.

RaSenGan
13.Şubat.2010, 20:42
Sırf smaç yarışması için izlemeye gayret edicem :)

Addolorato
13.Şubat.2010, 22:59
All-Star bu gecemi arkadaşlar ? Yada yetenek yarışmaları ?

RaSenGan
13.Şubat.2010, 23:21
All-Star bu gecemi arkadaşlar ? Yada yetenek yarışmaları ?

Yetenek yarışması bu gece.Yarın gece All-Star maçı var.

Revolution
13.Şubat.2010, 23:24
Yetenek yarışması,smaç yarışması,3lük yarışması ve yeni bir yarışma var 'Horse' diye onların hepsi bu gece Eralp..

KaPaLı
14.Şubat.2010, 00:10

Rudy Fernandez'in potanın altından geçip yaptığı smaç hala aklımda ama Rudy ilk turu bile geçememişti :/ Oylama biraz adil olursa iyi olacak.

Aynen Rudy'nin hareketi müthişti. Boyunun kısa olması ve zıplama yeteneği sayesinde düz smaç bassada 10 puan topluyo herkesten.

garydelgadov
14.Şubat.2010, 01:56
Heyecan dorukta.Gerçi Rose'unda sakatLanmasıyLa kadro yne değişecek.Yetenek yarışmasında ise Rose'un yerine Westbrook yarışacak..

Professeur
14.Şubat.2010, 02:34
Aynen Rudy'nin hareketi müthişti. Boyunun kısa olması ve zıplama yeteneği sayesinde düz smaç bassada 10 puan topluyo herkesten.
Neyse uzatmaya gerek yok sonuçlara bakacağız.Bu arada Rudy o smacı 2 dakikalık süre içerisinde basamamıştı hafızam beni yanıltmıyorsa.Ne kadar zor hareket olursa olsun 6-7 denemede yapamayacağı smacı denemeyecekti.

Favorilerim:
Smaç yarışması Nate Robinson,3lük yarışması Danilo Gallinari,yetenek yarışması Brandon Jennings,H-O-R-S-E Kevin Durant

Hoşuma gitti ekleyeyim dedim:
http://img8.imageshack.us/img8/1442/natel.jpg

garydelgadov
14.Şubat.2010, 03:20
Ben bu kadar saçma ve sıkıcı bir yarışma daha görmedim.H.O.R.S.E eşek çıktı maaLesef..

Bursaspor
14.Şubat.2010, 06:52
Team Texas, Haier Shooting Stars Competition'ı kazandı, beklendiği gibi oldu. Şu ana kadarki en iyi üçüncü dereceye de imza attılar, tüm parkuru 34.3 saniyede tamamladırlar.

Steve Nash, Taco Bell Skills Challenge'ı fazla zorlanmadan kazandı, finalde Deron Williams şanssız bir şekilde son slalomdan önceki pas engelinde sıkıntı yaşayınca rahat bir şekilde Steve Nash aldı.

Paul Pierce, Foot Locker Three-Point Contest'de beklenenin üzerinde performans sergiledi, özellikle final turunda moneyball'ların tamamını sokarak 20 puanınının 10'unu orada aldı.

Nate Robinson, Sprite Slam Dunk Contest'i üçüncü kez kazandı. Son smacı dışında çok da estetik smaçlar gösteremedi, ama son smacı cidden güzeldi. Derozan'ın ilk turdaki ilk smacı gerçekten çok güzeldi, ikinci smacı da aynı kategoriye alınabilecek Dwight Howard'ın smacına yakın bir güzellikteydi. İyide yardımlaşma yaptılar.

KaPaLı
14.Şubat.2010, 09:12
Tekrar izleme şansım varmı bunu ? Veya netten bulabileceğim yer.

Aşk-ı Şehir
14.Şubat.2010, 11:22
Tekrar izleme şansım varmı bunu ? Veya netten bulabileceğim yer.

NTVSpor'un sitesinde çıkar. 3lük yarışmasından sonra uyuyakalmışım. İyikide uyuyakalmışım...

Aşk-ı Şehir
14.Şubat.2010, 11:44
Burdanda izleyebilirsin

http://www.nba.com/video/channels/allstar/2010/02/13/20100213_dunk_contest_recap.nba/

Professeur
14.Şubat.2010, 12:07
1.75'lik dev tarih yazdı!

Dallas'da düzenlenen NBA All-Star'da zleyicilerin merakla beklediği ve hafta sonunun en eğlenceli organizasyonlarından Smaç, Üç Sayı ve Yetenek yarışmaları tamamlandı. Smaç Yarışması'nı 2007 ve 2009'da olduğu gibi Nate Robinson, Yetenek Yarışması'nı Steve Nash, 3 Sayı Yarışması'nı ise Paul Pierce kazandı.NBA All-Star hafta sonunda Smaç Yarışması'nı damgasını vuran isim yine New York Knicks'ten Nate Robinson oldu. 1.75'lik Robinson NBA tarihinde 3 kez Smaç Yarışması kazanan ilk isim olarak yeni bir rekora imza attı.
Toronto Raptors'ın çaylağı DeMar DeRozan ile finale kalan Nate Robinson, muhteşem smaçlarıyla izleyenleri büyülemeyi başardı.
Lakers'dan Shannon Brown ve Charlotte'dan Gerald Wallace ilk turun ardından elenen isimler oldu.
New York Knicks'in oyun kurucusu final bölümünde panyaya yolladığı topu havada kaptı ve bir tur dönerek iki elle smacını tamamladı. NBA.com kullanıcıları artistik beceri ve sıçrama yüksekliğini de göz önüne alarak oylarını Robinson'dan yana kullandı.
Uçan adam Robinson rekoru ardından; "Çok mutluyum. Maçlarımın en güzel yanı Dallas kızlarıydı. All-Star'a gelmek ve burada yarışmak büyük bir mutluluk; fakat bu benim son yarışmamdı" ifadesini kullandı.

Kaynak : Sporx.com

Aşk-ı Şehir
14.Şubat.2010, 12:16
En iyi smaç yine Nate Robinson'dan gelmemesine rağmen yine birinci oldu. Her sene antipatikleşiyor bu adam...

KaPaLı
14.Şubat.2010, 12:46
DeMar DeRozan yazık olmuş. Nate Robinson çok iyi lobi yapmış. Spud Webb vardı oylamayı yapanların arasında. Geçen sene onla bayaa samimilerdi.

Spud Webb kimdir diyenler için.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Spud_Webb

http://images.google.com.tr/images?q=Spud+Webb&oe=utf-8&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=z8t3S533FYT34gaE9ojFCg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CB8QsAQwAA

C h A o S
14.Şubat.2010, 12:54
Şu smaç yarışmacıları neye göre belirleniyor bilmiyorum ama şöyle Wade,Kobe,Lebron,Pierce'ın olduğu smaç yarışmasını bir düşünsenize.Sonuçta şov bu daha iyi smaç basan adam hiç mi yokda 3 yıldır bu adam kazanıyor.

el.nino
14.Şubat.2010, 13:23
DeMar DeRozan'a gerçekten yazık olmuş en iyi smacı o atmış.nate robinson'ı hiç sevmedim zaten:D

sakary Ali
14.Şubat.2010, 14:21
Brown büyük hayal kırıklığı :D adam dümdüz iki tane smaç vurdu o kadar :D insan bir hazırlanır.

DeRozan'a yazık oldu her zamanki gibi.Nate'de her sene aynı smaçlarıyapıyor.

KaPaLı
14.Şubat.2010, 14:31
Shannon Brown maçta yaptıklarından 1 tane yapsaydı finale çıkardı zaten :n:

RaSenGan
14.Şubat.2010, 14:35
Şu an NTVSpor'da yayınlanıyor tekrar.Üçlük yarışmasında sıra :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Şubat.2010, 16:44
gerçektende DeRozan'a yazık oldu,en iyi smacı o yapmıştı...
Ama yine Nate Kazandı :(

KaPaLı
14.Şubat.2010, 16:48
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18459_305914080278_57769340278_3368080_2576456_n.j pg

http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs137.snc3/18459_305912030278_57769340278_3368078_2150741_n.j pg

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18459_305910325278_57769340278_3368057_1506080_n.j pg

AllStar'a 2. Türk'te katıldı :p Mehmet ÖZ :n:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Şubat.2010, 16:59
süpermiş yahu :n: Ünlüler maçı filan mı bu İsmail Abi ?

GodfatheR
14.Şubat.2010, 17:06
S.Brown'ın kulakları çınlamıştır heralde dün. sabaha karşı 5 e kadar bekle sıradanın da sıradanı 2 smaç yaparak elensin :mad:

Fearless Coward
14.Şubat.2010, 17:36
Yav şu Nate kısa diye kıyak geçiyorlar ama zaten sonmuş bu bir daha katılmayacakmış. :D Zaten De Rozan daha genç seneye alabilir.

Deus Dominus
15.Şubat.2010, 00:38
Nate'i niye sevmiyorsunuz yahu :) bence daha iyi smaçlar yapmış De Rozan'dan. Ayrıca bir boy dezavantajı da var

vuque
15.Şubat.2010, 01:17
İyice Gıcık Oldum Bu Nate Robinson'a Haa...
Geçen Sene Dwight'tan Çaldı,Bu Senede DeRozan'dan Çaldı...
NY'un Oyuncusu Olunca Haliyle Bütün Telefon Oylarını Topluyor...
Geçen Sene Dwight Bırakın Geçen Seneki Yarışmayı Belkide Tüm Yarışma Tarihinin En Güzel Performasını Sergiledi Ancak Forması NY Forması Olmadığından Kazanamadı...

sananes
15.Şubat.2010, 01:41
vince carter jason richardson ikilisi seneye smaç yarışmasına gelseler de smaç görsek ben de sevmiyorum nate robinson'u kasar da şimdi bu üst üste kazanma rekoru kırcam yada rekoru ilerleticem falan diye:D

tarikko
15.Şubat.2010, 07:27
Dogu 141-139 kazandi.Cok keyifli bir mac oldu diyebilirim.Kobe ve Paul'un yokluguna ragmen Bati basa bas bir mucadele gosterdi.Ozellikle son ceyrek muthisti.Billups Batiyi ayakta tutan isimdi.Doguda ise Wade ve Bosh iyilerdi.Lebron MVP icin son periyotta biraz sahsi oynadi ve pek etkili degildi sonlarda.Sonucta MVP Wade oldu.Ve bunu haketti diyebilirim.

Guzel mac oldu tabii Kobe,Iverson ve Paul'da olsa cok daha iyi olurdu.Yinede guzel bir mac oldu :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Şubat.2010, 14:12
Gerçekten çok güzel maç oldu...Ayrıca kalkıp izlememe değdi çünkü geçen yılki vasat All-Star Maçından sonra bunu izlememeyi düşünüyordum :)
Şunu da söyleyelim: Bu akşam 20:00'de NtvSpor'da tekrarı var All-Star'ın,sakın kaçırmayın :D (İzlemeyenler için)

Aşk-ı Şehir
15.Şubat.2010, 14:38
Howard 3'lük attı, bütün sahayı geçip smaç vurdu. :n: Olacak işler değildi. :n:

vuque
15.Şubat.2010, 17:20
Howard 3'lük attı, bütün sahayı geçip smaç vurdu. :n: Olacak işler değildi. :n:
40 Maçta 1 Üçlük Deneyen Adam 2 Kere Üst Üste Denedi Ve 1'ini Attı :zuhaha
NBA Kariyer'i Boyunca Daha 1 Tane Üçlüğü Var :D
Tarihi Bir Andı Kesinlikle :D
Ama Kenardan Kolunu Neredeyse Lastik Gibi Uzatarak Vurduğu Smacı'da Unutamam :icon_cool:
Kaan Kural'ın Dediği Gibi Bunu Dwight'tan Başkası Vuramazdı ;;)

Bekq
15.Şubat.2010, 17:54
Yine uyuya kaldım. :D Maçın tekrarını nerden izleyebilirim?

eXcitinG
15.Şubat.2010, 18:08
Maç tekrarı bu akşam 20.00 da NTVspor da.

Nate Robinson beLki de iLk kez hakederek Smaç yarışmasını kazandı. DeRozan acemiLik yaptı. En iyi smaçLarını önce gösterdi, sona kLasik ve basit smaçLarı kaLınca kaybetti.

Adamım PauL Pierce ın üçLük yarışmasını kazanmasına da çok sevindim. Zaten baştan beri biLiyordum kazanacağını. İnanıLmaz bir biçimde son zamanLarda 3 sayıLık atışLarını geLiştirdi. Her yerden atabiLme potansiyeLi var.

Maçı izLemedim, bu akşam izLeyeceğim kısmet oLursa.

Bekq
16.Şubat.2010, 00:52
Yine kaçırdım. Varmı netten link? :(

A.FaruK
16.Şubat.2010, 10:02
Yaa Tracy olmadan All-Star maçı olur mu yaa

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Şubat.2010, 15:46
Yaa Tracy olmadan All-Star maçı olur mu yaa
Valla biçok yıldız yoktu -hele ki Kobe- ama benim son yıllarda en zevk aldığım All-Star'dı diyebilirim :)

A.FaruK
16.Şubat.2010, 15:58
Valla biçok yıldız yoktu -hele ki Kobe- ama benim son yıllarda en zevk aldığım All-Star'dı diyebilirim :)
Bide düşün kobe & tracy de olduğunun :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Şubat.2010, 16:02
Bide düşün kobe & tracy de olduğunun :D
evet onlar olsaydı daha iyi olabilirdi fakat ben bu maçta son yıllardaki All-Star'da görmediğim kadar istek,mücadele gördüm :) sadece son 3-4 dkda LeBron'un MVP için tüm topları kendi kullanma isteği sinirimi bozdu,Wade hakederek aldı :)

Bekq
17.Şubat.2010, 01:44
Maçı izleme şansım yokmu? :(

Bekq
20.Şubat.2010, 14:16
Maçı kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için;

http://www.baglanbize.com/saglik-spor/57828-nba-all-star-2010-dallas-east-vs-west-all-star-maci-15022010-online-izle.html

Online olarak izleyebilirsin. Görüntü net.

Not: Yasak değildir bu sanırım.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Şubat.2010, 16:11
Tebrik ediyorum Seni Berkay...Sonunda biyerden bulup izleyebildin demek :D

Bekq
20.Şubat.2010, 18:29
Tebrik ediyorum Seni Berkay...Sonunda biyerden bulup izleyebildin demek :D

Azimle ... fare duvarı delermiş hesabı. :D