Log in

View Full Version : Beşiktaş - İstanbul BB [18. Hafta]

goosfraba
22.Ocak.2010, 05:42
http://img23.imageshack.us/img23/753/besiktasv.jpg

eXcitinG
22.Ocak.2010, 11:52
VaLLa bence maç 0 ya da 2 bitecek. Şu AbduLLah Avcı deniLen kıL, büyük takım görünce savun babam savun sistemi iLe oynayan bir takım oLdukça zor 1 oLur zaten..

GeNç KaRTaL
22.Ocak.2010, 14:48
Önümüzde tek bir hedef kaldı.O da Turkcell Süper Lig.Uzun süren galibiyet serisinin ardından uzun süren bir galibiyet alamama serisi başladı.Umarım bu maçla bu seriye bir son veririz ve ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapabiliriz.Hala toparlanabileceğimiz yönünde umudum var.

İBB bizi zorlayan bir ekip her zaman.Maç evimizde ama hava şartları iyi olmayacakmış.Zaten taraftarın yönetimle yaşadığı sorunlar yüzünden stadımızın olumlu atmosferide yok.Kazanmamız zor gözüküyor ama Mustafa hocaya güveniyorum..

Ahmet Göktaş
22.Ocak.2010, 14:50
İstanbul Belediyenin kazanacağını düşünüyorum. Umarım bol protesto ve küfürlü bir maç olur.

footballer33
22.Ocak.2010, 16:15
Beşiktaş kazanacak bu maçı ve Belediye şanssızlığını kıracak. Bu arada BJK galibiyetine ilk oyu ben vermişim.:)

BlackEagle19o3
23.Ocak.2010, 00:18
Bu takım bize ters geliyor ama kazanırız yine de.Kötü gidişe dur demenin vakti, ayrıca protestolar da olmalı yönetime karşı sonuç ne olursa olsun.

bjk4ever
23.Ocak.2010, 11:48
İstanbul Belediyenin kazanacağını düşünüyorum. Umarım bol protesto ve küfürlü bir maç olur.

Sizin gibi tarafdar da olmaz olur bence......
Insallah hafta ortasi medyada yansidigi gibi hocamiz cift forvet Bobo-Nobre'ye doner ve rahat bir mac izleriz. Hala umudum var, bu takim daha kotu bir kadroyla gecen sene son 18 macta 43 puan topladi, aynisini tekrarlamamasi icin bir neden yok. Yeter ki hoca ve oyuncular rahat birakilsin ve ofansif oyunculardan en az 2-3 tanesi form grafigini arttirsin. Gecen sene sadece Tello, Yusuf, Bobo ve Holosko kendi oyunlarini oynadi ve sampiyon olduk. Bu sene bunlarin yaninda Tabata, Nihat ve Batuhan da var, ustelik savunma Ferrari ile daha da saglamlasti. Ben hala inaniyorum.....

Ahmet Göktaş
23.Ocak.2010, 14:10
İyi siz takıma dönün. Sizin için 107 yıl önemli değil , sadece kupalar önemli.

Süleyman Seba değerleri önemli değil , TV programında Ahmet Çakar gibi bir adam "Hocam" diyen otoritesiz bir başkan gerekli... Neyse müstehak.. Çünkü siz gerçek Beşiktaşlılarsınız ya ;)

Addolorato
23.Ocak.2010, 14:17
Maç tatil olabilir İstanbul'da çok kar var. Aynı şey Galatasaray maçı içinde geçerli.

Ahmet Göktaş
23.Ocak.2010, 14:44
Olur inşallah... Birde sakat vermeyelim bu durumdayken.

HooijDonk07
23.Ocak.2010, 15:53
Maç iptal olmassa kazanacakdır İBB benim düşüncem öyle.

BaFraLı
23.Ocak.2010, 16:28
http://www.sporx.com/img/2010/01/231264251713.jpg
http://www.sporx.com/img/2010/01/231264252559.jpg
http://www.sporx.com/img/2010/01/231264252578.jpg
http://www.sporx.com/img/2010/01/231264252622.jpg
http://www.sporx.com/img/2010/01/231264252644.jpg

İnönü Stadı karla kaplı!

İstanbul'da devam eden kar yağışı futbolu olumsuz etkiliyor. Bu akşam 19.00'da başlayacak olan Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde İnönü Stadı'nın zemini karla kaplandı. Stad yetkilileri temizleme çalışmalarını sürdürürken, maçın oynanıp oynanmayacağına hakem Cüneyt Çakır karar verecek.
Yapılacak son kontrollerden sonra kararını verecek olan Çakır'dan önce TFF, meteoroloji müdürlüğü ile görüşerek hava şartlarının daha da kötü olması durumunda maçı erteleyebilir...

sporx

I3esiktas
23.Ocak.2010, 16:34
Büyük ihtimalle ertelenecek

GeNç KaRTaL
23.Ocak.2010, 16:44
Ertelense iyi olur valla.Seçimden sonra bir gün oynansın hatta.Murat Aksu kazanırsa taraftarın pozitif enerjisi o zaman daha çok etki eder maça..

sentugo
23.Ocak.2010, 17:42
ertelendi.........

Hugo
23.Ocak.2010, 17:51
Tatiil.. :)

bjk4ever
23.Ocak.2010, 18:23
İyi siz takıma dönün. Sizin için 107 yıl önemli değil , sadece kupalar önemli.

Süleyman Seba değerleri önemli değil , TV programında Ahmet Çakar gibi bir adam "Hocam" diyen otoritesiz bir başkan gerekli... Neyse müstehak.. Çünkü siz gerçek Beşiktaşlılarsınız ya ;)

BJK taraftari bu camianin degerlerine bu kadar onem veriyorsa kendisi adam olacak ilk once.
Seba gitsin Ahmet Dursun demeyecek. Serdar Bilgili'ye kufur etmeyecek. Her mac rakiplere ve hakemlere ana avrat kufur etmeyecek. Takimi yenildi diye kaleciye hava alaninda yumurta atmayacak. Kendi baskanina kendi stadinda esinin yaninda kufur etmeyecek. Degerlere bu kadar onem veriyorsaniz ilk once kendinize ceki duzen verin bence. Zamaninda Demiroren'e 0 protesto vardi, hatta loca yapacak diye S.Bilgili'yi gozden dusurup Demiroren'e sarilan BJK taraftari degil miydi?

Sizler icin kupa gercekten onemli degil, o yuzden gecen seneki sampiyonluk kutlamalarinda Demiroren buyuk baskan diye cagriliyordu ve hep bir agizdan 'buyuk baskan bize Quaresma'yi getir' deniyordu. Zaten baskana tepkinin CL ve ligdeki puan kayiplarinda sonra anca ortaya cikmasi da tesaduftur zaten, tabii......

footballer33
23.Ocak.2010, 18:49
Maçın ertelenmesi iyi oldu.:) Hem böylesi bir zeminde ve havada puan kaybı riski yüksekti hem de sakatlar ve formsuzlar kendine gelir biraz hiç değilse.

GeNç KaRTaL
09.Mart.2010, 12:46
Daha önce ertelenen maç yarın oynanacak.Maç ile ilgili düşüncelerinizi bu konuda paylaşmaya devam edebilirsiniz.

eXcitinG
09.Mart.2010, 14:00
VaLLa geçen hafta ve bu hafta zirvede yaşanan puan kayıpLarı iLe bu eksik maçımızı aLırsak herkes kadar iddaaLı bir konuma geLicez. İBB çok ters bir takım. ÖyLe yada böyLe, ne yapıp edip 1-0 da oLsa kazanmaLıyız. Kazanırsak, önümüz açık.

LaigLeNoiR
09.Mart.2010, 14:02
Herkesin aksine ben bu maçı çok rahat alacağımızı düşünüyorum.

3-1 skor tahminim. İskender atar Belediyenin de golünü :)

Ilhan
09.Mart.2010, 14:58
Kazabiliriz de, kaybedebiliriz de. Ama her ne olursa olsun, sezon sonunda Denizli gitmeli.

Knightmare
09.Mart.2010, 20:00
yanında Demirören'de giderse değmeyin keyfime :D
Beşiktaş iç sahada maç kaybetmez. Fb deplasmanına kadar 3'er puanı kaparlar. Zaten bir tek Denizli deplasmanı var o arada :)

footballer33
09.Mart.2010, 20:57
İstanbul Büyükşehir Belediyespor`da Beşiktaş maçı öncesi 11 eksik bulunuyor.

Sakatlıkları geçen Kus ve Okan Buruk, görev verilmesi halinde forma giyebilecek. Geçen hafta Sivasspor mücadelesinde sarı kart cezası nedeniyle takımını yalnız bırakan Efe de kadrodaki yerini alabilecek.

Kırmızı kart cezalısı Oğuz Sabankay ve sarı kart cezalısı Rızvan`ın forma giyemeyeceği takımda, savunma oyuncusu Cesario`nun da sakatlığı bulunuyor. Devre arasında transfer edilen Ergün Berisha ise Beşiktaş ile ilk maçın tarihinde kadroda bulunmadığı için forma giyemeyecek.

Lacivert-turunculu ekipte sakatlığı bulunan diğer futbolcular, Gökhan Süzen, Gökhan Kaba, Taner Gülleri, İbrahim Akın, Herve Tum, Zeki Korkmaz ve Abdülkadir Kayalı.

A.A.

Şu kadar eksiğin olduğu bir Belediyeyi'de yenemiyorsak sözün bittiği yerdir benim açımdan. Umarım kazanırız yarın akşam. :)

KanaKe
09.Mart.2010, 23:27
Belediye bir tek Fener'e gelince aslan kesilir :) korkmaniza gerek yok bence rahat alirsiniz :D

nouma16
09.Mart.2010, 23:33
Beşiktaş'ımın sahadan 7-0 veya 8-0 gaLip geLeceği fantastik mücadeLe.

scar face
10.Mart.2010, 00:21
Beşiktaş rahat kazanır da en fazla 2 gol atarlar bence İBB'ye...

anil luque
10.Mart.2010, 13:03
Bu maçı kazanmamız halinde liderle olan fark 2 ye inecek ama Bursa gerçeği var daha önümüzde.. Sakatlıklar falan ne durumda bilmiyorum en son Ernst için ' O da insan' diye bir haber görmüştüm =) oynamzsa bizim için büyük bir handikap olur, her ne kadar geöen seneki performansından uzak olsa da Alman fubolcusu sonuçta panzer yani, ortasahada esip gürler.. Umarım Mustafa Hoca yine değişik bir taktikle çıkmaz maça, iki sezondur ideal bir kadro oturtamadık, düşündürücü bir durum.. Bobo'dan goller bekliyorum ve handikaplı bir galibiyet =)

Aşk-ı Şehir
10.Mart.2010, 21:18
İlk yarının son anlarında Bobo'nun attığı golle Beşiktaş 1-0 öne geçti..

Ahmet Göktaş
10.Mart.2010, 21:29
Gerçekten golü izledikçe insanın Bobo'nun finishing'e 13 veresi geliyor ;)

Aşk-ı Şehir
10.Mart.2010, 21:30
Golden sonra Abdullah Avcı'ya büyük tepki gösterdi Beşiktaş taraftarı. :)

vuque
10.Mart.2010, 21:30
Ahh Be Bobo Ahh Be Beşiktaş...
Yahu Ben Size Atmayın Demiyorum Ama 2. Yarı Atın Kardeşim...
İlk Yarı 0 Oynamıştım,Ne Güzel İlk Yarı Bitiyor Diyede Keyifleniyordum...
Yapılır Mı Bu Bana?Haa Yapılır Mı?
Severdim Bobo'yu Ama Artık Yok Bitmiştir Benim İçin :zuhaha

Aşk-ı Şehir
10.Mart.2010, 22:10
62. dakikada Holosko'da bir gol attı ve durum 2-0 oldu.

Dakika; 77

footballer33
10.Mart.2010, 22:38
Belediyenin bize ne kadar ters gelen bir rakip olduğunu düşünürsek düşündüğümden de rahat bir maç oldu. :) Hemen hemen hiç pozisyona giremediler. Özellikle 2. devre golden sonra sıkıntılı geçebilir diye düşündüm, ama hiç beklediğim gibi olmadı. Bu galibiyet, ilerisi için çok önemliydi. Evet, şimdi zirveyle arada 2 puan kaldı, Bursa'nın eksik maçını saymazsak. Fener deplasmanına kadar yapacağımız serinin ilk ayağı olur bu umarım. :)

izmer96
10.Mart.2010, 23:05
Lig bu sene cidden cok garip ilerliyor , bundan 3 hafta once besiktas evinde galatasarayla berabere kaldiginda , BJK nin sampiyonluk sansi bitti , havlu atti diyordu herkes , cok gecmedi 3 hafta sonra BJK nin liderle arasinda 2 puan var , bu boyle gider lig sonuna kadar GS , BJK , FB , Bursa son 2 haftaya kadar birer ikiser puan farklariyla giderler

ozaniel
11.Mart.2010, 01:31
Galibiyet güzel oldu ama açıkçası hücum oyuncularımızın istikrarına tam güvenemiyorum. Tello, Tabata gibi oyuncular bir var bir yoklar. Eğer şimdi Tello form tutarsa Beşiktaş'ı alır götürür. Bobo ve Holosko da böyle devam herşey yoluna girer. Ferrari 2. gol öncesinde o pası isteyerek attıysa(pek sanmıyorum:D) inanılmaz bir asist olmuş. Ayrıca maçı izleyen arkadaşlara soruyorum, Necip nasıldı bugün?

LaigLeNoiR
11.Mart.2010, 02:59
Önemli bir galibiyet oldu bizim adımıza tebrikler Karakartal.

eXcitinG
11.Mart.2010, 12:16
Galibiyet güzel oldu ama açıkçası hücum oyuncularımızın istikrarına tam güvenemiyorum. Tello, Tabata gibi oyuncular bir var bir yoklar. Eğer şimdi Tello form tutarsa Beşiktaş'ı alır götürür. Bobo ve Holosko da böyle devam herşey yoluna girer. Ferrari 2. gol öncesinde o pası isteyerek attıysa(pek sanmıyorum:D) inanılmaz bir asist olmuş. Ayrıca maçı izleyen arkadaşlara soruyorum, Necip nasıldı bugün?

Necip hiç sırıtmadı ama eksikLEri var haLa;

Beşiktaş dün gece oynanan maça kadar maç başına ortaLama 10 fauL iLe oynarken dün Necip tek başına 15 tane fauL yaptı. Topa hamLe zamanLamasını geLiştirmesi gerekiyor.

Oyunu iki yönü iLe oynadı. Savunmadan çıkarken attığı çıkış pasLarı iyi ama hücum böLgesinde bir kaç kez son pası veremedi, atağı bitirdi.

Ama iLk kez 90 dakika oynamasına rağmen oyundan hiç kopmadı, işin garip tarafı hava topLarında çok etkiLi.

Ahmet Göktaş
11.Mart.2010, 14:31
Ortasahada faul yapan hırçın olan oyuncuları severim , Fink-Ernst-Necip gerçekten Beşiktaş ruhuna yakışır futbolcular.

bjk4ever
12.Mart.2010, 14:32
Necip hiç sırıtmadı ama eksikLEri var haLa;

Beşiktaş dün gece oynanan maça kadar maç başına ortaLama 10 fauL iLe oynarken dün Necip tek başına 15 tane fauL yaptı. Topa hamLe zamanLamasını geLiştirmesi gerekiyor.

Oyunu iki yönü iLe oynadı. Savunmadan çıkarken attığı çıkış pasLarı iyi ama hücum böLgesinde bir kaç kez son pası veremedi, atağı bitirdi.

Ama iLk kez 90 dakika oynamasına rağmen oyundan hiç kopmadı, işin garip tarafı hava topLarında çok etkiLi.

Kesinlikle katiliyorum, Necip'in hala eksikleri var, ama bu macta ilk defa gercekten begendim kendisini. Bu saatten sonra rotasyona daha fazla girebilir, hatta belki hoca Toramani sag beke cekip orta alani Ernst-Fink-Necip'ten kurabilir.