Log in

View Full Version : Galatasaray - Gaziantepspor [ 18. Hafta ]

goosfraba
22.Ocak.2010, 05:49
http://img30.imageshack.us/img30/4364/85955421.jpg

Homer J.S
23.Ocak.2010, 10:34
Bizim için zor bir maç olacağı kesin. Forvette Nonda'nın oluşu büyük bir dezavantaj ancak galip gelebileceğimizi düşünüyorum..

En az puan kaybını yapmamız gereken haftalardayız zira..

yunusgs
23.Ocak.2010, 11:12
Neill oynayacakmı acaba?Uzun süredir idmanlara katılıyor.

Kewell ve Keita gibi 2 önemli eksiğimiz var.Caner mutlaka forma şansı bulmalı bu akşam.Nonda olduğu sürece gol atmamız zor.Orta sahadan birinin gol atağını düşünüyorum.Kazanalımda atan önemli değil.

el.nino
23.Ocak.2010, 11:24
bence jo oynar bu maç.imzayı atıcak çünkü.yarın ikinci yarı girer büyük ihtimal.bence zor olmayacak.

Homer J.S
23.Ocak.2010, 11:53
bence jo oynar bu maç.imzayı atıcak çünkü.yarın ikinci yarı girer büyük ihtimal.bence zor olmayacak.

Daha 1 tane antrenmana çıktı nasıl oynayacak yahu..

MaTRaKaN
23.Ocak.2010, 12:20
Zor ve sıkıntılı bi şekilde geçecek bir maç.

3 puana yakın taraf biziz.

bjk4ever
23.Ocak.2010, 12:26

Jo 2 aydir dogru durust top oynamadi ve bu sezon 26 macta 2 golu var.....

Homer J.S
23.Ocak.2010, 12:33
Jo 2 aydir dogru durust top oynamadi ve bu sezon 26 macta 2 golu var.....

O zaman oynatmayalım Jo'yu hiç.. Ne de olsa 26 maçta 2 golü var..

KaPaLı
23.Ocak.2010, 13:20
Ben anladım bu arkadaşı : ) Galatasaray - Fenerbahçe konularına girip paso aleyhlerine bişeyler yazıyo :)

Gaziantep takımı umarım toparlanmıştır. Çok iyi kadroları olmasına rağmen bir türlü istenilen performansı sergileyemediler. Saha çok ağır olacaktır yine belki erteleme söz konusu bile olabilir. Beraberlik bekliyorum bu maçtanç

MaTRaKaN
23.Ocak.2010, 16:36
Ben anladım bu arkadaşı : ) Galatasaray - Fenerbahçe konularına girip paso aleyhlerine bişeyler yazıyo :)

Bende çok fazla tanık oldum bu olaylara.

Kıskançlık olsa gerek (::)

Homer J.S
23.Ocak.2010, 16:40
Daha fazla konuşmayalım arkadaşlar bu konu üzerinde isterseniz, gerginlik olmasın.

gerrrard
23.Ocak.2010, 17:01
Daha 1 tane antrenmana çıktı nasıl oynayacak yahu..

Jo en son 3 gün önce antreman yaptığını ve maça hazır olduğunu söyledi.

Hugo
23.Ocak.2010, 17:04
Lucas hazır geldi. O oynar Servetle defansta.
Bence:

Leo
Uğur-Neill-Servet-Balta
M.Sarp
Barış-Elano
Caner-Nonda(Zaten saç-baş yoldurur bu adam genelde. Dayanamayız ve Jo'yu alırız oyuna :p-Arda

Caner'in oynaması lazım.

MaTRaKaN
23.Ocak.2010, 17:49
Rijkaard'ı tahmin etmek zor değil.Önceki transferlerde de olduğu gibi yeni oyuncuyla ilk maçına 11'de başlatmaz.Hep sonradan alır.

SAİT71
23.Ocak.2010, 17:59
Bence, saha koşullarında maçın kontrolü sadece oyuncuların fizik gücüne kalırsa Antep kesin puan koparır.

yunusgs
23.Ocak.2010, 19:10
Şu saatten itibaren önlem alınmalı stad temizlenmeli.Yarın bu maçın oynanması gerekiyor.Ertelenen maçlar ileride baş ağrıtabilir.

BaFraLı
23.Ocak.2010, 19:13
Rijkaard'ın görev vermesi halinde oynayabilirlermiş yeni transferler.

yunusgs
23.Ocak.2010, 19:15
Rijkaard'ın görev vermesi halinde oynayabilirlermiş yeni transferler.

O zaman Nonda'nın en fazla 45 dakika oynaması gerekir.Denizli Bld maçında olduğu gibi pozisyonları harcarsa çıldırtır yine bizleri.Gerçi Jo,Ankaragücü maçında oynasa daha iyi olur.Kurtarıcı gibi görmemek gerekiyor ilk maçtan.

HooijDonk07
23.Ocak.2010, 19:16
Bence, saha koşullarında maçın kontrolü sadece oyuncuların fizik gücüne kalırsa Antep kesin puan koparır.

Sana katılıyorum ya Antep puanla döner yada GalataSaray farka gider ben GalataSaray'ın farka gideceğini düşünüyorum.

BaFraLı
23.Ocak.2010, 19:27
O zaman Nonda'nın en fazla 45 dakika oynaması gerekir.Denizli Bld maçında olduğu gibi pozisyonları harcarsa çıldırtır yine bizleri.Gerçi Jo,Ankaragücü maçında oynasa daha iyi olur.Kurtarıcı gibi görmemek gerekiyor ilk maçtan.

Tam yazamamışım dediğin gibi Rijkaard'ın görev vermesi halinde 2.yarı oynayabilirlermiş.

C h A o S
23.Ocak.2010, 20:01
Büyük ihtimal ertelenecektir bu maç.Kar yağışı yarında devam edicekmiş.

yunusgs
24.Ocak.2010, 16:55
Şu anki duruma göre stad temizlenmiş ertelenme yok.

Ali Sami Yen maça hazır!

Yoğun kar yağışının hakim olduğu İstanbul'da dünkü Beşiktaş-Belediyespor ve Kasımpaşa-Bursaspor maçları ileri bir tarihe ertelenirken, Galatasaray-Gaziantepspor maçının oynanacağı Ali Sami Yen'e durum iyi.

Bugün hafif bir şekilde yağan kar, maçı şimdilik olumsuz etkilemezken, stadın zeminindeki karlar tamamen temizlendi. Kar yağışı yoğunluğunu maç saatine kadar artırmadığı takdirde maçın oynanmasına engel bir durum yok. Stadın zeminin yanı sıra çevresindeki karlar da taraftarların rahat ulaşımı için temizlendi.

Kaynak : DHA

C h A o S
24.Ocak.2010, 19:00
Sahada kar yok ama karlar temizlene temizlene tam bir tarla olmuş.Çok çok kötü bir zemin var.İnşaallah puan kaybı yaşamayız.

BaFraLı
24.Ocak.2010, 19:08
Stadda bir sorun görülmüyor.Demekki karda hafif hafif atştırıyor.İnşl. puan katbetmeyiz,sakatta vermeyiz.Haydi aslanlar.

Suicider
24.Ocak.2010, 19:54
karlar temizlenmiş fakat yağış devam ediyor yavaş yavaş tekrardan kar tutuyomuş yerler bakalım maç sağ salim bitecek mi ?

Suicider
24.Ocak.2010, 20:16
Elano güzel vurdu gol olsa güzel olacaktı

Suicider
24.Ocak.2010, 20:18
Ahmet Arı ikinci sarıdan kırmızı gördü hakeme birşeyler söylemiş

edit: direk kırmızı görmüş

Suicider
24.Ocak.2010, 20:27
Son 10 dk dır rakip hapsoldu yarı alanına ilk yarı bitmeden bi gol atsak çok güzel olcak

Suicider
24.Ocak.2010, 20:28
ya nonda bu adam adamı psikopat yapar yahu off

Suicider
24.Ocak.2010, 20:33
Galatasaray 0-0 Gaziantep ilk yarı sonucu

Suicider
24.Ocak.2010, 20:53
İkinci yarı başladı hadi hayırlısı

RaSenGan
24.Ocak.2010, 21:06
İntihar edicem var ya.Elano niye kullanmıyo da bu Nonda kullanıyo ya

Suicider
24.Ocak.2010, 21:07
penaltı kullanması için nonda ya kim topu verdiyse onun aklından şüphe ediyorum git artık nonda git yıldırdın bizi bundan sonra 10 gol atsanda yaranamazsın bize

RaSenGan
24.Ocak.2010, 21:08
Jo girecekmiş sanırım.Acayip kıl oldum bu Nonda'ya gitsin artık bıktım.

Aydin
24.Ocak.2010, 21:08
nonda'nın kaçırdığı ilk penaltı. o kadar abartmaya gerek yok. penaltıdır, kaçar.

Suicider
24.Ocak.2010, 21:09
Kusura bakmayın yanlış bişey söylediysem ama çok sinirlendim off :(

Nedvedmania
24.Ocak.2010, 21:10
iyiki nonda kaçırdı. İyiki nonda berbat oynuyor. Yoksa takımdan gönderilmezdi. Şimdi göndermek için bi sebebimiz var artık.

Jo giriyor Elano çıkıyor :mad:

RaSenGan
nonda'nın kaçırdığı ilk penaltı. o kadar abartmaya gerek yok. penaltıdır, kaçar.

Önceki kaçırdığı pozisyonlar yetmez mi abi

Suicider
Jo girdi oyuna elanoyu çıkardı nonda hala oyunda gelde bişey söyleme off

garydelgadov
Bonus kafa girdi.:D

IcedEarth
Elano dururken geçiyorsa topun başına, hele de böyle rezil oynarken kaçırırsan o penaltıyı adamı Edirne'ye kadar odunla kovalarlar.

Al işte, Elano çıktı Jo girdi, Allah akıl fikir versin...

BaFraLı
24.Ocak.2010, 21:12
Nonda iyi oynayınca aslanım Nonda bir penaltı kaçırınca gol atamamızın sebebi Nonda mı oldu :D?.Jo girmiş atarız birazdan :D.

Suicider
24.Ocak.2010, 21:14
Nonda kötü oynuyo maç başından beri sinirlenmemizin sebebi sadece penaltıyı kaçırması değil herkes kaçırır penaltı ama kaç maçtır kötü oynuyor yıldık iyice keşke iyi oynasada bizde alkışlasak ama olmuyor

vego
24.Ocak.2010, 21:14
Nonda iyi oynayınca aslanım Nonda bir penaltı kaçırınca gol atamamızın sebebi Nonda mı oldu :D?.Jo girmiş atarız birazdan :D.

Bence nonda intikam alıyor:p

Nedvedmania
24.Ocak.2010, 21:15
Bu baskıya bakalım daha ne kadar dayanacak antep

Suicider
24.Ocak.2010, 21:20
bütün takım antep yarı alanında inşallah kontradan gol yemeyiz

garydelgadov
24.Ocak.2010, 21:21
Sarp attı..

Suicider
24.Ocak.2010, 21:22
goooool

mustafa sarp attı

IcedEarth
Goooool Mustafa Sarp, goçum benim yazdı golünü yine...

Nedvedmania
Gol be Sonunda

BaGa TaRKaN
24.Ocak.2010, 21:23
Mustafa Sarp Derim Hep Türkiyede Gerçek Türkden En İyi Ön Libero Oyuncusu Adamın Şutları Bile Füze Gibi. Hem Kesici Hemde Ataklara Destek Vermesi Allah Vergisi Bir Yeteneği Var Bu Adamda. Milli Takımda Yıllardır Ön Libero Arayan TDlere Duyurulur. Ama İşte Gözümüzün Önünde Oynayan Adamı Görememe Gibi Bir Yeteneksizliğimiz Var Adam Gelmiş 28-29 Yaşına Hala Keşfedilecek:(

Nedvedmania
24.Ocak.2010, 21:27
Ah be Jo kaçırdı.

Bu jo gerçekten barosu geçer.

Nedvedmania
24.Ocak.2010, 21:28
Tribünler yine süper :)

Crocodile1963
24.Ocak.2010, 21:29
Vay be Türkiye'nin "Los Galacticos'u" 10 kişilik Antep'i zar zor yeniyor. . .

Suicider
24.Ocak.2010, 21:29

Zar zor mu maçı izliyor musun arkadaşım

Galatasarayın gol attığını gören kargaşaya çıkarmaya gelir artık konuya bekliyoruz

IcedEarth
24.Ocak.2010, 21:30
Laf sokarken mantıklı ol biraz... Bu takımda şu anda en önemli 3 hücum elemanımız oynamıyor (Baros, Kewell, Keita) Ne bekliyordun hele de böyle zorlu hava şartlarında, gol şov mu bekliyordun??

Suicider
24.Ocak.2010, 21:34
Yer karlı hava şartları kötü karşımızda ligin kalburüstü takımlarından feneri yenmiş gaziantep var takımımızda keita kewel baroş yok gittik birde penaltı kaçırdık daha ne yapıcaz bir maçta anlamadım

Crocodile1963
24.Ocak.2010, 21:35
Karşı tarafta aynı saha şartlarında oynuyor pardon aynı şartlarda değil 1 kişi eksik oynuyor. .

Aydin
24.Ocak.2010, 21:36

Gerçek los galacticos bile İspanya'nın 2. 3. lig takımlarından 4 yerken, bizim 10 kişilik Antep'i zar zor yenmemiz bir nimet bence.

Nedvedmania
24.Ocak.2010, 21:36
Git bi maç raporlarına bak. Maç hangi yarı sahda geçmiş ?

Bu arada Büyük Kaptan Çıktı Geleceğin Kaptanı girdi.

Suicider
24.Ocak.2010, 21:37
Karşı tarafta aynı saha şartlarında oynuyor pardon aynı şartlarda değil 1 kişi eksik oynuyor. .

biliyoruz aynı şartlarda oynadığını farkındayız anadolu takımlarının büyüklere karşı nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz deli gibi koşuyolar galatasarayı yenelimde soraki 5 hafta yenilsekte olur mantığıyla oynuyolar onların sakat verme gibi korkuları yok bizde yeterince sakat var zaten

IcedEarth
24.Ocak.2010, 21:38
Karşı tarafın da aynı şartlarda oynaması bim işimizi kolaylaştırmıyor yalnız, oyuncunun performansı bu zeminde minimum olur, kaldı ki Gaziantep'in doğru düzgün atağı yok, biz penaltı kaçırdık, Nonda'yla goller kaçırdık, bu maçta onlar gol olsaydı gelip ne yazacaktın merak ediyorum...

Suicider
24.Ocak.2010, 21:39
neyse arkdaşım sen öyle düşünüyosan istatistiklere inanmıyorsan(inanmak istemiyorsan) senin dediğin gibi olsun biz çok kötü oynadık antep bizim yarı alanımızdaydı maç boyunca şansa bala bi gol attık işte kazandık yapcak bişey yok

sentugo
24.Ocak.2010, 21:39
Yalnız Nonda oyunu çok iyi okuyan bir oyuncu.. Penaltı kaçırmış ama oyun bilgisi gerçekten çok iyi.. Tam profesyonel.. Nonda gibi bir oyuncuyu her takım ister açıkçası.. Ama yaşlandı.. İlk senelerinde yere düşmüyordu adam.. Şimdilerde sakat..

Crocodile1963
24.Ocak.2010, 21:40
Yazılacak çok şey var aslında ama dün akşam Fenerbahçe maçında çıkmayan kırmızı kartlar, bu akşam aynı takım aleyhine bir kırmızı kart bir penaltı. İnsanın futbol zevkini öldürüyor. . .

Suicider
24.Ocak.2010, 21:41
Yazılacak çok şey var aslında ama dün akşam Fenerbahçe maçında çıkmayan kırmızı kartlar, bu akşam aynı takım aleyhine bir kırmızı kart bir penaltı. İnsanın futbol zevkini öldürüyor. . .

ya sırf varya tartışma çıkarmak için burdasın farkındayız bencede yazacak çok şey var ama ceza alıyoruz sonra siz suçlu olmuyorsunuz biz suçlu oluyoruz...

antep geliyor çok tehlikeli son dakikalar artık

Maç Bitti 1-0 kazandık ''Hakkımızla''

Nedvedmania
Bitti Kazandık !

MaTRaKaN
Yazılacak çok şey var aslında ama

Bi yazda görelim neymiş o yazılacak şeyler :u:

Ne bekliyordun ki Antep'e 6-7 gol mi atıcaktık ?

Oyun tamamen bizdeydi golü biraz geç bulduk bu kadar.

IcedEarth
24.Ocak.2010, 21:42
Futbol zevkini öldürmeyelim diye o zaman adamlar istediği gibi sövsün saysın sahalarda, oh ne ala...

Nedvedmania
24.Ocak.2010, 21:43

İzleme o zaman. Hey Allah'ım ya. Sanki sahanın için deydin adamın ne dediğini duydun. Maçı izledinmi ondan bile emin değilim

Amacın ne ortalığı karıştırmak mı ?

Addolorato
24.Ocak.2010, 21:45
Yalnız Nonda oyunu çok iyi okuyan bir oyuncu.. Penaltı kaçırmış ama oyun bilgisi gerçekten çok iyi.. Tam profesyonel.. Nonda gibi bir oyuncuyu her takım ister açıkçası.. Ama yaşlandı.. İlk senelerinde yere düşmüyordu adam.. Şimdilerde sakat..

Verelim size Nonda'yı :D..

Hakkımızla kazandık maçın başından sonuna kadar üstün olan bizdik. Jo gerçekten bayagı kalıplı bir oyuncu takıma alışıp havalarda düzeldiginde coşar diye düşünüyorum. Caner'de güzel oyununa devam etti gerçekten çok etkiliydi bu akşam.

sananes
24.Ocak.2010, 21:48
maçı biraz seyrettim gs cidden baskılıydı.caneri çok beğendim özellikle.tebrikler ezeli rakibimize bitti sayılır maç.medya hakkında bi yorum yapmak istiyorum sadece bi kaç yıl önce fenerbahçe dünyada tanındık oyunculardan kadro yaptığında yabancı ağırlıklı kadrolarla oynadığında zengin takımı türk yok içinde bu nasıl takım yabancı sayısını düşürelim gibi insafsızca eleştiriler yapılıyodu aynı dönemde gsnin maddi sıkıntısı oldugundan türk oyunculara daha önem vermesini ise onurlu bi şampiyonluk savası olarak adlandırıyodu medyamız.son 2 sezona bakacak olursakta gs kadrosu bizimken daha pahalı ama şu an bunun adını harika transferler olarak adlandırıyo medya.söylemek istediğim gsye neden aynı şey yapılmıyo değil medya neden bi takıma karşı bu kadar insafsız.yoksa gsnin transfer politikası doğrudur keske 7-8 farklı takımımız böyle oyuncular getirebilse ülkemize de kalite yükselse,ben medyanın ligimizi geriye çektiğini düşünüyorum sadece yani o zaman koparılan yaygaralar olmasa belki yabancı sınırı denen mantık dışı olay coktan ortadan kalkacaktı da türk oyuncuların maliyetleri bu kadar artmayacaktı bugün biraz önce "temel hukuk kuralları" finalime calısırken bunlar geldi aklıma bi hırslandım yazıyım dedim:) unutmadan elanoda bugün iyiydi ilk yarı izledigim bölümlerde ama sabriyi aradım

sentugo
24.Ocak.2010, 21:50
Caner konusunda katılıyorum.. 2010'daki profili değilde 09'daki profili hakettiğini düşünüyorum..

Nonda'yı veriyodunuz zaten güya :D Nonda'ya kızmayın.. Nonda'nın görmediğiniz bir çok artı özelliği var.

Gs iyi oynadı.. Ama 1-0 yendi.. Allah'ı var o kaleci çok iyi oynadı bu gece..

Nedvedmania
24.Ocak.2010, 21:51
Aaa sabri yoktu demi. Bende diyorum bişey eksik :D

Maçın adamı caner.

Addolorato
24.Ocak.2010, 21:52
Caner konusunda katılıyorum.. 2010'daki profili değilde 09'daki profili hakettiğini düşünüyorum..

Nonda'yı veriyodunuz zaten güya :D Nonda'ya kızmayın.. Nonda'nın görmediğiniz bir çok artı özelliği var.

Gs iyi oynadı.. Ama 1-0 yendi.. Allah'ı var o kaleci çok iyi oynadı bu gece..

Valla bugün tek gördügüm artı özelligi defansa yardım edip top çıkarması oldu. Ama biz Nonda'ya top çıkarması için degil gol atması için para veriyoruz.. Tamam defansa yardım edebilirsin bu ekstra'dır fakat sen asıl yapman gereken iş olan gol atma işini yapmıyorsan kusura bakma kimse sana defansa yardım ediyorsun diye takımda tutmaz..

MaTRaKaN
24.Ocak.2010, 21:52
sananes : İlk önce Fb'nin yabancıların tamamının Brezilya'lılardan oluştuğu dönemi diyorsun sanırsam.O dönemde buna herkez karşı çıkmıştı çünkü düşünce farklıydı.

Ama artık öyle değil çünkü Dünya'da hangi büyük takıma bakarsan bak aynı milletten çok az oyuncu var.Büyük takımlar tüm uluslardan oyuncu topluyolar nerdeyse.

Bence dahada ileriye gitmek istiyorsak Gs Fb Bjk olarak,yabancı sınırlandırılması tamamen kaldırılmalı. [Bakınız ; İngiltere,İspanya,İtalya]

Lucas Neill
24.Ocak.2010, 21:53
Elano nasıl çıkar oyundan ya sahada dolaşan frikik dışında bişey yapmayan Arda varken.Adam kötü gününde saha zaten kötü çıkar Arda'yı.Nonda 45 yaşında gibi zaten:D Elano bence en iyi oyununu oynadı geldiğinden beri savunma yapmıyo koşmuyo diyenler bu maçı izlemeliydi.Neill iyi gözüktü ama pek üstümüze gelmedi antep.Caner'i çok beğendim baya iyiydi çok koştu mücadele etti.Penaltı barizdi kırmızı kartta allah belanı versin dedi galiba hakeme ben öyle gördüm.Sonuç olarak kazandık bu zor sahada iyi oldu.

yunusgs
24.Ocak.2010, 21:56
Maçın tek özetleyen biri var Nonda.Bu adam,adamı çıldırtır,öldürür öldürür diriltmez.Nonda'ya her kim penaltı attırdıysa -Elano ve Arda dururken- kınıyorum.(Rijkaard ya da Arda fark etmez)

Her zaman bu kadar şanslı olamayız.Bu maçı kazandık ama duran toptan.Her ne kadar bahanelerimiz hazır olsada(Nonda gol kaçırıyor,karlı zemin vs vs)bu iş böyle yürümez.

Jo biran önce adapte olmalı,Keita biran önce dönmeli,Sabri gelmeli.Yoksa işimiz çok ama çok zor.

Lucas Neill
24.Ocak.2010, 21:59
Nonda'ya penaltı attırıldığına göre takımda kalacak.

yunusgs
24.Ocak.2010, 22:01
Nonda'ya penaltı attırıldığına göre takımda kalacak.
Başka türlü yorumladım ben.Moral kazandırmak için attırdı.Ama morali çöktü.

Lucas Neill
24.Ocak.2010, 22:01
Başka türlü yorumladım ben.Moral kazandırmak için attırdı.Ama morali çöktü.

Zaten bu adam gönderilecekse niye oynatılıyor bana da morali kötü gibi geldi bi de üstüne penaltı attırıyolar.

gerrrard
24.Ocak.2010, 22:02
Maçın tek özetleyen biri var Nonda.Bu adam,adamı çıldırtır,öldürür öldürür diriltmez.Nonda'ya her kim penaltı attırdıysa -Elano ve Arda dururken- kınıyorum.(Rijkaard ya da Arda fark etmez)

Nonda'yı bende hiç beğenmiyorum fakat takımın penaltıcısı Nonda olmalıdır. ben şu zamana kadar Nonda'nın penaltı kaçırdığını görmemiştim görmüş oldum. bence Nonda'ya biraz haksızlık yapılıyor.

sananes
24.Ocak.2010, 22:03
sananes : İlk önce Fb'nin yabancıların tamamının Brezilya'lılardan oluştuğu dönemi diyorsun sanırsam.O dönemde buna herkez karşı çıkmıştı çünkü düşünce farklıydı.

Ama artık öyle değil çünkü Dünya'da hangi büyük takıma bakarsan bak aynı milletten çok az oyuncu var.Büyük takımlar tüm uluslardan oyuncu topluyolar nerdeyse.

Bence dahada ileriye gitmek istiyorsak Gs Fb Bjk olarak,yabancı sınırlandırılması tamamen kaldırılmalı. [Bakınız ; İngiltere,İspanya,İtalya]

artık öyle değil dediğin 20 sene öncesinden bahsetmiyoruz 3-4 yıl öncesi daha ayrıca yavan bi savunmadır aynı ülkeden yabancıların gelmesi sakıncalıdır yorumu ve bizim hiç yabancılarımız sadece brezilyalı olmadı geneli brezilyalıdır hala öyle ama bakın medya şu an o eleştiriyi yapmıyo yani brezilyalı olmasına ise tepki yine eleştirebilirler ben mantaliteden bahsediyorum nobrenin fenerbahcedeyken kişilik olarak yerin dibine sokuldugu ama bjkde bunların 10da birinin yapılmaması gibi yapılmaması gibi ya da son zamanlarda ardaya yapılanlar...bazen biz burda tartısıyosak kavga edip ceza alıyosak bunun en büyük sorumlusu medyada yorum yapan zihniyetlerdir bence

yunusgs
24.Ocak.2010, 22:03
Nonda'yı bende hiç beğenmiyorum fakat takımın penaltıcısı Nonda olmalıdır. ben şu zamana kadar Nonda'nın penaltı kaçırdığını görmemiştim görmüş oldum. bence Nonda'ya biraz haksızlık yapılıyor.

Ama Gökay abi,bu kadar moralsiz olduğunu bile bile,3 puana bu kadar ihtiyaç varken bence Elano atmalıydı.

MaTRaKaN
24.Ocak.2010, 22:06
sananes : Olaya bi Fb fanatiği gözüyle baktığın için sana böyle geliyor.

Medyamız çok saçmalıyor doğrudur ama.Sadece Fb'ye yükleniyormuş gibi konuşuyorsun.

Biraz daha objektif olabilirsin her takıma aynı şeyleri yaptıklarını görebilirsin.

sakary Ali
24.Ocak.2010, 22:10
En son Nonda Hayat Onda falan deniliyordu uzun zamandır Galatasaray maçı takip edemedim ne oldu bu adamada bu kadar sövülüyor :D

yunusgs
24.Ocak.2010, 22:13
En son Nonda Hayat Onda falan deniliyordu uzun zamandır Galatasaray maçı takip edemedim ne oldu bu adamada bu kadar sövülüyor :D

Ağırlaştı,beceriksizleşti,tembelleşti,taraftarları çıldırtmaya başladı.

sananes
24.Ocak.2010, 22:15
şimdi birbirimizi tanımadıgımızdan kesin hükümler vermek olmaz ben hayatımın hiç bi döneminde fanatik olmadım bazen saracoğluna gittigimde tamam:) ama genelde fenerbahceye yapılıyo ve yukardaki örnekler cok carpıcı,net değil mi bence öyle ki bize yapılıyo size yapılmıyo demiyorum o dönemler fenerbahce ön plana cıkmıştı yapıldı gs 2 sezon sampiyon olsun maddi gücünü arttırmaya devam etsin sürekli güçlenmeye devam etsin mesela gs'ye yapılacaktır bunlar mesela şu an fenere yapılmıyo cunku maalesef benim takımım eskisi kadar hızlı büyüyemiyo.medyanın türk futboluna zarar verdiğini düşünüyorum.arda ya bu yıl yapılanlar mesela daha sonra kazıma yapılanlr avrupada en normal oyuncunun bile yaptıgını yapıyor diye milli takım oyuncularını magazin sayflarından eksik etmediler vs vs neyse yeri değil maçla ilgili bi yorum yapıyım son olarak baska yazmıycam rijkard kalitesini barışı oynatarak gösterdi bu zeminde barış oynar

el.nino
24.Ocak.2010, 22:31

bunu şimdi gördüm de ispanya'nın los galacticos'u bilbao ya yenilmişti timsah arkadaşım.nedir bu kıskançlık anlamadım.

el.nino
24.Ocak.2010, 22:34

yine saçma bir yorum buldum yorum değil saçma sapan birşey aslında.

sen o penaltıya birşey yok dersen ben senin futbolu bildiğinden şüphe ederim.azcık daha sert vursa bileğini kırardı adamın.

yunusgs
24.Ocak.2010, 23:01
Penaltı da doğruydu kırmızı kartta.İşte Ahmet Arı'nın söyledikleri:

34. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalan Ahmet Arı ise, kart pozisyonuyla ilgili olarak, "Ben hakeme küfretmedim. Bir anlık öfkeyle 'Allah belanı versin' dedim. Kesinlikle küfretmedim" diye konuştu.

Ancak Ahmet Arı'nın maçın devre arasında takım arkadaşlarına "Hakeme küfrettim, hakem beni atmakta haklıydı" dediği öğrenildi.

ForCimbom
24.Ocak.2010, 23:15
yine saçma bir yorum buldum yorum değil saçma sapan birşey aslında.

sen o penaltıya birşey yok dersen ben senin futbolu bildiğinden şüphe ederim.azcık daha sert vursa bileğini kırardı adamın.

yo, daha sert vurmasına gerek yok. caner in ayağı 2 cm daha aşağıda olsaydı ortadan çat diye kırılıverirdi ayak. adam resmen topa abanır gibi tekme attı. neyden bahsediyorsunuz yahu??

yunusgs
24.Ocak.2010, 23:25
yo, daha sert vurmasına gerek yok. caner in ayağı 2 cm daha aşağıda olsaydı ortadan çat diye kırılıverirdi ayak. adam resmen topa abanır gibi tekme attı. neyden bahsediyorsunuz yahu??

Aynı hareket,Ahmet'in 1.sarı kartını gördüğü zamanda Ahmet tarafından yapıldı.

Nedvedmania
24.Ocak.2010, 23:42
Gerçekten bende 2. kez tekrarını görünce farkettim. Direk kırmızı kartlık pozisyon. İyiki Ayağı kırılmadı.

sananes
24.Ocak.2010, 23:48
kırmızı da doğru penaltı da yani küfür etmedim diyo gaziantepli oyuncu ama allah belanı versin'in küfürden ne farkı var acaba...iyi ki canere bişey olmadı onu ben yaptıgım totemlerle fenere aldırcam:)

yunusgs
24.Ocak.2010, 23:51
kırmızı da doğru penaltı da yani küfür etmedim diyo gaziantepli oyuncu ama allah belanı versin'in küfürden ne farkı var acaba...iyi ki canere bişey olmadı onu ben yaptıgım totemlerle fenere aldırcam:)

Ne gibi totemler biraz açarmısın :D

gerrrard
25.Ocak.2010, 00:07
Ama Gökay abi,bu kadar moralsiz olduğunu bile bile,3 puana bu kadar ihtiyaç varken bence Elano atmalıydı.

tamam sende haklı olabilirsin ama nonda atsaydı penaltıyı 3 puandan çok bir futbolcu kazanmış olacaktık. ama tabi riske girmeye değer mi tartışılır.

yunusgs
25.Ocak.2010, 00:20
Bu arada bir müjde vereyim.Fildişi Sahili,Afrika Kupasından elenmek üzere.Keita,Denizli maçına yetişebilir.

yunusgs
25.Ocak.2010, 00:22
Ayrıca Keita 89.dakikada bir gol attı bu akşamki Fildişi-Cezayir maçında.Bir önceki maçtada 1 asist yapmıştı.

Börk
25.Ocak.2010, 00:32
Kewell nasıl olsa gidecek.Caner'i alalım hem Türk yabancı kontenjanına etki yapmaz.Onun yerine yabancı bir bek alırız Taiwo gibi.

Penaltı pozisyonunda da her adam oraya ayağını koyamaz.Bazı futbolcular vardır ki ayağını oraya koymaktan çekinir.Ortaları,nefis çalımları,akıl dolu pasları tamamen harikaydın Caner.

PesimiSTyLa
25.Ocak.2010, 00:43
Caner müthiş oyununu sürdürüyor. Yönetim mutlaka opsiyonu kullanıp bonservisini almalı. Sol Açığa geçtiği her maçta muhteşem oynadı.
Elano bugün Caner den sonra maçın en iyisiydi. Çıkarılması bence hataydı. Nonda madem sahada kalacaktı o dakikaya kadar pek iyi oynamayan Barış yada Arda çıkarılabilirdi. Sarpın yanına monte son 2-3 maçtır ön liberonun yanında MC olarak çift yönlü oynatılıyor Elano ve çok da iyi oynuyor. Bugün de Hücum özelliklerinn yanında defansif olarak da çok koştu, mücadele etti birçok top kesti.
Hakan Balta da ligin ilk yarısının tam tersine çok iyi bir maç oynadı. Bunda önünde oynayan Canerin de savunmaya sık sık gelip çok çalışması, çok koşmasının payı büyük. Umarım böyle devam eder.

Yeni transfer Neill nokta atışı olmuş. Tam aradığımız tipte savunmada gereksiz işler yapmadan hem topla çok iyi, mücadeleci ve teknik bir oyuncu. İlk maçında kalitesini gösterdi. Jo da oyuna 65 civarı girdi fena işler yapmadı. Golü bulduğumuz frikiği o kazandırdı. İlerki günler de çok daha iyi olacaktır.

Arda asistini yaptı ama 1-2 pozisyon dışında iyi olduğunu söyleyemem. Leo ve Servet gereksiz işler yapmayı bıraktığı zaman Neill'ın da gelmesi ile savunmadaki sorun çözülecektir. Servet bugün çok gereksiz 1 çıkış yaptı az daha topu kaptırıp kontrayı yiyorduk ama şanslıydık ki servet topu son anda kontrol etti. Leonun da her aldığı geri pasta rakip oyuncu dibine kadar gelince topa anca vurması beni deli ve tedirgin ediyor. FB maçında akıllanmamış sanırım. Nonda içinse en fazla oyuna son 20-30 dakika oyuna girip oynayacak gücü var. Bu sezon ilk 11de başlayıp iyi oynadığı bir maç hatırlamıyorum. Gollerinin çoğu 2. yarı oyuna girip attığı gollerle. Çünkü kondisyonu anca o kdarını kaldırabiliyor.

Bu zeminde, zor şartlarda iyi oynadık. Pozisyonlar bulduk 1-0 da olsa galip geldik. Tebrikler takımımıza. Keita da denizli maçında sahada olur bu gidişle :icon_smile:

yunusgs
25.Ocak.2010, 00:52
Gözümüz aydın.Fildişi elendi.Keita haftaya burada :D Maçtada 1 golü var Keita'nın uzaktan sol ayağıyla mükemmel.

gerrrard
25.Ocak.2010, 00:57
Gözümüz aydın.Fildişi elendi.Keita haftaya burada :D Maçtada 1 golü var Keita'nın uzaktan sol ayağıyla mükemmel.

cidden nasıl bir goldür yahu o. güdümlü füzeyi yollamış

yunusgs
25.Ocak.2010, 00:59
cidden nasıl bir goldür yahu o. güdümlü füzeyi yollamış

Haftaya'da bizim adımıza yollasında azıcık bizde sevinelim :D

gerrrard
25.Ocak.2010, 01:00
Haftaya'da bizim adımıza yollasında azıcık bizde sevinelim :D

yollar yollar onun adı keita güdümlü füzeyide yollar golleride atar :icon_cool:

Börk
25.Ocak.2010, 01:14
Gerçekten bende 2. kez tekrarını görünce farkettim. Direk kırmızı kartlık pozisyon. İyiki Ayağı kırılmadı.

Kırmızı kartlık bir şey yok.Zemin karlı,karlı bir havada top oynayanlar bilir top,her zamankinden daha çok kayar.Hakem bir çok pozisyonu faul olarak değerlendirmedi.Çünkü zemin karlıydı.O pozisyonda da rakip oyuncunun ayağına vurmak istemediğini biliyorum.Penaltı ama kart filan yok.

Nocna Mora
25.Ocak.2010, 01:18
Ormanlar kralı "Aslan" kükremiş, timsah kıskanmış. Ormanlar kralı "Aslan" tek bi pençeyle alt etmiş bir hayvanı, timsah kıskanmış. Ormanlar kralı "Aslan" asil bir duruş sergilemiş, timsah sürünmeye devam etmiş.

Timsah arkadaşım kıskanma (:

Maça gelecek olursak yorum yapmayacagım çok yorgunum :D

ForCimbom
25.Ocak.2010, 01:18
Kırmızı kartlık bir şey yok.Zemin karlı,karlı bir havada top oynayanlar bilir top,her zamankinden daha çok kayar.Hakem bir çok pozisyonu faul olarak değerlendirmedi.Çünkü zemin karlıydı.O pozisyonda da rakip oyuncunun ayağına vurmak istemediğini biliyorum.Penaltı ama kart filan yok.

orada caner in bacağı lades tavuğu gibi kırılsaydı da aynı şeyleri söyleyebilecek miydin??

ShevAnil
25.Ocak.2010, 01:21
Maç izlenmemiş ve müthiş senaryolar yazılmış.. Malesef dostum bu sefer tutturamadın. (:

İlk yarı istediğimiz baskıyı tam anlamıyla kuramadık. İkinci yarı ise gayet sağlam bastırdık ve golü bulduk. Ayrıca bu Nonda adamı sinir hastası eder, nasıl harcanır bu pozisyonlar algılıyamıyorum (:

Börk
25.Ocak.2010, 01:34
orada caner in bacağı lades tavuğu gibi kırılsaydı da aynı şeyleri söyleyebilecek miydin??

Lades tavuğu varsa bilemem ben lades kemiğini biliyorum.Ayağı kırılsa farklı bir şey.Ama isteyerek yapmadığının kanısındayım hala.

DenizlispoR
25.Ocak.2010, 08:14
Ormanlar kralı "Aslan" kükremiş, timsah kıskanmış. Ormanlar kralı "Aslan" tek bi pençeyle alt etmiş bir hayvanı, timsah kıskanmış. Ormanlar kralı "Aslan" asil bir duruş sergilemiş, timsah sürünmeye devam etmiş.

Timsah kıskanmıyor zaten o ormanı yöneten avcının sorunu.

KaPaLı
25.Ocak.2010, 10:01
Ancak Ahmet Arı'nın maçın devre arasında takım arkadaşlarına "Hakeme küfrettim, hakem beni atmakta haklıydı" dediği öğrenildi.

Nasıl öğrenmişler çok merak ettim :icon_biggrin:

Hakem dün akşam maçı çok etkiledi. Önce Ahmet'i attı. O dakikaya kadar takımda en çok mücadele eden adamdı zaten. Sonra saçma sapan fauller vermeye başladı Galatasaray lehine. Gaziantep 2. yarıda sadece Julio'yu kullanmak istedi ama hakem bunada izin vermedi. Julio 1-2 kere yerde kaldı devam ettirdi. Aynı pozisyon Galatasaray lehine oldu bu sefer faul çaldı. Ve eğer biraz yürekli olsaydı Zurita'ya kırmızıyı çıkarırdı. Adamın hayatını bitirecek gibi tekme atıyo kart yok. Zaten o dakikadan sonra kontrolunu kaybetti. Saçma sapan fauller vermeye başladı.

Galatasaray beklendiği gibi baskılı oynayacaktı zaten ama ilk dakikalarda eksik kalana kadar etkiliydi Gaziantepspor. Sonra Galatasaray Caner'le bastırdı. Geride oynadığında çok kötü oynuyo Caner. Öne çıktığında mutlaka ya asist yapıyo ya gol atıyo. Elano'nun çıkarılması zaten ayrı birşey. Nonda'nın morali bozulmuş gol kaçırıyo taraftar ıslıklamış çıkar artık onu. Elano'yu küstürme. En iyi oynadığı maçıydı herhalde ondada oyundan çıkarıldı. Galatasaray Baros'u çok arar demiştim ben sakatlandığında Jo geldi ama hala arıyo. Baros gibi presi ileride başlatamıyo Nonda veya Jo.

SAİT71
25.Ocak.2010, 10:09
Öncelikle tebrikler.. Ben kariyerimde Sağ açık Ahmet'i yedek bekletiyorum. Gerçektede çok teknik yenetekli bir oyuncu. Ama hakeme küfrettiyse atılması doğrudur. umarım küfrederek atılmıştır. Maçın başında Antep'te iyi paslar yaptı etkili oldu. Belki Ahmet atılmasa golü bulabilirlerdi. Fakat 10 kişi kaldıktan sonra bu oyun düzeni devam edemedi. Caner CSKA'da sol açık oynarken tekniği ve hızıyla beni büyüleyen bir oyuncuydu. Bence Ahmet'te Caner ile girdiği 2 pozisyonu kaybetmenin acısıyla ve hırsıyla hakeme birşeyler söylemiş olabilir. Yapılan penaltıda Zurita resmen topa tekme sallayım derken caner'in ayağını kırarcasına vurmuş. Penaltı %100 doğru. Penaltı olması için daha ne olmalı? Nonda konusunda ise bence gönderilmeli. Çünkü moral motivasyon olarak çöken bir oyuncu ve En geç sezon sonu gönderilmesi lazım. Hemde yaşlandı. Galatasaray'a daha yararlı olabilecek isimler gelebilir.

KaPaLı
25.Ocak.2010, 10:14
Allah belanı versin diyo bu çok açık şekilde belli. Ama Ahmet bişeyi atlamış. Küfür edeceğin zaman arkanı döneceksin. Hakem görmeden cameralara yakalanmadan dümdüz gideceksin. O zaman kart görmüyosun. Cezanda çok az oluyo.

Pozisyondan öncede Caner ona faul yapmıştı. Hakem onuda atladı.

IcedEarth
25.Ocak.2010, 10:22
Bir sefer çamur atmasanız şaşarım zaten...

BaFraLı
25.Ocak.2010, 10:50

Hahah yürü be Taylan :D:D.Taylan çok doğru diyor aslında.Aldığımız galibiyetin bile altında neler aranıyor :D.

DenizlispoR
25.Ocak.2010, 11:09

Bursaspor ile alakası olmayan bir konuya dahi bu yazılıyorsa artık başka bir şey demiyorum.Futbolda hakemler olmasaydı şu anki lig tablosu çoooook değişik olacaktı kesinlikle.

BaFraLı
25.Ocak.2010, 11:14
Bursaspor ile alakası olmayan bir konuya dahi bu yazılıyorsa artık başka bir şey demiyorum.Futbolda hakemler olmasaydı şu anki lig tablosu çoooook değişik olacaktı kesinlikle.

Bu arkadaşın mesajına yazılmış bir cevap o ;

DenizlispoR
25.Ocak.2010, 11:21
Bu arkadaşın mesajına yazılmış bir cevap o ;
Ne güzel cevap vermiş,böyle şeylerle aşağılama yapabildiğimizi bilseydim akrepler ile ilgili ne güzel sözler,pankartlar koyardım.

yunusgs
25.Ocak.2010, 11:48
Keita'nın mükemmel golünü buradan izleyebilirsiniz:

http://www.sporx.com/sxtv/?frm_id=13998

tarikko
25.Ocak.2010, 11:56
Keita'nın mükemmel golünü buradan izleyebilirsiniz:

http://www.sporx.com/sxtv/?frm_id=13998 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fsx tv%2F%3Ffrm_id%3D13998)
Güzel gol atmış gerçekten..

bursa_mc
25.Ocak.2010, 12:13

Şakacı çocuk seni..(:

Galatasaray-Gaziantepspor başlığı altında yaptığın yorumda neden hayvanlar alemini işe katıyorsun?
Belgesel takılıyorsak bende aynı anlayışlayorum yazayım.Aslan'ın işi sırtlan denilen hayvanladır.Avını çalmak ister Aslan'da buna cevap verir.Aslında Sırtlan da zaten mücadele edecek kadar aciz bir hayvandır.Yani Aslan'a karşı hiç bir şansı yoktur..Şunu düşünüyorum Aslanlar bu kadar aciz bir hayvanı neden kendisine rakip olarak görüyor.?
Senin yaptığın Aslan-Timsah karşılaştırılması bence çok yanlış zaten Timsah'ın rakibi olamaz.Hayvan ayrımı yapmaksızın avını yakalar afiyetle karnını doyurur..
Taylan arkadaşım umarım seni hayvanlar alemine götürmüşümdür.İnşallah günün birinde av olmazsın.Dikkat Timsah Çıkabilir!

DenizlispoR
25.Ocak.2010, 12:14
Şakacı çocuk seni..(:

Galatasaray-Gaziantepspor başlığı altında yaptığın yorumda neden hayvanlar alemini işe katıyorsun?
Belgesel takılıyorsak bende aynı anlayışlayorum yazayım.Aslan'ın işi sırtlan denilen hayvanladır.Avını çalmak ister Aslan'da buna cevap verir.Aslında Sırtlan da zaten mücadele edecek kadar aciz bir hayvandır.Yani Aslan'a karşı hiç bir şansı yoktur..Şunu düşünüyorum Aslanlar bu kadar aciz bir hayvanı kendisine rakip olarak görüyor.?
Senin yaptığın Aslan-Timsah karşılaştırılması bence çok yanlış zaten Timsah'ın rakibi olamaz.Hayvan ayrımı yapmaksızın avını yakalar afiyetle karnını doyurur..
Taylan arkadaşım umarım seni hayvanlar alemine götürmüşümdür.İnşallah günün birinde av olmazsın.Timsah Çıkabilir!
Yorum çok güzel olmuş abi :).Harfi harfine katılıyorum.

KaPaLı
25.Ocak.2010, 12:28
Şakacı çocuk seni..(:

Belgesel takılıyorsak bende aynı anlayışlayorum yazayım.Aslan'ın işi sırtlan denilen hayvanladır.Avını çalmak ister Aslan'da buna cevap verir.Aslında Sırtlan da zaten mücadele edecek kadar aciz bir hayvandır.Yani Aslan'a karşı hiç bir şansı yoktur..Şunu düşünüyorum Aslanlar bu kadar aciz bir hayvanı neden kendisine rakip olarak görüyor.?
Taylan arkadaşım umarım seni hayvanlar alemine götürmüşümdür.İnşallah günün birinde av olmazsın.Dikkat Timsah Çıkabilir!

Şşştt ayıkk ol texas burda : ) Cevap verilmesi bile gereksiz bir arkadaş ama iyi demişsin kardeşim.

bjk4ever
25.Ocak.2010, 13:15
O lafi Arda soylese ona da kirmizi kart gosterebiliymiydi?
Mac esnasinda korner verilmedi diye M.Sarp hakeme cemkirdi, uyari bile yok. Ancak net faul olan pozisyonda devam ettirip oyuncunun tepkisine direkt kirmizi kart, cok basit bunlar yahu. Gerci pozisyon kirmizi kart olabilir, ama onemli olan cifte standart. Ayhan'in hakemin annesine 5 cm mesafeden ne kufurler edip de cezasiz kaldigi maclari da biliyoruz hepimiz......

PesimiSTyLa
25.Ocak.2010, 13:41
Mac esnasinda korner verilmedi diye M.Sarp hakeme cemkirdi, uyari bile yok. Ancak net faul olan pozisyonda devam ettirip oyuncunun tepkisine direkt kirmizi kart, cok basit bunlar yahu. Gerci pozisyon kirmizi kart olabilir, ama onemli olan cifte standart. Ayhan'in hakemin annesine 5 cm mesafeden ne kufurler edip de cezasiz kaldigi maclari da biliyoruz hepimiz......

ee napalım biliyorsak? bu maçta oldu mu öyle birşey? Tellonun rakibine her maç attığı kroşeleri de biliyoruz.

Suicider
25.Ocak.2010, 13:54
ya arkadaşlar napıyosunuz siz canı sıkılan bu konuya gelmiş galatasaraya sallıyor herkes çok anlıyor ya futboldan sahadaki kimse anlamıyor zaten bi tek siz anlıyorsunuz o yüzden anca forumda yorum yapabiliyosunuz zaten neyse önümüzdeki fener bjk bursa vs maçlarında sizin forumlarınızda olucam sizin yaptığınızın aynısın yapıcam bakalım tepkiler ne olacak sorada dönüp bu konudan alıntı yapıcam...

tamam sizin dediğinize göre hareket edelim ahmetin kırmızı kartı yanlış 'Allah belanı versin' demek iyi birşey zaten bende bu konuda o lafı nonda ya söylediğim için uyarı aldım..

penaltıya zaten penaltı değil diyosanız birşey yazmayın bu saatten sonra...

galatsaray kötü oynamış deniyor acaba elanonun o şutlarından biri girse nonda penaltıyı atsa bu kadar kaçırmasak yine gelip bunu söyliyecek misiniz?

bu zor şartlarda 3 puan almak herşeye rağmen güzeldir..

ForCimbom
25.Ocak.2010, 14:05

cevap basit; verirdi.

futbolcuların maç içinde hakem ile diyalog kurmaları esasen yasaktır. ancak takım kaptanları aracılığı ile hakem iletişimi söz konusu olur. bunu bir mahkemeye benzetecek olursak bir müvekkil/ oyuncu, avukat/takım kaptanı gibi bir şey olur. o müvekkilin söz hakkı olmadığı bir yerde hakime küfür etmesi onun sonunu getirmez mi? peki "allah senin belanı versin" dese bundan ne farkı kalır? ???

arda yı geçtim, ümit karan örneği var daha 1 sene bile geçmemiş. "çok ayıp be" diyor ve daha sonrasında açıklanan "küfrettiği" gerekçesi ile kırmızı kart ile atılıyor.

...

KaPaLı
25.Ocak.2010, 14:06
Ama o zaman fırtınalar koparan siz dün Ahmet Allah belanı versin dediğinde. ( Ki haklıydı ) her zaman böyle şeyler olur diyosunuz.

Suicider
25.Ocak.2010, 14:15
Bu sözün haklısı haksızımı olur yahu? tamam o anlık sinirlenmiş olabilir tamam dediğiniz gibi o hareket faul olsun hakemin vermediği her hareket sonrası bütün oyuncular böyle hakaret etse işin içinden çıkılır mı?

Ben Ahmet in kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum iyi bir çoçuk o an sinirlenip söyledi o sözü daha genç ama işte kendini geliştirmek istiyorsa bu konulara dikkat etmesi gerekiyor..

ForCimbom
25.Ocak.2010, 14:25
Ama o zaman fırtınalar koparan siz dün Ahmet Allah belanı versin dediğinde. ( Ki haklıydı ) her zaman böyle şeyler olur diyosunuz.

ümit ne küfür etmişti ne de hakeme yönelik başka birşey yapmıştı ..

şimdi de her zaman böyle şeyler olur mu diyoruz? adam ceza gerektiren bir hareket yaptı ve cezasını buldu. biz bu durumda hakemi ancak tebrik ederiz. ne yani?

C h A o S
25.Ocak.2010, 14:30
Herkese inat zor şartlarda, karlar altında Aslanlar gibi çıktık aldık maçı.Tebrikler Aslanlar.

RaSenGan
25.Ocak.2010, 14:59
Daha ilk haftadan başlamış çekememezlik ileride neler olacak acaba :)

IcedEarth
25.Ocak.2010, 17:20
O değil de Galatasaraylı olanlardan çok diğer takım taraftarları gelmiş konu altına... Aynı duyarlılığı hakemler bizim aleyhimize hata yaptığında (ki bu konuda hangi hakem kararı Gaziantep aleyhine hata o da tartışılır ya) da bekleriz...

yunusgs
25.Ocak.2010, 17:40

Nereye haklıydı hiçbir insanın hiçbir insana hakaret etmeye hele hele Allah belanı versin demeye hakkı yok!Futbolcu ise adabı ile konuşacak nerede sporcunun ahlaklısı?