PDA

View Full Version : Kasımpaşa - Bursaspor [18. Hafta]

goosfraba
22.Ocak.2010, 05:50
http://img30.imageshack.us/img30/2463/kasimpasa.jpg

Crocodile1963
22.Ocak.2010, 12:10
Şu maçın naklen yayınlanmamasını sağlayan herkese yazıklar olsun.
LigTV yeni müşteriler kazanayım derken elindekilerden de oluyor.

Maç ile ilgili söylenecek pek birşey yok. Saha durumu maça ne kadar elverişli olur bilemiyoruz. . .

bursa_mc
22.Ocak.2010, 14:06
Lig tv yaklaşık 1 ay önce bilboardlar aracılığıyla ''Timsahın Zirve Yürüyüşü Ligtv de'' diye reklam yapmıştı.Şu an görüyoruz ki bu reklam kampanyası milleti kandırmaktan başka birşey değilmiş.
Taraflı yayına devam diji..

Maça gelince ilk maçlarda beklenmeyen sonuçlar olabilir.Bursasporun kupadaki oyunu tatmin etmemişti,aynı futbolu devam ettirirlerse 3 puan zor ama ligin havası başkadır heralde.Zorda olsa Kasımpaşayı yeneriz.

Crocodile1963
23.Ocak.2010, 14:33
Zemin karla kaplı. Yoğun kar yağışı var şuan.

Bursaspor'un ilk 11'i : Ivankov -Keçeli - Zapo - Ömer - Tuna - Ozan İpek - Krita - Ergic - Veli - Turgay - Iglesias

Crocodile1963
23.Ocak.2010, 15:26
Maçın başlama saatinin üzerinden 45 dakika geçmesine rağmen hakem maçı başlatma / erteleme kararı veremedi. . .

Crocodile1963
23.Ocak.2010, 15:40
Maç yarına ertelendi. . .

sentugo
23.Ocak.2010, 16:24
Turkcell Süper Lig'de Kasımpaşa ile Bursaspor arasında bugün saat 14.00'de başlaması gereken karşılaşma, İstanbul'daki yoğun kar yağışı ve olumsuz saha koşulları nedeniyle hakem Yunus Yıldırım tarafından yarına ertelendi.

Recep Tayyip Erdoğan (http://www.hurriyet.com.tr/index/recep_tayyip_erdoğan/) Stadı'nda oynanması gereken karşılaşmanın başlamasından saatler öncesinde saha çizgileri siyaha boyanıp, saha zemini de temizlendi. Ancak sürekli devam eden yoğun kar yağışı tüm bu temizlik çabalarını boşa çıkardı.
Sahaya çıkarak 3 kez zemini ve çizgileri inceleyen hakem Yunus Yıldırım, karşılaşmanın başlaması için planlanan sürenin yaklaşık 1 saat geçmesinin ardından mücadelenin yarın aynı saatte oynanacağını duyurdu.

TEKNİK ADAMLAR KARARI BEĞENDİ

Hakem Yunus Yıldırım'ın Kasımpaşa-Bursaspor karşılaşmasını yarına ertelemesi iki takımın teknik adamı tarafından da olumlu karşılandı.
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam (http://www.hurriyet.com.tr/index/Ertuğrul_Sağlam/), maçın oynanmamasının doğru olduğunu ifade ederek, “Futbol kalitesi ve futbolcu sağlığı açısından doğru bir karar alındı. Futbolcu sağlığı bizim için puanlardan da şampiyonluktan da önemli. Umarız yarın daha iyi şartlar oluşur” dedi.
Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise hakem Yunus Yıldırım'la kararını vermesinden önce konuştuklarını belirterek, “Biz de oynanmaması gerektiğini düşünüyorduk. Bizce doğru bir karar verdi” ifadelerini kullandı.
Erteleme kararının ardından Kasımpaşa ve Bursaspor taraftarları karara tepki gösterdi, daha sonra da stadı boşalttı.
Maç için satılan biletlerin yarın için de geçerli olacağı açıklandı.

Bursaspor
23.Ocak.2010, 17:03
Stadyum'dan şimdi geldim. Yorumlarımı bir çorba içeyim öyle yapacağım.

Bugün hava böyleydi, saha istenseydi bir güzel temizlenirdi. Yaklaşık 5 defa sahaya geldi. Her defasında bir şeylere baktı çıktı. O kadar saat bekletildiğimize yanalım, yoksa dönüş yapacak arkadaşlara mı yanalım?

Yarın yine stadyumda olacağım, tahminlerim yarın da ertelenebilir yönünde.

Tahminler doğru çıktı ama hava yüzünden değil,

Kasımpaşa'nın Salı günü Ziraat Türkiye Kupası maçı olduğundan dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Bursaspor
23.Ocak.2010, 18:07
Bizde yarın biliyorduk, stadyumdaki anons öyleydi. Fakat daha sonra Kasımpaşa yönetimi TFF ile görüşmüş ve ileri bir tarihe alınmış.

Crocodile1963
23.Ocak.2010, 22:05
Bursasporlu futbolcular maçın ertelenmesinin ardından tribünlere gelerek taraftara teşekkür etmişler. . .

GeNç KaRTaL
09.Mart.2010, 12:46
Daha önce ertelenen maç yarın oynanacak.Maç ile ilgili düşüncelerinizi bu konuda paylaşmaya devam edebilirsiniz.

Since-1907
09.Mart.2010, 13:54
İki takımda iyi pas yapan , futbolları keyif veren takımlar.Zevkli bir maç olacaktır , ben Kasımpaşa'nın kaybetmeyeceğini düşünüyorum.İki takımada başarılar.

eXcitinG
09.Mart.2010, 14:01
Bursaspor Ligin en formda takımLarından. LiderLik şansLarı var. İLk yarı da Kasımpaşa karşısında goL yemezLer ise maçı kazanırLar diye düşünüyorum. Hatta önümüzde ki Pazartesi Ligin yeni Lideri Bursaspor ya da Beşiktaş oLacak diye de bir iddaam var. Hatta ve hatta son hafta bu iki takım ŞampiyonLuk maçına çıkacakLar diye de bir iddaam var. :)

LaigLeNoiR
09.Mart.2010, 14:03
Bursa için zor bir maç olacaktır. Kasımpaşa asla kapanan bir takım değil her şekilde açık futbol ve ayağa futbol oynayan bir takım.

Zevkli ve çekişmeli bir maç olacaktır. Beraberlik ihtimali yüksek.

Ilhan
09.Mart.2010, 14:56
Sercan oynarsa, Bursa alır. Sercan oynamazsa, şanslar eşit diyelim. Kasımpaşa çok iyi futbol oynuyor. Murat Erdoğan, Moritz gibi usta ayakları var, ayrıca Şahin gibi iyi bir son vuruşçuları. Bursa'dan bahsetmeme gerek bile yok zaten.

Bursa'nın şampiyonluk arzusuyla mı, yoksa Diyarbakır şokuyla mı sahaya çıkacağı da çok önemli. Diyarbakır maçı normal bir şekilde olaysız bitseydi Bursa bu maçı muhakkak alırdı diye düşünüyorum.

KaPaLı
09.Mart.2010, 15:02
Demirkol: "Bu Çarşamba trafiğe çıkmayın, Bursa geliyor!"

NTV Spor'da yayınlanan 90+ programında Ercan Taner, Mehmet Demirkol ve Sergen Yalçın takımımızın şampiyonluk şansını ve durumunu değerlendirdiler.

Programdan derlediklerimiz şu şekilde;

Mehmet Demirkol: "Diyarbakırspor maçında 17 dakika taşlar içinde bile maç oynadılar. Sercan pozisyona girdi. İlginç bir durum. Gece uyutmadılar. Sahaya gelirken stres yaşadılar. Ama yine de 17 dakika futbol oynadılar. Bu takım bu stresi kaldırdıysa ruh olarak birşeyler var demektir. Taraftarın da buna uyması lazım. Bursaspor taraftarı Türkiye'de doluluk oranı olarak 1 numaradır. Bursaspor taraftarı hiçbir zaman 'Bizim önümüzü kesiyorlar' bahanesine sığınmasın. Ben İstanbul takımlarına bakıyorum Ergic yok. Oyunu açan, oyunun hem defansif hem de ofansif yönünü ortaya koyan Ergic kalitesinde bir adam yok. Kasımpaşa maçına çok Bursalı gelir. Bu Çarşamba trafiğe çıkmayın, Bursa geliyor!"

Sergen Yalçın: "Bursaspor'la Sivaspor arasında farklar var. Bursaspor takımı hücum olarak çok iyi. İstanbul'daki Fenerbahçe maçı bütün kentin kaderini değiştirdi. İstanbul'da geriden gelip Beşiktaş'a da, Fenerbahçe'ye de 3 gol attılar. Bu kolay bir iş değil. Bursaspor taraftarı sağduyulu davranırsa, geçen seneki Sivasspor'un yaptığı hatayı yapmazlarsa, şampiyonluğa yürümek istiyorlarsa bunlara dikkat etmeleri lazım. Bursa, bence yarın Kasımpaşa'yı yener, 52 yapar. Lig Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş arasında geçer. Bu dörtlüden 2 hafta üst üste kaybeden yarıştan kopar. Kasımpaşa maçına benim tahminim 10 bin kişi gelir herhalde." Bursasporum.com (UM)

Mehmet Demirkol ççok güzel söylemiş.

Knightmare
09.Mart.2010, 19:57
en zor deplasmanı atlattık, sıra geldi biraz daha az zor olana :p
Kasımpaşa'yı da çok seviyorum(ismimle ilgisi yok yalnız Yılmaz Vural'la var :D) ama gönlüm Bursa'mla beraber. Haydi çocuklar liderlik için!

Crocodile1963
09.Mart.2010, 22:10
Kasımpaşa geniş alanda oynamayı seven bir takım ve çok rahat pozisyon veriyorlar. Kayserispor gibi savunma takımına iki gol birden atmaları hücum anlamında etkili olduklarının bir işareti. Ancak, Galatasaray maçında yaptıkları savunma hatalarını tekrar ederlerse kolay geçecek bir karşılaşma olur.Kasımpaşa'da son zamanlarda Yekta oldukça formda. Dikkat edilmesi gereken bir isim.

Hafta içi karşılaşması olmasına rağmen bir çok taraftarımız yine tribünlerde olacaktır.

Bursa'da bütün şehir kenetlenmiş, bayraklar ile süslenmiş durumda. İnşallah istediğimiz sonucu alırız. . .

nouma16
09.Mart.2010, 23:29
kasımpaşa büyük ihtimaLLe bu maçı aLarak kötü gidişe dur diyecektir.

Bursaspor
09.Mart.2010, 23:41
kasımpaşa büyük ihtimaLLe bu maçı aLarak kötü gidişe dur diyecektir.

Kasımpaşa'nın kötü gittiğine emin misin?

Son 10 maçında 2 mağlubiyeti var. 4 galibiyet ve 4 beraberlik almış.

Berabere kaldığı 4 maçın tamamında son dakikalara üstün girmesine rağmen bu üstünlüğünü yitirmiştir.

Kasımpaşa evinde kaybetmiyor, Bursaspor'da deplasman-iç saha demeden kazanıyor. Özellikle deplasmanda güzel bir grafiği var. 2 adet deplasman mağlubiyeti var. Biri ligin başlarındaki Eskişehirspor maçı diğeri de Kayserispor maçı,

Avantaj/Dezavantaj olarak düşünürsek Bursaspor birkaç adım daha önde gözüküyor, çünkü Kasımpaşa takımı çok açık oynuyor, bir sürü boş alan bırakıyor ve hızlı oyun yapısına ve oyunculara sahip takımlara karşı çok fazla direnç gösteremiyor.

Gollü bir maç olacağı kesin, Kasımpaşa kendi sahasında neredeyse her maçta gol atmış ve gol yemiş, büyük ihtimalle 3 gol ve üzerinde gol olacaktır.

Kazanan tarafın biz olmasını diler, maçtan sonra görüşmek üzere derim.

scar face
10.Mart.2010, 00:07
Kasımpaşa'nın kötü gittiğine emin misin?

Son 10 maçında 2 mağlubiyeti var. 4 galibiyet ve 4 beraberlik almış.

Berabere kaldığı 4 maçın tamamında son dakikalara üstün girmesine rağmen bu üstünlüğünü yitirmiştir.

Kasımpaşa evinde kaybetmiyor, Bursaspor'da deplasman-iç saha demeden kazanıyor. Özellikle deplasmanda güzel bir grafiği var. 2 adet deplasman mağlubiyeti var. Biri ligin başlarındaki Eskişehirspor maçı diğeri de Kayserispor maçı,

Avantaj/Dezavantaj olarak düşünürsek Bursaspor birkaç adım daha önde gözüküyor, çünkü Kasımpaşa takımı çok açık oynuyor, bir sürü boş alan bırakıyor ve hızlı oyun yapısına ve oyunculara sahip takımlara karşı çok fazla direnç gösteremiyor.

Gollü bir maç olacağı kesin, Kasımpaşa kendi sahasında neredeyse her maçta gol atmış ve gol yemiş, büyük ihtimalle 3 gol ve üzerinde gol olacaktır.

Kazanan tarafın biz olmasını diler, maçtan sonra görüşmek üzere derim.

Oğuz ne kadar Bursalı stadta olacak...En az 2000 olur herhalde dimi..
Maç gerçekten zevkli geçecek iki takımda eşit şansa sahip...

Bordo61Mavi
10.Mart.2010, 01:18
Bursaspor ilk 30 dk da gol yemese bu maci alir :)

Skor tahmini

Pa$a 1 - 2 Bursa

DenizlispoR
10.Mart.2010, 07:18
Bu maç alt bitecek kesinlikle .
Paşa 0 Bursa 1 skor tahminim.

KaPaLı
10.Mart.2010, 09:00
Kasımpaşa'da Koray'ın cezası sürüyo bu maçtada Barış cezasını tamamlayacak sanırım. Bursa'da Volkan Şen en önemli eksik.

Bursa'nın tek zorlanacağı yer Kasımpaşa'nın ortasaha oyuncuları çok formda. Yekta - Murat Erdoğan müthiş form tuttular. Forvette Şahin - Cenk ikilisi fizikleri çok zayıf ve sadece atılan toplara hareketlenen oyuncular. Savunma çıkmadığı sürece sorun olmaz.

sananes
10.Mart.2010, 11:50
kasımpaşalı yektayı durdurabilirse kazanır bursaspor.

nouma16
10.Mart.2010, 14:58

İşte bende bunu anLatmak istiyorum son dakikaLarda puan kayıpLarı takımı negatif yönde etkiLedi.

izmer96
10.Mart.2010, 16:54
1-0 onde goturuyor bursa cokda iyi oynuyor , ozellikle sercan cok klas oynuyor , 2. golun gelmesi cok olasi

Rsa
10.Mart.2010, 17:14
2-0, Sercan.

sakary Ali
10.Mart.2010, 17:14
Bursa ilk yarı bitmeden Sercan ile farkı 2'ye çıkardı çok rahatladı.

BaFraLı
10.Mart.2010, 17:15
Bencede ilk yarıda 2-0 yapması iyi oldu.2.yarı daha rahat geçecektir.Üst verdim bu maça.Bursa 1 tane daha atar inşl.

C h A o S
10.Mart.2010, 17:20
Bursa'ya helal olsun.Takır takır oynuyorlar.Ayrıca maç sanki Bursa'da oynanıyor gibi..
İkinci golde hatayı yapan adam resmen Sercan'a asist yaptı.

Melekovic
10.Mart.2010, 17:37
Şampiyon ,şampiyon.:D Umarım son düzlükte sapıtmazlar da şampiyon olarak bitirirler ligi.

BaFraLı
10.Mart.2010, 18:21
Hadi biriniz 1 gol daha atın ya.İlk maçtan yatıcaz üst dedik.Hadi be Bursa :D

Rsa
10.Mart.2010, 18:28
Tebrikler Bursaspor.

KaPaLı
10.Mart.2010, 18:28
Valla Bursa fena geliyo. Helal olsun Ertuğrul Sağlam'a. Kayseri'ye gitti Kayseri yenilmez armada oldu Bursa'ya gitti sonuç ortada. Sezon sonuna kadar bu formları devam ederse şampiyon bu sene ANADOLU'dan :j:

Del Piero_10
10.Mart.2010, 18:29
Lige gerçekten heyecan geldi.

izmer96
10.Mart.2010, 18:32
Bursaspor zor deplasmanlardan birinden daha ''kolay'' bir galibiyetle dondu , sercan beni cok etkiledi bu macda ozellikle bu macdaki gibi oynarsa onumuzdeki sene elinde tutamaz bursaspor tam Arsenal in oyuncusu , Arsene Wenger bu adami zaten izliyor 2 senedir ama daha beklerse su adna 10 olan fiyati bursa sampiyon olmasi halinde dogal olarak 15 e cikar , Ertugrul Saglam elindeki iyi kadroyu cok iyi kullaniyor tebrik etmek lazim , diyarbakir maci da 3 puan dersek liderler su anda , ama daha 10 hafta var , besiktasinda bu aksam alicagi bir galibiyet ile GS , FB , Bursa , BJK arasinda gider bu yaris son 2 haftaya kadar

Ahmet Göktaş
10.Mart.2010, 18:56
Bursa şampiyon olur gibi. Bir eksik maçları var, o da büyük ihtimal 3 puan gelecek diyarbakırdan hükmen

1.Bursa 52
2.Galatasaray 50

sayılır şuan durum.

Birde Bursa Ankaraspordan 3 puan alacak (Galatasaray aldı bu puanı)

Durum

1.Bursa 55
2.Galatasaray 50

Sayılır şuan aslında.

Vay be.

RaSenGan
10.Mart.2010, 19:00
Bursa şampiyon olur gibi. Bir eksik maçları var, o da büyük ihtimal 3 puan gelecek diyarbakırdan hükmen

1.Bursa 52
2.Galatasaray 50

sayılır şuan durum.

Birde Bursa Ankaraspordan 3 puan alacak (Galatasaray aldı bu puanı)

Durum

1.Bursa 55
2.Galatasaray 50

Sayılır şuan aslında.

Vay be.

Bursa'nın Ankara'dan 3 puan aldığı hafta GS'ın eli armut toplamayacak heralde onun da maçı var.(:

RaSenGan
10.Mart.2010, 19:15
Zaten GS Ankaradan aldıgı 3 puanla 50 yaptı Aygun :)

Onu biliyorum abi.Şimdi Bursa D.Bakır maçından 3 puan alırsa 52 olucak..Daha sonra Bursa Ankaraspor'la bir maç yapacak.Ama o hafta GS'ın da bir maçı olacak.GS o maçı kazanırsa yine fark 2 puan olur.

Ahmet Göktaş
10.Mart.2010, 19:18
Bursa'nın Ankara'dan 3 puan aldığı hafta GS'ın eli armut toplamayacak heralde onun da maçı var.(:

Şimdi nasıl anlatsam anlamayacaksın.Galatasaray'ın elinin ne toplayacağı hakkında bir fikir belirtmiyorum. Ben bundan sonraki haftalardan da bahsetmiyorum. Yani şöyle düşün , Bursa bu 2 maçından lig sonuna kadar puan almasa , böyle gitse ve iki takımda maçlarını kazansa , atıyorum sene sonu Galatasaray 34 maç 80 puanla 1. olacak , Bursa 32 maç 79 puanla 2. Ve Bursaya lig bitince o 2 hükmen maçının puanlarınıda verdiler, Bursa 1. 85, 2.Galatasaray 80 puan olur.

Anlamışsındır umarım.

Şuan , şu dakika itibariyle Bursa 55 , Galatasaray 50 puandadır. Bundan bahsediyorum.

edit:imla.

Ahmet Göktaş
10.Mart.2010, 19:19
edit.........

Crocodile1963
10.Mart.2010, 19:56
Kasımpaşaspor 15 hafta sonra gol atamadan maçı tamamladı bu Bursaspor savunmasının ne derece etkili olduğunu gösteriyor. Maçın başında Batalla'nın attığı gol ile rahatladık ardından devrenin son dakikasında Sercan'ın attığı gol ile maçı koparttık. Sercan'ın gol ile dönmesi hem Sercan hem Bursaspor için çok güzel bir olay.

Ertuğrul Hoca, 75'te Sercan'ın yerine İsmail Haktan'a şans tanıdı. Kendisi 19 yaşında. İlk oynadığı maçta gol atma başarısını gösterecekti ancak sert şutu direkten döndü.

Tribünlerde son derece güzel ortam vardı. Kasımpaşa taraftarı ile beraber tezahüratlar söylendi.

Zirveye "Timsah Yürüşüyü" adım adım devam ediyor.

laziale
10.Mart.2010, 20:00
Koyu fenerliyim fakat Bursa'yı desteklememek elde değil!

Helal olsun be, takım dediğin böyle olur şampiyonluğu hakeden tek takım.. Geçen senelerdeki Sivas'ın aksine daha çok güven veriyorlar, bu gidişle dengesiz üç büyükleri çok rahat geride bırakarak tarih yazar..

Tek cümleyle; helal olsun..

Ahmet Göktaş
10.Mart.2010, 20:01
Yahu Sercan çıktı , Volkan Şen çıktı , şimdi Ozan İpek diye müthiş bir adam çıkardılar alttan. Bu 3 oyuncunun piyasası var , üçünüde birden satmak istese Bursa, 15-20 milyon para alır, tam artık çıkmaz heralde derken şimdi İsmail diye bir oyuncu çıkacak sanırım yavaştan. Cidden Bursa bu strateji ile devam ederse müthiş paralar kazanacak.

laziale
10.Mart.2010, 20:14
Yahu Sercan çıktı , Volkan Şen çıktı , şimdi Ozan İpek diye müthiş bir adam çıkardılar alttan. Bu 3 oyuncunun piyasası var , üçünüde birden satmak istese Bursa, 15-20 milyon para alır, tam artık çıkmaz heralde derken şimdi İsmail diye bir oyuncu çıkacak sanırım yavaştan. Cidden Bursa bu strateji ile devam ederse müthiş paralar kazanacak.

En güzeli de bu ya:) Para bastırarak alınan futbolcu bir yere kadar, bak bizim fenere kaç senedir "tesisleşme" dışında nereye geldik? Benim fikrim, ona buna para dökmek yerine Bursaspor gibi takım olabilmek şampiyonluğu getirir..

Porto ve O.Lyon tarzı bir yol..

sentugo
10.Mart.2010, 20:15
eh taraftar çıldırdı, şampiyonluk istiyor

Homer J.S
10.Mart.2010, 20:17
Ozan İpek, Buca'dan geldi..

Aşk-ı Şehir
10.Mart.2010, 20:19
Maçtan önce centilmence görüntüler çıkmış ortaya iki takım taraftarıda takımları tribünlere davet etmiş. Buda bilip bilmeden yazı yazan bazı kişilere kapak olmuştur inşallah.

Maçın 2. yarısını izledim. Bursaspor kontrolü hiç bırakmadı elinden. Disiplinli sakin futbolunu sürdürdü. Sercan sürekli bir hata kovaladı nitekim golünü öyle atmış. Sonradan Sercan'ın yerine giren İsmail'de çok iyi bir performans sergiledi. Ben pek izlemedim ama izleyenler sorum şudur: "Yeni bir Sercan vakaası" diyebilir miyiz İsmail için? :)

Bursaspor'a tebrikler. Umarım şampiyon olurlar...

Fernando Gago
10.Mart.2010, 21:10
Bursaspor Diyarbakır'da zor anlar geçirdi . Orası bir kırılma noktası olabilirdi . Takım o olaylardan sonra kendini toparlayamayabilirdi Veya bundan güçlenerek ve hırsla da çıkabilirlerdi . Bursa bu olayı lehine çevirmiş . Bu maçı kazanarak zor bir dönemi geride bıraktılar . Yolları açık olsun

Tebrikler Bursa

Knightmare
10.Mart.2010, 22:55
İnanasım gelmiyor 10 hafta kala lider gibiyiz :D
son 4 hafta çok kritikmiş. Ard arda 3 güçlü takımla oynamamız gerekecek. O maçlara kadar puan kaybı olmazsa şampiyonluğu alırız.

KaPaLı
11.Mart.2010, 09:52
Daha Mehmet Özdiraz var,İsa Bağcı var Emre Pehlivan var , Abdulmuttalip var , İlhan Depe var Dursun Atan diye solak A2 oyuncumuz var. Acayip hızlı ve yetenekli seneye prof sözleşme imzalarlar. Bursasporun A2si fabrika gibi şuanda.. ısrarla izleyin. :icon_biggrin:

Maçtan önce İsmail'i çıkarmış A takıma nasıldır diyecektim hadi dedim gereksiz yazı olmasın özelden konuşuruz adam gol atıyodu az daha :n:

Emre Pehlivan'ı milli takım kadrolarından biliyorum ama şu Mehmet Özdiraz ve İsa Bağcı'yı çok merak ediyorum Bursa A2'den. İsa Rangers'dan geldi bildiğim kadarıyla, ilk geldiğinde pek fazla forma şansı bulamamış ama son 4-5 maçtır sürekli oynayıp gol atıyo diye okumuştum. Mehmet Özdiraz'da aynı şekilde merak ettiğim adamlardan birisi. O kadar adam saymışsın ama Eren'i saymamışsın daha : ) Müthiş işliyo Altyapı Bursa'da.

bursa_mc
11.Mart.2010, 11:35
Maça 35. dakikada girdim.İlk golü falan göremedim.Arzuladığımız hedefe yavaş yavaş yaklaşıyoruz.Kasımpaşa taraftarına da teşekkürler.

A.FaruK
11.Mart.2010, 11:53
bursa önümüzdeki iki hafta oıynayacağı takımlar düşme potasındaki takımlar çok önemli bu iki hafta

bursa_mc
11.Mart.2010, 12:03
25.hafta Bursaspor-Manisa
26.Hafta Bursaspor-Denizli
27.Hafta İBB-Bursa

25.hafta Galatasaray-Ankaragücü
26.hafta Trabzonspor-Galatasaray
27.hafta Galatasaray-Fenerbahçe

KaPaLı
11.Mart.2010, 12:06
26. Hafta Bursa - Denizli maçında inşAllah İnegöl'de işim erken biterde tribünde olurum : )

Bursa'nın maçları daha kolay.

el.nino
11.Mart.2010, 16:25
bence 3 büyük takım için fikstür dezavantajı diye birşey olmaması gerekiyor.sen o kadar para harcıyosun ünlü teknik direktörler getiriyosun ama fikstür dezavantajı diyerek ollaydan sıyrılıyosun.o adamlar 3 milyon euroları anadolu takımlarına yenilsinler diye almıyolar.bence bursa şampiyon olamayacak.göreceksiniz.olayın kopacağı yerde gs bursa maçı olacaktır.

Crocodile1963
11.Mart.2010, 17:33
İsmail Haktan'ın füzesi!

Kasımpaşa maçının 75. dakikasında Sercan Yıldırım'ın yerine oyuna giren genç oyuncumuz İsmail Haktan Odabaşı'nın rakip kaleye gönderdiği ve direkten dönen şutu Lig TV'nin piero'suna takıldı

İlk kez resmi bir maçta Bursaspor forması giyen İsmail Haktan, oyuna girdikten sonra Bekir Ozan'ın pasıyla sağ kanattan ceza sahası içerisine girdi ve 10 metrelik mesafeden kaleye vurduğu şut 118 km/h ile direğe takıldı.
http://www.bursasporum.com/foto_ayar.php?file=uploads/90j2nay9p1wu8gm93zyte.jpg&width=300 Bursasporum.com (UM)

Altyapının çok iyi olduğunu her fırsatta belirtiyorduk, şimdi daha da somutlaşamaya başladı. Fikstür avantajını lehine çevirmek kendi elinde maçlar kağıt üstünde kalmıyor, oynanmadan da kazanılmıyor. . .

bursa_mc
12.Mart.2010, 11:44
Ben nedense İsmail Odabaşı'nı pek beğenmedim.Ben oldum havası vardı sanki.

Aşk-ı Şehir
12.Mart.2010, 11:55
Ben nedense İsmail Odabaşı'nı pek beğenmedim.Ben oldum havası vardı sanki.

Dostum bir aralar Sercan'da da vardı o. Ama Sercan atlatmış gibi gözüküyor. Sanki o olmadığı dönemlerde takımın iyi oynaması ve galip gelmesi uyandırmış Sercan'ı yanlış mı düşünüyorum?

bursa_mc
12.Mart.2010, 12:21
Dostum bir aralar Sercan'da da vardı o. Ama Sercan atlatmış gibi gözüküyor. Sanki o olmadığı dönemlerde takımın iyi oynaması ve galip gelmesi uyandırmış Sercan'ı yanlış mı düşünüyorum?

Takım içinde forma savaşı vardır elbet.Futbolcular arasında rekabet oluyordur.Batalla'nın formda olması Sercan için belki tehlike uyandırmış olabilir (:

Aşk-ı Şehir
12.Mart.2010, 12:55
Takım içinde forma savaşı vardır elbet.Futbolcular arasında rekabet oluyordur.Batalla'nın formda olması Sercan için belki tehlike uyandırmış olabilir (:

O yüzden İsmail'de uyanır yakında. :) Sağ açık oynuyosa kesmesi gereken 2 kişi var. Öncelikle Volkan Şen. Volkan yoksa Turgay var. Bu ikisini kesmesi için daha çooooooook çalışması gerekir. Öyle hemen oldum derse baştan kaybeder. Belli ki yetenekli bir arkadaşımız.

nannar
12.Mart.2010, 14:00
Önümüzdeki 3-4 haftada GS'nin zor maçları var ancak çok puan kaybetmeden 30. haftaya girebilirsek banko GS şampiyon :) 2. sırada da FB bitirir... Bursa da 3. olur... Alttaki son 4 hafta fikstüründen birinde zaten 3 puan garanti ama diğer 3 maçın tamamını bile kaybedebilir Bursa... Tabiki diyeceksiniz "hepsini de kazanabilir" :) Ama bence işte o noktada büyük takımların tecrübesi devreye girecektir geçen yıllarda olduğu gibi... Açıkçası ben GS ilk 2 de olsa yeter gözüyle bakıyorum olaya...Bursa'nın da bu kadar mücadeleden sonra ilk 2'nin dışında kalmasına gönlümüz razı olmaz ve üzülürüz ancak fikirlerim cidden Bursa'nın 3. olacağı yönünde...

25.04.2010 Galatasaray - : - Bursaspor / En zor maçlarımızdan birisi olacak.
02.05.2010 Bursaspor - : - Kayserispor
09.05.2010 Ankaraspor - : - Bursaspor / 3 puan cepte.
16.05.2010 Bursaspor - : - Beşiktaş

bursa_mc
12.Mart.2010, 19:07
Bende diyorum ki Manisa-Denizli-İBB maçından 9 puan çıkartırız,Galatasaray'a 5 puan fark atarız.32..hafta .Kayserispor maçında da şampiyonluğu kutlarız. :) Çünkü rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak ve puan kayıpları yaşayacaklar.

nannar
12.Mart.2010, 20:03
işte son düzlüğe kafa kafaya girerlerse olmaz da önde girerse belki..İnşallah dediğin gibi olur da büyük takımlar gözünün önüne bir bakarlar :n:

Knightmare
12.Mart.2010, 20:03
Bende diyorum ki Manisa-Denizli-İBB maçından 9 puan çıkartırız,Galatasaray'a 5 puan fark atarız.32..hafta .Kayserispor maçında da şampiyonluğu kutlarız. Çünkü rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak ve puan kayıpları yaşayacaklar.
ağzından bal damlıyor :D hadi inşallah :D

LaigLeNoiR
12.Mart.2010, 23:07
Benim istediğim ise 34. Hafta Bursa-Beşiktaş maçında şampiyonun belirlenmesi. :) Umarım son maça kadar nefes nefese bir lig izleriz. Ama bu süreçte Bursa mutlaka olmalı.

Crocodile1963
13.Mart.2010, 14:37
Benim istediğim ise 34. Hafta Bursa-Beşiktaş maçında şampiyonun belirlenmesi. :) Umarım son maça kadar nefes nefese bir lig izleriz. Ama bu süreçte Bursa mutlaka olmalı.

Son maça kalmaz bu iş umarım.

Bende ASY'de Galatasaray'ı yenip şampiyonluk turu istiyorum ama kısmet artık. . .