PDA

View Full Version : Pankart ve Tepki

Burak Duran
24.Nisan.2006, 14:46
Gözden nasıl kaçtı!
Fenerbahçe Yönetimi, taraftarların stada sokacağı pankartları denetim altına alacağını açıklamasına ve tek tek kontrol etmesine rağmen, Galatasaray aleyhine açılan "G........n s..... mi?" yazısı büyük tepki topladı. Sarı - kırmızılı tribünler bu yazıya büyük reaksiyon gösterirdi.
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda açılan küfürlü pankart ve Fenerbahçeli yöneticilerin tavırları Galatasaray'ı ayaklandırdı. Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu
Pankarta tepki
Adnan Polat, derbi maçta olumsuz tabloların sergilendiğini belirterek Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı eleştirdi.

Derbinin sonunda açılan küfürlü pankartın kendilerini çok rahatsız ettiğini vurgulayan Polat, "Şampiyonluk için her şeyin mübah olduğu bir ortamda oynadık. Yazık, futbol, futbol olmaktan çıkmış. Gazetelere bakıyorum sadece Milliyet pankartın fotoğrafını kullanmış. Aziz Yıldırım'ı kutluyorum! Herkes ondan korkuyor. Baksanıza tek kelime etmiyorlar. Hani bütün pankartları tek tek kontrol edeceklerdi. Bu pankarttan nasıl haberleri olmaz" dedi.
Vestel Manisa - Fenerbahçe maçından sonra anons yapan kişinin tutuklandığını ve medyanın hafta boyunca bu olaydan söz ettiğini kaydeden Başkan Yardımcısı, "Derbide o pankarttan sonra sinirlenen taraftarımıza biber gazı sıktılar. Manisa'daki tahrikse bu da tahriktir. Ayrıca maçta elektronik bir ıslık vardı. Ancak herşeye rağmen şampiyonluğu biz kazanacağız" diye konuştu.
Basın toplantısı yapacak
Kadıköy'deki olaylarla ilgili bugün bir basın toplantısı düzenleyecek olan Adnan Polat maçta hiçbir Fenerbahçeli yöneticinin kendilerine 'hoşgeldin' demediğini de açıkladı. Polat, "Bu olaylara hiç gerek yoktu. Biz orada misafirdik. Ama kimse yanımıza gelmedi. Bu nasıl misafirperverlik?" ifadesini kullandı.
Bu arada maçı yan yana izleyen Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile Aziz Yıldırım'ın tek kelime konuşmadıkları öğrenildi. Canaydın olayı doğrularken, sadece Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu'nun hal hatır sorduğunu söyledi.
Öte yandan Aziz Yıldırım'ın maçtan önce açıkca Özhan Canaydın'ı hedef alarak, "Stadınızda bana sürekli küfür ediliyor, ama sesiniz çıkmıyor. Şimdi ise başkanınız fair - play diye ortaya çıkıyor" ifadesini kullandığı öğrenildi. Yıldırım'ın bu sözlerini duyan eski yönetici Ergun Gürsoy'un güçlükle sakinleştirildiği vurgulandı.

KAYNAK: Milliyet

enesao
24.Nisan.2006, 15:13
aziz yıldırım iyice şımardı artıık.. birisi bunun cezasını vermeli dicem ama adam mafya kimse bişey yapamıyoor..

koray_capello
24.Nisan.2006, 15:24
yaratıcılık denen bir şeyin 0 olduğu yerlerde insanlar bu tarz basit küfürler ile rakibini rencide etmek gibi yollara başvurabilir.halbuki pankart bu değildir.pankartın amacı söylemek istenilen şeyi doğrudan değil de dolaylı yollardan esprili veya iğneleyici bir şekilde anlatmaktır.

10_Osmanozc
24.Nisan.2006, 15:40
İnşallah cezası verilir.

Gravity
24.Nisan.2006, 16:01
Tek kelime: Verilmez.

Nedvedmania
24.Nisan.2006, 16:08
ceza gerekir ama yine vermiyecekler

zargı
24.Nisan.2006, 16:10
verirlermi aziz amcaları kızar onlara sonra

senderson
24.Nisan.2006, 17:13
abi kaç tane pankart alındı girişte bir bilseniz....

RoCCo_42
24.Nisan.2006, 17:17
abi kaç tane pankart alındı girişte bir bilseniz....

o zaman o birkaç pankartın içine bu pankartıda dahil edeceklerdi kardes.

senderson
24.Nisan.2006, 17:56
ediceklerdi o kabulde sanki bile bile sokulmuş havası veriliyor...

Burak Duran
24.Nisan.2006, 18:01
ediceklerdi o kabulde sanki bile bile sokulmuş havası veriliyor...

o bilinemez belki bilerek belki değil

EreN
24.Nisan.2006, 18:01
Hımm arşivi açmak gerekir bu tür eleştirilerde ama siteden atılırım :D
Ya sonuç olarak bizimde dahil 17ye yakın pankart alındı bu girmiş her yerde çatlak sesler olur-ki bizim stadda bu en az :)- sonuç olarak o pankartı oraya Aziz Yıldırım Başkanımız aldırtmadı yani onunla ne ilgisi var anlamadım ?
Küfür olayına gelince Haklı! aziz yıldırım biz şampiyon olmadığımız senerde bir bakın hiç küfür yiyormuydu -ki aziz başkan hal ve hareket bakımından 9 senedir aynı-Başarıyı çekemeyen taraftar gruplarının etkisinde kalmayalım lütfen..

comandante
24.Nisan.2006, 18:21
evet 9 senedir bi insan hiç mi...neyse...ayrıca başarıyı çekemeyen taraftar grupları demişsin de başarıyı çekemeyen yöneticiye sahip olduğunuzu da unutma...

Berkaiser
24.Nisan.2006, 18:59
Kesinlikle ceza verilmeli ama verilmez.:mad:

emirduman
24.Nisan.2006, 19:04
Bir konuyu "evet evet böyle ama siz de böyle yapmıştınız" diye tartışmasak çok şaşırıcam illa böyle bir duruma dönüyor konu... ;)

Konuya dönmek gerekirse, hangi statta kim tarafından yapılırsa yapılsın yanlış bir hareket ancak asanlara da çok kızmıyorum başkanları maçtan önce "Küfüre itirazım yok" benzeri bir laf demişti sanırım...

Neron_FB
24.Nisan.2006, 19:55
1. Kasıt olduğuna kesinlikle inanmıyorum.
2. Zaten bu pankart 3. golden sonra asıldı ve farkedildikten sonra da gelen talimatla kaldırıldı(10 dk içinde).. Sandersonun dediği gibi bir sürü pankart almışlar ztn, bunun alınamaması, gözden kaçması vs.. olabilecek bir şey..Asla ve asla kasıt yok..
3. Keşke bunun yerine zekice bi pankart hazırlansaymış yakıştıramadım büyk fener taraftarına...

ibo
24.Nisan.2006, 20:29
Espiri li olarak pankartlara evet ama böyle terbisizliğe HAYIR..!

TüMeR_yAğıZ
24.Nisan.2006, 21:29
çok büyük terbiyesizlik yapılan.nasıl gözden kaçmış anlayamadım.

BaTuHN
24.Nisan.2006, 21:30
hiç kendimiz yormayalım ceza meza VERİLMEZ kızdırmasınlar azizemii :D:D

__Trex__
24.Nisan.2006, 21:36
ya böle pankartların stada girmesinden bütün başkanlar haberdar yoksa geçmez kapıdan böle pankartlar

fener ceza alırmı almaz alırsa 2 tane ceza alması lazım birisi tuncaya werilmesi lazım hani bi daha yaparsa ceza werilcekti hani nerde

Burak Duran
25.Nisan.2006, 15:37
ya beyler ceza verilmez boşuna konuşmayalım bu böyle. gözden kaçmış işte

By_aBuNis
25.Nisan.2006, 16:21
:D siz dert etmeyın azıze ceza vermezler Ama gercekten taraftarımıza yakıstıramadım bunu :(:( İnşallah bi daha olmazz !! zaten hep yenıoz :D:D:D:D onlara ne gerek var yaww

Burak Duran
25.Nisan.2006, 16:22
:D siz dert etmeyın azıze ceza vermezler Ama gercekten taraftarımıza yakıstıramadım bunu :(:( İnşallah bi daha olmazz !! zaten hep yenıoz :D:D:D:D onlara ne gerek var yaww

kardeşim kullandığın laflara dikkat edersen sevinirim

By_aBuNis
25.Nisan.2006, 16:23
ya böle pankartların stada girmesinden bütün başkanlar haberdar yoksa geçmez kapıdan böle pankartlar

fener ceza alırmı almaz alırsa 2 tane ceza alması lazım birisi tuncaya werilmesi lazım hani bi daha yaparsa ceza werilcekti hani nerde
Ne yanı sımdı onlar goruldugu halde stada sokuldumu demek ıstıyorsun ???

Burak Duran
25.Nisan.2006, 16:24

neden olmasın böyle bişey olamaz mı???

Burak Duran

By_aBuNis
kardeşim kullandığın laflara dikkat edersen sevinirim
Dostum bunda ne var kotu olan tarafı Neresı ? Eğer yendiğimiz tarafsa onda bir şey yok bu gercek dostummm!!

nart_susruko
25.Nisan.2006, 16:25
stada benim iznim olmadan hiçbirşey sokamazlar diyen sizin başkan değil miydi...bu nasıl giriyor peki...

By_aBuNis
25.Nisan.2006, 16:25
Bende maca gıttım butun pankartlara baktılar demkki gözden kaçmış olamazmı dostum uzuluyorum ama oyle bır sey olduguna :(

Burak Duran
25.Nisan.2006, 16:26
ortamı gerici laflardan kaçınmanı tavsiye ediyorum sadece bilader

By_aBuNis
25.Nisan.2006, 16:27
stada benim iznim olmadan hiçbirşey sokamazlar diyen sizin başkan değil miydi...bu nasıl giriyor peki...
demekki gözden kaçmış dıyorum anlamak ıstemıyormusn arkadsım gozden kacmıs ıste yapacak bısı warmı ? :(

Burak Duran
25.Nisan.2006, 16:27
Bende maca gıttım butun pankartlara baktılar demkki gözden kaçmış olamazmı dostum uzuluyorum ama oyle bır sey olduguna :(

evet o küfürlü pankart gözden kaçmış... koca pankartı görmemişler vay be. bana inandırıcı gelmiyor

By_aBuNis
25.Nisan.2006, 16:28
tamam bende kacınıyorum ortamı germeyelım eğer senı kırıcı bır sey soledıysem ozur dılerım ok ? :(

By_aBuNis
25.Nisan.2006, 16:30
Daha bır sey demıyorum hurmet cunku gıttıkce ortam gerılıyor ben bunn olmasını ıstemıyorum benım fıkrım gozden kacmısdır !!! senn fıkrıne de sadığım ok tekrar özür !!

Cancanokan
25.Nisan.2006, 16:33
Zaten fenerin herseyi torpil adamların ligde 15 puanı torpil küfür etseler torpil torpil babam torpil yaw

By_aBuNis
25.Nisan.2006, 16:34
:D:D Torpıl hee:D

nart_susruko
25.Nisan.2006, 16:39
konumuz PANKART arkadaşlar...başka konulara dalmayalalım lütfen...
bu pankartın stada girmesi ve açılması konusu gözden kaçmış gibi ucuz bir bahane ile örtülemez...

meddah
25.Nisan.2006, 16:40
Abuniss;

Renkli font kullanmak yasak..

By_aBuNis
25.Nisan.2006, 16:41
Haydaaaa al baştan pekı susruko senn fıkrın ney ? gorduklerı halde soktular mı ?

By_aBuNis
25.Nisan.2006, 16:42
tamam meddah

nart_susruko
25.Nisan.2006, 16:46
Haydaaaa al baştan pekı susruko senn fıkrın ney ? gorduklerı halde soktular mı ?
ne oldu sona yaklaşmıştında ben mi başa döndürdüm...benim fikrim çok açık "gözden kaçmış" böyle bişiy olabilir mi ya...
aynen öyle "gördükleri halde soktular"

Burak Duran
25.Nisan.2006, 16:49
aynen katılıyorum gördükleri halde soktular

Universal
25.Nisan.2006, 16:55
Bu Pankartlar Konuşuldu Mu?
Cumartesi günü G.Saray'ı 4-0'la ezdiğimiz maç sonunda Fenerbahçe tribünlerinde açılan küfürlü pankartı dün Kulübümüz ve sitemiz olarak bizler de kınamıştık. Fakat görüyoruz ki spor programlarında, gazete köşelerinde ve ezeli rakibimiz G.Saray'ın başkan yardımcısı Adnan Polat Fenerbahçemiz'in galibiyetinden çok maç sonunda açılan pankartın, Türk futbol tarihinde bir ilk olduğunu, böyle bir pankart açıldığı için Fenerbahçe'ye ceza gelmesi, sahasının kapatılması gerektiğini söylüyor. Böyle bir haber yapmak istemezdik ama böyle bir olayın futbol tarihinde ilk olduğunu Fenerbahçe'nin bu pankart sebebiyle sahasının kapatılması gerektiğini durmadan dile getiren Adnan Polat ve medyadaki maşalarına karşı gerçekleri herkese göstermek istedik.

Ey G.Saray kulübünün başkan yardımıcısı Adnan Polat!

Peki, Ulusoy Federasyonu döneminde Olimpiyat stadında ve Ali Sami Yen Stadında oynanan Fenerbahçe maçlarında G.Saray taraftarının açtığı bu pankartlar için kulübünüz ceza aldı mı?

Bu pankartları Kulübünüz kınadı mı?

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e bile küfür içeren bu pankartlar hakkında neden tek kelime dahi etmemiştiniz?

Sizi Allaha ve Atalarımıza havale ediyoruz.

alıntıdır

resimler için aşağıdaki linke tıklayınız

http://www.antu.com/HaberOku.aspx?ID=4139

pankartaki resimleri koymadım küfürlü olmadığı için ama yukardaki linkten bakabilirsiniz

Neron_FB
25.Nisan.2006, 16:56
Bunun gibi bir çok pankart çıkartılmış bi tek buna mı izin vermiş bizim yönetim yani..Bana da sizin söylediklerinz(kasıt olduğu) hiç inandırıcı gelmiyo..Aynı şey BJK-GS nin başına gelse eminim böyle düşünülmez..
Madem gözden kaçmadı kasıt var neden pankart açıldktan 10 dk sonra geri kaldırıldı..Neden diğer pankartlar da açılmadı??? Kasıt aramak isteyene bahane çok tabi....

A.Polata göre ilk miş bu, yukardakiler ney peki?? Ama olay FB taraftarını ilgilendiriyosa İLK ve TEK'tir mutlaka !!!??!!!

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:01
Bunun gibi bir çok pankart çıkartılmış bi tek buna mı izin vermiş bizim yönetim yani..Bana da sizin söylediklerinz hiç inandırıcı gelmiyo..Aynı şey BJK-GS nin başuına gelse eminim böyle düşünülmez..
Madem gözden kaçmadı kasıt var neden pankart açıldktan 10 dk sonra geri kaldırıldı..Neden diğer pankartlar da açılmadı??? Kasıt aramak isteyene bahane çok tabi....

aynen senin dediğin şekilde olması gerekiyordu. şöyle açıklıyım. şimdi pankartlar toplatılcak dendi ve bunu yaptılar. birçok pankart alındı ve bu pankartın girmesine bahane oluştu neymiş bütün pankartlar alındı bu gözden kaçtı BAHANE 1. gelelim 10 dk sonra kaldırıldı olayına. niye 10 dk sürdü bu niye anınada müdahale edilmedi çok mu zordu pankartı 2 dkda indirmek!!! orda 10 dk kalmasına müsade edildi ve kışkırtma ve hakeret başarıyla gerçekleşti.. ama ne oldu pankartı onaylamadık indirdik dendi. gözden kaçmış olmasını destekleme amaçlı bir hareket daha bu da BAHANE2. bu hareketlerin hepsi göz boyamadır!!!!

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:02
ya niye hala bu yapıldı bu yapıldı bizde bunu yaparız zihniyet var çözemedim gitti. iyi bundan sonraki maçtada Galatasaray küfür dolu bir pankart açar ve bu böle gider mantığa bak ya. adamlar taaa oktayın oynaığı zamandaki pankartı koymuşlar

Universal
25.Nisan.2006, 17:05
hatırlayım ki sahada 55. kişi vardı ve bu kadar kişiyide 4.000 polis +güvenlik görevlilerin kontrol etmesi zordur şonuçta zamanın birinde olmuş eğer ceza verilirse çifte ayrımcılık olacaktır

nart_susruko
25.Nisan.2006, 17:05
herhalde 10dk sonra alınacaktı...pankart açıldı sonra "yok gözden kaçtı" , "yok öyle yazmamıştık biz evde" gibi sadece ve sadece bahane niteliği taşıyan sözler söylenecekti...
aynı şey BJK-GS maçı içinde olsa yine aynı tepkiler verilirdi...olay fb tarafatarlarınca yapılmış konuyu şimdi bjk-gs tarafına çekmeyelim..."yok orda olsa böyle olmazdı yok orda oluyoda niye gündeme getirilmiyo" bunlar gereksiz laflar...

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:06
hatırlayım ki sahada 55. kişi vardı ve bu kadar kişiyide 4.000 polis +güvenlik görevlilerin kontrol etmesi zordur

o zaman güvenlik sayısını artırcan. bi çözüm bulcan

Neron_FB
25.Nisan.2006, 17:07
aynen senin dediğin şekilde olması gerekiyordu. şöyle açıklıyım. şimdi pankartlar toplatılcak dendi ve bunu yaptılar. birçok pankart alındı ve bu pankartın girmesine bahane oluştu neymiş bütün pankartlar alındı bu gözden kaçtı BAHANE 1. gelelim 10 dk sonra kaldırıldı olayına. niye 10 dk sürdü bu niye anınada müdahale edilmedi çok mu zordu pankartı 2 dkda indirmek!!! orda 10 dk kalmasına müsade edildi ve kışkırtma ve hakeret başarıyla gerçekleşti.. ama ne oldu pankartı onaylamadık indirdik dendi. gözden kaçmış olmasını destekleme amaçlı bir hareket daha bu da BAHANE2. bu hareketlerin hepsi göz boyamadır!!!!
Bunu bu şekilde düşünmenize inanamıyorum yaa...Olayı CIA planı gibi açıklamışsn abi..Emin ol ki bu yazdıklarının 1 tanesi bile geçmedi yönetmn aklından ;;)

Bu arada oktayın zamanındaki foto, A.Polat'ın "BU İLK" demesine karşın konulan bi foto...Zaten çok yakın zamanda çıkilmiş bir foto da var orda...

Bundan sonra da isteyen istediği pankartı koysun GS de...Onlar yapıyo diye biz yapmayız..Sizler ne kadar art niyet arasanız da fenere cephe aldığınz için bunu normal görüyorum ama olayda tek 1 art niyet yok Yönetim adına...Bu da böyle bilnmeli...

EreN
25.Nisan.2006, 17:08
Arkadaşlar zamanında "Sizin" astığınız pankartlardan oluşan bir arşivim var isterseniz buraya sereyim ak kaşık kara kaşık çıksın ortaya :)Ama ortamı germemek adına böyle birşey yapmak istemiyorum :)
Aziz yıldırım ne dedi televizyonda" herhangibi kötü bir durum olmaması için pankartları gözden geçireceğiz" dedi.Peki o gittikten sonra sokulmuş olamaz mı ? adam orda nöbet mi tutacak he bu arada o pankart içeri el ile sokulmuş önceden değil yani :)

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:08
Bunu bu şekilde düşünmenize inanamıyorum yaa...Olayı CIA planı gibi açıklamışsn abi..Emin ol ki bu yazdıklarının 1 tanesi bile geçmedi yönetmn aklından ;;)

Bu arada oktayın zamanındaki foto, A.Polat'ın "BU İLK" demesine karşın konulan bi foto...Zaten çok yakın zamanda çıkilmiş bir foto da var orda...

yönetimin aklında geçmediğini nerden biliyosun bu 1 :D yönetimde mi görevlisinde haberimiz yok :D yeni olan foto hangisi bana bi söylesene

Universal
25.Nisan.2006, 17:10
o zaman güvenlik sayısını artırcan. bi çözüm bulcan

devlet 4.000 polis atamışsa ben ne yapyım ayrıca güvenlik görevlileri parayla çalışıyor ne kadar fazla alabilirsin ki

nart_susruko
25.Nisan.2006, 17:11
hatırlayım ki sahada 55. kişi vardı ve bu kadar kişiyide 4.000 polis +güvenlik görevlilerin kontrol etmesi zordur şonuçta zamanın birinde olmuş eğer ceza verilirse çifte ayrımcılık olacaktır
52.500 olacaktı galiba...neyse...
ya bu pankart ya...bozuk para değil ki cebine sokup içeriye sokasın...
başkan söylüyor bunu ya biz değil "stada benim iznim olmadan hiçbirşey sokulamaz" diye

Neron_FB
25.Nisan.2006, 17:12
yönetimin aklında geçmediğini nerden biliyosun bu 1 :D yönetimde mi görevlisinde haberimiz yok :D yeni olan foto hangisi bana bi söylesene
E demekki sen bizim yönetimdesin ve bilerek yapıldığını kesin dille açıklıyosun :) Ama dedim ya amacınz zaten feneri ve yönetimini kötülemek olduğu için art niyet aramanızı olağan karşılıyorum...
Yeni olan resim orda var abi mutlaka görürsün olimpiyat stadındaki resim..;)

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:12
Arkadaşlar zamanında "Sizin" astığınız pankartlardan oluşan bir arşivim var isterseniz buraya sereyim ak kaşık kara kaşık çıksın ortaya :)Ama ortamı germemek adına böyle birşey yapmak istemiyorum :)
Aziz yıldırım ne dedi televizyonda" herhangibi kötü bir durum olmaması için pankartları gözden geçireceğiz" dedi.Peki o gittikten sonra sokulmuş olamaz mı ? adam orda nöbet mi tutacak he bu arada o pankart içeri el ile sokulmuş önceden değil yani :)

öyle bi yazmışsın ki sanki aziz yıldırım kontrol etti tek tek pankartları :D maça girerken elle sokulan pankartlarda kontrol edildi

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:14
E demekki sen bizim yönetimdesin ve bilerek yapıldığını kesin dille açıklıyosun :) Ama dedim ya amacınz zaten feneri ve yönetimini kötülemek olduğu için art niyet aramanızı olağan karşılıyorum...
Yeni olan resim orda var abi mutlaka görürsün olimpiyat stadındaki resim..;)

olimpiyat dediğin 3 sene önce yine eski bu sene var mı böle bi pankart!!?? biz art niyetli yaklaşmıyoruz olaya sadece mantık çerçevesinde bakıyoruz ve o kadar pankart toplatılırken niye bu alınmıyo gözden kaçıcak bi pankart değil koca koca yazıyodu

nart_susruko
25.Nisan.2006, 17:14
öyle bi yazmışsın ki sanki aziz yıldırım kontrol etti tek tek pankartları :D maça girerken elle sokulan pankartlarda kontrol edildi
kardeş sende bilmeden konuşuyorsun...stada sokulan herşeyi başkan kontrol ediyor bilmiyormusun:D

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:15
bu arada bu ilk olayına nerden çıktı adnan polat ne zaman ilk demiş aradım bulamadım bi bilgilendirir misiniz

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:15
kardeş sende bilmeden konuşuyorsun...stada sokulan herşeyi başkan kontrol ediyor bilmiyormusun:D

pardon ayıp ettim o zaman :D

Neron_FB
25.Nisan.2006, 17:18
olimpiyat dediğin 3 sene önce yine eski bu sene var mı böle bi pankart!!?? biz art niyetli yaklaşmıyoruz olaya sadece mantık çerçevesinde bakıyoruz ve o kadar pankart toplatılırken niye bu alınmıyo gözden kaçıcak bi pankart değil koca koca yazıyodu
Ok 3 sene olsun 3 sene çook seneler öncesi değil...Zaten Adnan Polat kendisi söylemiş FENERİN YAPTIĞI TÜRK FUTBOL TARİHİNDE İLK diye..demekki o GSdeki 1.döneminden sonra futbol hiç izlememiş...

Gözden kaçması, olamayacak bir şey değil...Fenerbahçe Klübü sizce göz göre göre ceza alınack bir davranışta bulunmayı son 3 haftada ve böyle bir çekişmede göze alabilr mi??? Tabiki almaz... Ama istiyosanız AZİZ SOKTU ONU ORAYA diye düşünmeye devam edin siz ;)

nart_susruko
25.Nisan.2006, 17:21
ya istiyosanız değil zaten...öyle düşünmesek zate niye yazalımki...
gs'li : o pankartın ne işi var orada
fb'li :gözden kaçmış
gs'li : hee..tamam oldu o zaman

bunu mu bekliyorsunuz...

Burak Duran
Ok 3 sene olsun 3 sene çook seneler öncesi değil...Zaten Adnan Polat kendisi söylemiş FENERİN YAPTIĞI TÜRK FUTBOL TARİHİNDE İLK diye..demekki o GSdeki 1.döneminden sonra futbol hiç izlememiş...

Gözden kaçması, olamayacak bir şey değil...Fenerbahçe Klübü sizce göz göre göre ceza alınack bir davranışta bulunmayı son 3 haftada ve böyle bir çekişmede göze alabilr mi??? Tabiki almaz... Ama istiyosanız AZİZ SOKTU ONU ORAYA diye düşünmeye devam edin siz ;)

bu ilk olayı nerde ben bilmiyorum bi yazı falan gösterebilir misin ben ona göre yorum yapıyım... bide fener böyle yaptı gözden kaçtı diyerek zaten ceza almıcak yani bilerek soksada gözden kaçtı der ve cezadan kurtarır şimdi gözden kaçtı diyolar ama bi kanıtı yok olay benim dediğim teoriye geliyor

EreN
At gözlüklerini bi çıkarsak ?

Neron_FB
25.Nisan.2006, 17:24
1-2 önceki sayfada yazıyo hürmet ;;)
Özellikle de Ulusoy'un başında olduğu bir federasyon varken..FB'nin nasıl böyle birşeyi bilerek yaptığını savunduğunuzu anlamış değilim.. Bırakın feneri hiç bir takımın yönetimi bunu bilerek yapmaz..

nart_susruko
25.Nisan.2006, 17:24
At gözlüklerini bi çıkarsak ?
beraber çıkartalım istersen...
size göre bizde
bize göre de sizde varda ondan yani...

perpetua
25.Nisan.2006, 17:27
Arkadaslar, ilk olarak tartistiginiz konu cok abes.

Yanliz anlayamadigim, veya anlam veremedigim bir sey var. Ali Sami Yen'de kotu pankartlar acilinca, veya sahanin icine yabanci madde atilinca buradaki Galatasaray ve Fenerbahce taraftarlarinin cok buyuk bir kismi bu yapilanlarin yanlis oludgunda hemfikir oluyor (bir iki istisna disinda).

Bu tip hareketler Saracoglu'nda yapilinca nedense Fenerbahce taraftari arkadaslar bunu normal karsiliyor, siz bize yaptiniz, biz de size yapariz demek zorunda hissediyorlar kendilerini. Centilmenlik disi yapilmis hareketleri sadece bir takimin taraftari yapmiyor bu ulkede. Kim yaparsa yapsin kinamayi bilmeniz dogruyu yanlistan ayirabilmeniz gerekli. Dogruyu yanlistan ayirirken de yanlisin rengine gore ayirim yapmamalisiniz.

Akli selim insanlar olarak takimin rengine bakmadan bu tip seyleri kiniyabiliyorsaniz olgunlugunuzu ortaya koymus olursunuz. Yoksa sadece bir fanatik taraftar, kulup baskanin in her dedigine "he" diyen kendi kendine dusunce yaratmaktan aciz varliklar olursunuz (sadece bir takim taraftarina degil bu lafim). Kusura bakmayin biraz agir yazdim ancak bu suru mantalitesini kirmalidir Turk genci.

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:28
1-2 önceki sayfada yazıyo hürmet ;;)
Özellikle de Ulusoy'un başında olduğu bir federasyon varken..FB'nin nasıl böyle birşeyi bilerek yaptığını savunduğunuzu anlamış değilim.. Bırakın feneri hiç bir takımın yönetimi bunu bilerek yapmaz..

ben hala bu ilk olayını göremedim o yazıyı bulup kopyalar mısın??
abi olaya bak şu anda fener ceza alıcak mı almıcak mı bana bunun cvbını versene????

Neron_FB
25.Nisan.2006, 17:33
abi olaya bak şu anda fener ceza alıcak mı almıcak mı bana bunun cvbını versene????

Adnan Polat Fenerbahçemiz'in galibiyetinden çok maç sonunda açılan pankartın, Türk futbol tarihinde bir ilk olduğunu, böyle bir pankart açıldığı için Fenerbahçe'ye ceza gelmesi, sahasının kapatılması gerektiğini söylüyor.
işte bundan bahsediyorum...
------------------------------------

Ne yazıkki para cezası alıcak bence bunu yapan az sayıdaki taraftardan dolayı...(almazsa da kimse bişey diyemez daha önceki örneklerine ceza verilmediğinden dolayı) Ancak saha kapatma vs. cezalar inanılmaz ağır olur...

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:37
işte bundan bahsediyorum...
------------------------------------

Ne yazıkki para cezası alıcak bence bunu yapan az sayıdaki taraftardan dolayı...(almazsa da kimse bişey diyemez daha önceki örneklerine ceza verilmediğinden dolayı) Ancak saha kapatma vs. cezalar inanılmaz ağır olur...

bu ilk olayını antu.com mu yazmış eğer evetse hangi haber kaynağından almış çünkü hala arıyorum her yerde ve bu ilk le ilgili bir haber yok... hala daha öncelerdesiniz offf offf kendi tezini kendin çürütüyosun ya kardeşim demin sen demedin mi bu pankart yüzünden ceza yeriz diyen bunu bilerek sokmazlar diyen şimdi para cezasından daha ağır bir ceza olmaz diyosun... bu para cezası fenere koyar mı? yapma gözünü seveyim ya

Neron_FB
25.Nisan.2006, 17:41
bu ilk olayını antu.com mu yazmış eğer evetse hangi haber kaynağından almış çünkü hala arıyorum her yerde ve bu ilk le ilgili bir haber yok... hala daha öncelerdesiniz offf offf kendi tezini kendin çürütüyosun ya kardeşim demin sen demedin mi bu pankart yüzünden ceza yeriz diyen bunu bilerek sokmazlar diyen şimdi para cezasından daha ağır bir ceza olmaz diyosun... bu para cezası fenere koyar mı? yapma gözünü seveyim ya
Evet pankart yüzünden ceza yeriz dediysem bu illa ki seyircisz oynama vs. mi olucak??? Olucaksa para cezası olur diyorum bir şey çürüttüğüm fln yok allah allah yaa :) Geçmişi tabiki günümüze getirecz..o zmn ne uygulandıysa şimdi de bunun uygulanması lazım abi..o zmn gsye ceza verilmediyse şimdi de fenere verilmemesi gerek...
Ok o zmn sırf para cezası fenere işlemez diye ama sırf bu yüzden saha kapasınlar..var mı böle şey?? :)

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:44
geçmişte bir çok olay yaşanmış ve bunun önüne geçmek için yeni kurallar getirilmiştir hala 1990lardan kalma kuralları ve yaptırımları uygulayacaksak biz boşuna tartışıyoruz. küfürün önüne geçilmek isteniyosa veya pankartlar engellenmek isteniyosa yaptırımlar ağır olmalıdır. tabi ki fenere ceza veremezler ama sebebi eski olaylar değildir.... ben fenere para cezası işlemez diye ağır ceza verilsin demedim ayrıca sen şöle yazdın: Ne yazıkki para cezası alıcak bence bunu yapan az sayıdaki taraftardan dolayı...(almazsa da kimse bişey diyemez daha önceki örneklerine ceza verilmediğinden dolayı) yanipara cezası bile verilmemesi lazım o zaman fener yönetimi niye korksun ki

Neron_FB
25.Nisan.2006, 17:47
geçmişte bir çok olay yaşanmış ve bunun önüne geçmek için yeni kurallar getirilmiştir hala 1990lardan kalma kuralları ve yaptırımları uygulayacaksak biz boşuna tartışıyoruz. küfürün önüne geçilmek isteniyosa veya pankartlar engellenmek isteniyosa yaptırımlar ağır olmalıdır. tabi ki fenere ceza veremezler ama sebebi eski olaylar değildir.... ben fenere para cezası işlemez diye ağır ceza verilsin demedim ayrıca sen şöle yazdın: Ne yazıkki para cezası alıcak bence bunu yapan az sayıdaki taraftardan dolayı...(almazsa da kimse bişey diyemez daha önceki örneklerine ceza verilmediğinden dolayı) yanipara cezası bile verilmemesi lazım o zaman fener yönetimi niye korksun ki
Çünkü ben yapılmaması gereken şeyi söyledim ceza verilmemesi gerek diye...Ancak biliyorsun ki ULUSOYun Fenere ne yapacağı belli olmaz ve en ufak hareketten çekinmemiz gayet normal ;;)

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:49
valla ulusoy bişey yapacak olsaydı şu anda tuncay oynamıyo olurdu

Neron_FB
25.Nisan.2006, 17:52
Tuncay konusunu tam olarak da incelemedim o nedenle yorum yapamicam....Ancak Ulusoyun sağı solu belli olmaz...;)

francesco10
25.Nisan.2006, 19:37
52.500 olacaktı galiba...neyse...
ya bu pankart ya...bozuk para değil ki cebine sokup içeriye sokasın...
başkan söylüyor bunu ya biz değil "stada benim iznim olmadan hiçbirşey sokulamaz" diye

:D:D

bu konuyu buraya getiren aziz yıldırımın açıklamasıdr,baştan egosunu tatmin etmek için benden habersiz bişi olamaz demickti

o lafın arkasından kordineli bi biçimde itaatet pankartını gördk saraçoğlunda arkasından bu pankart kusura bakmayn ama kimse buna gözden kaçmış diemez

bu kartona yazılşmış bişi deilki koskaca pankart,her klüp yönetiminn açılan pankartrtan haberi wardır bunu herkes bilir, kimse birbirini kandırmasn

PhotoGrapher
25.Nisan.2006, 19:42
Acikcasi gözden kacmasi pek mümkün degil pankart dediginiz bozuk para degilki hem de üzerinde kusura bakmayin ama G*t yaziyor eger bu gözden kaciyorsa ne diyecegimi bilemiyorum...:mad:

Berkaiser
25.Nisan.2006, 19:44
Bu tip pankartlar yönetimin haberi olmadan stada sokulamaz.Kimse masal anlatmasın.

senderson
25.Nisan.2006, 19:47
olmayan masalları dinlemeye devam et sen............

Burak Duran
25.Nisan.2006, 19:54
kardeşim bu olay azizden habersiz veya yönetimden habersiz O-LA-MAZ!

francesco10
25.Nisan.2006, 20:05

nası böyle düşünüosn anlamıorm arkadaşm bu inönüde, samiyende, avni akerde de olsa kontrol edilir

bu masalı senin başkanın anlatmaya başlamıştı sen bide ona kulak wer istersen

RoCCo_42
25.Nisan.2006, 20:32

masallar aziz amcamdan dinlemesi bizden. :D aziz amcam masal anlatacakda benmi dinlemicem. :D

Berkaiser
25.Nisan.2006, 20:42
masallar aziz amcamdan dinlemesi bizden. :D aziz amcam masal anlatacakda benmi dinlemicem. :D

Her akşam FBTV'de Cihan Abi.Bence kaçırma ben hergün izlerim.:D

paco
25.Nisan.2006, 20:49
adnan polatın lafı çok doğru rüzgar ekenler fırtana biçecekler ben galatasaraylıların diğer forumlarına baktım hepsi daha şimdiden samiyendeki maç için plan yapıyorlar .... bunu ilk yapan fb taraftarı olduğu için itiraz edemiyecekler ben bu kadar yıldır maç ları izliyorum daha bu kadar abest bir pankart görmedim ... bence buna ağır bir ceza vermeleri lazım yoksa bunlar diğer maçlarda devam eder ben galatasaraylı olarak buna benzer bir hareketin yapılmasına karşıyım ... umarım yapılmaz ama bu federasyona bağlı buna ses çıkartmazlarsa bu böyle gelir böyle gider üstelik caydırıcı cezalar verilmeli ki kimse bir daha böyle bir şeye yeltenmesin ... ayrıca yok bu pankart yönetimden habersiz açıldı yok 10dak. açıldı gibi bence saçma savunmaları bırakalım 1 dak. bile açılması yanlış ... ve yönetimden habersiz böyle bir şey olması imkansız zaten maçtan önce a.yıldırrm küfüre bişey demicem artık dedi ... ee başkanınız bunu söylerse ... imam cemaat meselesiii

lazyboy7
25.Nisan.2006, 21:00
o stadta acılan her pankart olay zaten en anlamsızı fb cumhurıyetıydı bu da 2. oldu.bide 2 sezon once derbıde uzerımızde asılı'bizde dogustan fb liyiz'pankartı wardı kı mactan sonra baya bı olay cıkmıstı o yuzden...gs ve bjk bı yazıyla cıkmıstı sahaya'EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİORUZ' DİYE buna ceza werenler bakalım sımdı napıcak.

Universal
25.Nisan.2006, 22:58
bu arada şunlarıda söylemek isterim

Maçtan sonra yapılan gösteriden haz almadım, popülist hareketleri sevmiyorum ve Fenerbahçe’ye yakıştıramıyorum. Maç içerisinde çok kısa bir süre açılan ve sonradan toplanan pankart ta hoşuma gitmedi...

Koltuk kıranlara, emniyetin müdahale etmemesi hoşuma gitti. Teşekkürler emniyet güçleri…İstanbul ve Manisa Emniyetinin farkı ortaya çıktı. Umarız bu fark eminiyetler arası bir farktır. Fenerbahçe, Galatasaray farkı değildir…

Nobre sakatlandığında topu dışarı atan Hasan Şaş’a teşekkürler…

Hakem maçı neden erken bitirdi?

Burak Duran
26.Nisan.2006, 10:01
Söylediğin iki yere katılmıyorum batuhan... 1) emniyet güçleri taraftarlara müdahale etti ve bir çok kişiyte biber gazı sıkıldı ve coplandı. Yani sadece bizimkiler azıtmadığı için çok büyük bi olay çıkmadı.. 2) hakem maçı tam vaktinde bitirdi TVde seyrettiysen görmüşsündür en fazla bi 3 saniye falan erken bitirmiştir