PDA

View Full Version : Delgado ne zaman dönecek?



vego
24.Ocak.2010, 18:14
Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Matias Delgado'nun henüz 90 dakika forma giyebilme kapasitesi olmadığı, son kararı Mustafa Denizli'nin vereceği ifade edildi.


NTV Spor
Güncelleme: 17:12 TSİ 24 Ocak. 2010 Pazar
Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Matias Delgado’nun, ameliyat olduğu kasık bölgesindeki sorunun ortadan kalktığı, ancak bazı kaslarında yetersizlik olduğu açıklandı.
Delgado, devre arası tatili için ülkesi Arjantin'e gitmiş ve burada bir dizi tedavi görmüştü. 16 Ocak'ta İstanbul'a gelen Arjantinli oyuncu için siyah beyazlı kulübün sağlık heyeti yaklaşık 1 hafta süren test ve kontroller uyguladı. Yapılan kontrollerin ardından kulüp doktoru Devrim Urgun, Arjantinli futbolcunun kasık bölgesinden geçirdiği ameliyat sonrası bir sıkıntısı kalmadığını, ancak son 6 aydır futbol oynamadığı için bazı kas bölgelerinde yetersizlik olduğunu tespit ettiklerini söyledi. Urgun, Delgado'nun şu an için 90 dakika performans sergileyemeyeceğini ama bir ay içinde kademeli olarak hazır hale gelebileceğini ifade etti. Kendisinin tıbbi değerlendirmede bulunduğunun altını çizen Doktor Urgun, Delgado hakkındaki son kararı Mustafa Denizli’nin vereceğini de vurguladı.

vego
29.Ocak.2010, 15:44
Sakatlığından dolayı sözleşmesi dondurulan Delgado konusunda yarın yönetim ve Mustafa Denizli'nin net bir karar vermesi bekleniyor.

http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/delg.hlarge.jpg
var hasRelatedPhotos = 'false';if (hasRelatedPhotos=='true'){var vRPL = document.getElementById("viewRelatedPhotosLink");if (vRPL!=undefined) vRPL.style.display = "";var vLRPG = document.getElementById("linkRelatedPhotos");var vLIRPG = document.getElementById("linkImgRelatedPhotos");if (vLRPG) {if(vLIRPG) vLIRPG.href=vLRPG.href;}}
getCSS("3053751")


NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 13:59 TSİ 29 Ocak. 2010 Cuma

Sakatlığı nedeniyle ilk yarıda sözleşmesi dondurulan Delgado konusunda yarın bir kararın verilmesi bekleniyor. Yıldırım Demirören ile teknik direktör Mustafa Denizli'nin yarın bir araya geleceği ve bu konuda bir karar alınacağı öğrenildi.
Beşiktaş Kulübü'nün 31 Ocak Pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olan mevcut başkan Yıldırım Demirören, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Demirören, bugün de PERPA Beşiktaşlılar Derneği'nin üyeleriyle bir araya geldi ve üyelerin çeşitli sorularını yanıtladı.Toplantıda projelerini de anlatan Yıldırım Demirören, Demirören Ailesi'nin her zaman Beşiktaş'ın içinde olduğunu kaydederek, seçimi kaybetmesi halinde bile kimsenin Demirören ve ailesinin adını Beşiktaş tarihinden silemeyeceğini dile getirdi. Başkan Demirören, son dönemde tek üzüldüğü konunun, eşinin yanında tribünlerde küfür yemesi, enbüyük hatasının da birkaç yıl camiayla kopukluk yaşaması olduğunu kaydetti. Bu arada, Batuhan Karadeniz'in babasının açıklamalarının hatırlatılması üzerine Yıldırım Demirören, "Bir aile oğlunu yönlendiremiyorsa yapacak bir şeyimiz yok" dedi.


Öte yandan, Yıldırım Demirören'in yönetim kurulu aday listesinde yer alan Serdar Adalı'nın, BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri içinde divan ve kongre üyeleri için yeni bir lokal inşa edeceği bildirildi.