View Full Version : Bir Baba Hindi Tişörtleri
Universal
24.Nisan.2006, 17:31
Tuncay’ın kupa rövanşının bitiminde, Sami Yen'de, taraftarlarımızla birlikte yaptığı bir baba hindi tezahüratı şimdi de tişörtlere işleniyor . Tuncay’ın Ali Sami Yen’de Galatasaray ile oynadığımız kupa rövanşının bitiminde taraftarlarımızla birlikte yaptığı ve adeta taraftarlarımızın milli tezahüratı haline gelen “Bir baba hindi'' sözü şimdi de tişörtlere işleniyor. Cumartesi günkü derbinin bitiminde sahaya getirilen hindinin ardından harekete geçen yöneticilerimiz, hindili tişörtler yapıp, piyasaya sürmeyi kararlaştırdı.
4 değişik şekilde yapılması düşünülen tişörtler, büyük olasılıkla çarşamba gününden itibaren satışa sunulacak. Bu arada taraftarlarımızın, Nazım Hikmet’in dizelerinden uyarlamayla söylemeye başladığı, “Çocuklar inanın, inanın çocuklar. Güzel günler göreceğiz'' şeklindeki tezahüratın, futbolcuların motive olmasında büyük önem taşıdığı belirlendi. Fenerbahçeli oyuncuların, iki gün bu tezahüratı dinleyip, ezberlediği kaydedildi.
koray_capello
24.Nisan.2006, 17:35
Bu arada taraftarlarımızın, Nazım Hikmet’in dizelerinden uyarlamayla söylemeye başladığı
yok:eek:artık:eek:LeBron:eek:James:eek:
Burak Duran
24.Nisan.2006, 17:39
yok artık larry bird
RoCCo_42
24.Nisan.2006, 17:41
Bence Jean Jacques ROUSSEAU yada NAPOLEON Bonapart. :D
Universal
24.Nisan.2006, 17:42
bunlar ne alaka şaşırdım birazda
Burak Duran
24.Nisan.2006, 17:43
bunlar ne alaka şaşırdım birazda
şöle açıklayım koray arkadaşımızın verdiği tepkiye katılıyoruz anlamında. bu tezahüratı fenerliler uyarlamadı anlamında
Universal
24.Nisan.2006, 17:47
şöle açıklayım koray arkadaşımızın verdiği tepkiye katılıyoruz anlamında. bu tezahüratı fenerliler uyarlamadı anlamında
hmm ok saol açıklamam için
Maymuncuk
24.Nisan.2006, 17:49
Niye oratlığı kızıştırırlar anlamadım..
Galatasaraylı yöneticilerde aslında çıkarırlarsa Fenerliler çatlarlar çünkü o kadar başarımız var ama büyüklük ve saygı çerçevesi bizde kalsın ;)
koray_capello
24.Nisan.2006, 17:53
bu arada konuyla ilgili yorumumu yapayim.tezahurat doğru yada yanlış çok tartışıldı ama fener yönetiminin bu olayı t-shirt lere bastırarak satıp gelir elde etmek istemesinde hiç bir sakınca olmadığı gibi bence iyi bir yöneticilik örneğidir.çünkü bu olaylar çok gündemde yer aldığı için çoğu fenerliler bu t-shirt lerden alacaktır ve böylece takımlarına katkıda bulunmuş ta olacaktır.tıpkı geçen sene ki kadıköy panteri pancu t-shirt leri gibi.bence akıllıca bir düşünce.
Burak Duran
24.Nisan.2006, 17:55
galatasaraylılarda fenerbahce amblemini hiddiye çevirip tshirt yapmak istiyorlar ultraslanda bu konuşuluyor
Tesadüf , souness tişörtleri oluyorsa bu da olabilir :)
comandante
24.Nisan.2006, 18:10
sounnesın tişörtlerinde fenere bindi falan yazıyor muydu acaba?
Nedvedmania
24.Nisan.2006, 18:15
ayrıca tesadüf tişörtü aziz yıldırımın saçma sapan bi açıklaması yüzünden oldu peki hindiyle gs nin ne alakası var
Burak Duran
24.Nisan.2006, 18:16
arkadaşların dediklerine aynen katılıyorum
enesao
24.Nisan.2006, 18:22
fener artık kanarya takıntısını değiştirsin hindi yapsın onu :D :D :D
francesco10
24.Nisan.2006, 18:27
:D:D
t-shirt olayıda gayet mantıklı,artk futboldaki bi başarıyı gelire dönüştürmeyn klüp kalmadı tabi aşırıya kaçmamak lasm
Sekopej
24.Nisan.2006, 18:32
ayrıca tesadüf tişörtü aziz yıldırımın saçma sapan bi açıklaması yüzünden oldu peki hindiyle gs nin ne alakası var
işte burda yanlış yapıyorsunuz aziz yıldırım tesadüf lafı başarının planlanmadan gerçekleştiğinden geldiği anlamındadır. eğer sabır gösterip aziz yıldırımın o günkü konuşmasını baştan sona dinleseydiniz anlardınız. eğer tesadüf olmasaydı gs şu anda burda olmazdı o günkü durumu çok iyi kullanıp hala avrupada adından söz ettiren başarılı klupler arasına girerdi.(şimdi bizi zaten tanıyorlar diyen olabilir ben o manada söylemedim daha başarılı olabilirdi diye söyledim)
orada aziz yıldırım asla başarıyı küçümsemedi ve başarının tesadüf olduğunu söylemedi. ( tabi ki gs o zaman oynadığı oyunla fazlasıyla haketmişti bunu). bunu o zaman için medya ve gs yönetimi iyi kullandı ve bir sürü tişört sattı. şu anki durumda da fb yönetimi bu durumu kullanıyo ve kasasını doldurmaya bakıyo
Maymuncuk
24.Nisan.2006, 18:43
Aziz Yıldırım Tesadüf lafını Galatasaray'ın başarısının şansa bağlı olduğunu belirtmek için sölemiştir.
Sekopej
24.Nisan.2006, 18:50
Aziz Yıldırım Tesadüf lafını Galatasaray'ın başarısının şansa bağlı olduğunu belirtmek için sölemiştir.
hayır arkadaşım yeni bir tartışma açmak istemiyorum ama aziz yıldırım o gün fenerbahçe bile avrupada başarılı olsa tesadüf olur dedi çünkü şu anda kimse bunu türk takımlarından beklemiyor.
ayrıca aziz yıldırım konuşmasının devamında hakkıyla şampiyon olduğunu da söylemiştir gs nin. yani adamın selirttiği planlanmamış bir başarı olduğu içindir.
bu benim görüşüm çünkü o günkü tüm konuşmayı dinledim tartışmanın da fazla uzamasını istemem çünkü burda hangi tartışma uzarsa sonuçta mutlaka birileri ceza oluyor ve ben buna sebeb olmak istemityorum....
saygılar...
van Nistelrooy
24.Nisan.2006, 18:53
allah bu camiaya akıl fikir ihsan eğlesin başka diyecek lafım yok
emirduman
24.Nisan.2006, 18:56
Eğer orada GS hindi yerine konulacaksa t-shirtlerin yapımına katılmıyorum resmi bir kurum bu benzetmeye arka çıkmamalı bence gerçi aynı resmi kurum gayet ciddi bir yazıda 6S'de yazdı da neyse...
Ancak hindi - GS benzetmesi falan olmazsa, bence bir problem yok bu tür t-shirtlerde...
OmuraK
24.Nisan.2006, 19:10
ßen tişörtleri gazetede gordum cok guzel :D
Nedvedmania
24.Nisan.2006, 19:22
ewet bende gördüm gazetede ama dahada güzelini yapabilirlerdi iyikide yapmamışlar yoksa olay çıkardı
bence gelir elde etmek istemesi normal FB nin. Katılıyorum bari FB kanarya değil hindi olsun bari :)
enesao
24.Nisan.2006, 20:37
bence gelir elde etmek istemesi normal FB nin. Katılıyorum bari FB kanarya değil hindi olsun bari :)
bunu ben sölemiştim neden çaldın :D
bunu ben sölemiştim neden çaldın :D
ne yani aynı fikirleri paylaşamazmıyız :D;)
enesao
24.Nisan.2006, 21:04
ne yani aynı fikirleri paylaşamazmıyız :D;)
evet paylaşırız çünkü biz GALATASARAYLIYIZ....
tabi canım o şarkının uyarlaması hatta sözleri ve bestesi galatasaraylılara ait herşeyi onlar yapıyo ya o sebepten yani
Laz_Asker_61
24.Nisan.2006, 21:07
sarı hindiler olsun lakapları
valla ne güzel yaratıcı fikirler var tebrik ederim arkadaşları.bu arada fenerin paraya ihtiyacı yok arkadaşım ha sizin varsa bilemem:D
.bu arada fenerin paraya ihtiyacı yok arkadaşım ha sizin varsa bilemem:D
iyi o zaman FB nin paraya ihtiyacı yoksa biletlere ücret falan almasın. ya ne kadar saçam bişey yazdın. herkesin paraya ihtiyacı vardır. Herkes en iyi olmak ister. FB nin paraya ihtiyacı olmaması gibi saçma bir teori olamaz ..!
Nedvedmania
24.Nisan.2006, 22:39
ya ne bu gs-fb kavgası yaa anlamıyorum ne yani fenerliler yada gs liler sizin düşmanınızmı
insan hakları evrensel bildirgesine sayenizde yeni maddeler eklenicek yaa:
hiçbir insan arasında , din,ırk,cinsiyet,TAKIM ayrımı yapılamaz
diye madde eklenicek sayenizde
Burak Duran
25.Nisan.2006, 15:36
tabi canım o şarkının uyarlaması hatta sözleri ve bestesi galatasaraylılara ait herşeyi onlar yapıyo ya o sebepten yani
o besteyi bjk uyarladı biraz televizyon seyret olayları takip et burda gelip bilip bilmeden yazma...