PDA

View Full Version : Toledo'nun futbol hayatı bitti

Oghuse
28.Ocak.2010, 23:23
Kayserispor, Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kadir Has Tesisleri'nde, teknik direktör Tolunay Kafkas gözetiminde yapılan antrenmana, sakatlıkları süren Mohamed Shewky, Eren Güngör ve tedavi için Brezilya'ya giden Toledo ile Kamerun'dan henüz dönmeyen kaleci Souleymanou katılmadı. Hafif sakatlıkları süren Mehmet Eren ve Furkan, takımdan ayrı çalıştı.

Kafkas yaptığı açıklamada, bazı futbolcularının sakatlanmasına üzüldüğünü belirterek, geçen yıl da benzer sorundan dolayı sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Tüm olumsuzlara rağmen umutlu olduklarını belirten Kafkas, ''Gaziantepspor iyi bir takım. Zorlu bir deplasman maçına çıkacağız. Elimizden geleni yapacağız. Her iki takım da çok çekişmeli, seyir kalitesi yüksek bir maç izletecek. Neticede maçı kazanmak istiyoruz'' dedi.

Sezonun ilk yarısındaki Eskişehirspor maçında sakatlanan ve tedavisi için Brezilya'ya giden Toledo'nun yeşil sahalara yeniden dönmesinin zor olduğunu ifade eden Kafkas, ''Toledo, bir aylık tedavi için Brezilya'ya gitti. Sakatlığıyla ilgili konunun uzmanı olan bir doktora görünecek. Şun anki durumu umut verici değil. Büyük ihtimalle de futbol hayatı bitti gibi. Mohamed Shewky'nin de antrenmanda adalesinde yırtılma oldu. 4 hafta da bu futbolcu aramızda olmayacak. Souleymanou da bu akşam Kayseri'ye gelecek'' diye konuştu.
Milliyet

Varonil
29.Ocak.2010, 09:30
Üzüldüğümü söylemeliyim,ligimize renk katan bir oyuncuydu.Oynadığı süre içinde Kayserispor'a birşeyler katmış bir isimdir.Kayserispor Toledo'nun eksikliğini çekecektir.

KaPaLı
29.Ocak.2010, 09:53
Allah Allah ne bu şanssızlık adamlarda. Hergün biri sakatlanıyo. Bilal Aziz affedilir herhalde artık.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ocak.2010, 14:58
İyi oyuıncuydu gerçekten,üzüldüm böyle bir sakatlık sonrası futbola veda etmesine. :(

GeNç KaRTaL
30.Ocak.2010, 03:11
Kayseri şansız başladı ikinci yarıya.Yeni transferleri de 1 ay sakatlandı.Yazık olmuş Toledo'ya.Geçmiş olsun.

yunusgs
30.Ocak.2010, 11:43
Futbolcular'da gerçekten birşey var bu sene.Üzüldüm bende.Başarılı ve sevecen bir isimdi.Demekki buraya kadarmış futbol hayatı.

tarikko
30.Ocak.2010, 17:35
Üzüldüm gercekten.Begendigim profesyonel bir oyuncuydu...

Fernando Gago
31.Ocak.2010, 18:38
Çok büyük şanssızlık Yazık olmuş

deniz.91
03.Şubat.2010, 14:12
Toledo bu takıma çok şeyler katmış çok profesyonel bir isimdi çok üzüldüm takımda bir şanssızlık aldı başını gidiyor hayırola