Log in

View Full Version : Bursaspor - Eskişehirspor [19. Hafta]

DisCo
29.Ocak.2010, 01:39
http://i46.tinypic.com/dr6vcg.png

Bordo61Mavi
29.Ocak.2010, 03:50
Bursa daha sansli gibi gozukuyor ama Es Es bu ligde supriz yapabilcek takimlardan ama oda az bi sans

Bursa kontrolu futbola alir

sentugo
29.Ocak.2010, 10:48
gidicem maça.. Hadi bakalım

KaPaLı
29.Ocak.2010, 10:53
Umarım olaysız maç olur. Sezonun ilk yarısında istenmeyen olaylar yaşanmıştı Eskişehir'de.

Eskişehir'de Adem Sarı müthiş form yakaladı. Çok hızlı. Ömer ve Zapo'yu zorlayacaktır. Bursa'da aynı şekilde Sercan hafta içinde 3 gol attı. Bol gollu bir maç olur.

Aşk-ı Şehir
29.Ocak.2010, 12:27
Maça bende geliyorum. Bana bişey yapmayın sakın. :p

Geçen sene yenmiştik Bursaspor'u deplasmanda. Youla işi bitirmişti. Artık Youla yok. Jaycee hazır değil. Ümit Karan ve Mehmet Yılmaz oynayacak yine büyük ihtimalle. Mehmet eski formunu yakalarsa boş geçmez. Sercan'ı pek durdurabileceğimizi sanmıyorum ve açıkçasıda korkuyorum. Çünkü Sercan'ı durdurabilecek defans adamı var denilemez. El Saka'yı çok arayacağımız kesin...

bursa_mc
29.Ocak.2010, 14:28
İddaa oyununa göre handikaplı 1 olur diyorum.(: Rahat kazanırız.Umarım :D

Aşk-ı Şehir
29.Ocak.2010, 17:30
Şu ana kadar yenildiğimiz hiç bir maçta handikaplı yenilmedik. İddia oynayanlar için hatırlatayım. :)

Raten
29.Ocak.2010, 18:53
Beklentinin tersine az gollü geçmesini 2den fazla gol olmamasını beklediğim maç :) Bursaspor kazanır gibi geliyor.

Crocodile1963
29.Ocak.2010, 19:31
Youla'sız bir Eskişehirspor'un Bursa'dan puan çıkarması zor olacaktır.
İkinci sezonun açılışını bu maç ile gerçekleştireceğiz.Taraftarın yoğun bir özlemi var. 2 aydır Bursa'da lig müsabakası olmadı.

İç saha maçlarında en az gol yiyen takımız buna ek olarak en iyi averaja sahip takımlardan biriyiz. Zevkli bir müsabaka olur. Kazanıp üst sıraları yetişmeye çalışacağız. . .

Aşk-ı Şehir
29.Ocak.2010, 20:29
Youla'sız bir Eskişehirspor'un Bursa'dan puan çıkarması zor olacaktır.
İkinci sezonun açılışını bu maç ile gerçekleştireceğiz.Taraftarın yoğun bir özlemi var. 2 aydır Bursa'da lig müsabakası olmadı.

İç saha maçlarında en az gol yiyen takımız buna ek olarak en iyi averaja sahip takımlardan biriyiz. Zevkli bir müsabaka olur. Kazanıp üst sıraları yetişmeye çalışacağız. . .

Zevkli maç olacağından şüphem yok. Hakeden kazanır umarım ve yine umarım hak eden biz oluruz.:)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Ocak.2010, 11:10
Bursaspor'un kazanmaya daha yakın olduğunu düşünüyorum,ama üst mü biter alt mı orası erken veya geç gelecek gole bağlı bence...

bjk4ever
30.Ocak.2010, 11:40
Lig TV'nin bu maci yayinlamamasi skandal bana gore. Ne olurdu cumartesi oynansa ve mac yayinlansa?

yunusgs
30.Ocak.2010, 11:41
Lig TV'nin bu maci yayinlamamasi skandal bana gore. Ne olurdu cumartesi oynansa ve mac yayinlansa?

4 maç verebiliyorlar yanılmıyorsam.Ayrıca zirveye çok yakınsa Anadolu klüpleri onların maçını veriyorlar ve maç sayısı 5'e çıkıyor.Bursa bu hafta kazanırsa haftaya yayınlanır bence.

Aşk-ı Şehir
30.Ocak.2010, 12:06

Seneye hepsini yayınlarlar bakın görün. :D Verdilerya eşek yüküyle para iliğine kadar sömürürler...

bjk4ever
30.Ocak.2010, 15:58
4 maç verebiliyorlar yanılmıyorsam.Ayrıca zirveye çok yakınsa Anadolu klüpleri onların maçını veriyorlar ve maç sayısı 5'e çıkıyor.Bursa bu hafta kazanırsa haftaya yayınlanır bence.

Son haftalarda 10 mac yayinlioyrlar ama, gecen sene de 2. yaridan itibaren Sivasin tum maclari verildi. Bildigim kadariyla yapilan sozlesmede kisitlama yok, sadece lig tv gider olmasin diye 4 mac yayinliyor.

Crocodile1963
30.Ocak.2010, 17:12
Sözleşmede EN AZ 4 maç yayınlama zorunluluğu var.

Bu maçı yayınlamayan LigTV'ye selamlarımı sunuyorum. . .

BaFraLı
31.Ocak.2010, 14:55
Bursaspor 2-0 öne geçti.

KaF KeF
31.Ocak.2010, 14:56
Bursa 15'dk da 2-0 yaptı..

KaPaLı
31.Ocak.2010, 15:03
Bursa fena geliyo.

Crocodile1963
31.Ocak.2010, 17:40
Helal olsun Bursasporumuza. İyi bir oyunla, 3 golle 3 puanımızı aldık. 18 maçta 16 gol yiyen bir takıma 1 maçta 3 tane gol attık. (Handikapı da aştık bu arada :) ) Ali Tandoğan'ın attığı 3.golden sonra Eskişehirliler koltukları sahaya fırlatmışlar tebrik ediyoruz onları bu davranışlarından dolayı ( ! )

Kısacası esip geçtik !

Aşk-ı Şehir
31.Ocak.2010, 21:35
Öncelikle kötü oyunumuzla mağlubiyeti hakettik diyorum. Daha 1. dakikada gelen gol işi bitirdi. Bursaspor şu ana kadar izlediğim en iyi takım süper ligde emin olabilirsiniz. Böyle giderse şampiyonluğa oynarlar. Bu oyunla şampiyonluk hayal değil Bursaspor için.

İşin taraftar boyutuna gelelim. Tamam koltukları kıranlar oldu. Ama onlara cevabını yine kendi taraftarımız müdahele etti. Benim deplasmana gittiğim otobüs taşlandı. Ayrıca bizimkileri ilk başta tahrik eden Bursaspor taraftarı değil oraya gelen 20 civarı Ankaragücü taraftarı oldu. Maça gidenler görmüştür. İşleri güçleri bize sallamaktı onların ve yanındaki yaşı 16yı geçmeyecek tayfanın. Daha sonra 3. golün ardından Bursaspor'un yaptığı tezahürat ipi kopardı. Bizde karşılık verdik.(Biz hatasız değiliz kesinlikle) 45-50 dakika statta bekletildikten sonra sağ salim evimize döndük.:)

Hakeden kazandı. Rıza Hoca'ya diyecek tek sözüm var; "Hocam birbirimize daha fazla zarar vermeden bu işi bitirelim ne olur."

Herkese saygılar...

Bursaspor
31.Ocak.2010, 22:19
Güzel maç oldu. Bu tip bir sonucu bekliyordum. Ama bu kadar erken gollerle maçın kopacağını tahmin etmemiştim. Önümüzde kupa maçımız var. O maç öncesi güzel bir moral kaynağı oldu bizim için.

İşin yaşanan olaylar kısmına değinmek istiyorum. İlk yarıdaki maçtan önce yaşananlar ve maç içinde yaşananlar, ikinci maçtaki yaşanabilecek her türlü olaya açık kapı bıraktı. Ortada ne suç, ne de suçlu aramak için bir sebep vardır.

Ayrıca şu var, Ankaragücü taraftarı oldukları varsayımına giydikleri formadan, taktıkları atkıdan karar veriyorsak, ben her maça Ankaragücü atkısı ile gidiyorum, ne yani benide mi Ankaragücü taraftarı sayacaksınız. (Hoş saysanız iyi olur.) Bursa'da ya da herhangi bir Bursa maçında en olabilitesi yüksektir, Ankaragücü ürünlü birinin stadyumda olması. Vakti zamanında basında bu tip yanılgılara düşmüştü, ki arasıra hala düşüyor.

Neyse fazla uzatmayalım, güzel tempomuzu koruyoruz. Eksik maçımızdan da galibiyet alırsak ileriki hedeflerimize doğru emin adımlarla yol alacağız.

eXcitinG
31.Ocak.2010, 22:25
Öncelikle kötü oyunumuzla mağlubiyeti hakettik diyorum. Daha 1. dakikada gelen gol işi bitirdi. Bursaspor şu ana kadar izlediğim en iyi takım süper ligde emin olabilirsiniz. Böyle giderse şampiyonluğa oynarlar. Bu oyunla şampiyonluk hayal değil Bursaspor için.

İşin taraftar boyutuna gelelim. Tamam koltukları kıranlar oldu. Ama onlara cevabını yine kendi taraftarımız müdahele etti. Benim deplasmana gittiğim otobüs taşlandı. Ayrıca bizimkileri ilk başta tahrik eden Bursaspor taraftarı değil oraya gelen 20 civarı Ankaragücü taraftarı oldu. Maça gidenler görmüştür. İşleri güçleri bize sallamaktı onların ve yanındaki yaşı 16yı geçmeyecek tayfanın. Daha sonra 3. golün ardından Bursaspor'un yaptığı tezahürat ipi kopardı. Bizde karşılık verdik.(Biz hatasız değiliz kesinlikle) 45-50 dakika statta bekletildikten sonra sağ salim evimize döndük.:)

Hakeden kazandı. Rıza Hoca'ya diyecek tek sözüm var; "Hocam birbirimize daha fazla zarar vermeden bu işi bitirelim ne olur."

Herkese saygılar...

Geçen hafta Rıza hoca ya güvenim tam diyordun, bu hafta işi bitireLim diyorsun.:s7:

Crocodile1963
31.Ocak.2010, 23:59
TRT'yi de tebrik etmek lazım. 23.15'te bu maçın özetini verdiler. Üzerine de sadece 2 söz söyledi ve maçı kapattılar. Çok tarafsız ve her takıma aynı mesafede yaklaşıyorlar (!)

Gerçi Hakan Şükür söylediği iki söz ile maçı özetledi ama :)

Aşk-ı Şehir
01.Şubat.2010, 10:29
Oğuz o zaman bizim tahrik olma sebebimiz Bursaspor taraftarı diyelim olur mu? (Her ne kadar hiç bir olayın içinde bulunmasamda kimseyi engelleyemediğim için bende suçluyum. Biz Eskişehir'den Bursa Emniyet Amirler Müdürlüğü'ne geldiğimizde bir Texas Tribünü lideri gelip bizim Ankaragücü ile dostluğumuz başka onu bu maçta karıştırmayalım dedi. Karıştıran biz olduk dimi?

Geçen hafta Rıza hoca ya güvenim tam diyordun, bu hafta işi bitireLim diyorsun.:s7:

Bu transferlerden sonra bu kötü oyun olmuyor abi. Hala şişirerek oynuyoruz. Onu yapacak adamda yok takımda. Kupa maçına yedek kadro ile çıkıyoruz Rıza Hoca Bursaspor maçını düşünüyoruz diyor. Eyvallah dedik. Ama dünkü oyun rezaletti. Artık yeter. Zaten Bülent Uygun dün yine maçtaymıştı. Büyük olasılık sezon sonunda onunla anlaşırız...

bursa_mc
01.Şubat.2010, 17:08
Özü Sözü Bir OlanTribüncülere Saygı Duyarız!

Ankaragücü taraftarına yapılan elbette unutulmadı.Tribündeki kötü sözler bu sebebten dolayı oldu.

Aşk-ı Şehir
02.Şubat.2010, 09:22

Ankaragücü taraftarına yapılan elbette unutulmadı.Tribündeki kötü sözler bu sebebten dolayı oldu.

Bizde bize yapılanı unutmayız. Emin olun. Biz size hiç birşey yapmadık. Siz ne yaptıysanız ilk maçta bizde aynısını yapmıştık. Size maç başındada sallamadık. Siz sürekli Eskişehir ya..ka diye bağırıp durdunuz. Neyse hayırlısı olsun.

eXcitinG
02.Şubat.2010, 09:40

İyide size ne oLuyor onu anLamadım. Ankaragücü iLe Eskişehir arasında geçenLerden Bursa tarafı ne kendisine pay çıkarıyor. Ankaragücü sizin babanızın oğLumu ?

Aşk-ı Şehir
02.Şubat.2010, 09:48
İyide size ne oLuyor onu anLamadım. Ankaragücü iLe Eskişehir arasında geçenLerden Bursa tarafı ne kendisine pay çıkarıyor. Ankaragücü sizin babanızın oğLumu ?

İşte anlaşılmayan nokta burası abi. Biz hiç birşey yapmadık demiyorum. Biz Bursaspor bize ne yaptıysa onu yaptık diyorum. Bursa'da ise 3. gole kadar hiç bişey yapmadık Bursaspor'a. Ama onlar 3. golden sonra bile sevinmek yerine bizi tahrik edince film koptu. İnsan psikolojisinden azıcık anlayan adam bizim taraftara hak verir...

Bursaspor
02.Şubat.2010, 10:26
Bu konuyu uzatmaya ne gerek var?

Yinede belirteyim, Eskişehir'deki ilk maçta yaşananların üzerine Ankaragücü maçında yaşanan bıçaklanma olayı tüm herşeyin tuzu-biberi oldu.

Ayrıca, her sağduyulu kişi ortada bu tip bir yaralama vs. olayı olunca kendi tepkisini verecektir. Tabii bu tepkiyi bizim vermemiz daha doğrudur, neticede bizim ya da en azından benim için bir Bursaspor'lu ile bir Ankaragücü taraftarı arasında hiçbir fark yoktur, ha onlara yapılmış bir şey, ha bize yapılmış bir şey.

Neyse daha fazla dillendirmeyelim, olan oldu, maç bitti. Bundan sonra herkes kendi yoluna bakar.

Crocodile1963
02.Şubat.2010, 19:15

Öncelikle camiamız ve geçtiğimiz pazar oynadığımız Bursaspor camiasına selamlarımızı sunuyoruz.

Misyonumuz ve duruşumuz gereğince Bursa'ya bize yakışır şekilde hareket ettik ve aynı şekilde şehrimize döndük.Bursa'da beklediğimiz bir güzelliğin dışında beklemediğimiz birçok şeyin bizleri tebessüm ettirdiğini belirtmek isteriz.

- Maç öncesinde otobüslerin bekletildiği yere sadece bir Bursaspor taraftarı olarak gelen,eski TSC'den de bildiğimiz ve bugün Maraton tribününde bulunan S.A.G.S (Seniannemgibisevdim) grubu mensuplarından olan Alper Atak’a bizleri mutlu eden konuşmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

- Yine S.A.G.S grubu tarafından açılan tarafından açılan "Özü Sözü Bir Tribüncülere Saygımız Sonsuz" adlı pankartın neye-kime hitap ettiğini biliyoruz.Duyguların karşılıklı olduğunu belirterek teşekkürlerimizi sunuyoruz.

- Ayrıca dışarıda kalan çok sayıda biletsiz Eskişehirspor taraftarının yanına gelerek elinden gelen yardımı yapan Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan’a teşekkür ederek bunların asla unutulmayacağını içtenlikle söylüyoruz.

İçinde bulunduğumuz durum ne yazıkki içler acısıdır.Bütün tribünlerde yaşları 18’i geçmeyen gençlerin başını çektiği,”Sanal Ortam”’ın hakim olduğu şu yaşadığımız günlerde camialarımıza “Dostlukların zor kazanıldığı ama kolay harcandığını” hatırlatmak istiyoruz.

Bursaspor camiasına şampiyonluk yolunda can-ı gönülden başarılar diliyoruz.

NEFER

Lütfen konu hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım. . .

Aşk-ı Şehir
02.Şubat.2010, 21:27
Lütfen konu hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım. . .

Zaten Eskişehir'deki ve Bursa'daki olaylar hep bu bilmeyenler, habire internetten sallayanlar sayesinde olmadı mı? Neyse uzatmaya gerek yok. Bursaspor'a başarılar dileriz...