View Full Version : Sivasspor - Fenerbahçe [19. Hafta]
http://i47.tinypic.com/16aqrl0.png
Fenerbahçe'de ki eksikler ve hava şartları nedeniyle Sivasspor'u biraz daha şanslı görüyorum.
Bordo61Mavi
29.Ocak.2010, 03:50
Fenerbahce Sivasi herzaman yeniyor Aragones doneminde bile.
Zorlanmaz Fenerbahce
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2010, 07:51
Fenerbahçe'de önemli eksiklar var ama buna rağmen Sivasspor'da Fenerbahçe'yi yenebilecek potansiyel yok.Geçen sene olsa bu maçı Sivasspor alabilir diyebilirdim ama geçen seneden hiç esinti yok bu sezon.
KaPaLı
29.Ocak.2010, 09:36
Hucum hattı çok kötü Sivas'ın. Tek Erman birşeyler yapmaya çalışıyo. Sivas'ın savunması ve Fenerbahçe'nin hucumcularını düşündüğünüzde Fenerbahçe alır maçı.
Varonil
29.Ocak.2010, 09:41
Cezalı oyuncuların eksikliği bir nebze takımı etkileyecek de olsa kazanacağımızı düşünüyorum.Alex de bu hafta sahada.Tek korkum hava şartları.Umarım fazla kar yağmaz ve sahanın zemini donmaz.
Homer J.S
29.Ocak.2010, 12:14
Fenerbahçe için çok kolay maç.
Eksikleri çok Fenerbahçe'nin ama buna rağmen çok rahat bir galibiyet alacaktır.
BeeTLeJuiCe
29.Ocak.2010, 12:25
Puan kaybedebiliriz, ama kaybetmeyiz.
Daum eksikler yerine doğru kişileri çıkarırsa, belki 3 puan ile ayrılırız. Ama ortasahada Selçuk-Deniz ikilisi oynar ise beraberliğe bile sevinirim.
Volkan
Gökhan Önder Bilica Vederson
Mehmet Selçuk Deniz Uğur
Alex
Güiza
bu 11 ile oynarız sanırım ama
Mehmet Deniz Özer
Alex
Semih Güiza 11 ile çıksak daha iyi olur gibi.
Since-1907
29.Ocak.2010, 12:26
Hava şartları bakımından zor bir maç olacak Sivas'ta bizi yenip yine bir çıkış yapmak isteyecektir.Eksiklerimizinde çok olduğu bir maç.Umarım kazasız belasız 3 puanla döneriz.
Since-1907
29.Ocak.2010, 12:28
Puan kaybedebiliriz, ama kaybetmeyiz.
Daum eksikler yerine doğru kişileri çıkarırsa, belki 3 puan ile ayrılırız. Ama ortasahada Selçuk-Deniz ikilisi oynar ise beraberliğe bile sevinirim.
Volkan
Gökhan Önder Bilica Vederson
Mehmet Selçuk Deniz Uğur
Alex
Güiza
bu 11 ile oynarız sanırım ama
Mehmet Deniz Özer
Alex
Semih Güiza 11 ile çıksak daha iyi olur gibi.
Mustafa abi Guiza büyük ihtimalle maça yetişemiyor..
bugra 1905
29.Ocak.2010, 13:09
Mehmet Yıldız Bu Maçla Beraber Sahalara Dönüyor...
Kaptanımızın Dönüşüyle Taraftarımızın Desteğiyle Maçı Alacağız İnşAllah
scar face
29.Ocak.2010, 13:09
Sivas yönetimine teşekkür etmemiz lazım.10 liraymıs biletler başka takımlar gibi Fnerbahçe taraftarını para kazanma aracı olarak görmüyorlar...
Maça gelirsek şampiyon olmamız için bu tarz maçları kazanmamız gerekiyor...
HooijDonk07
29.Ocak.2010, 13:26
Formsuz Sivas'ı çok rahat geçer FenerBahçe
sananes
29.Ocak.2010, 13:44
özer oynar umarım geçen hafta ki gibi özersiz bi kadro yapmaz deniz'i de orta saha da cristianın yerine oynatırsa hoca selcuk yerine deniz ama ikisini birlikte değil yani deniz özer ikilisi ya da deniz mehmet ikilisi yaparsa kazanırız.guiza yetişir umarım
C h A o S
29.Ocak.2010, 14:00
SivasSpor'un,Fenerbahçe'den en az 1 puan alabileceğini düşünüyorum.Lugano,Baroni,Emre felan önemli eksikler.
BaGa TaRKaN
29.Ocak.2010, 14:40
Bu Maç Bir İekilde Berabere Bitecek Gibi Duruyor. Ama Kazanırsa Fener Kazanır
CeNTeR_TR
29.Ocak.2010, 18:29
Emre Baroni yerine oynayacak 2 oyuncu bizim açımızdan skoru belirleyecektir.
Forvette Çift forvet başlayıp Alex'i orta sahaya çekerse bence daha iyi olacaktır en azından bu maç için.Gökhan ve Semih'i bir arada izlemek güzel olur heralde.
Sivasspor geçen seneden çok uzak ama bu maçta bi patlama yaparlarsa hiç şaşırmam bu kadar eksikle bizi yakalamışken falan filan.
Sekopej
29.Ocak.2010, 18:36
Volkan, Gökhan-Deniz-Bilica-Vederson,Mehmet-Özer-Selçuk-Uğur, Alex, Semih şeklinde olacak kadromuz büyük ihtimalle. Deniz'i Selçuk yerine orta sahada, defansta da Bekir'i tercih etse aslında daha iyi olabilir.
5 önemli oyuncunun eksikliği mutlaka hissedilecektir ama onlar olmadan da sahaya çıkacak kadro kaliteli. Sivas defansımızı fazla zorlayamaz diye düşünüyorum eğer zorlayabilirlerse, sıkıntı yaşarız kim oynarsa oynasın defansta.
Tek farkla kazanırız hava koşullarını da göz önüne alırsak.Mehmet Yıldız'ın ilk maçtan patlama yapabileceğini sanmıyorum yeterli hücum oyuncusu yok Sivas'da.
CeNTeR_TR
29.Ocak.2010, 18:52
Mehmet Yıldız'da bu maçta oynayacakmış heralde.Sakatlıkdan yeni döndü bakalım neler olacak.Hep böyle durumlarda rakip oyuncuların bize patlama yapabileceği düşüncesi aklımdan geçiyor ama pek sanmıyorum:)
GodfatheR
29.Ocak.2010, 20:09
Sivas'da oynadığımız gündüz maçlarını hep kazandık yine kazanırız diye düşünüyorum. Eksiklerden en büyüğü Emre olucak umarım onu aramayız.
TR.CaPTaiN
30.Ocak.2010, 16:51
Fenerbahçe, Sivasspor ile yapacağı maç için Sivas'a gitti, ancak hava şartları nedeniyle Samsun'a indi.
Sivas'taki olumsuz hava koşulları nedeniyle Fenerbahçe kafilesini taşıyan özel uçak Sivas Havaalanı'na iniş yapamadı.
Ligde yarın Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan lider Fenerbahçe'yi taşıyan özel uçak, Sivas Havaalanı'ndaki olumsuz hava koşulları nedeniyle iniş yapamadı. Uçağın Samsun Çarşamba Havaalanı'na yönlendirildiği bildirildi.
Fenerbahçe'yi karşılamaya gelen Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu ile yaklaşık 100 civarındaki sarı lacivertli taraftar ise takımın gelmemesi üzerine havaalanından ayrıldı.
Sivas Havaalanı ve çevresinde kar yağışı ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü gözlendi.
CEZALILAR KAFİLEDE
Geçtiğimiz hafta Denizlispor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Emre, Lugano, Cristian ve Dos Santos ile kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen Önder kadroda yer aldılar..
Topuğundan sakat olan Guiza ise tedavisi sürdüğü için İstanbul'da kaldı..
Fenerbahçe'nin Sivas kafilesinde yer alan futbolcular şunlar:
Volkan Demirel, Lugano, Önder, Alex, Selçuk, Deniz, Uğur, Ali Bilgin, Deivid, Vederson, Gökhan Gönül, Volkan Babacan, Fehmi Mert Günok, Emre, Özer, Mehmet Topuz, Bilica, Bekir, Dos Santos, Cristian, Gökay İrevul, Gökhan Ünal, Semih.
tarikko
30.Ocak.2010, 17:28
İnsallah sakatlık falan yasamadan 3 puanı alıp döneriz.Eksikler önemli ama kazanacağız inşallah..
sananes
30.Ocak.2010, 18:23
guiza olsaydı daha iyiydi bizim için semih çok formsuz bakalım gökhan semih hangisi oynayacak aslında ortada mehmet deniz(selcuk) özer üçlüsü yapıp 4-3-1-2 oynatabilir daum takımı.fena bia saha orta saha kurgusu olmaz
bugra 1905
30.Ocak.2010, 20:58
Bu Arada Yeniçeriler Grubumuz Bilica İçin Güzel Bir Pankart Hazırlamış:)
http://img707.imageshack.us/img707/7452/bilica.jpg (http://img707.imageshack.us/i/bilica.jpg/)
Seninle Gurur Duyuyoruz Fabio Bilica#58
GodfatheR
30.Ocak.2010, 22:08
Çok zor bi yolculuk yapıyor takım maç da gündüz umarım çok etkilemez :S
TR.CaPTaiN
31.Ocak.2010, 14:30
Turkcell Süpir Ligi'nin 19. haftasında, bugün deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacaktır: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Deniz, Bilica, Vederson, Mehmet Topuz, Selçuk, Özer, Uğur Boral, Alex, Semih.
Fenerbahce.org
KaF KeF
31.Ocak.2010, 14:32
Deniz'in yerine Bekir'in oynaması lazımdı.Yanlış terci yaptı Daum bence..
KaPaLı
31.Ocak.2010, 14:58
Deniz en son stoper oynadığında penaltı yaptırmıştı. Umarım böyle bir hata yapmaz bugün.
yaman76hakanFB
31.Ocak.2010, 14:59
Fenerbehçe bu ligde hangi maça çıkarsa çıksın,o maçın favorisidir.Elbette her zaman favoriler kazanamaz.Ayrı mesele..
Dün yaşanan ulaşım sorunu asla yabana atılacak bir şey değil..Buna kötü hava şartları da eşlik ederse,işler iyice sarpa sarabilir.Dün yaşananlardan sonra Daum ve yöneticilerin takıma ne kadar psikolojik destek verebildiği bugün için çok önemli..
Elinde fazla bir seçenek olmamakla birlikte,saha şartlarını düşünerek Daum en iyi ve en diri kadroyu çıkarmak zorunda..Onun oyun içi hamleleri de belirleyici olacaktır..
Her olumsuzluğa rağmen favoriyiz ve Sivas deplasmanından altın değerinde bir galibiyetle döneceğiz.Özellikle maçın başlarında atacağımız bir gol oyunun momentumunu bizden yana çevirecektir.Ligin ilk yarısında bunun hep tersi yaşanmış olsa bile bu iklim şartlarında ilk golü çok mühimsiyorum şahsen..
uAburak89
31.Ocak.2010, 16:12
Fenerbahçe Semih ile öne geçti. İlk 20 dakika çok kötüydü, sonradan açıldı iki takımda. Fenerbahçe maçı rahat alacak gibi gözüküyor.
uAburak89
31.Ocak.2010, 16:17
Mehmet Yıldız return. xD Süper bir gol attı. :)
SAİT71
31.Ocak.2010, 16:32
Semih'in sarı kartı var... İlk yarı 1-1- bitti..
30'da attık 7 dakika sonra yedik.. O da güzel..
BaGa TaRKaN
31.Ocak.2010, 16:35
Mehmet Yıldızın Golle Dönmesi Sahalara Sakatlık Sonrası Motivasyonunu Daha da Artıracaktır. Kendine Güven Gelme Açısından Süper Oldu. Bu Oyuncuyu Kaybetmemiz Lazım Kaybettiklerimiz Gibi Olmasın.
Neron_FB
31.Ocak.2010, 16:42
Valla kötü oynamıyoruz şanssızlığımızı yenersek atarız 1-2 tane daha
yaman76hakanFB
31.Ocak.2010, 16:42
Maçı ilk yarıda bitirebilirdik..Wederson Mehmet Yıldız'a güzel bir kafa topu indirdi..Gol oldu..Edu kendi kalesine gol atardı;Wederson ise kendi kalesine asist yapıyor..Hemen o gol öncesinde bizim hücumumuzda soldan yaptığı ortada topu dağlara taşlara nişanlayan da Wederson'du..Hemen akabinde de yaptığı defans hatası Mehmet Yıldız'ın muhteşem bir gol atmasına neden oldu.Yani arka arkaya bir ofans ve bir defans hatası..Olur şey değil..
Özer'in son dakika attığı şut dışında oyunla ilgisi yoktu..Show merakıyla yaptığı birkaç saçma pas tercihi az kalsın kalemizde tehlike oluyordu..
Hakem Kuddusi..(Şahsım adına bitim kadar sevmem zat-ı şahanelerini..)Alex'in verilmeyen penaltısı tartışılacaktır..
İkinci yarı başlıyor..İnşallah kazanacağız..
SAİT71
31.Ocak.2010, 16:43
SİVASSPOR
35. Akın
61. Abdurrahman
5. Murat Sözgelmez
2. Lucien Aubey
58. Hayretttin
7. Musa
8. İbrahim Dağaşan
10. Nabil Traider
86. Keita
16. Elrio
9. Mehmet Yıldız
Yedekler
1. Petkovic
18. Cihan
21. İbrahim Şahin
23. Yasin
67. Uğur
93. Oktay
14. Kamanan
FENERBAHÇE
1. Volkan Demirel
58. Bilica
24. Deniz
77. Gökhan Gönül
6. Vederson
21. Selçuk
66. Mehmet Topuz
20. Özer
25. Uğur Boral
10. Alex
23. Semih
Yedekler
34. Mert
15. Bekir
17. Ali Bilgin
39. Gökhan Ünal
19. Önder Turacı
92. Gökay
99. Deivid
Sivasspor'da Aubey ve Keita'yı beğeniyorum.. Ara transferde kaliteli adamlar aldılar. Umarım düşmez Sivasspor.
İkinci yarıya Sivasspor başladı...
KaF KeF
31.Ocak.2010, 16:53
Semih Şentürk 2-1..
uAburak89
31.Ocak.2010, 16:54
Herkes uyudu, Semih'e golü atmak kaldı.
SAİT71
31.Ocak.2010, 16:55
Adam açıldı 2 gol attı helal olsun :D
Hava atışı ile oyun başladı... Fenerbahçe defansı uzun yolladı... Savunma arkasına sarkan Semih, Akın ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda Akın'ın solundan top ağlarla buluştu...
KaF KeF
31.Ocak.2010, 16:57
Mehmet şaka gibi bir gol kaçırdı.. :{
el.nino
31.Ocak.2010, 16:58
güzel maç oluyor belki berabere biter ama fenerbahçe rahat obir oyun oynuyor.
SAİT71
31.Ocak.2010, 17:03
3-1 Uğur..
KaF KeF
31.Ocak.2010, 17:04
Uğur Boral 3-1.
uAburak89
31.Ocak.2010, 17:05
Sivas 2. golden sonra dağılmıştı zaten, sahada yürüyorlar resmen. Fenerbahçe farkı daha da arttıracak gibi geliyor bana.
KaF KeF
31.Ocak.2010, 17:07
Uğur Çoştu..4-1
uAburak89
31.Ocak.2010, 17:08
İlk golünün kopyasını attı yahu.
el.nino
31.Ocak.2010, 17:09
uğur'u her zaman beğenirdim.hele euro 2008 deki almanya maçında şov yapmıştı.şimdi de bu maçta şov yapıyor.bi takım bir golün kopyasını yerse o takımdan hayır gelmez:D
SAİT71
31.Ocak.2010, 17:10
Gökhan Ünal oyuna girmek için hazırlanıyor...
nerazzuri
31.Ocak.2010, 17:12
1 Yıl daha top oynamaz Uğur :n:
uAburak89
31.Ocak.2010, 17:12
Gökhan Ünal oyuna girmek için hazırlanıyor...
Bir tane de o atar şimdi, 5-1 biter bu maç.
SAİT71
31.Ocak.2010, 17:14
Semih çıktı, Gökhan Ünal oyunda...
Mehmet Yıldız çıktı, İbrahim Şahin oyunda...
DK77
Neron_FB
31.Ocak.2010, 17:14
uğur'u unutmaz inşallah daum artık.. vedersondan daha iyi sol açıkta
Neron_FB
31.Ocak.2010, 17:21
Bir tane de o atar şimdi, 5-1 biter bu maç.
isim tuttu soyad tutmadı :p 5-1
SAİT71
31.Ocak.2010, 17:22
Gökhan Gönül 5-1 :D
nerazzuri
31.Ocak.2010, 17:22
Oo Tamam güzel oldu bu, ama transfer olmaz bu skordan sonra benden söylemesi.
uAburak89
31.Ocak.2010, 17:23
isim tuttu soyad tutmadı :p 5-1
Aynen ya, güzel gol attı Gökhan Gönül. :)
Oo Tamam güzel oldu bu, ama transfer olmaz bu skordan sonra benden söylemesi.
Uğur hep böyle oynasın transfer olmasın :) Ama böyle olacağından umudum yok malesef...
SAİT71
31.Ocak.2010, 17:28
Gökhan Gönül çıktı, Önder Turacı oyunda... dakika 90
Bordo61Mavi
31.Ocak.2010, 17:30
Sivas nasil bi hazirlik donemi gecirdi ?
2 ci yari basladigindan beri kac gol yedi??
SAİT71
Ve maç sona erdi... Sivasspor 1-5 Fenerbahçe...
uAburak89
Fenerbahçe haketti, kazandı. Tebrikler.
el.nino
31.Ocak.2010, 17:31
sivas çökmüş abi bu sene denizli-sivas-ankara kümeye zaten
bugra 1905
31.Ocak.2010, 17:32
Bize Maçı 70.Dakikada Terkettiren Futbolcularımıza Teşekkürlerimi Sunuyorum
Tebrikler Fenerbahçe
SAİT71
31.Ocak.2010, 17:33
Yazık oldu Sivas'a.. Keşke toparlansa.. En azından şehir takımı düşmemesi gerek.
KaRaBükLü KraL
31.Ocak.2010, 17:34
Arkadaş Sivasspor'u çözemedim ilk yarı taş gibi oynadılar FB'ye kök söktürdüler.2.yarı nasıl olduysa çöktüler maç 5-1'e kadar gitti.Sivasspor ilk yarıdaki gibi oynasa FB bu skoru hayatta elde edemezdi ama FB oynadı birazda tüm FB'li kardeşlerimi tebrik ediyorum:)
CeNTeR_TR
31.Ocak.2010, 17:37
Güzel bir galibiyet oldu.Açıkçası bu kadarını beklemiyordum.Mehmet Yıldız golle döndü Sivas için yüz güldüren tek konu bu olsa gerek.
uAburak89
31.Ocak.2010, 17:37
Arkadaş Sivasspor'u çözemedim ilk yarı taş gibi oynadılar FB'ye kök söktürdüler.2.yarı nasıl olduysa çöktüler maç 5-1'e kadar gitti.Sivasspor ilk yarıdaki gibi oynasa FB bu skoru hayatta elde edemezdi ama FB oynadı birazda tüm FB'li kardeşlerimi tebrik ediyorum:)
2. golü yedikleri zaman maç bitti daha da çeviremeyiz diye düşündüler herhalde. Attıkları golde ekstra bir goldü zaten.
KaPaLı
31.Ocak.2010, 17:43
Uğur'un içine Messi kaçtı :p
scar face
31.Ocak.2010, 17:54
İşte böyle Uğur-Semih hep böyle oynayın transfere falan gerek yok.
Uğur sen D.Alves i denize dökmüş adamsın...
Bu arada Deniz Barış da harika oynadı...
43 olduk devamı gelecek...
Sekopej
31.Ocak.2010, 17:55
Olağanüstü bir durum oldu, Uğur mükemmel oynadı, beklenen olağanüstü durum buydu herhalde.:p Her sene 1 tane maçı iyi oynuyor Uğur, bugün 3 tane aynı hareketi yaptı 2'si gol oldu. Az oynasın, öz oynasın, böyle oynasın. Haftaya yine saç baş yoldurtabilir.
Sivas direnemedi, attıkları gol haricinde de 1 tane pozisyonları var, Fenerbahçe ise geçmiş maçlara göre daha istekli ve göze hoş gelen oyun oynadı. Şimdi Sivas mı çok kötüydü yoksa bizim yedekler mi iyiydi, bunu zaman gösterecek...
TR.CaPTaiN
31.Ocak.2010, 17:57
2+1 yabancılı kadromuzda Selçuk hariç korkum yoktu. Her ne kadar maçtan önce Deniz yerine Bekir'in oynaması gerektiğini düşünsem de, Deniz'den korktuğumdan değil Bekir'in son haftalardaki formuyla, formayı hakettiğinden dolayıydı. Deniz'i ortasahaya Özer'in yanına, defansa da Bekir'i koyabilirdi Daum, fakat sanıyorum hava hakimiyeti daha iyi olduğundan Selçuk'u ortasahada oynattı.
Cuma akşamı İleri Üçlü programında Gürkan Kubilay'ın bir analizi vardı. Sivasspor'un savunma arasına atılan toplarda tamamen çaresiz kaldığını söylemişti. Gerçi bu sezon Sivasspor'un hem geri dörtlüsü hem de takım savunması çökmüş gözüküyor. Alex gibi bir arapas ustası ve Güiza gibi savunma arkası koşularını mükemmel yapan bir oyuncu çok daha tehlikeli olabilirdi. -Güiza'nın da sakatlığı da umarım yakında çözülür- Bu sözümden bugün Semih'ten memnun olmadığım anlaşılmasın; zaten bir maçta 2 gol atan forvetten kolay kolay kimse de şikayetçi olamaz.
İlk 20-25 dakika insanı uyuklatıcı bir oyun vardı. Fakat ilk yarının ikinci bölümünde yavaş yavaş pozisyon bulmaya başladık. Nitekim baskı sonuç verdi ve golü bulduk. Aradan fazla zaman geçmeden Mehmet Yıldız'ın mükemmel golü geldi. Volkan'ın yapabileceği hiçbir şey yoktu, muhtemelen topu bile görememiştir.
İkinci yarıda herkesin uyuduğu bir anda Deniz'in mükemmel pası ve Semih'in uyanıklığı, güzel kontrolü ve güzel bitirişiyle tekrar öne geçtik. Maçın başından itibaren hücum anlamında etkili olamayan Sivasspor geriye de düştükten sonra oyundan koptu ve Uğur'un hemen hemen aynı 2 mükemmel golü geldi. Gökhan'la da kapanışı yaptık.
Her ne kadar bu sene eski Sivasspor'un yerinde yeller esse de herhangi bir deplasman maçından çok önemli eksikler olmasına rağmen 2-3 net pozisyonu kaçırarak, 5 gollü bir galibiyetle, hemen hemen hiç pozisyon vermeden 3 puanla ayrılmak önemliydi.
Sivasspor sevdiğim bir takım, umarım bundan sonraki maçlarından alabildikleri kadar puan alarak tehlike bölgesinden uzaklaşırlar.
Tebrikler Fenerbahçe'm.
yaman76hakanFB
31.Ocak.2010, 17:57
Fenerbehçe bu ligde hangi maça çıkarsa çıksın,o maçın favorisidir.Elbette her zaman favoriler kazanamaz.Ayrı mesele..
Her olumsuzluğa rağmen favoriyiz ve Sivas deplasmanından altın değerinde bir galibiyetle döneceğiz.
Bizi mahcup etmeyen takımımıza teşekkür ediyorum.Öncelikle de kendisini hazır tutmayı bilen Deniz,Selçuk ve Uğur'a..Uğur iki sene önce yine bir Sivas deplasmanında da maça damga vurmuştu..Ama en büyük sorunu,istikrar..Umarım bu istekli halini sonraki maçlara taşır..
Mehmet Topuz çok etkisizdi..Özer'de beklentilerin altında kaldı..Birkaç olumlu hareketine rağmen,daha diri olmak zorundaydı..Wederson birkaç kritik hata yaptı ama Sivas onun zaafını değerlendirecek kalitede olmadığı için göze batmadı..
Geçmiş yıllarda hep küme düşme potasındaki takımlara kaptırdığımız puanların bedelini ödedik ve şampiyonluktan olduk..Önce Denizli,şimdi Sivas..İnşallah haftaya da Diyarbakır maçını alarak ayağımıza takılma ihtimali olan konsantrasyondan kaynaklı bu tehlikeli mayın tarlasını kayıpsız atlatacağız..(Diyarbakır maçıda bu anlamda oldukça mühim..)
ISRARLA ve ISRARLA LİGİ RAKİBİMİZİN ÖNÜNDE GÖTÜRMEYE DEVAM ETMELİYİZ..Bu psikolojik bir yarış aynı zamanda..Ve biz takip edileniz,rakibimiz ise bizi kovalayan konumunda.. Onları dikiz aynasından seyretmeye devam..Taaa ki,sezon bitip,şampiyonluğumuzu ilan edene kadar..
KaF KeF
31.Ocak.2010, 17:59
Ugur Boral: "Baskan bugun benim yanima geldi‚ bana cok guvendigini soyledi‚ benim icin herseyin iyi gidecegini soyledi. 17 yasindaki kardesimiz Gokay bile oynasa oda abileri gibi oynar. Onumuzdeki 3 maci kazanirsak sampiyonlugun en buyuk adayi biziz."
Fernando Gago
31.Ocak.2010, 18:08
Kadroya baktığımızda Vedersonu da sayarsak 3 yabancı 8 yerli ile oynadık .. Oyuna sonradan giren 3 yerli oyuncu daha var .. Yerli oyuncularımızın kalitesini sorgulayanlara bugünkü futbol ve goller güzel bir cevap olmuştur ..
Takımı çok iyi gördüm ben . Kazanmak için her şeyi yaptık ve farklı sonuçla kazandık .. Takıma büyük moral olmuştur Böyle bir deplasmanda bu kadar eksikle böyle bir galibiyet
scar face
31.Ocak.2010, 18:12
Ugur Boral: "Baskan bugun benim yanima geldi‚ bana cok guvendigini soyledi‚ benim icin herseyin iyi gidecegini soyledi. 17 yasindaki kardesimiz Gokay bile oynasa oda abileri gibi oynar. Onumuzdeki 3 maci kazanirsak sampiyonlugun en buyuk adayi biziz."
Diyarbakır,Manisa,Bursa maçları çok çok önemli bence de...
Suicider
31.Ocak.2010, 18:13
:D ne yaptınız yahu yazık sivasa yedek oyuncular baya hırslanmış sivas a patladılar tebrikler fener..
sananes
31.Ocak.2010, 18:15
defansif anlamda bi eksik olduğunda deniz oynamalı bu takımda başkası değil ön libero bek stoper fark etmez çok geliştirdi kendini çılgın atıyo resmen:D bugün 2. golde attığı pasın hemen hemen aynısını geçen hafta son maçta attı.
semih'e gelince guiza yetişir umarım diyordum çünkü bu sivas savunması cok müsaitti onun oyun yapısına ama bugün semih aynı şeyleri yapabildi.gol attıktan sonra özgüveni yerine geldi sanırım açıldı resmen.özer kötüydü mehmet topuzu begendim.aslında bilica selcuk vederson 3lüsünü değiştirsek yeter şu 11 şampiyonluk için
GodfatheR
31.Ocak.2010, 18:23
Böyle oynayın ciğerimi yiyin :D
garydelgadov
31.Ocak.2010, 18:23
Çok mutLu oLdum gerçekten.Bu sene fenerbahçenin gaLibiyetLerine sevinir oLsdum,çok iLginç bir yıL geçiyor...
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-01-31_sivasmac2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-01-31_sivasmac3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-01-31_sivasmac4.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-01-31_sivasmac5.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-01-31_sivasmac6.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-01-31_sivasmac7.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-01-31_sivasmac8.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-01-31_sivasmac9.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-01-31_sivasmac10.jpg
bjk4ever
31.Ocak.2010, 18:41
Tas gibi mi? Ilk yarida gol disinda pozisyonlari yok, ki gol de uzaktan suttan geldi. Neye gore kok sokturduler anlamadim. Muhsin Ertugral kenarda tepinecegine Kamanan, Cihan, Erman gibi oyunculari kullansaydi keske.
MaTRaKaN
31.Ocak.2010, 18:53
Helal olsun Fenerbahçe'ye resmen dağıtmış.Tebrikler.
KaRaBükLü KraL
31.Ocak.2010, 19:03
Tas gibi mi? Ilk yarida gol disinda pozisyonlari yok, ki gol de uzaktan suttan geldi. Neye gore kok sokturduler anlamadim. Muhsin Ertugral kenarda tepinecegine Kamanan, Cihan, Erman gibi oyunculari kullansaydi keske.
Maçı izlemedin mi yoksa sadece özet görüntülere mi baktın.Sivas ilk yarı dişe diş bir mücadele gösterdi.
Maçtan Dakikalar
20. dakikada Alex'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği topa hareketlenen Bilica'nın vuruşunda, kaleci Akın meşin yuvarlağı kontrol etti.
24. dakikada sol kanattan ceza alanına hareketlenen Vederson, topu penaltı noktası yakınlarındaki Mehmet Topuz'a çıkardı. Mehmet'in ayağının içiyle yerden yaptığı vuruşta, top yan direkten oyun alanına döndü.
26. dakikada ceza alanına gönderilen topu kontrol eden Mehmet Yıldız, meşin yuvarlağı Nabil Taider'e çıkardı. Taider'in sert vuruşunda kaleci Volkan uzanarak topu çeldi. Dönen topu önünde bulan Elrio'nun vuruşunda, savunma meşin yuvarlağı kornere gönderdi.
30. dakikada Fenerbahçe'nin Alex, Uğur ve Semih ile gelişen atağında, Sivasspor savunmasında karambol oluştu. Karambolde topu önünde bulan Semih'in vuruşunda kaleci Akın, son anda topu tokatlayarak kornere çeldi.
30. dakikanın son saniyelerinde Fenerbahçe'nin golü geldi. Defansın geri pasında topu kontrol eden Selçuk, meşin yuvarlağı kale alanı içerisine gönderdi. Semih, rahat bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-1
37. dakikada Sivasspor, kaptan Mehmet Yıldız'ın attığı golle skora dengeyi getirdi. Elroi'nun ceza alanına doğru gönderdiği topu önüne indiren Musa, meşin yuvarlağı kendisine doğru hareketlenen Mehmet Yıldız'a çıkardı. Mehmet, sert bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-1
45. dakikada Uğur Boral'ın sol kanattan topu ceza alanına gönderdiği pozisyonda, karambol oluştu. Son olarak topu önünde bulan Alex, kaleci Akın'ı çalımlamaya çalıştığı sırada kendini yerde buldu. Hakem Kuddusi Müftüoğlu, aut kararı verdi.
45+1. dakikada Özer'in uzak mesafeden sert vuruşunda kaleci Akın, topu son anda tokatlayarak kornere çeldi.
Buyrun Sayın Bakalım İlk Yarıda Kimin Kaç Atağı Var Kim Ne Yapmış...
Yazı Tff.org'dan Alınmıştır...
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=9048
Halısahada bile aynı gol iki kere yenmiyor. 5 golün 3 tanesi aynı şekilde gelişti. Bu şekilde bir oyun anlayışı ile Fenerbahçe'ye karşı direnemezsiniz.
bjk4ever
01.Şubat.2010, 10:42
Maçı izlemedin mi yoksa sadece özet görüntülere mi baktın.Sivas ilk yarı dişe diş bir mücadele gösterdi.
Tas gibi oynadilar dedin, simdi dise dis diyorsun, kademe kademe iniyor herhalde. Dise dis mucadele gostermesi birsey ifade etmez, sen defansta bariz hatalar yaparsan, topu kullanamazsan maci alamazsin. Ilk yari tas gibi oynayan takim maci 5-1 geride bitirmez!
Varonil
02.Şubat.2010, 14:57
Bu sonuç ve oynanan futbol Fenerbahçe'de transfere ihtiyaç varmı sorusuna kesin bir cevap olmuştur.5 tane önemli eksiğe rağmen iyi futbol ve farklı galibiyet bütün Fenerbahçelileri çok mutlu etti.Tebrikler Fenerbahçe :)
Sekopej
02.Şubat.2010, 15:35
Her maçtan sonra ilk idmanda Koch maçın adamını seçip, ufak bir kutlama yapıyorlar. Bu maç için Semih, Uğur, Selçuk ve Deniz'i maçın adamı seçmiş. Normalde yedek kadroda yer alan bu 4 isime ayrım yapmadan bu ödülün verilmesi de hoş olmuş, geçen sene alternatifsizliğin cezasını çok çektik, bu sene 5 eksik olmasına rağmen, oynayan oyuncular belli seviyede. Mesela şu durumda yedek olan Selçuk, geçen sene oynayamayacak durumda olduğunda Josico ve Maldonado tercihi oluyordu, şimdi orta sahanın 2 ismi Emre ve Cristian olmadığında, bunların 1 alt seviyesinde olan Selçuk ve bunlarla eş değerde olan Özer, gerekirse Mehmet o bölgeyi kapatabilir.
Şimdi iş, bu konuda takıntılı olan Daum'a kaldı, Koch gibi davranıp bu oyuncuları sahiplenecek mi yoksa bir daha işi düşene kadar yüzlerine bakmayacak mı? Önümüzde 24 günde oynanacak 6 önemli maç var, bu 6 maçta göreceğiz bunu da.
Ayrıca Alex olmadan Fenerbahçe hücumda iş yapamıyor yorumları da vardı geçtiğimiz senelerde. Artık bundan da kurtuluyoruz yavaş yavaş. Galibiyetler Alex'in ayağına bağlı değil artık, gerçi ortalıkta görünmese de yapacağını yaptı yine de bu maçta.:p
Bir de Mehmet Yıldız mükemmel bir golle dönüş yaptı, Koch her maçta yenilen gol sebebiyle 20 şınav cezası veriyordu, bu gole ceza uygulamamış.:p
tarikko
02.Şubat.2010, 18:18
Muthis bir skor ve muthis bir oyunla galip geldik.Bu kadar eksige ragmen oyuncular cok iyiydi gercekten..Ugur ve Semih'te 2ser golle yildizlastilar..Bizim icin cok iyi oldu bu galibiyet..
Tebrikler Fenerbahce'm.. :)