View Full Version : Denizlispor - Galatasaray [19. Hafta]
http://i45.tinypic.com/104ox1e.png
Denizlispor yıllardır lige renk katmayan bir takım malesef. Hep düşmeye oynayan ve son anda kurtulan bir tarzı var. Eski Denizlispor'u gözlerimiz arıyor. Bu sezonda bahsettiğim durumdan bir farkı yok.
Geleceği bilemeyiz ama oluşan şartları topladığımızda Galatasaray daha ağır basıyor. Hava şartları nispeten diğer yerlere göre daha iyi olacağından Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2010, 07:53
Galatasaray daha güçlü kadrosu ve daha güçlü teknik ekibiyle favori bu maçta.Bir sürpriz olacağını sanmıyorum.
JunkChorn
29.Ocak.2010, 09:25
Denizlispor'un koşmaya mecali yok. Oyuncu olarak da, takım olarak da çok kötü durumdalar. Youla'nın gelişi çok bir şeyi değiştirmez diye düşünüyorum.
Galatasaray'da ise, yeni yapılan transferler diğer oyuncalara her şartta olumlu yansıyacaktır. Takımda hemen herkesin alternatifi oluşmaya başladı. Galatasaray mutlak favori.
Varonil
29.Ocak.2010, 09:37
Galatasaray'ın bir zorluk yaşayacağını düşünmüyorum Denizli deplasmanında.Bir süpriz olmaz,hatta yeni transferlerin vitrin maçı olacaktır.
KaPaLı
29.Ocak.2010, 09:51
Eğer bu maça Truva yapmayı düşünen Galatasaraylı arkadaşlar varsa vazgeçsinler. Üni horoz - Çamlıklılar - 57 Gençlik ortak karar almış bu maçta Galatasaray taraftarının aralarına sokmama konusunda. Boş yere arbede yaşanmasın. Adamlar düşme hattında en ufak kıvılcımda alev alır her yer.
Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum. ANkaragücü maçında oynatmadı en önemli oyuncularını. Eğer yine Barış - Mehmet Topal - Mustafa Sarp - Ayhan 4'lüsü çıkacaksa takım 1 adım illeriye gidemez berabere biter maç. Jo ilk 11 başlar bu sefer herhalde. Başka forvet kalmadı takımda.
yunusgs
29.Ocak.2010, 11:21
Kazanacağımızı düşünüyorum.Zorlu bir maç olacak,Denizlispor'un bulunduğu konum itibari ile ama şu anda Denizlispor büyük takımlara karşı koyabilecek konumda değil.
Sol bekte sıkıntımız var.Bu maçta Çetin Güngör'ü izlemek isterim.Önünde de Caner oynar büyük ihtimalle.
sananes
29.Ocak.2010, 13:41
galatasaray kazanır ama içimden geçen cümle youla yap bişeyler be kardesim:)
yunusgs
30.Ocak.2010, 13:31
Dos Santos kadroda Keita dönüyor
Turkcell Süper Lig'de 39 puanla, lider Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde bulunan Galatasaray, yarın Denizlispor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada mutlak 3 puanı hedefliyor. Denizli Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada, ligin dibine adeta demir atan Denizlispor'u yenerek yoluna firesiz devam etmek isteyen Galatasaray'da, yeni transfer Giovani Dos Santos'un da kadroda yer alması bekleniyor.
Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Mehmet ile Hakan'ın bugün yapılan antrenmana da katılmadıkları bildirildi. Galatasaray-Denizlispor maçını hakem Halis Özkahya yönetecek.
Sarı-kırmızılı ekipte Afrika Uluslar Kupası'nda Fildişi Sahili Milli Takımı'nın formasını giyen Keita'nın bugün İstanbul'a dönmesi bekleniyor.
Kaynak : AA
DenizlispoR
31.Ocak.2010, 08:26
DenizLispor'un arkasında büyük bir taraftar desteği olacak :D.Ali İpek sırf bunun için maça gelen herkese yağmurluk,kombinesi ile gelen herkese taraftar forması dağıtıyor.
el.nino
31.Ocak.2010, 14:27
herşey taraftarla olsa beşiktaşın her sene şampiyon olması lazım ozzy:D
DenizlispoR
31.Ocak.2010, 14:31
Yok ben sadece vurgunu vurucağımı belirttim :zuhaha.
BaGa TaRKaN
31.Ocak.2010, 14:33
Anket Sonuçlarını Göster: Maç Tahmini
Denizlispor 1 7,14%
Galatasaray 11 78,57%
Berabere 2 14,29%
Oylayanlar: 14. Bu ankette oyunuzu kullanmışsınız
Denizliye 1 Oy Çıkmış:D O Kim Acaba Tahmin Ettiğim Kişimi:zuhaha
IcedEarth
31.Ocak.2010, 14:40
Bu maçta çok zorlanacağımızı düşünmüyorum, Denizli zor günler yaşıyor ve muhtemelen düşecekler. Zemine göre 2-3 farklı bir skor olacaktır...
BaGa TaRKaN
31.Ocak.2010, 14:44
10-0 Bekliyorum Skoru:D Bırakta Olsun Adana Demirden Neyi Eksik Denizlinin:n:
MaTRaKaN
31.Ocak.2010, 18:45
Düşen takımlar : 1 = Ankaraspor 2 = Denizlispor olucaktır bence.
Bu maçta fark atarız gibi.
Suicider
31.Ocak.2010, 18:53
Denizlispor
Özden
Erkan
Kofi
Burak
Çağlar
Roberts
Berberovic
Braga
Güray
Angelov
Engin
Galatasaray
Leo Franco
Uğur
Neill
Servet
Caner
Mustafa Sarp
Emre Çolak
Barış
Elano
Arda
Jo
Kaynak : Sporx.com
emre çolak oynuyor hadi bakalım göster kendini genç :)
MaTRaKaN
31.Ocak.2010, 19:05
Emre Çolak yine gol atar veya asist yaparsa öyle bi özgüveni olur ki :)
el.nino
31.Ocak.2010, 19:11
sporx uçuş yine elano var kadroda yanılmıyorsam öyle bir risk almaz rijkaard çünkü bugünkü maçı kazanmak zorunda olduğunu biliyor.şampiyonluk derbilerde çözülcek bu sene.
Suicider
31.Ocak.2010, 19:13
sporx uçuş yine elano var kadroda yanılmıyorsam öyle bir risk almaz rijkaard çünkü bugünkü maçı kazanmak zorunda olduğunu biliyor.şampiyonluk derbilerde çözülcek bu sene.
yok yav ilk 11 de emre çolak elano sağda arda solda emre ofansif ortasaha oynıyacak sanırım
el.nino
31.Ocak.2010, 19:16
yok yav ilk 11 de emre çolak elano sağda arda solda emre ofansif ortasaha oynıyacak sanırım
öyle sey olurmu ya.caneri neden kessin sol açıktan adam.sol bekte uğur oynar sağda serkan tamamdır.
Suicider
31.Ocak.2010, 19:18
öyle sey olurmu ya.caneri neden kessin sol açıktan adam.sol bekte uğur oynar sağda serkan tamamdır.
bilmiyorum öyle yapmış ilk 11 i serkan yedekte şuan zaten süpriz 11 yazıyor sitede de bencede süpriz bir bildiği vardır deyip beklemekten başka çaremiz yok..
KaRaBükLü KraL
31.Ocak.2010, 19:27
Kazanacağımızı umuyorum.Denizli'yi küçümsemek istemiyorum ama büyük ihtimalle önce bize yenilirler sene sonu geçmiş olsun deriz Denizlispor'a:D
uAburak89
31.Ocak.2010, 19:27
Vardır Rijkaard'ın bir bildiği, aslanlarımıza başarılar.
uAburak89
31.Ocak.2010, 19:57
Harikasın Kaptan, mükemmel bir gol. :)
Suicider
31.Ocak.2010, 19:59
Arda attı :)
uAburak89
31.Ocak.2010, 20:00
Lucas Neill 10 numara transfer olmuş yalnız, tam aradığımız adam. :)
Suicider
31.Ocak.2010, 20:05
emre çolak sarı gördü dikkat etmesi lazım
Suicider
31.Ocak.2010, 20:20
denizli ara ara etkili geliyor youla oyuna girmeden 2. yi bulmak şart :D
uAburak89
31.Ocak.2010, 20:24
Golü attıktan sonra maçı bıraktık sanki, ilerde çoğalamıyoruz atak bile yapamadık doğru dürüst. Özellikle Caner'in kanadından çok açık veriyoruz. İkinci yarı bu şekilde oynayamaya devam edersek hiç ummadığımız şeyler olabilir.
Edit: Tam ben bunları yazdım çok net golü kaçırdı Jo, mükemmel sıyrıldı rakibinden ama atamadı.
titates1
31.Ocak.2010, 20:25
Denizli son 20 dakka tek kale oynadı , angelov kendini atacağına vurmaya çalışsa toplara beraberlik sağlanırdı 2.yarı böyle oynamya devam ederlerse hertürlü puan çıkarırlar...
Suicider
31.Ocak.2010, 20:25
ilk yarı bitti
el.nino
31.Ocak.2010, 20:30
galatasaray çok kötü bugün.tamam emre çolak genç yıldız da burası barcelonanın alt yapısı emre çolakta pedro değil.elano ya nazar değdirdik herhalde adını kornerlerde duydum sadece.jo şu anda vasat.hem form tutması lazım hemde takıma biraz alışması lazım ikinci yarıya emreyi çıkarıp gio alırsak ii olur.
ForCimbom
31.Ocak.2010, 20:33
jo'da bu teknik bu oyun bilgisi ve bu istek olduktan sonra forvet sıkıntısı falan çekeceğimizi sanmıyorum en azından ligde...
Deus Dominus
31.Ocak.2010, 20:33
Denizli hareketlendi golü yedikten sonra, Angelov'un iki net pozisyonunu çıkardı Leo Franco. Bu arada Braga'yı ilk kez izliyorum Denizli'de. Değişik şeyler yapıyor :)
el.nino
31.Ocak.2010, 20:34
bu arada birşey sorucam.bizim lig tv arada gidiyor sinyal yok diyor varsa izleyenler söyleyebilirmi onlarda da oluyormu böyle sorunlar.
DenizlispoR
31.Ocak.2010, 20:39
Çok kaçırıyoruz çoook.Angelov azcık becerikli olabilseydi.
Suicider
31.Ocak.2010, 20:40
başladı 2. yarı
Robbie Keane
31.Ocak.2010, 20:40
Bizdede bazen sinyal yok sorunu oluyor ama bu maçta olmadı.Hava durumu ilede alakalı sanırım.
İkinci yarı 0-3 olur skor.Gio'da girer inşallah izleme fırsatı buluruz.Emre Çolak çok yanlış yerde oynuyor.Bu yaşta orta sahada oynaması lazım Rijkaard ileride oynatıyor.
Jo'nun son pozisyonunda Jo'nun hatası vardı çok yumuşak vurdu.Denizlispor bu sene düştü bu maçtanda puan çıkaramassa.
Suicider
31.Ocak.2010, 20:49
attı denizli olacağı buydu
DenizlispoR
Engin ile 1-1'i bulduk.
uAburak89
Böyle olacağı belliydi.
IcedEarth
31.Ocak.2010, 20:50
Bu takımın konsantrasyon problemi ve disiplinsizliği beni sinir hastası edecek...
Suicider
31.Ocak.2010, 20:53
emre çolak çıktıo dos santos oyunda
ForCimbom
31.Ocak.2010, 20:56
gooooooooooooooooooooool
gooooooooooooooooool
jo jo jo jo jo jo
.............
Ahmet Göktaş
31.Ocak.2010, 20:56
yaw santosmu jo mu kim :D
uAburak89
31.Ocak.2010, 20:57
Jo siftah yaptı :)
Suicider
31.Ocak.2010, 20:58
jo attı golü :)
uAburak89
31.Ocak.2010, 21:05
Jo çıktı Emre güngör girdi, ilginç..
Suicider
31.Ocak.2010, 21:06
elano yerine ayhan jo yerine emre güngör girmiş bu skora yatıcaz demekki
dk kaç daha çok yok mu yahu?
uAburak89
31.Ocak.2010, 21:08
Dk 72. Son değişiklikliğin tek artısı Caner'in sevdiği pozisyona geçmiş olması.
ozaniel
31.Ocak.2010, 21:09
Herhalde Neill sağa, Barış ortasahaya geçti. Galatasaray'ın kazanması gerekiyor bu maçı, bu maçı alamazsa hangi maçı alacak.
uAburak89
31.Ocak.2010, 21:11
Sağa Emre Güngör geçti, solda Uğur var. Forvette Gio.
Suicider
31.Ocak.2010, 21:12
bunu yapmasının amacı bence dos santosu forvette denemek avrupa için
bunu yapmasının amacı bence dos santosu forvette denemek avrupa için
bencede(::)
sananes
31.Ocak.2010, 21:29
o değilde leo franconun ısrarlı alkışlarını iyi es geçti hakem :D
uAburak89
31.Ocak.2010, 21:29
Arda ne yaptın sen yahu, iki kişiyi müthiş geçti. :)
Suicider
31.Ocak.2010, 21:30
çok iyi oynamadık ama kazandık tebrikler
Neron_FB
31.Ocak.2010, 21:30
Galatasarayı tebrik ederim.. Bence seneye leo franco'dan daha iyi bi kaleciye ihtiyacı var takımın. Denizlispor'u da tebrik etmek lazım. Eğer Franco ikinci sarıyı görseydi alkışdan dolayı böyle bitmezdi muhtemelen ama maç bitmiş bişi demek boş olur. Tebrikler.
Denizlinin çimlerine de bayıldım ve kıskandım açıkçası :)
ForCimbom
31.Ocak.2010, 21:31
o değilde leo franconun ısrarlı alkışlarını iyi es geçti hakem :D
maalesef hakemlerimiz böyle halis özkahya da bu nesilden, tıpkı verilmeyen bir korner için oyuncuların bir tek dövmediği kaldığı deniz çoban gibi (::)
sananes
31.Ocak.2010, 21:32
arda türk pasaportlu en iyi oyuncudur tartışmasız.zaten iyiydi ama çok geliştirdi 2 sezondur kendini
Flawless Victory
31.Ocak.2010, 21:37
İyi futbol oynatacak bir orta sahamız yok ama artık bu kadroyla bi zahmet kazansınlar.
el.nino
31.Ocak.2010, 21:40
birde şöyle birşey dikkatimi çekti.şu anda belkide 3 büyüklerden iyi bir sahası var denizlisporun.yanlışmıyım.galatasaray çok kötüydü bugün.gio istediği çalımlarını yapabilseydi belkide golü bulabilirdi.kötü oynayınca da kazanmak gerek bazen.
ForCimbom
31.Ocak.2010, 21:51
birde şöyle birşey dikkatimi çekti.şu anda belkide 3 büyüklerden iyi bir sahası var denizlisporun.yanlışmıyım.galatasaray çok kötüydü bugün.gio istediği çalımlarını yapabilseydi belkide golü bulabilirdi.kötü oynayınca da kazanmak gerek bazen.
denizlispor u tebrik etmek lazım bu konuda.. gerçekten mükemmel bir zemine benziyor...
Jo'nun ve Gio'nun iyi oyuncu oldukları kesindi. Bu maçtaki oyunlarıylada takıma katkı sağlayacaklarını gösterdiler. Neill ise acayip bir güven veriyor olacak iş değil.
Elano'yu iyice defansif ortasaha olarak kullanmaya başladık. Kalecisiz oynadığımızda daha az gol yeriz bundan bir kez daha emin oldum. Emre Çolak içinse A takım daha erken. Kiraya gidip gelirse çok iyi duruma gelecektir. Son olarak Caner'in yeri back değil.
Denizlispor'da Galatasaray'dan iyi oyun ortaya koydu. Galatasaray tecrübesiyle kazandı.
RaSenGan
31.Ocak.2010, 21:58
Neill'i beğenmedim.Golde ofsaytı bozan oydu.Hatalı pasları yapan oydu.Servet kapattı hep hatalarını.Jo ve Gio iyiydi.Birkaç maç sonra çok daha iyi olacaklardır takıma uyum sağladıkça.Tebrik ediyorum takımımızı.Çok daha rahat kazanmamız gereken bir maçtı ama olsun önemli olan 3 puanı almaktı.
yunusgs
31.Ocak.2010, 22:10
Yine aynı tas yine aynı hamam.Gaziantep maçına benzeyen birçok nokta var bu maçta yine.Zor pozisyon bulmamız,bulduklarımızı atamamız ve bazı oyuncuların bireysel formsuzluğu ve sakatlıklar.
Hakan Balta sakatlandığında görülüyor ki takımımızda sol bek yok.Bu sorunu mutlaka çözmeliyiz ama nasıl çözülecek,muamma.
Neill'i beğendim bugün.Verdiği paslar isabetliydi.Servet'le beraber iyice kaynaşmaya başladılar.Golde bende Uğur hatalıydı.
Elano sakatlıktan çıkmasına rağmen fena değildi.Arkadan oyun kurdu.
Gio ve Jo gerçekten katkı sağlayacak isimler ama ben Keita'nın vazgeçilmez olduğunu düşünüyorum.
Arda için ise söylenecek fazla söz yok.Türkiye'nin en kaliteli Türk futbolcusu.Tebrikler kaptan!Aynen devam.
Denizlispor'da ise Braga mükemmel bir futbol oynadı helal olsun.
el.nino
31.Ocak.2010, 22:17
ben braga da ikinci appiah ı gördüm :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ocak.2010, 22:18
Maçtan sonra Arda ropörtajında Sabri'ye ''Senden Yorumcu Olmaz.'' demesi süperdi :D
Aynen Nedim:D.Güzel bir üç puan kazandık.Arda kafa golü bize eski günleri hatırlattı..
KaRaBükLü KraL
31.Ocak.2010, 23:18
Çok süper oynamasakta zor bi maçta 3 puanı almasını bildik:)
Bu arada Ozzy Denizlispor bu maçla beraber 19 maç sonunda üst düzey 10 Avrupa Ligi arasında galibiyet alamayan tek takım:n:Süper gidiyosununuz ilk ve teklerin takımı Denizlispor:n:
Selman Ozturk
31.Ocak.2010, 23:31
Neill'i beğenmedim.Golde ofsaytı bozan oydu.Hatalı pasları yapan oydu.Servet kapattı hep hatalarını.
Aygün sanırım sen Spormax'te O'Neill'i izledin. Evet O'Neill berbat oynadı. Lucas Neill bugün Lig Tv'deydi, ben yanlış görmediysem :n:
Bugün maçta en beğendiğim oyuncu Lucas'dı kesinlikle. Karşı ataklarda sürekli ismini duyduk. Hava topu vermedi. Kademede kusursuzdu. Savunmadan oyunu o kurdu ve bunu ne kadar başarılı yapacağını gösterdi. Böylesini beklemiyordum. Bu performansı devam ederse Ertunç'un da dediği gibi Galatasaray için yeni Popescu olması işten değil...
RaSenGan
31.Ocak.2010, 23:39
Aygün sanırım sen Spormax'te O'Neill'i izledin. Evet O'Neill berbat oynadı. Lucas Neill bugün Lig Tv'deydi, ben yanlış görmediysem :n:
Bugün maçta en beğendiğim oyuncu Lucas'dı kesinlikle. Karşı ataklarda sürekli ismini duyduk. Hava topu vermedi. Kademede kusursuzdu. Savunmadan oyunu o kurdu ve bunu ne kadar başarılı yapacağını gösterdi. Böylesini beklemiyordum. Bu performansı devam ederse Ertunç'un da dediği gibi Galatasaray için yeni Popescu olması işten değil...
Abi ben de neden beğenmedim bilmiyorum 90 dk canlı izledim :D Nedense iyi tarafı değil de kötü tarafını gördüm bilmiyorum ben de şaşırdım beğenmediğime :D
DenizlispoR
01.Şubat.2010, 00:06
Çok süper oynamasakta zor bi maçta 3 puanı almasını bildik:)
Bu arada Ozzy Denizlispor bu maçla beraber 19 maç sonunda üst düzey 10 Avrupa Ligi arasında galibiyet alamayan tek takım:n:Süper gidiyosununuz ilk ve teklerin takımı Denizlispor:n:
İçimdeki çelişkiye düştüm.Seni ben mi Konyaya gidip öldürsem kiralık katile mi öldürtsem :icon_eek::schaf::icon_cool:.
Flawless Victory
01.Şubat.2010, 02:46
Jo'nun ve Gio'nun iyi oyuncu oldukları kesindi. Bu maçtaki oyunlarıylada takıma katkı sağlayacaklarını gösterdiler. Neill ise acayip bir güven veriyor olacak iş değil.
Elano'yu iyice defansif ortasaha olarak kullanmaya başladık. Kalecisiz oynadığımızda daha az gol yeriz bundan bir kez daha emin oldum. Emre Çolak içinse A takım daha erken. Kiraya gidip gelirse çok iyi duruma gelecektir. Son olarak Caner'in yeri back değil.
Denizlispor'da Galatasaray'dan iyi oyun ortaya koydu. Galatasaray tecrübesiyle kazandı.
Caner hakkaten iyi oyuncu olacak. İnşallah Cafercan gibi olmaz.
BaFraLı
01.Şubat.2010, 09:47
Güzel maç oldu.Zemin harikaydı gerçekten.Jo'nun gol atması sevindirici.Gio'nun üstüne Galatasaray formasıda yakışmıştı ha :D.Hakan Kutlu Youla'yı neden oynatmıyor acaba.Takımın zaten 7 puanı var düştü düşecek takımın en iyi oyuncularından denilebilecek Youla son dakkalarda giriyor.İlginç gerçekten.Denizlispor'un işi bu sene çok ama çok zor.
sentugo
01.Şubat.2010, 10:01
Dever arasında çalışma yapmadı ya.. Fizik açıdan 90 dk kaldıramıyor ki sonradan oyua alıyor.. Yavaş yavaş..
DenizlispoR
01.Şubat.2010, 10:10
Bu mağlubiyeti gerçekten haketmedik.Geçen sene ki Angelov olsaydı ilk yarı 2-1 bitmişti,sadece onun kaçırdıklarını sayarsak.Kümede kalamasak bile bu fubolla lige zevk ve heyecan katabiliriz.
bjk4ever
01.Şubat.2010, 10:52
Aradaki antrenorluk ve cesaret farki belirledi skoru. GS'ye karsi her mac gol atan Youla 70 dakika kenarda, O.Koc 70 dakika kenarda. Rijkaard macta 58. dakika risk alip belki hazir olmayan Giovaniyi aliyor oyuna, sonra golu atar atmaz cekinmeden Elanoyu cikarip Ayhani koyuyor ve son 10 dakika tek forvetini cikarip stoper aliyor. H.Kutlu ise bos alan bulmusken, Caner aksiyor iken Youla ve Okani almiyor, mac 1-2'ye geldikten ve cekildikten sonra aliyor, ki bu anda da ceza alanindaki en etkili oyuncusu Angelovu cikartiyor. H.Kutlu denen adamla Denizlinin 9 macta 8 maglubiyet 1beraberlik almasi cok normal, hatta o beraberlik mucize bile.
mpaker66
01.Şubat.2010, 11:56
Yok ya ben futbolumuzu beğenmedin top bizde kalmıyo o çok canımı sıktı inş düzeliriz...
SAİT71
01.Şubat.2010, 12:29
Angelov'u beğenmedim. Braga müthişti. Arda süperdi. Le Franco bence Ufuktan çok üstün değildi. Jo güzeldi. Caner etkiliydi. Denizli savunması kötüydü. Koffi güzel değildi. Hakem güzeldi. Saha süperdi. Lig güzel. Hayat süper :D
yunusgs
01.Şubat.2010, 14:01
Angelov'u beğenmedim. Braga müthişti. Arda süperdi. Le Franco bence Ufuktan çok üstün değildi. Jo güzeldi. Caner etkiliydi. Denizli savunması kötüydü. Koffi güzel değildi. Hakem güzeldi. Saha süperdi. Lig güzel. Hayat süper :D
Şiir gibi yorum daha ne olsun :D
KaRaBükLü KraL
01.Şubat.2010, 14:04
Hey maşallah nerdeyse bütün cümlelerinde aynı yüklemi kullanmak nasıl bir duygu:n:
Nedvedmania
01.Şubat.2010, 14:51
Golü atana kadar son yıllarda gördüğüm en güzel Galatasaray diyordum. Gerçektende öyleydi. Ama golü attıktan sonra oyunu yavaşlattık. Savunmaya çekildik. Devre arasından sonra tekrar oyun hızlandı. 1-1 den sonra eski hıza çıkarak golü bulduk zaten.
Transferlere gelirsek.
Caner formunu yükseltmeye devam ediyor. Yorum yapmaya gerek yok izlemek yeterli :)
Jo fazla pozisyona girmedi ama fiziğiyle 2li mücadelelerde gücünü gösterdi. Zaten golünüde attı :)
Dos Santos süper oynadı. Top ne zaman ona gelse oyun hızlanıyor. Kendimi Pes oynuyormuş gibi hissediyorum top ona gelince :D Yalnız bişey dikkatimi çekti. Nedense düz yürümüyor. Zıplaya zıplaya yürüyor :D
Lucas Neill 4/4 lük oynadı. Ne zaman bir teklike gelse anında uzaklaştırıyor. Uzaklaştırmalarıda taça değil , Ataktaki adama. Son yıllarda servetten sonra en başarışı Savunma oyuncusu.
Leo Franco. Yine içine etti maçın. O golü yememesi lazımdı. Taffarel,n UEFA final maçındaki kurtarışını hatırlıyorsunuzdur. Henry nin vuruşunu nasıl çıkartmıştı. Bu onun kat kat düşük versiyonu ama azcık zıplamayı akıl edemedi. Alkış pozisyonunu söylemiyorum bile. İyiki hakem dandikdi :) He bu arada hakem dandik demişken yine Canerin ayağını kırıyorlardı. Hakemin direk kırmızı kart vermesi lazımdı. Canerde ne ayak varmış 2 dir ölümcül darbelere karşı dayanıyor.
Elano yine bildiğiniz gibi. Oynamak için neyi bekliyor acaba.
Trabzonspor
01.Şubat.2010, 14:55
Maçın hakkı bumuydu dedim baya iyi geldi denizli bazı zamanlarda.
Birde Leo Frankoya kırmızı atladı hakem korktu çıkarmaya galiba.
Ligin ilk 7 sırasındaki takımlar kazandı sanırım bu hafta bi ilginç oldu.
SAİT71
01.Şubat.2010, 14:56
Bence Elano basit oynayacak bir adam.. Bir pas atmıştı sanırsam Jo'ya atamamıştı tam öyle işler yapacak bir adam.. Zaten Elano Brezilya milli takımındada böyle oynuyor.. Basit ...
Nedvedmania
01.Şubat.2010, 15:11
Bence Elano basit oynayacak bir adam.. Bir pas atmıştı sanırsam Jo'ya atamamıştı tam öyle işler yapacak bir adam.. Zaten Elano Brezilya milli takımındada böyle oynuyor.. Basit ...
Yahu basit veya karışık. Nasıl isterse öyle yapsın ama yeterki oynasın. Adam oynamıyorki. Spikerin "Elano" dediğini hatırlamıyorum bile.
eXcitinG
01.Şubat.2010, 15:29
A.Madrid maçında GaLatasaray`ın çok başı ağrıyacak. Jo yu çıkarıp yerine Emre Güngör`ü aLınca Rijkaard Madrid maçının denemesini de yaptı aynı zamanda ve görüLdü ki iLeride sadece tek başına Dos santos çok etkisiz oLur. Gerçi Keita da takıma katıLacak Arda,Keita desteği iLe durum beLki farkLı oLabiLir ama yine de işi çok zor GaLatasaray`ın. Tek ümit verici durum ise A.Madrid in inanıLmaz formsuz oLmaLarı.
Sirius Black
01.Şubat.2010, 15:49
Denizlispor zaman zaman iyi oynasa da, maçı kazandık. :) Geleyim yorumlara.
Leo Franco kalede asla ve asla güven vermiyor, yediği kart ve alkışlamasıyla, gelecek haftaki formasını da kaybetmiş olabilir. Ayrıca, yediği golün beş kat daha zorunu vaktinde Taffarel canını koyarak kurtarmıştı. Onu yine, yeni ve yeniden saygıyla ve özlemle anıyorum. O ve Mondragon gibi iki üst kalite kaleciden sonra biz tatmin olamıyoruz böyleleriyle tabii ki.
Barış Baştan söyleyeyim, maçın bir kısmını radyodan dinledim ve özetleri izledim.. Ancak izlediğim ve dinlediğim vakitler, mücadeleci ve iyi olduğunu gördüm.
Neill Pek bir hatası gözüme batmadı.
Arda Turan Özette muhteşemdi. Kaptan geri mi döndü acaba?
Dos Santos Pek yoktu ama, top ayağına gelince heyecanlandırdı.
Elano Rijkaard onu iyice MC yaptı. Ne iyi, ne de kötü. En azından istikrarlı.
Jo Golü çok güzeldi. İlk yarıdaki attığı çalım da süperdi. Tebrik ederim kendisini. :)
Nedvedmania
01.Şubat.2010, 15:57
Ardanın 2 kişiden müthiş sıyrılışı (Arda bunu hep yapıyor :) )
http://www.facebook.com/video/video.php?v=107774019234847&ref=nf