PDA

View Full Version : Kurtarılacak 15 Takım

Raten
31.Ocak.2010, 18:14
KURTARILACAK 15 TAKIM

Zamanında efsane olan ya da şimdilerde efsane yazma potansiyeli olan ekipler zor durumda,siz kurtarıcılarını bekliyorlar!

1)Kaiserslautern: Beşiktaş'ın eski Alman santrforu Stefan Kuntz'un şu anda başkanlığını yaptığı bir zamanların efsane takımı.Uzun yıllar süren Bayern Münih hegemonyasını durduran ve üstüne Bayern'i ikinci plana iten Kaiserslautern geçen sene az daha 3.kademeye düşüyordu.Kaiserslautern'le yeniden Avrupa'da güneş gibi açmak zevkli bir mücadele olacaktır.Hatırlatalım:Almanya futbol tarihinde 2.ligden çıktığı sezon şampiyonluğa ulaşan tek ekip Kaiserslautern'dir.

2)Stade de Reims: Puşkaş'lı,Di Stefano'lu efsane Real Madrid'in 1956 ve 1959 yıllarında Şampiyon Kulüpler Kupası'nda rakibi olan Stade Reims artık Fransa'nın 3.kademe liginde varolma ayakta kalma savaşı veriyor.Siz de bu savaşa Reims'le ortak olabilirsiniz.

3)1860 Münih: Bayern'in popülerliğinden çok daha önce Münih'in hakimi 1860'dı.Yeniden 1860 Münih'i Bayern'den popüler yapmak sizlerin elinde.

4)IFK Göteborg: 1982 ve 1987'nin UEFA Kupası sahibi artık ülkesi dışına namını duyuramıyor.İskandinavların sesini tekrar duyururken beklenen kurtarıcı görevini üstlenmek zevkli olacaktır.

5)AS Cannes: Nereden nereye?Sen tut Fenerbahçe'yi Avrupa'da hüsrana uğrat, Clichy'leri yetiştir ama yıllardır CFA'da takılıp kal! Cannes'in festival ve turizminden sonra futbolda da aranan isim olması ellerinizde.

6)FC Saint Pauli: Her şeyiyle ilginç bir takım.Başkanıyla,taraftarıyla,yapısıyla,renkleriyl e ... Hamburg'un ''öteki'' takımıyla önce şehrin sonra Almaya'nın hükümdarı olmak ilgi çekici olacaktır.

7)Notts County: Dünyanın en eski klübü,İtalyan devi Juventus'un forma babası.Milyarder Peter Trembling bu tarihi çınarın daha fazla alt kümelerde sürünmesine dayanamadı ve pamuk elini cebine sokmaya başladı.Peter'la beraber Notts County efsanesini diriltmek için hazırsanız ''Add Manager'' butonu sizi bekliyor.

8)Nottingham Forest: Clough,Clough,Clough...Forest efsanesinin baş mimarı Clough'ın oğlu şimdilerde ezeli rakibi Derby'nin başında.Dünyanın ardı ardına lig terfilerinden sonra katıldığı Kupa 1'de şampiyon olan tek takımı.Yeni Robin Hood siz olabilirsiniz!

9)MK Dons: 1988 FA Cup şampiyonu Wimbledon'un haklarını devralan ve 5 yıllık bir tarihi olan MK nihayet yükselişe geçti.Artık League One'da mücadele eden MK Dons,İngiltere Ligi'ne damgasını vuran Vinnie Jones önderliğindeki ''Deliler Çetesi''nin mirasçısı.Peki,sizin birlikteliğinizle beraber bu takım Championship'e çıkıp oradan Premier Lig'e terfi edebilir mi? Bizce denemeye değer...

10)Gallipoli: 1999 yılında kurulan sarı-kırmızılı ekibin isminin Türkçe anlamı bizler için hayli ilgi çekici ve kariyer yapmamız için ideal.Türkçesi Gelibolu olan ekip 2005 yılında 4.kademedeydi.Ardı ardına yaptığı çıkışlarla bir anda kendisini 2.kademede Serie B'de buldu.Son hamleyi siz yapmaya ne dersiniz?

11)BFC Türkiyemspor: Alman 3.liginin kuzey grubunda yer alan Berlinli gurbetçilerimizin takımı Türkiyemspor'la Bundesliga'da Türklerin sesini duyurmak,FM 2010'da en fazla önerebileceğimiz kariyerlerden birisi olacaktır.

12)Malatyaspor: Doğu Anadolu'dan zamanın 1.ligine çıkan ilk takımı olan,aynı anda üç Brezilya milli takımı futbolcusunu ülkeye getiren,iki kez Avrupa kupalarında oynayan takım artık 3.kümede.Uyuyan dev dirilmek için belki de sizi bekliyor.

13)Sakaryaspor: Türk futboluna kattığı değerlerle tanınan bir ilin takımı nasıl olur da 3.kümede yer alır diyorsanız,Tatangalar ile açılacak bir kariyer yeni Türkiye Kupası zaferlerini size sunacaktır.

14)Göztepe: Türk futbolu Edirne'nin ötesine çıkamazken Fuar Şehirleri Kupası'nda yarı final gören güzel kentin takımı amatör kümeden Süper Lig'e tırmanışını sizlerle tamamlamak istiyor.

15)Adana Demirspor: Bir dönem Fatih Terim'in de formasını giydiği,70 yıllık bir maziye sahip olan ADS uzun yıllardır alt liglerde oynuyor.Adana şehrinin Süper Lig'deki takımı olmak çok da zor olmasa gerek!

FourFourTwo Ocak sayısından alıntıdır.

FourFourTwo'da okudum hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim.Umarım doğru yerdedir.

vuque
31.Ocak.2010, 18:28
Leeds de Bu Listede Olmalıydı...
Ama Güzel Bir Çalışma...
Bazılarını Değerlendirmeye Alacağım :p
Bugün Yeni Bir Kariyer'e Başlamayı Düşünüyordum Belki Bu Takımlardan Birisiyle Başlarım :zuhaha

DenizlispoR
31.Ocak.2010, 18:34
Four Four Two'da okumuştum bende :).Daha komik şeylerde var tavsiye ediyorum 4-4-2'yi :zuhaha.

Raten
31.Ocak.2010, 18:34
Leeds de Bu Listede Olmalıydı...
Ama Güzel Bir Çalışma...
Bazılarını Değerlendirmeye Alacağım :p
Bugün Yeni Bir Kariyer'e Başlamayı Düşünüyordum Belki Bu Takımlardan Birisiyle Başlarım :zuhaha

Ben de senin gibi yeni bir kariyere başlamayı düşünüyordum ve Nottingham'da karar kıldım :)

DenizlispoR
31.Ocak.2010, 18:37
Ben de senin gibi yeni bir kariyere başlamayı düşünüyordum ve Nottingham'da karar kıldım :)
Notts County ile başla Nottingham ile başlatmam illet olurum :zuhaha.

BaFraLı
31.Ocak.2010, 18:38
Güzel bir liste olmuş gerçekten.Teşekkürler Fırat.

Raten
31.Ocak.2010, 18:38
Notts County ile başla Nottingham ile başlatmam illet olurum :zuhaha.
Sen Peter'dan haber ver iyi para veriyor mu? :D Clough,Clough,Clough... :D

Güzel bir liste olmuş gerçekten.Teşekkürler Fırat.

Sağol Tolga.

ozaniel
31.Ocak.2010, 18:55
Güzel bir fikir. :) Özellikle Göztepe ve BFC Türkiyemspor eğlenceli olur.

KaRaBükLü KraL
31.Ocak.2010, 19:31
Bu takımlardan biri ile açcam şimdi.Ama sanırım Kaiserslaurtern olur bu takım:D

Ahmet Göktaş
31.Ocak.2010, 19:35
edit........ denemek lazım

DenizlispoR
31.Ocak.2010, 20:58
BFC Türkiyemspor ile kesinlikle oynarım :).

ToRoSKaPLaNı
31.Ocak.2010, 20:59
Listede Demirsporun ne işi var ya.Boşverin onu çıkartmayın süper lige filan:D:D

laziale
31.Ocak.2010, 21:57
Çok güzel bir liste olmuş, kafası karışanlara yardımcı olabilir.. :)

wolfson
31.Ocak.2010, 22:03
Çok yararlı bi liste :D şu 10.3 çıksın bi ilk Galatasarayla sonra bu takımların biriyle başlarım kariere ;)

feneraydin
31.Ocak.2010, 22:14
İstanbulspor'un kesinlikle bu listede olması lazımdı.. Ama araşatırma güzel.

HooijDonk07
01.Şubat.2010, 00:06
Turkiyemspor Fm 09 denemişdim bunda düşdü sanıyordum.Göteborg oynadım ve çok zevkli.Şuan Göztepeyle oynuyorum :n:

demirsporlu
01.Şubat.2010, 01:02
Listede Demirsporun ne işi var ya.Boşverin onu çıkartmayın süper lige filan:D:D

karısma gardas milletin isine gücüne. bırak kimin canı isterse cıkarsın. polemige girmeyek burda..

BaGa TaRKaN
01.Şubat.2010, 01:13
Bence 2 Adana Takımıda Süper Ligde Olmalı Adana Hakediyor. Demirspor Zaten Yılların Takımı

ToRoSKaPLaNı
01.Şubat.2010, 03:21
karısma gardas milletin isine gücüne. bırak kimin canı isterse cıkarsın. polemige girmeyek burda..

yok ya polemik yaratmak için söylemedim onu zaten:icon_twisted:polemiğe girmek gibi bir gereksinimimde yok Demirspor için.kim hangi takımla oynarsa oynasın karışamam.Olaya sadece biraz espri katmak istedim.orada ads değilde miy olsa yine aynı şeyleri söylerdim:0:

Lim10
01.Şubat.2010, 04:18
Göteborg ve Kaiserslautern ile oynamak isterim.Zaten bu listeyi görmeden kafamda bu seride bi Göteborg kariyeri yapma planı vardı:)Ama Türkiye'den 4 takım bence çok fazla bu liste için.Tabi herkezin zevki, hepimizin sonucta tuttuğu semt takımları var.Bende başlasam Bozüyükspor'umla başlarım:)Ama bana Bank Asya 1.Liginde oynamaktansa Hollanda 2. ligi yada Championshipte oynamak daha zevkli geliyor.

narakan1969
01.Şubat.2010, 15:23
Ben Almanya liglerini 3. lige kadar seçtim ama Türkiyemspor'u göremedim ?:S

eXcitinG
01.Şubat.2010, 15:26
Bir ara eLim değerse 15 tanesi birden kuratarırım. Ama şu an vaktim yok pek :p

Raten
01.Şubat.2010, 15:31
Ben Almanya liglerini 3. lige kadar seçtim ama Türkiyemspor'u göremedim ?:S

3.ligden daha aşağıda diye biliyorum ben.

goosfraba
01.Şubat.2010, 15:35
demirspor'u kurtarıp sıramı savdım :D

zzzeeeggg
01.Şubat.2010, 21:34
leeds galatasarayın ezeli rakibi olduğu için tercih etmedim. (beşiktaşlıyım)

millwall tercih ederim.yeşil sokak holiganları filminden etkilendim.

C h A o S
01.Şubat.2010, 23:18
Çok güzel bir yazı olmuş.Bu listeden FC Saint Pauli ve Notts County'i kendi listeme aldım.Bİr ara deniycem..

BaGa TaRKaN
01.Şubat.2010, 23:19
MKE Kırıkkalespor Niye Yok Yav:( Bir Zamanların Efsane Takımıyız:D

LeqenDary
02.Şubat.2010, 00:39
leeds galatasarayın ezeli rakibi olduğu için tercih etmedim. (beşiktaşlıyım)

millwall tercih ederim.yeşil sokak holiganları filminden etkilendim.
Beşiktaşı nası tercih ettin oda gsnin ezeli rakibi :D:D

Revolution
02.Şubat.2010, 01:49
Queens Park Rangers (QPR) da var yahu..

ToRoSKaPLaNı
02.Şubat.2010, 14:43
canım çekti nottingham ile başladım kariyerime.Ama hiç oyuncu tanımıyorum.Kimi oynatacağımı bilmiyorum.Yardımcıdan kadro seçimi sorup yedeklerle maça çıktım 4-0 yenildim:D:D:DBaktım olacak gibi değil bende hemen kariyerin başında bitirdim.Malatyasporu alacağım en azından türkiyedeki futbolcuların potansiyellerini filan biliyorum

Ahmet Göktaş
02.Şubat.2010, 14:45
notssco ile başladım giovani,gibson vs. süper yıldızları aldım lig2 ye göre. gelene geçene 7-8 atıyorum bu sene hedefim 130 golü geçmek.

wadex
03.Şubat.2010, 11:22
St. Pauli takimini yönetiyorum suan da. Finans olarak da 1-2 sene icerisinde iyi olabiliyor takim ozellikle 1 sene sonra 1.lige ciktiginizda 7m € veriyor takim size. Ayrica 1m ye satilabilecek bircok oyuncusu var

amorti
03.Şubat.2010, 18:13
Queens Park Rangers (QPR) da var yahu..

Hakkaten; QPR atlanir mi hic...

demirsporlu
04.Şubat.2010, 14:56
hayfandoğan[/B];1641118]yok ya polemik yaratmak için söylemedim onu zaten:icon_twisted:polemiğe girmek gibi bir gereksinimimde yok Demirspor için.kim hangi takımla oynarsa oynasın karışamam.Olaya sadece biraz espri katmak istedim.orada ads değilde miy olsa yine aynı şeyleri söylerdim:0:

benim kullanıcı adını turuncu yaparak espiri katmısın zaten.. al sana misilleme :D:D

cris king
04.Şubat.2010, 18:20
Newcastle United'ıda unutmuşsun :)

cenk1905
04.Şubat.2010, 18:30
torino unutulmus... italyada torinoda juveden daha fazla taraftarı var torinonun stat hep full ama 26bın kısılık:)

Dooki
04.Şubat.2010, 18:41
Southampton, premier'e çıktığınız gibi 40M transfer bütçesi ¬¬

Ulgio
04.Şubat.2010, 19:39
Torinonun kadro da fena değil 2. lige göre

ToRoSKaPLaNı
04.Şubat.2010, 22:33
benim kullanıcı adını turuncu yaparak espiri katmısın zaten.. al sana misilleme :D:D

kavgada yapılmaz böyle bişey :D:D

Stejan67
04.Şubat.2010, 23:09
Sakaryaspor Gayet Zevkli Bir Kariyer Olabilir

Harun Aslan
05.Şubat.2010, 22:12
Arkadaşlar sizlerin bana yardım edebileceğinizi düşünüyorum, ben öyle bir takım istiyorum ki, Bütçesi 5-6 M Olucak kötü bi takım olucak ama popularitesi olursa iyi olursa belli başlı önemli bi kaç oyuncunun gelebileceği bir kulup olursa iyi olur ve şöyle kadrosu kötü olan bi takım ? Çokmu şey istedim acaba sizlerin bana yardım ediceğinizi düşünüyorum :)

Addolorato
05.Şubat.2010, 22:13
Arkadaşlar sizlerin bana yardım edebileceğinizi düşünüyorum, ben öyle bir takım istiyorum ki, Bütçesi 5-6 M Olucak kötü bi takım olucak ama popularitesi olursa iyi olursa belli başlı önemli bi kaç oyuncunun gelebileceği bir kulup olursa iyi olur ve şöyle kadrosu kötü olan bi takım ? Çokmu şey istedim acaba sizlerin bana yardım ediceğinizi düşünüyorum :)

Salzburg öneririm 12 m € bütçesi var kadrosu lige göre yeterli ama avrupada başarı istiyorsan o parayı harcayabilirsin..

Harun Aslan
05.Şubat.2010, 22:19
Salzburg öneririm 12 m € bütçesi var kadrosu lige göre yeterli ama avrupada başarı istiyorsan o parayı harcayabilirsin..

Teşekkür ederim bi deniyeceğim. Öbür türlü oyun sarmıyor pek :)

KorcanK
05.Şubat.2010, 23:42
st entettien sanırım böyle yazılıyodu fransa ligi :) kesinlikle olmalıydı listede

dogan61
06.Şubat.2010, 00:25
Bir Trabzonlu için Karadenizspor çok caziptir sanırım :)

ToRoSKaPLaNı
06.Şubat.2010, 00:56
Malatyasporu denemeye kalktım aman allahım oda ne:D transfer ücreti 0.Üstelik maaş bütçeside yok.Kadroda çok çok eksik.Kiralamaya çalıştım 4 5 futbolcuyu altyapıdan çıkarttım bir kaç tanede baktım olmuyor bıraktım :D

Ahmet Göktaş
06.Şubat.2010, 01:08
Malatayıyı alcam hertürlü çıkarırım onları :D

Deus Dominus
06.Şubat.2010, 02:33
Türkiye'de amatör ligler olsaydı oyunda Vefaspor derdim :)
eğer varsa oyunda Türkiyemspor o takımla bir kariyer yapmak isterim. çok eğlenceli olacağı kesin :)

dogan61
06.Şubat.2010, 02:40
eğer varsa oyuncu Türkiyemspor o takımla bir kariyer yapmak isterim. çok eğlenceli olacağı kesin :)

Açıkçası ben Türkiyemspor'u ilk kez duydum.. Ama gerçekten şu anda bu gurbetçi takımı yönetmek istemiyor değilim.. İyi olur gibime geliyor.. ;)

aktas55
06.Şubat.2010, 12:02
6)FC Saint Pauli: Her şeyiyle ilginç bir takım.Başkanıyla,taraftarıyla,yapısıyla,renkleriyl e ... Hamburg'un ''öteki'' takımıyla önce şehrin sonra Almaya'nın hükümdarı olmak ilgi çekici olacaktır.

bu takımı alıcam. :)

zzzeeeggg
10.Şubat.2010, 12:40
Beşiktaşı nası tercih ettin oda gsnin ezeli rakibi :D:D

Beşiktaşlıyım demek istedim. Millwall aldım, dünyanın en iyi klubü yaptım ve sözleşmenin bitimini bekliyorum. Sonra başka bir lige geçeyim diyorum.

DenizlispoR
11.Şubat.2010, 18:27
eğer varsa oyunda Türkiyemspor o takımla bir kariyer yapmak isterim. çok eğlenceli olacağı kesin :)
Gerçekten Vefaspor ile 1 kez de olsun oynamak isterdim :).

Hugo
11.Şubat.2010, 19:56
Türkiyemspor'u Fenerbahçe alacak diye söylentiler vardı geçen senelerde :)
Türkiyemspor güzel olabilir.