PDA

View Full Version : Mustafa Denizli ameliyat oldu

vego
01.Şubat.2010, 17:38
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, böbrek damarlarında yaşadığı problem nedeniyle ameliyat edildi.

http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/mustafadenizlihaber5311.widec.jpg

NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 16:35 TSİ 01 Şubat. 2010 Pazartesi
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, böbrek damaralrındaki rahatsızlık nedeniyle bıçak altına yattı.

Amerikan Hastanesi'nde Prof. Op. Dr. Melih Hulusi Us ve Prof. Dr. Fürüzan Numan tarafından ameliyat edilen tecrübeli teknik direktörün, gelecek haftadan itibaren takımın başında olacağı ifade edildi.
Ameliyat sonrası basın toplantısı düzenleyen Melih Hulusi Us ve Fürüzan Numan, Denizli'nin durumunun iyi olduğunu açıkladılar.
Melih Hulusi Us, tecrübeli teknik adamın ana damarında genişleme sorunu olduğunu belirterek, ''Bir kaç yıl öncesinden hafif başlayıp ilerleyen bir durum. Sosyal ve mesleki durumundan dolayı bugün için ameliyatını kararlaştırmıştık. 10 gün öncesinde hastalığının ilerlediğini tespit ettik. Kapalı yöntem ile kasık bölgesinden girerek, sıkıntısı olan damarları açtık'' dedi.
document.write('');

Us, gerçekleştirdikleri ameliyatla siyah-beyazlı teknik adamın kısa sürede işine dönmesinin mümkün olacağını anlatarak, ''Ayrıca hastalığının en önemli komplikasyonlarından biri olan ani yırtılma da gerçekleşmeyecek. Şu anda hasta iyi, yoğun bakımda. Bir gün yoğun bakımda kalacak. Tamamen güvende olduğu takdirde yarın yoğun bakımdan çıkartacağız. Bir dahaki hafta takımın başında olur. '3-5 gün sonra dönecek' şeklindeki ifadeler damar cerrahisinde mümkün değil. Her şey yolunda giderse takımın başına daha önce de geçebilir. Ayrıca bu ameliyat işini yapmasına engel olmayacak. Tam tersine daha güvenli ve konforlu işini yapmasını sağlayacak'' diye konuştu.
Ameliyatı gerçekleştiren bir diğer doktor Fürüzan Numan ise yaptıkları operasyonun kalp ile ilgili olmadığını dile getirdi. Denizli'nin böbrek damarlarının altındaki damarın genişlemesi nedeniyle ameliyatı gerçekleştirdiklerini vurgulayan Numan, ''Kalbine herhangi bir şey yapılmadı'' dedi.
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mete Düren ise yapılan işlemin ameliyat olarak değerlendirilmemesi gerektiğini ifade etti.
Düren, damara yönelik bir girişimin gerçekleştirdiğini vurgulayarak, ''Korunma amaçlı bir gün fazla yoğun bakımda bekleyebilir. O da hocamızın çok sigara içmesinden dolayı. Her şeyde bir hayır var. Belki hocamız bu sayede sigarayı bırakır'' diye konuştu.
Bu arada hastaneye Can Çobanoğlu ve Erol Kaynar ile birlikte gelen Denizli'yi Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile yeni yönetim kurulu üyelerinden Metin Keçeli, Fahrettin Curoğlu ve Emin Önal da yalnız bırakmadı.
Diğer yandan Denizli'nin 1 hafta sonra taburcu edilecek olması nedeniyle Beşiktaş'ın Turkcell Süper Lig'de 5 Şubat Cuma günü Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmada takımın başında antrenör Tayfur Havutçu'nun çıkması bekleniyor.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI
Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüpleri, operasyon geçiren teknik direktörü Mustafa Denizli için geçmiş olsun mesajı yayınladılar.
Siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden yayınlanan mesajda, "Kulübümüzün 19 yıl sonra çifte kupayı kazanarak tarih yazmasının baş mimarlarından olan çok değerli teknik direktörümüz Mustafa Denizli, bilindiği gibi bugün böbrek damarlarından operasyon geçirmiştir. Değerli teknik direktörümüze en kısa zamanda sağlığına kavuşması ve çok uzun yıllar futbola hizmet etmesi dileklerimizle acil şifalar dileriz" denildi.
Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yayınlanan mesajda ise "Beşiktaş Jimnastik Kulübü Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörü Mustafa Denizli'ye geçirdiği operasyon nedeniyle geçmiş olsun diyor, Sayın Denizli'nin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz" denildi.

El Barto
01.Şubat.2010, 17:41
Geçmiş olsun Mustafa Hoca.

Böbrek damarlarımıymış yahu. Dün anjiyo falan dyunca ben de kalp sandım. :)

Ahmet Göktaş
01.Şubat.2010, 17:41
Biz diyoruz hoca neden doğru dürüst oynatmıyor takımı diye sorun başka yerdeymiş.

Geçmiş olsun ,.,

Ahmet Göktaş
01.Şubat.2010, 17:42

bizim habercilerin kalbi böbreklerine yakın bi yerde attıgı için hepsinin anjiyo sayılır onlar için :n:

vego
01.Şubat.2010, 17:44

vallan bende öyle sanmiştım abi :)