Log in

View Full Version : Avrupa deneyimi

laziale
01.Şubat.2010, 20:22
Takımım profilde de gördüğünüz gibi Altay. Süper Lig'e çıkardıktan sonra bir sene aktarmalı ligde dört senedir şampiyonum, TR kupasına da ambargo koydum. Şu anda rekorumu da kırmak üzereyim, ligde 85 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyorum..

Fakat bu performansı Avrupa maçlarına bir türlü yansıtamıyorum, yani haftasonu Samiyen'de GS'ye sahayı dar etmişken haftaiçi olan maçta Milan'a evimde ağır bir maçla boyun eğmem gerçekten sinir bozucu.. Acaba bunun takımın avrupada tanınması olayıyla ilgisi var mı? Tecrübe olayı yani..

Börk
01.Şubat.2010, 20:36
Başka bir nedeni olamaz diye düşünüyorum.Ya da Avrupa'daki takımların daha üst düzey olmasındandır.

sentugo
01.Şubat.2010, 20:51
Belkide kondisyonlarıda etkiliyordur..

laziale
01.Şubat.2010, 20:55
Eğer rastgele bir puan çıkarabiliyorsam gerçekten şansıma gülmeliyim, bir de şöyle bir şey oldu. Juve'den dört yedikten (:D) iki hafta sonra Dynamo Kiev'i deplasmanda yendim sonra kendi evimde de yendim.. Kiev biraz daha eşdeğer bir takım sanırım.

Bazı kariyerlerde görüyorum Bank Asya'dan çıkardığı takımları bir senede Chelsea'yi deplasmanda devirecek hale getirmişler. Böyle bir örnek olmasa gam yemeyeceğim ama kariyer sahibi arkadaşların ne yaptıklarını gerçekten merak ediyorum:)

HooijDonk07
01.Şubat.2010, 23:51
Fm 09'da 12-13 sezonda SL'yı almışdım galiba tam hatırlamıyorum biraz uzun sürüyor tecrübe kazanması