Log in

View Full Version : Trabzonspor-Fenerbahce

nekop
24.Nisan.2006, 21:49
Ligin kaderini ve uefa kupasını etkileyecek bir mac sizce bu macı kim kazanır?acıkcası trabzonsporumun bu haftaki macı 6-1 kazanmamasından önce kesin fener alır diyordum ama artık sansların esit oldugunu düsünüyorum herkes yılın macı diye fb-gs macına diyordu fakat bu mac ondan daha kritik ve heyecanlı olacak gibime geliyor evet sizin fikirleriniz neler?

TüMeR_yAğıZ
24.Nisan.2006, 21:52
valla trabzon kolay teslim olacak bir takım değil.gökdeniz özellikle çok formda.son maçta bunu gösterdi.trabzonun feneri yeneceğini düşünüyorum.tabi ki vahid giderayak takıma tökez olmazsa.umarım yattara gibi bir oyuncuyu kenarda bırakmaz.

comandante
24.Nisan.2006, 21:52
fener alır bence...luciano cezalı ama ya fener anelka ve nobre forvetiyle başlar o yüzden:D

nekop
24.Nisan.2006, 21:54
fener alır bence...luciano cezalı ama ya fener anelka ve nobre forvetiyle başlar o yüzden:D
nobre sezonu kapattı

Laz_Asker_61
24.Nisan.2006, 22:03
trabzonspor 96 nın rovanşını alacaktır tahminimce

10_Osmanozc
24.Nisan.2006, 22:08
trabzonspor 96 nın rovanşını alacaktır tahminimce
Biz FB'yi yenip GS şamp. olursa neyin rövanşını almış olacaz ki TS şamp. olmadıktan sonra.
Ayrıca 96'da Fenerbahçe bizden rövanş almıştır 83 sezonunda FB'yi Kadıköyde 90+ daki golle 1-0 yenip Kadıköy'de şampiyonluğu almıştır.Dobi Hasan...

Neron_FB
24.Nisan.2006, 22:09
bence anelkanın tek forvet çıkacağı bu maçta fener galip ayrılır sahadan..Ben daha çok kayseri erciyes maçından çekiniyorum ama allahtan o maç bizim sahamızda... :)

nekop
24.Nisan.2006, 22:11
Biz FB'yi yenip GS şamp. olursa neyin rövanşını almış olacaz ki TS şamp. olmadıktan sonra.
kesinlikle katılıyorum biz sampiyon olmadıktan sonra neyin rovansını almıs olcaz

Berkaiser
24.Nisan.2006, 22:14
Trabzon'un kazanabileceğini düşünüyorum ve umarım kazanır.;)

Laz_Asker_61
24.Nisan.2006, 22:15
en azından feneri şampiyonluktan etmiş olursunuz

Frank_Castle
24.Nisan.2006, 22:26
trabzon bu maçı uefa kupası için alacaktır..

lazyboy7
24.Nisan.2006, 22:31
ewet trabzonun uefa sansı oldugundan kolay teslım olmıycaktır

10_Osmanozc
24.Nisan.2006, 22:33
Nedir bu hava anlamadım kolay teslim olmayacak falan.UEFA şansımız olmasaydı kolay mı teslim olacaktık?

TüMeR_yAğıZ
24.Nisan.2006, 23:05
bence anelkanın tek forvet çıkacağı bu maçta fener galip ayrılır sahadan..Ben daha çok kayseri erciyes maçından çekiniyorum ama allahtan o maç bizim sahamızda... :)
sorun o zaten anelka ilk onbir çıkarsa fener puan kaybeder.bak buraya yazıyorum :D

Berkaiser
24.Nisan.2006, 23:06
sorun o zaten anelka ilk onbir çıkarsa fener puan kaybeder.bak buraya yazıyorum :D

Umarım haklı çıkarsın.:D

nart_susruko
24.Nisan.2006, 23:32
evet bu maç şu an için çok önemli fakat eğer fb puan kaybederse asıl maç beşiktaş-Galatasaray maçı olacaktır...

nekop
24.Nisan.2006, 23:39
acıkcası gs-bjk macının cok zor olacagını düsünmüyorum hele bjk baskanının yaptıgı lig gsnin olsun kupa bizim acıklamasından sonra gsnin macı alması neredeyse garanti

dinaMYt
24.Nisan.2006, 23:40
fenerin puan kaybetmesi bence kesin gibi ama bizim galatasaraya güvenemiyorum ben.

nart_susruko
24.Nisan.2006, 23:43
acıkcası gs-bjk macının cok zor olacagını düsünmüyorum hele bjk baskanının yaptıgı lig gsnin olsun kupa bizim acıklamasından sonra gsnin macı alması neredeyse garanti
ne olacak bjk paf takımınımı sahaya sürecek...yada kaleye attığımız her şut cordoba tarafından gel geç diye görülecek...
böyle bişey kesinlikle olmayacak...

nekop
24.Nisan.2006, 23:46
ne olacak bjk paf takımınımı sahaya sürecek...yada kaleye attığımız her şut cordoba tarafından gel geç diye görülecek...
böyle bişey kesinlikle olmayacak...
hicbiri olmasa bile uefayı garantileyen kartal maca fazla asılmıyacaktır

nart_susruko
24.Nisan.2006, 23:48
neyse bırakalım bjk-gs yi...
topic ts-fb topiği...

lazyboy7
24.Nisan.2006, 23:51
Nedir bu hava anlamadım kolay teslim olmayacak falan.UEFA şansımız olmasaydı kolay mı teslim olacaktık?
bu post ta nasıl bır hava sezdın anlayamadım bıraz relaxx pls...burda sadece fıkır beyan edılıo maca etkı etcek bı durum yok yanı

ibo
25.Nisan.2006, 00:09
bu maçta inşallah fener puan kaybedecek maçta heralde 2-2 bitebilir...

Denizli20-1907
25.Nisan.2006, 00:28
bu macida alip formülü aynen uygulayacagiz...
3mac kaldi haydi Fenerim al ücünüde sevindir bizi...
tahmin skor: ts0:2Fener

Neron_FB
25.Nisan.2006, 01:13
Bence sorun anelka'da fln değil..Anelkayla nobrenin yan yana oynamasında..O nedenle nobrenin olmaması sorun olmicak bence ;;) Anelka her zaman için çok tehlikeli bi forvet.. :)

BurakMania
25.Nisan.2006, 01:57
fenerbahce bu saatten sonra mac kaybetmez dogal olarakta lig sampiyonlugunu gs a kaptırmaz

Burak Duran
25.Nisan.2006, 15:34
valla trabzona güvenim tam özellikle gökdeniz yattara tekke üçlüsü fenerin defansı dağatır bence ama bunun karşılığında anelka alex tuncayda aynı şeyi yapabilir

EreN
25.Nisan.2006, 17:19
Bence Fener alır :)

RoCCo_42
25.Nisan.2006, 20:43
İDDİASIZ bir maç degil o yüzden cekismeli gececektir. 3-4 haftaönceki TRABZON'la simdiki trabzonun alakasının kalmadıgını tahmin ediyorum (Konyaspor macı) temennim TRABZON'un kazanmasından yana insallahda kazanırlar.

SeZeRinHo
26.Nisan.2006, 00:28
gönlüm Şanlı Fenerbahçem diyor ama Gökdeniz,Şımkoviak,Fatih korkutuyolar beni ya ama korkmam iiye işaret çünkü GS maçı öncesi Necati ve Hasandanda çekiniyodum ;)

Maymuncuk
26.Nisan.2006, 17:53

Ama seyircisiz..

Maç çok çekişmeli gider ( Fenerbahçe Şampiyonluğa; Trabzonspor UEFA'ya oynuyor ve ayrıyeten ligin güçlü ekiplerinden ) ama Fenerbahçe alır gibime geliyor ;)

İsteğim Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi ama zor gibi..

Ben 02 diyorum :):)

kavara
26.Nisan.2006, 18:01
bu macın skoru :kimse alinmasin ama;)
FB:2-Ts:0 Goller Stephan appiah ve Anelka

Frank_Castle
26.Nisan.2006, 20:35
daum fenerbahçenin başındayken trabzonda takılmadı ..bu da ayrıntı olsun..evvelden biri demişse de sağlık olsun .

Burak Duran
28.Nisan.2006, 01:25
hakem selçuk dereli... yoruma gerek yok herhalde

nart_susruko
28.Nisan.2006, 01:40
daum fenerbahçenin başındayken trabzonda takılmadı ..bu da ayrıntı olsun..evvelden biri demişse de sağlık olsun .
o zaman şuda dipnot olsun:) ..."bu böyle sürüp gidecek diye de birşey yok"...dimi ama

nekop
28.Nisan.2006, 23:59
ona bakarsan halilhodzicte hic derbi kaybetmedi...

BaTuHN
29.Nisan.2006, 02:12
96nın rövanşını Trabzon alıcak bence maç 1weya0 (iddaa ya göre söledim:D)beraberlik feneri şampiyonluktan eder we bu da Trabzon için alınmış bi rövanş olur:D

koray_capello
29.Nisan.2006, 02:15
fenerbahçe rahat kazanır..

Neron_FB
29.Nisan.2006, 11:33
96nın rövanşını Trabzon alıcak bence maç 1weya0 (iddaa ya göre söledim:D)beraberlik feneri şampiyonluktan eder we bu da Trabzon için alınmış bi rövanş olur:D
Geçenlerde birinin söylediği çok doğruydu..Kim olduğunu hatırlamıyorum..Trabzonspor şampiyon olmadıktan sonra rövanş mövanş söz konusu değil onlar UEFA adına çıkıp kazanmaya çalışacaklar sadece..
Ancak FB'nin bu saatten sonra puan kaybına tahammülü yok alıcaktr maçı FB

Oghuse
29.Nisan.2006, 12:10
Trabzonspor u caN-I GönüLden destekliyorum hadi TS

nic-39
29.Nisan.2006, 14:35
gecen hafta gsyi cok rahat yenecegiz demiştim saolsun oyuncularımız yuzumu kara cıkarmadılar..bugun de macın zorlu gececegını eger ts yattara-fatih-gokdeniz-scw.. ile beraber aynı anda oynarsa fbnin rahatca yenecegini iddia ediyorum..bu mac berabere bitmez..

zargı
29.Nisan.2006, 14:46
bende onların hepsi birarada oynarsa tam tersi olacagını düsünüyorum

10_Osmanozc
29.Nisan.2006, 15:25
Geçenlerde birinin söylediği çok doğruydu..Kim olduğunu hatırlamıyorum..Trabzonspor şampiyon olmadıktan sonra rövanş mövanş söz konusu değil onlar UEFA adına çıkıp kazanmaya çalışacaklar sadece..
Ancak FB'nin bu saatten sonra puan kaybına tahammülü yok alıcaktr maçı FB
Ben demiştim büyük ihtimal onu ve yineliyorum.

mertcan1304
29.Nisan.2006, 15:53
Bugün fenerbahce kolay bir galibiyet alır bence.

Neron_FB
29.Nisan.2006, 18:49
Önümüzdeki sezon UEFA Kupası’na katılmayı hedefleyen Trabzonspor ile Turkcell Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe bugün karşı karşıya gelecek.

TRABZON - Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak maç, saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Selçuk Dereli yönetecek.

Galatasaray’a kaptırdığı liderliği geçen hafta ezeli rakibini farklı skorla yenerek averaj üstünlüğüyle geri alan sarı-lacivertliler, ligin son iki haftasına da aynı durumunu sürdürmekiçin 3 puana şartlandı.

FENERBAHÇE’DE 3 EKSİK
Sarı-lacivertli takımda sarı kart cezalısı Luciano, sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Nobre ve ameliyat olan Kemal bulunmuyor.

Hazırlıklarını, Samandıra Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla tamamlayan Fenerbahçe, son antrenmanında taktik çalışmalar yaptı. Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan özel bir uçakla Trabzon’a gitti. Sarı-lacivertli kafilede kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve bazı yöneticiler de bulunuyor.

DAUM ‘DALYA’ DİYECEK
Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde 3 sezondur Trabzonspor ile yaptığı maçlarda yenilmeyen sarı-lacivertlilerde bütün hesaplar galibiyet üzerine.

Fenerbahçe, Alman teknik adam yönetiminde bordo-mavili ekiple ligde yaptığı 5 maçta, 4 galibiyet 1 beraberlik aldı. Alman çalıştırıcı, kendisi için ayrı bir anlam taşıyan karşılaşmayla Fenerbahçe’nin başında 100. lig maçına çıkacak.

Sarı-lacivertliler Daum yönetiminde çıktıkları 99 lig maçında, 72 galibiyet, 14 beraberlik, 13 yenilgi aldı.

MUHTEMEL 11
Teknik direktör Daum’un sarı kart cezalısı Luciano ve sakatlığı bulunan Nobre’nin yerine ilk 11’de Önder ve Anelka’ya yer vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe’nin Trabzonspor karşısında sahaya çıkması beklenen muhtemel 11 ise şöyle: Rüştü, Deniz, Önder, Servet, Ümit, Selçuk, Aurelio, Appiah, Tuncay, Alex, Anelka.

3 FUTBOLCU SARI KART CEZASI SINIRINDA
Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe’de 3 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Tuncay, Mehmet ve Serkan, forma giyip 1’er sarı kart daha görürse 33. haftadaki Kayseri Erciyesspor maçında cezalı duruma düşecek.

Sarı-lacivertlilerde 3 sarı kartı bulunan bir diğer oyuncu Nobre kadroda yer almıyor.

TARAFTAR AKINI
Önemli maç için Fenerbahçeli taraftarlar çeşitli organizasyonlarla Trabzon’a gidiyor. İstanbul’dan 3 taraftar otübüsü ve 2 uçağın Trabzon’a hareket edeceği öğrenilirken, bazı illerden de taraftar gruplarının maç için organizasyonlar yaptıkları ifade edildi.

TRABZONSPOR CEPHESİ
Trabzonspor, Fenerbahçe ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde basına kapalı olarakFenerbahçe maçının son taktik çalışmasını gerçekleştiren bordo-mavili takım, maç saatini beklemeye başladı. Kulüp başkanı Nuri Albayrak ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de çalışmanın bir bölümünü izlediği kaydedildi.

MUHTEMEL 11
Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan bordo-mavili takımın karşılaşmaya şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor: Jefferson, Fatih Akyel, Stepanov, Erdinç, Lee Yong, Hüseyin, Adem,Szmykowiak, Gökdeniz, Fatih, Yattara (Hasan Üçüncü)

Teknik direktör Halilhodziç’in çift kale maçında, Yattara ile Hasan Üçüncü’ye değişmeli olarak as takımda görev verdiği öğrenildi.

TRABZONSPOR İLE FENERBAHÇE 93. KEZ
13 Şubat 1974 tarihinde, Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda yapılan ve 0-0 berabere sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 32 yıllık rekabette, genel toplamda Trabzonspor’un, lig maçlarında ise Fenerbahçe’nin üstünlüğü bulunuyor.

Bordo-mavili ekip, geride kalan 92 maçtan 34’ünü kazanırken, sarı-lacivertliler bu süre içinde 33 galibiyet elde etti. Taraflar 25 maçta eşitliği bozamazken, Trabzonspor’un toplam 107 golüne, Fenerbahçe aynı sayıda golle yanıt verdi.

LİGDE FENERBAHÇE ÜSTÜN
Trabzonspor ile Fenerbahçe, Birinci Lig’de şimdiye dek 63 kez karşı karşıya geldi. İki ekip arasında bugüne kadar ligde yapılan 63 maçta, sarı-lacivertlilerin, bordo-mavili takıma karşı galibiyetlerde 23-20’lik üstünlüğü bulunuyor.

İki ekip arasında bugüne dek yapılan 20 lig karşılaşmasında ise eşitlik bozulmadı. Fenerbahçe’nin ligde attığı 78 gole, Trabzonspor 69 golle yanıt verdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan maç 2-2 bitmişti.

TRABZON’DAKİ MAÇLAR
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Trabzon’da yapılan maçlarda bordo-mavili takımın üstünlüğü bulunuyor.

İki takım arasında şimdiye kadar Trabzon’da yapılan 36 resmi ve özel maçta Trabzonspor’un 18, Fenerbahçe’nin ise 8 galibiyeti bulunuyor. Taraflar Trabzon’daki 10 maçta da eşitliği bozamadı. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Trabzonspor 44, Fenerbahçe ise 26 gol attı.

Geçen sezon Trabzon’da yapılan maçı Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.

FENERBAHÇE, LİGDE 8 MAÇTIR YENİLMİYOR
Bordo-mavili takım karşısında ligdeki son mağlubiyetini 8 Aralık 2001 tarihinde Trabzon’da yapılan maçta 2-1’lik skorla alan sarı-lacivertliler, daha sonra oynadıkları 8 lig maçında da yenilgi yüzü görmezken, bu süre içinde 6 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

--ALINTIDIR--

10_Osmanozc
29.Nisan.2006, 20:44
Trabzonspor 1-0 Fenerbaçhe
Gol:Miroslaw Szymkowiak
İşte bu!

BaTuHN
29.Nisan.2006, 21:01

dediğim çıkıcak galiba fener trabzondan puan alamıycak :D:D:D

ozzy
29.Nisan.2006, 21:27
trabzon:1 fenerbahçe:2

semih attı

Laz_Asker_61
29.Nisan.2006, 21:29
o pozisyonları kaçırırsan fener atar bu kadar basit

ozzy
29.Nisan.2006, 21:40
trabzon:1 fenerbahçe:3

yine semih

Laz_Asker_61
29.Nisan.2006, 21:44
2-3 fatih tekke
manyak yağmur var stad da

ozzy
29.Nisan.2006, 21:56
bitti kazandık çok şükür..

Laz_Asker_61
29.Nisan.2006, 21:57
artık şampiyon da belli oldu

ozzy
29.Nisan.2006, 22:01
bence daha belli değil haftaya seyircisiz bir maça çıkacağız her şey olabilir..

Berkaiser
29.Nisan.2006, 22:02
Trabzon bir sürü pozisyon yakaladı sonlara doğru ama ne yazık ki olmadı.:(

uyurtsever
29.Nisan.2006, 22:09
Maçı "Fatih Akyel" verdi...GALATASARAY macında aslan kesilen Trabzon buldugu tek net pozisyonda gölü atıp,yattı.O macta kale bosken "Fatih Akyel" topu cıkarmıstı iki kere fakat nasıl oluyorsa aynı Trabzon Fener macında 2. gölü resmen atmıyor ve macada yatmıyordu,"Fatih Akyel" ikinci golün asisttini yapıp Fenerbahceye 3 puanı hediye etti...Hadi Hayırlısı,gelde altında kasıt arama...:mad:

Universal
29.Nisan.2006, 22:11
trabzon 1-0 öne geçince fener maçı alamayacak sandım ama Fenerin şansı vardı 2-3 yendik çok mutluyum :D

Neron_FB
29.Nisan.2006, 22:12
Maçtan sonra ohhh çektim ya...Neyse inşalah haftaya BJK gs'yi yener biz de erciyesi yenerz ve son haftaya bırakmayız işi....

Kerim Kerimov
29.Nisan.2006, 22:20
Trabzonspor çok kötü oynadı. Beraberliği bile hak etmedi bence. Bizim amatörce yaptığımız defans hatalarından geldi goller. Fenerbahçe de çok yavaş oynadı. Geçen hafta oynadığı gibi baskılı ve hızlı oynayamadı. Yalnız Fener 1-0 geri düştüğünde bile ben Fener'in kazanacağını biliyordum çünkü arada bariz bir fark var.

Selçuk Dereli'den nefret ediyorum. Bütün sezon çileden çıkarttı Fenerbahçe taraftarlarını. Bu maça atanması da düşündürücü. Son maça da atanırsa şaşırmam. Bence çok art niyetli bir hakem.

mertcan1304
29.Nisan.2006, 22:22
Fenerbahce şampiyonluğu garantiledi gibi.

Maymuncuk
29.Nisan.2006, 22:38
Fener artık Şampiyon oldu diyebiliriz.

Haketti aldı, tebrik ederiz ;)

ibo
29.Nisan.2006, 23:25
Fenerbahçelileri Tebrik Ederim...

Jesus_FB
29.Nisan.2006, 23:50
bitsin artık bu çileei bitsin artık bu lig her maç kalp krizi geçirme korkusu yaşıyorum :D:D
çok çok stresli zor bir maç oldu semih'in attığı goller profosyonelceydi tebrik ediyorum çocukları gerçekten işleri çok zor şimdi 23 senedir alınmayan bir kupa için beşiktaşla oynucaklar Allah yardımcıları olsun valla, helal olsun hepsine

kavara
29.Nisan.2006, 23:52
o galibiyet gölü nün gelmesiyle göz yaslarıma hakim olamadım ama bunlar sevinc gözyaslarıydı. insallah haftaya garantilicez sampiyonlugu.

Berkaiser
29.Nisan.2006, 23:54
bitsin artık bu çileei bitsin artık bu lig her maç kalp krizi geçirme korkusu yaşıyorum :D:D
çok çok stresli zor bir maç oldu semih'in attığı goller profosyonelceydi tebrik ediyorum çocukları gerçekten işleri çok zor şimdi 23 senedir alınmayan bir kupa için beşiktaşla oynucaklar Allah yardımcıları olsun valla, helal olsun hepsine

Tarık Abi Fenerbahçe yine kazandı sen gittin mi maça?:D

Jesus_FB
30.Nisan.2006, 00:05
yok canım gitmedim, zaten trabzona gidilmez yine bir sürü olaylar çıkmış;)

nekop
30.Nisan.2006, 00:09
ahhh trabzonum beee o kadar basit hatalardan mac verdikya ona yanıyorum

Vieri
30.Nisan.2006, 00:10
güzel maçtı PC başında uzaklarda olmama rağmen heyecanı yaşadım. Fenerbahçelileri tebrik ederim.

Maçın dönüm anı o direklerde patlayan toplardı bence. O gol gelseydi 2-0 TS öne geçmiş olacak ve FB için işler zorlaşacaktı. Ama tam tersi oldu ve FB attığı gollerle liderliği kaptırmadı. Güzel maçtı. Tekrar tebrikler

Sekopej
30.Nisan.2006, 00:24
benim heyecanını başından sonuna kadar yaşadığım bi maçtı. avni aker de 1 0 dan maçı 3-1 e getirmeleri gerçekten çok şahane.bu takım inanmış artık şampiyonluk gs ye bağlı. haftaya yenilirse şampiyonuz yenilmezse son hafta şampiyonuz....

bu arada eğer fenerbahçemiz kupa maçında bjk yi de yenerse 10 gün içinde üst üste 3 büyükleri yenmiş olacak herhalde daha önceden böyle bişey olmamıştır....

10_Osmanozc
30.Nisan.2006, 00:37
2 takımı da tebrik ediyorum Fatih Tekke'nin gol mükemmeldi ayrıca ilk golde bence Szymek'in saçlara değiyor o gol de Tekke'nin.

http://www.trabzonspor.com/images/haberpic/290406mac14.jpg
http://www.trabzonspor.com/images/haberpic/290406mac25.jpg

2 tanecik resim sizlere

Frank_Castle
30.Nisan.2006, 00:42
lig bitti böylece ..
herkes derbilere bakıyor, evvelki hakem hataları unutuldu bile ..
neyse olan oldu bir kere, hayırlısı olsun..

nekop
30.Nisan.2006, 00:43
2 takımı da tebrik ediyorum Fatih Tekke'nin gol mükemmeldi ayrıca ilk golde bence Szymek'in saçlara değiyor o gol de Tekke'nin.

http://www.trabzonspor.com/images/haberpic/290406mac14.jpg

2 tanecik resim sizlere
bu pankartları macı izlerken görünce iyiki trabzonsporluyum dedim:D

Neron_FB
30.Nisan.2006, 00:44
Yukardaki pankart çok saçma geldi bana...(eğer "fenerbahçe cumhuriyeti" sözüne yazılmışsa tabi.. yanlış anlaşılmasın ;;) Eğer terör olaylarıyla ilgiliyse helal olsun...)

10_Osmanozc
30.Nisan.2006, 00:59
Öğrendiğime göre FB Cumhuriyeti ile ilgili

Frank_Castle
30.Nisan.2006, 01:07
"fenerbahçe cumhuriyeti" söyleminden daha saçma olamayacağı kesin bu pankartın . .

Sekopej
30.Nisan.2006, 01:14
Öğrendiğime göre FB Cumhuriyeti ile ilgili

o zaman çok saçma.

fenerlilerin kullandığı bu lafı vatanı bölmek gibi algılayıp bunun hakkında da ciddi ciddi yorum yapan arkadaşlar gerçekten ciddi misiniz?

fenerbahçe cumhuriyeti dendiği zaman benim hiç bir zaman aklıma vatanı bölmek gibi birşey gelmiyor. gelmez de. biz hepimiz TÜRK vatandaşıyız ve TÜRKİYE'de yaşıyoruz..

bu ülkeyi bu güne kadar kimse bölemedi ve BÖLEMEZ......

lütfen bu lafı yanlış anlamayın bu fblilerin kullandığı biz kendi içimizde bir bütünüz manasında(sadece spor alanında) ve artık bir fb sloganı oldu....

nekop
30.Nisan.2006, 01:43
bişey sorcam ilk gol fatih'emi yoksa szymkowiak'amı yazıldı

SeZeRinHo
30.Nisan.2006, 01:48
Biz maçı aldık gitti.Sıradaki gelsin

mertcan1304
30.Nisan.2006, 01:48
selcuk dereli fatih attı ona yazıldı demiş.

nuso_15
30.Nisan.2006, 01:49
Szymek'e yazıldı;)

SeZeRinHo
30.Nisan.2006, 01:54
O zaten ofsayt ya neyse yinede biz maçı aldık önümüzdeki maçlara bakacaz

nekop
30.Nisan.2006, 01:59
O zaten ofsayt ya neyse yinede biz maçı aldık önümüzdeki maçlara bakacaz
ayıptır sorması bu tekme ne acaba faul bile calmadı hala konusuyorsun
http://www.trabzonspor.com/images/haberpic/290406mac25.jpg

mertcan1304
30.Nisan.2006, 02:01
o pozisyon ofsayt deil bence.

Frank_Castle
30.Nisan.2006, 12:21
fb ni 2.golünde semih aktif alan içinde ve ofsayt ... gerçi yan hakemler bu sene neler görmedi neler..

trabzon seyircisini de çözemedim bir türlü, ya sinema gibi sessiz ya da ana avrat sinkaf ..ortası yok mu kuzum ? başarı taraftarı dene istanbul takımı taraftarları en azından maç zora girince " bizler inandık sizde inanın" "sabrımız taşıyor adam gibi oynayın" "haydi haydi haydi allah aşkına" falan yapıp maçı alıyor .. yalan mı ?

nic-39
30.Nisan.2006, 13:19
(/c)
fb ni 2.golünde semih aktif alan içinde ve ofsayt ... gerçi yan hakemler bu sene neler görmedi neler..

trabzon seyircisini de çözemedim bir türlü, ya sinema gibi sessiz ya da ana avrat sinkaf ..ortası yok mu kuzum ? başarı taraftarı dene istanbul takımı taraftarları en azından maç zora girince " bizler inandık sizde inanın" "sabrımız taşıyor adam gibi oynayın" "haydi haydi haydi allah aşkına" falan yapıp maçı alıyor .. yalan mı ?

yanı koca ulkede bı sen demısın pozısyon ofsayt dıye tebrık ederım seni!!!2 mactada gsyı eze eze yendıysek hıc konusmayın bence hala yok sole oldu yok bole oldu dıye...

Kerim Kerimov
30.Nisan.2006, 13:31
(/c)

yanı koca ulkede bı sen demısın pozısyon ofsayt dıye tebrık ederım seni!!!2 mactada gsyı eze eze yendıysek hıc konusmayın bence hala yok sole oldu yok bole oldu dıye...

Katılıyorum.

10_Osmanozc
30.Nisan.2006, 15:16
1)Gol Fatih Tekke'ye yazıldı
2)Semih'in golü bana ofsayt olarak gelmedi.
3)Sizi yendik sizin bu konu hakkında yorum yapmaya hakkınız yok sus otur yerine mantığını kınıyorum.

ernusal
30.Nisan.2006, 15:37
ne maçtı be 3-1 olduktan sonra rahatladık derken 20 saniye sonra gol yedik 10 dk çok stresli geçti.fatih tekke çok büyük bir oyuncu fenerbahçe alabilirse bence fatih alması lazım 100.yılın en büyük transferi olur ama fatih gelmek ister mi o ayrı bir konu fatih tekke bence avrupa çapında büyük bir golcü...semih fenerliler için ayrı bir yere sahip bu maçtan sonra bunu iyice pekiştrdi.ofsayt olayına gelince eski kurallara göre ofsayt fakat kurallar değişti artık böyle poziyonlar ofsayt sayılmıyor...

Universal
30.Nisan.2006, 16:20

hiç bir trazon lu futbolcu gole itiraz etmedi

Laz_Asker_61
30.Nisan.2006, 16:54
galatasarayı 2 maçta da yendiniz ama puanlar aynı neden acaba ve elle kolla alınan puanlar da cabası

Frank_Castle
30.Nisan.2006, 18:41
http://img141.imageshack.us/img141/6321/snapshot200604301737508hl.th.jpg (http://img141.imageshack.us/my.php?image=snapshot200604301737508hl.jpg)

http://img149.imageshack.us/img149/1521/snapshot200604301738030fr.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=snapshot200604301738030fr.jpg)

Frank_Castle
30.Nisan.2006, 18:43
alttaki resime göre semih topa vururken alex ofsaytta değil midir ?
üstteki resime göre trabzonlu futbolcu topu neden kendi kalesine göndermektedir ? keyfi mi öyle istemiştir, yoksa arkadan gelen yani aktif alanda olan alex in vurmasını engellemek için mi ?

Maymuncuk
30.Nisan.2006, 18:45
Yok burada top Alex'e çarpmis olsa idi ofsayt olurdu..

Kalede biri olsa idi ve posizon böyle olsa idi bu sefer ofsayt olurdur cünkü kalecinin onunu kapama vs. gibi kurallar var..

Yani bu posizyonda ofsayt yok ama gecen sayfadaki tekmeyi ben kasitli olarak atildi zanlediyorum

Frank_Castle
30.Nisan.2006, 18:50
topa vursa zaten ofsaytta onda mutabıkız ama alex yüzünden adam kendi kalesine vuruyor..
kalecinin önünde durupta kalecinin görememesine sebebiyet vermekten farkı ne ?

tamam gol temiz olsun ; zaten yan hakemler bu sene ne kararlar verdi, buna da alışırız.. bari bayrakta taşımasınlar yorulmasın kolları ..

Maymuncuk
30.Nisan.2006, 18:54
Orada vücudunu kullaniyor ;) Yani foul yok.

Frank_Castle
30.Nisan.2006, 19:27
faul yapmadı ki zaten ; bana göre aktif durumda; hayır şunu anlayamadım bariz ofsaytlarda dahi fırtınalar koparken, bunun gibi bir pozisyonda en ufak satır geçmemesi tuhafıma gitti sadece... ben trabzonlu oyuncuların ofsayt olabilme ihtimalini dahi farkettiklerinden şüpheliyim .. trabzonun böyle bir gol bulsa, satırlar düzüleceğine ne yazık ki eminim..

Burak Duran
30.Nisan.2006, 20:14
abi ya aynen şu mantığa sinir oluyorum bizi iki maçta yendiyseniz ne olcak 3-4 maçtada elle gol attınız şimdi adalet bu mudur alakası bile yok!!! manisa size 5 attı hadi şampiyonu manisa yapalım :D

dünkü maçta ben trabzonsporu özellikle tekke ve gökdenizi çok ruhsuz gördüm. ayrıca hangi zihniyet maça yattarasız başlar hadi başladın 1-0 ken niye adamı oyuna alıp kontratak futbolu uygulamaz. böyle bir defans olabilir mi o kadar boş pozisyon bırakılır mı?? ayrıca bencede fenerin 2.golü ofsayt

no flood :) (Jesus_FB)

Jesus_FB
01.Mayıs.2006, 00:32
1-0 yenik durumdan 3-1 öne geçmiş Fenerbahçe, hemde avni akerde, bu büyük stresle beraber. Deplasmandaki bütün derbiler kazanmış, en çok golü o atmış, en az o yemiş bunlar hiçmi övgüyü haketmiyor. Söylenebilcek hiç bir şey kalmayınca hep mi hakemlere yükleniyor
Bir kazanan olucak bi kaybeden artık bu hazmedilsin

EreN
01.Mayıs.2006, 00:40
Ekleme yapacak bişey bırakmamışsın Helal olsun!

Frank_Castle
01.Mayıs.2006, 00:45
en çok hakemle puan ve maç almış... evet bu gerçekten övgüyü hakeden bir durum ...25. haftadan sonra fenerbahçenin iyi oynadığını, şampiyonluğu hakeder top oynadığını inkar edemem; ama ilk 25 hafta neler neler oldu ..
gerçi hangi takımımız temiz bu konuda ?

ayrıca galatasaray real madridi 2-0 dan 3-2 yendi diye; milana top göstermeden 2-0 yendi diye şampiyonlar ligini vermediler; derbileri kazandı diye fenerbahçe şampiyon olmalı diye bir şart yok yani; 28 tane daha maç var.

Jesus_FB
01.Mayıs.2006, 00:51
cimbomun elinde şans varken değerlendiremedi bunu yapsaydı yani feneri yenseydi şampiyon olucaktı işte burda fark ortaya çıkıyor ;;)
birde şu an puanlar eşit ama lider Fenerbahçe neden? alfebetik sırayla alakası yok heralde:D:D

gorkemyilmazkarasu
01.Mayıs.2006, 00:53
ondan öncede çok şans geçti elimize ama kullanamadık bir nevi atamayana atarlar felsefesi maalesef :(

10_Osmanozc
01.Mayıs.2006, 19:47
@Frank Castle
Maçtan sonra Vaha bu gole itiraz etti.Ancak benim tereddütlerim var FIFA'nın yeni kuralına göre ofsayt oyuncu değmedikçe düdük çalınmamalı benim bildiğim bu daha ayrıntılısını hakem abilerimiz yanıtlasın.

Maymuncuk
01.Mayıs.2006, 19:48
cimbomun elinde şans varken değerlendiremedi bunu yapsaydı yani feneri yenseydi şampiyon olucaktı işte burda fark ortaya çıkıyor ;;)
birde şu an puanlar eşit ama lider Fenerbahçe neden? alfebetik sırayla alakası yok heralde:D:D

öyle dedin de aklima geldi sanirim öncelerde öle idi..