PDA

View Full Version : Fear factordeki Nida Parsta oynamadı mı ?

gs1905ua
05.Şubat.2010, 22:41
Arkadaşlar Fear factor 2 deki nida parsta oynadı hatta kendide dedi oynadım diye peki yarışmalara ünlü almak olmuyor diye biliyorum...Sizce ne bu ?

C h A o S
05.Şubat.2010, 22:49
Ya zaten bu yarışmacılar hep ajansa bağlı kişiler.Yok katılmak için şu formu doldurun, yok şunu yapın, bunu yapın yalan hepsi.Yarışma tutsun diye ağlayan zırlayan yani yerine göre iyi rol yapabilen kişiler bunlar.Yalan dolan.Ödül felanda hikaye..

E.Cartman
05.Şubat.2010, 22:55
Zaten Fear Factor'ün bundan öncekinde yarışanlar WipeOut 2'de de yarıştı:zuhaha

Aşk-ı Şehir
05.Şubat.2010, 23:09
Ya zaten bu yarışmacılar hep ajansa bağlı kişiler.Yok katılmak için şu formu doldurun, yok şunu yapın, bunu yapın yalan hepsi.Yarışma tutsun diye ağlayan zırlayan yani yerine göre iyi rol yapabilen kişiler bunlar.Yalan dolan.Ödül felanda hikaye..

Aynen böyle. Show Business olayı. :)

eXcitinG
06.Şubat.2010, 00:26
Bizim burda bir kız Wipe out a katıLdı ve 10.000 TL yi de aLdı. Geçen son finaLde de yarıştı hatta ama FinaLe kaLamadı bu sefer.

gs1905ua
06.Şubat.2010, 01:53
Zaten Fear Factor'ün bundan öncekinde yarışanlar WipeOut 2'de de yarıştı:zuhaha
O bilerek düzenlendi diye biliyorum orada olanlar burada olsunlar diye ama yani O nida şafak parsta oynadı birde burada bare bilinmeyen alsalardı birde dediki aksiyon da oynadım diye bu yapımcılar afedersiniz salak mı ???

Nedvedmania
09.Şubat.2010, 20:36

Hiçte öyle sandığın gibi değil. Bilip bilmeden genelleme yapmamalısın. Benim 2 tanıdığım gitti. Biri hem varmısın yokmusunda yarıştı hemde wipeout da. Diğeri sadece wipeout da. İkiside sıradan vatandaş. Biri 45 yaşlarında diğeri bady hocamdı. Yani başvuran giriyor. Sende başvur sende gir.

DisCo
09.Şubat.2010, 20:44
Bu yarışmalara katılan kişilerin çoğu televizyonla bir şekilde bağlantı kuran insanlar... Yarışmacılarında bu kişilerden seçilmesi tamamen tesadüf sanırım.

Adamların konuşmasından bile anlıyorsun ki havasını solumuşlar. Sıradan vatandaşta alınır ama bu bahsedilen konuya göre devede kulak kalıyor.

Televizyondaki herşey para üstüne kurulu ve senin benim üstümden bunu kazanamazlar. Ben Wipeout'a baktığımda o platformda suya çamura düşmeden bitirebilmeye önem veriyorum bunlar 2 metre boyunda kilolu adam getiriyorlar. Bu tarz kişileride sade vatandaştan çıkaramazsın.

KaPaLı
10.Şubat.2010, 09:51
Yoo Wipeout'ta 2-3 hafta önce yarışan Büdü Emre vardı. Ankara'da Berber kalfasıydı adam :)

El Barto
10.Şubat.2010, 11:31
Normal halktan seçilenler toplam seçilen yarışmacıların %10'uysa diğerleri %90'ını oluşturuyor.

Addolorato
10.Şubat.2010, 11:36
Dünde Geniş Aile'de Bilal Cevahirle anılarında hani 3-4 kızı toplamış konuşup gülüşüyorlardı ordaki sarışın kız şu an Yemekteyiz'de yarışıyor..

C h A o S
10.Şubat.2010, 15:07
Aynen bende farkettim onu.Zaten yemek yapmayıda bilmiyor kendini göstersin diye koymuşlar:D