Log in

View Full Version : Euro 2012 Eleme Grupları Belli Oldu

goosfraba
07.Şubat.2010, 14:26
http://img39.imageshack.us/img39/5104/gruooa.jpg

SAİT71
07.Şubat.2010, 14:27
Avusturya, Kazakistan, Azerbaycan'ı bir kenara ayırmalıyız. Almanya-Türkiye belki Belçika arasında geçecek bir yarış.. Almanyaya kafa tutabiliriz... Ben gideriz diyorum..

Suicider
07.Şubat.2010, 14:28
Ben Almanya belçika dan korkmuyorum avusturya kazakistan ve azerbeycandan korkuyorum çok seviyoruz böyle takımlara puan kaybetmeyi..

TR.CaPTaiN
07.Şubat.2010, 14:29
Fena kura olmadı. Kaliteli bir kadromuz var; bu kaliteli kadroyu iyi bir teknik direktöre emanet edersek grubu Almanya'nın bile önünde tamamlayabiliriz.

barahir
07.Şubat.2010, 14:30
şöyle bi baktımda sanırım en çekişmeli grup bizimkisi olacak.. Ben Almanyanın Belçikayı çok rahat yeneceğini düşünmüyorum..

ibo
07.Şubat.2010, 14:30
Doğrusu birinci torbadan Almanya'nın gelmesini istiyordum ve geldi. :) İyi bir teknik adam gelirse başımıza ve gerçek Türkiye gibi oynayabilirsek rahat gideriz. Ama takımımızda istikrar sorunu olduğu için yine zorlanırız...

Ahmet Göktaş
07.Şubat.2010, 14:32
Yuh ya bu kadar şanssız bir takım olamaz bu kura çekiminde. Geçen sefer onca takımın içinden bosnayı çektik gidemedik , Şimdide 1. torbada rusya hırvatistan gibi takımlardan çeke çeke Almanları çektik.

3.Torbadanda kuzey irlanda finlandiya israil gibi takımlar arasından avusturya gibi bizi deplasmanda zorlayabilecek belkide yenebilecek bir takımı çektik.

4.torbada litvanya belarus galler gibi takımlardan yine bizi orada yenebilecek bir takım olan belçikayı çektik.

5.torbadan gönül isterdi licheştayn moldova gibi ekipler gelsin ama kazaklarda çok zorlayamaz bizi.

6. torbada ise san marino faroe adaları vs. gibi amatör diyebileceğimiz takımlar içinden yine en iyisi olan azerileri seçtik.

Böyle bir şanssızlık olamaz, hiç kolay kura çektiğimizi hatırlamıyorum ben. Hep tüm torbaların en güçlü ekipleri geldi bugüne kadar. İspanyollar şampiyon oldu , ertesi ay kurada bizim gruba düştü.

Bu gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum ama deplasmandaki belçika-avusturya-azerbaycan maçları zor olur. almanlara 2 maçtada yeniliriz diyorum. Hayırlısı...

KaRaBükLü KraL
07.Şubat.2010, 14:34
Eğer sağlam top oynarsak Almanya'nın önünde bitireceğimize inanıyorum

Bursaspor
07.Şubat.2010, 14:34
Ne vardı San Marino'yla aynı gruba düşsek, yalnız G Grubu çok şeye gebe bir grup oldu.

Daha uzun bir süre var ama tahminlerimi şimdiden yaptım.

A Grubu'ndan Almanya çıkacaktır. Yanında biz olabilir miyiz bilmiyorum, yeni teknik direktörün kimleri kadroya alacağına bağlı.

B Grubu'ndan Rusya ve İrlanda Cumhuriyeti çıkacaktır.

C Grubu'ndan İtalya, Sırbistan birlikte çıkacaklardır gibi gözüküyor ama umarım Kuzey İrlanda en azından ikincilik alarak gruptan çıkar.

D Grubu'ndan Fransa ve Bosna Hersek çıkabilir.

E Grubu'ndan Hollanda ve Macaristan çıkacaktır.

F Grubu'ndan Hırvatistan ve Yunanistan çıkacaktır.

G Grubu'ndan burada herkesin işi çok zor, kim çıkarsa çıksın eğlenceli bir grup olacak.

H Grubu'ndan Danimarka ve Norveç çıksa güzel olur.

I Grubu'ndan İspanya ve İskoçya birer adım önde gözüküyor.

SAİT71
07.Şubat.2010, 14:36
Yalnız bu Yunanistan gerçekten çok şanslı..O grubu lider bile bitirebilirler..

Neron_FB
07.Şubat.2010, 14:37
İkinci kesin oluruz.. Ama playofflarda naparız onu kestirmek çok zor.

Addolorato
07.Şubat.2010, 14:39
İkinci kesin oluruz.. Ama playofflarda naparız onu kestirmek çok zor.

Playoff yokki direk ilk 2 kupada..

Suicider
07.Şubat.2010, 14:40
Niye ilk 6 grup 6şar diğer 3 grup 5 er takım var ??

KanaKe
Bizim grup en zor grup gibi gözüküyor kagit üstünde..

RaSenGan
Neden bazı gruplar 5 takımdan oluşuyo :confused:

Bursaspor
07.Şubat.2010, 14:41
Hayır ilk iki direkt gitmiyor.

9 Grup lideri direkt gidecek, yanlarına en iyi 2. takımı alacaklar, kalan 8 takım playoff maçı oynayacaklar ve kazanan 4 takım'da turnuvada yerini alacak.

UEFA'ya üye 53 ülke var. 2'si ev sahibi, 6 torba var. Torbaların 5 tanesi 9, sonuncusu 6 takımlı, bu yüzden son torbadaki takımların bulunduğu gruplar 6 takımlı.

Ahmet Göktaş
07.Şubat.2010, 14:41
Playoff yokki direk ilk 2 kupada..

Playoff var diye biliyorum. En kötü ikinci eleniyor , diğer ikinciler playy off oynuyor diye biliyorum.

Bursaspor
07.Şubat.2010, 14:44
En kötü ikincinin elenmesi gibi bir şey söz konusu değil, en iyi ikincinin direkt gitmesi söz konusu, kalan 8 ikincide ikişerli eşleşerek playoff maçı oynayacaklar ve kazananları kupaya devam edecek.

Ahmet Göktaş
07.Şubat.2010, 14:44
akşam güntekin onay en kötü ikinci elenicek direkt diğerleri playoff oynucak dedi .

Bursaspor
07.Şubat.2010, 14:47
Güntekin Onay başka bir şey ile karıştırmış. Öyle bir şey yok, 9 ikinci var, içlerinde en iyi olan direkt hak alacak kupaya gidecek.

Kalanları yukarıda anlattığım şekilde playoff oynayacak.

barahir
07.Şubat.2010, 14:48
Ben de en iyi ikinci direk gidiyor diye duydum.. Hatta ntvspor da duymuştum..

KaRaBükLü KraL
07.Şubat.2010, 14:48
Ben de Az Çok Bi Tahmin Yürüteyim Bari

A Grubu:Almanya kesin gibi eğer iyi bir hoca bulursak bizde Almanya ile çıkarız.Avusturya'nın falan çok zorlayabileceğini düşünmüyorum

B Grubu:Rusya,İrlanda ve Slovakya arasında müthiş bir çekişmeye sahne olacak bir grup.Üçününde şanslarını eşit görüyorum ben

C Grubu:İtalya ve Sırbistan bir adım önde ama K.İrlanda'da çok iyi bir tak süpriz yapabilecek kapasitede

D Grubu:Fransa çıkar Bosna ve Romanya 2.lik için kapışır.Zevkli bir grup olacağa benziyor

E Grubu:Hollanda ve İsveç bu gruptan çıkar.Heleki İsveç Dünya Kupasına gidemediği için o hırsla süprize izim vermez

F Grubu:Yunanistan her kurada olduğu gibi yine kolay bi gruba düştü.Sanırım Hırvatistan ve Yunanistan bu guptan beraber çıkarlar

G Grubu:Herşeye açık ama Galler ve Karadağ çok bir süpriz yapamaz.İngiltere Dünya Kupası elemelerindeki performansı gösterirse kesin favori.Bulgaristan bence İsviçre'den bir adım önde şampiyona için

H Grubu:3 İskandinav takımı aynı grupta.Portekiz son elemelerdeki kötü oyununu devam ettirirse belki bu şampiyonada yer bile alamaz ama tahminimce Danimarka ve Portekiz herşeye rağmen favori.Norveç süpriz yapabilir.

I Grubu:İspanya kesin favori.İskoçya Çeklerden bir adım önde ama bu grup karışık.İkinci takımı tahmin etmek gerçekten zor.

KaRaBükLü KraL
07.Şubat.2010, 14:51
Yanlış biliyorsunuz galiba.Çünkü son Avrupa şampiyonasında da 2 ev sahibi vardı direk gitmiştik 2.olmamıza rağmen.Play-off Dünya Kupası elemeleri için geçerli bir olay

Bursaspor
07.Şubat.2010, 14:53
Yanlış bilmiyoruz. Aynen dediğimiz şekilde olacak. :D:D

http://i49.tinypic.com/2cd25s.png

Addolorato
07.Şubat.2010, 14:53
O zaman bu turnuvada degişti bu kural çünkü geçen Euro 2008'e direk gittik..

BaGa TaRKaN
07.Şubat.2010, 14:54
Yanlış biliyorsunuz galiba.Çünkü son Avrupa şampiyonasında da 2 ev sahibi vardı direk gitmiştik 2.olmamıza rağmen.Play-off Dünya Kupası elemeleri için geçerli bir olay

Hayır Ümitciğim Dünya Kupasında En Kötü 2.Takım Playoff Dışında Kaldı. Diğer 8Takım Playoff Oynadı.

Burada da En İyi 2.Takım Direk Gidiyor. Kalan 8 Takım Playoff Oynuyor.

KaRaBükLü KraL
07.Şubat.2010, 14:55
Kural değişmiş demekki hatırlıyorsunuzdur Bosna'yı ASY'de yenip direk gitmiştik:)

BaGa TaRKaN
07.Şubat.2010, 15:00
Kural değişmiş demekki hatırlıyorsunuzdur Bosna'yı ASY'de yenip direk gitmiştik:)

Hayır Kural Değişmedi O Zaman 51 Ülke Yoktu. Karadağ Falan Yoktu.

Birde Bosnayla Playoff Oynamadık. Norveç'i Son Maçta Yenip Gitmiştik.

RaSenGan
07.Şubat.2010, 15:15
En büyük şanssızlığımız 4.torbadan Belçika gelmesidir.Azerbaycan ve Kazakistan komşu.Diğer ülkelerde de gurbetçilerimiz var :) Taraftar desteği açısından avantajlıyız en azından.Almanya'yı yenebilmemiz için hırs gerekiyor.Bir yandan iyi top oynamamız bir yandan da hırslı olmak lazım.Bunları yaptırabilecek bir teknik direktör lazım.Bugün açıklanır teknik direktörümüz heralde.Bakalım kim olacak ve nasıl bir eleme turu yaşanacak.

eXcitinG
07.Şubat.2010, 15:21
Şimdi geLecek Teknik Direktörün bize biz bu gruptan Lider çıkarız mentaLitesini aşıLayacak bir hoca oLması gerek.

Hep biz bu herhangi bir takımın arkasından ikinci oLuruz canım düşüncesi yüzünden yıLLardır önemLi turnuvaLarı kaçırdık. ALmanLarı da geçip Lider oLabiLme potansiyeLimiz var. Yeterki hedef LiderLik oLsun.

BaGa TaRKaN
07.Şubat.2010, 15:26
Almanların Gelmesine En Çok Sevinen Benim:) Çünkü Mesut Gibi Serdar Gibi Alaman Aşığı Birine Türkiyeden Tokat Gibi Bir Oyunla Yüzlerine Vurmak En Çok İstediğim Şey. Gelsin Mesut da Görsün Gününü. Merakla O Maçı Bekliyorum

tarikko
07.Şubat.2010, 15:43
Iyi kura bence...Iyi bir T.D ile 1. lik bile zor degil..

Homer J.S
07.Şubat.2010, 16:10
Almanların Gelmesine En Çok Sevinen Benim:) Çünkü Mesut Gibi Serdar Gibi Alaman Aşığı Birine Türkiyeden Tokat Gibi Bir Oyunla Yüzlerine Vurmak En Çok İstediğim Şey. Gelsin Mesut da Görsün Gününü. Merakla O Maçı Bekliyorum

Aman abi adam Alman milli takımını seçti diye söylemediğini bırakmamışsın..

Adamın kendi tercihi, kimse sorgulayamaz bence.

GeNç KaRTaL
07.Şubat.2010, 16:42
İyi bir hocayla birinci bile olabiliriz.O potansiyel var bizde.Federasyon iyi bir isimle anlaşır umarım.

ForsakeN
07.Şubat.2010, 16:59
Şu Yunanistan'ın kura şansını anlayamıyorum.Hep 1.torbanın en kolay takımını çekiyorlar. Her katıldıkları turnuvada en kolay grup onlara geliyor.Ne şansıysa artık

Neron_FB
07.Şubat.2010, 16:59
Ya bi ara 24 takıma çıkıcak diyolardı avrupa şampiyonası.. Çıktıysa eğer evet direkt katılırız, çıkmadıysa playoff'lar var.. :)

Bende tahmin yürütim bakim:

Grup A: Almanya - Türkiye
Grup B: Rusya - İrlanda Cumh.
Grup C: İtalya - Sırbistan
Grup D: Fransa - Romanya
Grup E: Hollanda - İsveç
Grup F: Yunanistan - Hırvatistan (ballı yunanistn kesin penaltıyla falan 1. olur)
Grup G: İngiltere - İsviçre
Grup H: Portekiz - Danimarka
Grup I: İspanya - Çek Cumhuriyeti

Playoff:
En iyi Grup İkincisi: Çek Cumh.
Sırbistan - İsveç = İsveç
Romanya - Hrvatistan= Hırvatistan
Türkiye - Danimarka = Danimarka ( sıra dünya kupasında üst üste aynı turnuvaya katılamıyoruz biz)
İrlanda Cmh. - İsviçre= İrlanda Cumh.

Hızımı alamayıp euro 2012 gruplarını da yazardım da şimdi erken hevesiniz kaçmasın :D Ama ingiltere şampiyon olacak :)

Varonil
07.Şubat.2010, 17:33
Gayet iyi bir kura çekmişiz.1.ci olarak Euro 2012'ye gidebileceğimizi düşünüyorum.Tabi gelecek yeni teknik direktöre de bağlı. :)

E.Cartman
07.Şubat.2010, 17:52
Deplasmanımız yok resmen :zuhaha:zuhaha güzel gruba çıkmışız iyi bir TD'de gelirse rahat gideriz diye düşünüyorum Euro 2012'ye :)

DisCo
08.Şubat.2010, 11:46
Aslında hep kolay gruplara düşüyoruz.

Ama kolay dediğimiz takımlara kendi sahamızda 1 puan veriyoruz. İnşallah istediğimiz gibi olur.

BaGa TaRKaN
08.Şubat.2010, 12:30
Herkes Yunanistan'a Şanslı Kura Diyor Ama Yunanistan,Letonya,İsrail,Malta,Gürcistan Hep Kapalı Oyun Oynayan Takımlardan Hücum Oynamasını Seven Takımlar İçin Zor Deplasman Olan Ülkeler Bunlar. Sadece Hırvatistan İçlerinde Bireysel Yeteneklerin Fazla Olduğu ve Diğerlerine Göre Kat Kat Kaliteli Olduğu İçin Her Maçı Kazanmak İçin Çıkacaklardır Sahaya Tahminimcede Hırvatistan Bu Grubu Kimselere Yedirmez ve Rahat Lider Olur Ama 2lik Hiç Kolay Olmayacak Yunanistan İçin. Çünkü İsrail Çok Sakat Deplasman ve Özellikle Son Yıllarda Gelişme Gösteren Ülkelerden. 2.Grup Zorlu Mücadelelere Sahne Olacaktır Eminim

Neron_FB
09.Şubat.2010, 13:03
Ya zaten kolay gruplar yaramıyor bize ben çıkacağımızı düşünüyorum rahatça.. Hatta Belçika ile Avusturya yaklaşık olarak aynı puanda bitirir biz de onlara 4-5 puan fark atarız. Almanya da 1. olur. Benim tek endişem play off'larda takılmak

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Şubat.2010, 15:37
Bu kez zorlanmadan çıkarız inşAllah...

King_91
09.Şubat.2010, 19:57
gerçekten deplasman yok grupta . kazakistan ve azerbaycan zaten malum . Avusturya belçika ve almanya da avrupada en çok türk yaşayan ülkeler . artık belçika avusturya falan hikaye bu gruptan Türkiye 2.çıkamıyorsa ayıptır.

footballer33
10.Şubat.2010, 21:26
Deplasmanların birer Türk yuvası olması en büyük avantaj. Umarım, saçmasapan puanlar kaybedip elenmeyiz.

Deus Dominus
11.Şubat.2010, 18:34
İşimiz kolay değil Belçika'da Avusturya'da bizden puan alabilecek takımlar. Almanya malum zaten...ünlü bir söz vardı hatırlamıyorum kimin söylediğini şimdi ama...
"futbol 90 dakika süren ve sonunda almanların kazandığı bir oyundur" :)

TR.CaPTaiN
22.Şubat.2010, 18:37
Milli Takım'ın fikstürü belli oldu!

2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde (A) Grubu'nda yer alan (A) Milli Futbol Takımı'nın maç programı, bugün Almanya'nın Frankfurt kentinde yapılan toplantıda belli oldu.

Toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu adına Genel Sekreter Ahmet Güvener, Milli Takımlar Müdürü Hüseyin Coşkun, (A) Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin ve (A) Milli Takım Antrenörü Engin İpekoğlu katıldı.
Fikstüre göre, grup elemelerindeki ilk maçını 3 Eylül 2010 tarihinde deplasmanda Kazakistan ile yapacak (A) Milli Takım, ikinci maçını 7 Eylül'de Belçika ile kendi sahasında oynayacak.

8 ve 12 Ekim'de Almanya ve Azerbaycan ile deplasmanda karşılaşacak (A) Milli Takım, 29 Mart 2011'de Avusturya'yı ağırlayacak, 3 Haziran 2011'de ise Belçika deplasmanına gidecek. 2 Eylül 2011'de Kazakistan ile Türkiye'de oynayacak (A) Milli Takım, 6 Eylül'de ise Avusturya'ya konuk olacak. Son iki maçını içeride oynayacak milliler, 7 Ekim 2011'de Almanya, 11 Ekim'de ise Azerbaycan'la karşılaşacak.

2012 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Maçları (A) Grubu Fikstürü şöyle:

3 Eylül 2010:
Belçika-Almanya
Kazakistan-TÜRKİYE

7 Eylül 2010:
Almanya-Azerbaycan
TÜRKİYE-Belçika
Avusturya-Kazakistan

8 Ekim 2010:
Almanya-TÜRKİYE
Avusturya-Azerbaycan
Kazakistan-Belçika