Log in

View Full Version : Takım Çöktü

Ahmet Göktaş
07.Şubat.2010, 14:38
Arkadşlar oyun açtım ilk sezondan daha tüm tabancıları sattım bjk ile. Kadroyu baştan kurdum diyebilirim.

Nuri- Montolivo- Gökhan inler- mandzukic- milevskiy - ochoa - Gago- Ömer toprak aldım.

Squad harmony %50 şuanda, sezon başlarında çok iyi giden takım son 1-2 aydır kasımpaşadan bile 4-5 yer oldu. Deplasmanda kopenhag sahayı dar etti 33 şut attı , 12 poziyona girdi , bn ise sadece 2 şut atabildim.

Önüne gelen yeniyor takımı , hemde kadrom bu kadar kaliteli ve güçlüyken. Squad harmony diceksiniz am %50 yani bir düşüş yok. Takımda herkes birbirinden özel ders alıyor , uyum sorunu yok ama olmuyor nedense.

Taktikde de sorun yok kullandııgm taktik tüm oyunlarımda kullandıgım ingiliz bi arkadşın yaptıgı taktik. Orjinal kadro ile cl'de lider çıkıyordum bu taktikle bjk ile ancak bu kez kasımpaşa bile 4-5 tane atıyor.

Sorun ne olabilir acilen toparlamam lazım takımı

yigitgk
07.Şubat.2010, 14:45
Kadro uyumu.
Rotasyon yapmıyor olman.
Taktiğinin artık işlememesi.
Talimatlarının sürekli aynı olması

vs vs.

Ahmet Göktaş
07.Şubat.2010, 14:48
Kadro uyumu %50 lerde demiştim. Düşük değil yani ondan olması imkansız.
Rotasyon sadece cezalı ve sakatlık oldugunda yapıyorum.
Taktiğin işlememesi gibi bişe söz konusu değil. Oyuna yeni başladım çünkü , ve bu taktile önceki oyunlarımda 3 sene hiç değiştirmeden kullanıyordum ve 7-8 gol atıyordum çoğu maçta.

Talimatları ise oyuncuların maç sonu ratingine göre söylüyorum 7.5.-8 arası ise did well , 8-10 arası delighted.

DaveJones
07.Şubat.2010, 14:51
Harmony nin %50 olup olmaması farketmez. Bende kendi takımıma yaklaşık 15 kişi transfer ettim. Harmony %75 ti ama takım kötü oynuyordu. Oyuncular oynadıkça, yani birbirlerine alıştıkça herşey düzeliyor.

Ahmet Göktaş
07.Şubat.2010, 14:57
Böle kasımpaşalardan manisalardan 5 yemeye devam edersek alıştıkları dönemi göremeyeceğim :D

Deus Dominus
07.Şubat.2010, 15:35
taktiğini daha disiplinli hale getir, rigid/very rigid şeklinde dene bakalım. Birde morali yüksek olan oyunculara kadroda yer ver bir süreliğine. Takım toparlansın.

gungorbdk
07.Şubat.2010, 15:45
Oyuncular yüzünden diyeceğim ama ben Bucaspor ile Süper Lige çıktığımda Ağustos'a kadar 15, Şubata kadar da 9 oyuncu alarak. Bir senede tam 24 transfer yaptım ve bununla birlikte şampiyon oldum. Sendeki sorunu çözemedim, taktiğini değiştirebilirsin.

martymcfly
07.Şubat.2010, 15:49
transfer ettiğin oyuncular Türkçe bilmiyor ondan olabilir
kaptanın kim, yeni birini kaptan yaptıysan olabilir.
takım konuşmasını herkese aynı yapma.

Ahmet Göktaş
07.Şubat.2010, 16:05
neyse sağolun arkadşlar gerek kalmadı zaten sildim oyunu. Hermaç 2 sakat en az , ve 1 kırmızı kart. Trabzonsporu zaten trabzonda yenmek imkansız.

Sildim oyunu uzuuunca bir süre ara vereceğim. Turksportalada bir süreliğine ara verebilirim belki fmyi iyice unutmak için.

gungorbdk
07.Şubat.2010, 16:13
neyse sağolun arkadşlar gerek kalmadı zaten sildim oyunu. Hermaç 2 sakat en az , ve 1 kırmızı kart. Trabzonsporu zaten trabzonda yenmek imkansız.

Sildim oyunu uzuuunca bir süre ara vereceğim. Turksportalada bir süreliğine ara verebilirim belki fmyi iyice unutmak için.

Sana önerim 10.3 ile bir daha dene çünkü cidden saçma sapan işler var 10.2'de.

Chivalry
07.Şubat.2010, 16:16

Bu sözü şuana kadarki her versiyonda dudum:icon_eek:

gungorbdk
07.Şubat.2010, 17:41
Bu sözü şuana kadarki her versiyonda dudum:icon_eek:

Ben de her versiyonda kendime söylerim, haklısın.

nikootinn
07.Şubat.2010, 19:23
Şu seri malubiyet olayına bende sinir oluyorum.Lige göre üst seviyede bir takımım var.Hiçbir sorun yokken 4-5 maç ard arda yeniliyorum.Ondan sonra da moral tamamen çöküyor ne denesem de düzelmiyor.Allah bu sigamesin belasını versin

Chivalry
07.Şubat.2010, 19:29
Şu seri malubiyet olayına bende sinir oluyorum.Lige göre üst seviyede bir takımım var.Hiçbir sorun yokken 4-5 maç ard arda yeniliyorum.Ondan sonra da moral tamamen çöküyor ne denesem de düzelmiyor.Allah bu sigamesin belasını versin

Yavaş arkadaşım :smismileyiw2:

ozaniel
07.Şubat.2010, 19:41
Oyunda squad harmany ilk 6 ay %50 gözüküyor, belki daha düşük olabilir.

Ahmet Göktaş
07.Şubat.2010, 20:02

:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol: :n:

dogan61
07.Şubat.2010, 22:06
Oyuncularla birebir görüşmelere özen göster.. Sen ne kadar uyum sorunu yok desen de o uyum sorunu 3-4 ay hep olur.. Ben de baştan yaratılmış bir takım çıkardım bende de olmuştu... Sadece sabret herşey düzelir.. ;) İlk sene sana zor gelecektir.. Rotasyona uğrayan her takım için ilk sene çoğunlukla alışma dönemi olarak geçer.. Sadece sabret.. ;)

nouma16
08.Şubat.2010, 20:44
Benim takımda çok dengesiz. Fener'e 5 atıyorum sonra D.Bakır'la berabere kalıyorum şut çekmeden. Bir de ilk sezonda az daha şampiyonluğu 8 puandan veriyordum. Deplasmanda D.Bakır'a 2-1 mağlup oldum sonra neyse ki Manisa'yı 7-0 yendim.

Deus Dominus
08.Şubat.2010, 21:11
arkadaş belki sabredebilir ama Yıldırım Demirören? :) patience özelliği 1 :D

equinox_cs
12.Şubat.2010, 22:18

10.3 çıktı mı ya da ne zaman çıkacak bir bilgi verildi mi?

sentugo
12.Şubat.2010, 22:28
Çıkmadı.. Ama bu haftalarda çıkması bekleniyor..

bir bakarsın 14 şubat'ta çıkar :D

sakary Ali
12.Şubat.2010, 22:33
10.3 çıktı mı ya da ne zaman çıkacak bir bilgi verildi mi?
Şubat sonu yada Mart başı.