PDA

View Full Version : Eskişehirspor, ünlü teknik adam Gullit'in peşinde

SAİT71
08.Şubat.2010, 13:45
http://haber7media.noc.com.tr/haber/haber7/photos/797520100208113625859.jpg

Süper Lig'de geride kalan 20 haftada topladığı 31 puanla 7. sırada bulunan Eskişehirspor'da hedef büyüten yönetimin Rıza Çalımbay'ın yerine Ruud Gullit'i göreve getirmek için harekete geçtiği iddia edildi.

Kırmızı - siyahlı yönetimin daha büyük hedeflere ulaşmak için Hollandalı teknik adamı takımın başına getireceği iddia edilen Turkiyemax'ın haberine göre Eskişehrispor'da Rıza Çalımbay'ın eskidiği Ruud Gullit'in gündemde olduğu belirtildi.

Eskişehirspor yönetiminin bir süredir düşündüğü teknik heyette kan değişikliği operasyonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası tekrar gündeme geldi. Taraftarın istifaya davet ettiği Rıza Çalımbay'la yollarını ayırmayı düşünen yönetim başta Hollandalı efsane isim Ruud Gullit olmak üzere bir çok teknik adamı gündeme aldı.

Özellikle başkan Halil Ünal'ın Rıza Çalımbay'la yola devam etmek istemediği ancak kritik haftalarda bu kararı açıklamaktan kaçındığı belirtildi. Sezonun son beş haftasına girildiğinde Eskişehirspor'un ligdeki konumuna göre bir karar verileceği öğrenildi.

Eskişehirspor yönetiminin takımın başına getirmek istediği Gullit Feyenoord, PSV Eindhoven, Sampdoria, Chelsea takımlarında da forma giydikten sonra Chelsea ve Newcastle United takımlarında da teknik direktörlük yaptığı biliniyor.

CİHAN

Fernando Gago
08.Şubat.2010, 13:46
Tek kelimeyle saçmalık :)

eXcitinG
08.Şubat.2010, 14:09
Eskişehir yönetimi ne istiyor ?

Takımın 1.veya 2. sırada oLmasını mı ?

barahir
08.Şubat.2010, 14:11
Hiç bi işe yaramaz.. Boşuna denemesinler..

KaPaLı
08.Şubat.2010, 14:36
Gullit'den bir yol olmaz.

Ricardinho
08.Şubat.2010, 15:37
Bence intahar olur rıza hocaya bıse olmaz ama eskişehir e ne olur bilemem

Aşk-ı Şehir
08.Şubat.2010, 16:17
Söylenecek tek şey var;

Böyle birşey yok...

Yönetim hiç olmadığı kadar Rıza Çalımbay'ı destekliyo. Şu bir gerçek ki iyi oynamasak bile kazanıyoruz. Ben takım iyi oynamadığı için Rıza Hoca'ya kızıyorum. Bana G.Birliği maçına kadar müsade edin diyo. Ondan sonrada kötü olursam zaten istifamı veririm diyo. Ama şu an için yapacak bişey yok. 7.lik gayet iyi bir sonuç...

izmer96
08.Şubat.2010, 16:20
rijkaard var ya ondan gullit diye sallamislardir :D bide van basten i getirirler yarin obursu gun gazeteler tam olur :D