View Full Version : Bu Site Güvenli mi?
barahir
08.Şubat.2010, 20:30
www.teknolojialani.com
Arkadaşlar Notebook bilgisayarımı www.teknolojialani.com dan almayı düşünüyorum.. Fiyat olarak da en uygun yer orası gözüküyor..
bu siteden daha önce alışveriş yapan yada bu iteyi duyan/bilen arkadaşlar varsa fikirlerini belirtsin lütfen..
Uchiha Itachi
08.Şubat.2010, 23:44
Bunu alışverişin dışında Ankara'da oturan bir tanıdığınız varsa onu yönlendirerek de öğrenebilirsiniz.En sağlıklısı o olur.
BeeTLeJuiCe
09.Şubat.2010, 01:17
Güvenliği bilmem ama piyasanın altında fiyatta satıyorsa garantisiz ürün alacağını bilmeni isterim. İstanbul ve Plato Bilişim firmalarının ürünleri bir hayli çoğunlukta. Bu yüzden ürünü aldıktan sonra herhangi bir sorun yaşarsan başın çok ağrır, birde burdan almaya karar verirsen firma ile telefon yoluyla irtibata geç çünkü sitelerine yazsalar bile ellerinde ürün genellikle olmuyor.
Merkez Adres : GMK Bulvarı 103\5 Maltepe\ÇANKAYA-ANKARA Telefon : +90 312 232 44 51 Fax : +90 312 232 44 52
Bu numarayı arayıp size nasıl güvenebilirim derseniz başlarlar yarım saat anlatmaya :D . Fakat güvenilir olmasa şuana kadar birçok şikayet konusu açılırdı. Yeni bir site değil ve tututan bir site.
barahir
09.Şubat.2010, 15:40
evet 10 yıllık bir geçmişi olduğundan bahsediliyor ama yine artum almadığım için daha çok araştırayım dedim..
Garanti olayını da sormadım doğru söylüyosun Mustafa bi sorayım.. Ki Mustafa yardım edebilirsen bana memnun olurum:) Çankaya sana uzak değildir umarım:)
Edit: Garanti hakkında mail attım.. şöyle bi cevap geldi:
Merhaba Sitemizdeki tüm notebooklar Distribütörleri tarafından 2 yıl garantilidir.