PDA

View Full Version : Taktik Desteği + Duran Toplar

AttilaTheHun
09.Şubat.2010, 15:01
Arkadaşlar "Yardım" bölümü bulamadıım.O yüzden buraya başlık açmayı uygun buldum.Umarım yanlışlık yapmıyorumdur.Neyse konu şu ki İtalya liginde skoru koruyamıyorum. 4-1-3-2 (Duruma göre 4-3-3 , 4-2-1-2-2 gibi ) ile oynuyorum.Ancak skoru koruyamıyorum.İnter'le oynuyorum.Maçın başında 1 gol atıyorlar.Sonra ne kadar taktiksel değişiklik yapsam da skor değişmiyor.İşin sinir bozucu kısmı,dakikalar su gibi akıp geçiyor. Delirtiyor bu beni.O yüzden bu şekilde tamamen zaman geçirmeye yönelik oynayan rakiplere karşı bir taktik istiyorum. Bu birinci isteğim... İkinci isteğim ise bu takımlar skoru nasıl koruyorlar?Yani ben de 1-0 öne geçtiğim maçlarda skor korumak istiyorum.Dakikaları ben de su gibi akıtıp geçirmek istiyorum ama bir türlü olmuyor. Skoru koruyabileceğim bir taktik istiyorum. Son sorunum ise duran toplar... Zıplaması ve gücü yüksek dc lerim ve dmc lerim olmasına rağmen çok fazla duran top golü yiyorum ve neredeyse 4 sezonda 5-6 frikik - korner golü attım ya da atamadım. Çok yiyiroum,az atıyorum duran toplarda.Bu konuda da desteğe ihtiyacım var.Yani zaman gerçirmek üzere bir adet ve ne olursa olsun gol atma amaçlı olacak şekilde yine bir adet olmak üzere 2 tane taktik söyleyebilir misiniz? Duran toplarda ne yapmam gerek?

(NOT:4.sezondayım.Aynı kadroyla oynuyorum.Uyum sorunu olduğunu sanmıyorum.Sorunum kötü oyun değil.)

Teşekkür Ederim.

Vassili Zaitsev
09.Şubat.2010, 23:15
Arkadaşım ben maça 4-3-3 sitemiyle başlıyorum. DMC, 2 MC, AML ve AMR li kontrollü oynuyorum. Geriye düştüğüm zaman DMC yi AMC yapıyorum ve Atak oynuyorum. 60'a kadar bir şey olmazsa 2-4-1-3 sistemine geçiyorum ve cümbür cemaat atak yapıyorum. 2 DC, MR, ML, 2 MC, AMC ve 3 forvet. Bu sistemle 3-0 dan 4-3 çevirdiğim maçlar oldu. Çok pozisyona girersin. Öndeykende son 10 dk ya 2 DMC'li 4-5-1 ile kontra atak yada defansif oynuyorum. İşine yarayacağını umarım...

AttilaTheHun
09.Şubat.2010, 23:32
Zahmet olmazsa taktiklerinizi kaydedip gönderir misiniz?

ToRoSKaPLaNı
09.Şubat.2010, 23:47
şu serbest vuruş olayı oyunun bir üçkağıtı gibi geliyor bana:Delin oyuncusu 12 lik serbest vuruşla harika falsolu goller atıyor.Adeta penaltıdan daha garanti goller oluyor.benim 18 le atan oyuncum 1 sene en fazla 2 3 tane atıyor.

AttilaTheHun
10.Şubat.2010, 00:14
Evet kesinlikle.Deli oluyorum ya. Duran toplardan tek ben muzdarip değilim yani. Sevindim desem yeridir :)

Vassili Zaitsev
10.Şubat.2010, 00:36
http://hotfile.com/dl/27901655/a4a9377/tactics.rar.html

gungorbdk
10.Şubat.2010, 01:01
şu serbest vuruş olayı oyunun bir üçkağıtı gibi geliyor bana:Delin oyuncusu 12 lik serbest vuruşla harika falsolu goller atıyor.Adeta penaltıdan daha garanti goller oluyor.benim 18 le atan oyuncum 1 sene en fazla 2 3 tane atıyor.

Bana sorarsan onun dışında etkileyen faktörler var, çünkü ben de senin gibi bu olaya şaşığım. Üstüne durup, öğrenmek lazım.

AttilaTheHun
10.Şubat.2010, 07:11
Bana sorarsan onun dışında etkileyen faktörler var, çünkü ben de senin gibi bu olaya şaşığım. Üstüne durup, öğrenmek lazım.

Uzun şut da etkiliymiş ama benim için olumlu bir değişme olmadı.Taktikleri de deneyeceğim.Teşekkürler

dogan61
12.Şubat.2010, 07:42
Kardeş kesinlikle geri düştüğünde şişirme toplar dene, kafa topuna çıkan topçularında olsun, hatta gerekirse defansları forvette oynat gerçekten etkisi olmuyor değil :):)

AttilaTheHun
17.Şubat.2010, 20:54
Kardeş kesinlikle geri düştüğünde şişirme toplar dene, kafa topuna çıkan topçularında olsun, hatta gerekirse defansları forvette oynat gerçekten etkisi olmuyor değil :):)

Denemediğiz şey kalmadı.İlerde Kal-Topları Şişir-Topu İleride Tut- Daha fazla Risk Al vs... Zamanı su gibi geçiriyorlar.Hakikaten oyundan soğutuyor bu.Sadece bizim oyunda mı oluyor.Başka zaman geçirme sorunu yaşayan yok mu?

Mesela bu maç...Arkadaşımla online olarak oynuyoruz.O Napoli'yi aldı.Ben de Lazio'yu...Ligde 38 maç yapıyoruz.En az 10-15 maç böyle geçiyor.Sinir olmamak mümkün değil.5-6 sezonda 3 şampiyonluğuz var (2 takımla)bu aptal maçlar yüzünden.

http://www.resimupload.com/ds332822134_Adsız.html

http://www.resimupload.com/ds216422359_Adsız.html

Atalanta - Lazio maçını sinir olup tekrar oynayınca da böyle oluyor.Sinir olmamak mümkün değil.

http://www.resimupload.com/ds639389235_Adsız.html