Log in

View Full Version : Mehmet Topuz'a Ağır Ceza

DisCo
09.Şubat.2010, 19:40
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topuz'a 2 maç ceza verdi.

Kurul yaptığı toplantıda, Turkcell Süper Lig'de 7 Şubat'ta oynanan Fenerbahçe-Diyarbakırspor maçında, rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle Mehmet Topuz'u cezalandırdı.

ERZURUMSPOR KÜME DÜŞTÜ

PFDK ayrıca, TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu takımlarından Erzurumspor'un bir alt kümeye düşürülmesi kararı aldı.

Erzurumspor'un, 31 Ocak'ta oynanması gereken Karsspor maçında, belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmemesinden ötürü, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24/a maddesi uyarınca 3-0 hükmen ilan edildiği, eylemin, bir lig devresinde ikinci kez gerçekleştirilmesi dikkate alınarak da aynı madde uyarınca bir alt lige düşürülmesi kararı alındığı bildirildi.

PFDK'nın verdiği öteki cezalar şöyle:

2 maç: Sedat Cengiz (Denizlispor A2)
15.000 TL: İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bursaspor
10.500 TL: Trabzonspor

Sekopej
09.Şubat.2010, 19:46
Ağırlık bir durum yok, direk kırmızı kart görmenin cezası zaten 2 maçtır. Tahkime itiraz edip 1 maça düşürülmesini isteyecek mi bakalım Fenerbahçe?

DisCo
09.Şubat.2010, 19:50
Kart görmesi zaten ağır bir karardı.

Birde üstüne kurulun bunu görmezden gelerek ceza vermesi daha da ağır oldu.

Nedvedmania
09.Şubat.2010, 19:54
Ağır ceza değilki. Zaten direk kırmızı kartın cezası en az 2 maçtır. Burda TFF nin yapabileceği yok. İtiraz edilsede 1 e düşmez.

Hugo
09.Şubat.2010, 19:55
Ağırlık bir durum yok, direk kırmızı kart görmenin cezası zaten 2 maçtır. Tahkime itiraz edip 1 maça düşürülmesini isteyecek mi bakalım Fenerbahçe?

Bunu söylemeye girmiştim ben de.

DisCo
09.Şubat.2010, 20:03
Pozisyonda Barış atışı engelliyor ve kart görmesi gerekir. Hakemde oraya koşarak geliyor. Elinde sarı kart var. Belli ki Barış'a gösterecek. Zaten Mehmet'e göstermek için geliyorsa hiç yorum bile yazmaya gerek yok.

İki oyuncu itişiyor derken Mehmet boğazını sıkıyor ama öyle abartılı bir darp yok. Barış'ta boğazından tutuyor ama sıkmıyor. Bu esnada hakem elinde kartla koşuyor ve sonra diğer oyuncuların toplanmasıyla geriye çekilip izliyor.

Sanıyorum ki kulaklıktan ona kırmızı vermesini söylüyorlar ve kart kırmızı oluyor. Yardımcıları yada 4. hakem söylemiş olabilir. Bu harekete kırmızı verecek olsaydı sarı yerine kırmızı kartla oraya koşuyor olması gerekirdi.

Bu kararı sonradan verme olayını ortasahada önce faul çalmayıp Santos topla biraz gittikten sonra faulü vermesinde yaşadık.

Bizde şunu savunduk. Hakem atsa atsa o biraz sıkmadan dolayı atmıştır diye. Yorumlarımız sadece bu karara bir sebep bulmaktı. Kartın doğruluğunu savunmadık.

Bakıyorsun. Buna kart çıkıyorsa kafa atmanın daha hafifi olan horoz diklenmesine, vücut vücuda diklenmeye de kırmızı verilmesi gerekir. Sahada oyuncu kalmaz.

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2010, 02:12
Koray Gençerler'e elbet başka bir maç verilecek ve o maçın hemen başında bu tip iki oyuncunun birbirine diklendiği pozisyon olursa acaba ne karar verecek ? Merakla bekliyorum.

Aşk-ı Şehir
10.Şubat.2010, 02:45
Son derece normal karar. Basının abartması...

izmer96
10.Şubat.2010, 09:13
kesinlikle ingilteredeki kural getirilmeli diye dusunuyorum , kirmizi kart in cezasi 2 mac eger takim bu cezaya itiraz ederse ve itirazi gecerli bulunmazsa oyuncunun cezasina +1 mac ceza getiriliyor eger bu sistem bizde olsa bakin bakalim takimlar boyle her ceza ya itiraz edebiliyorlarmi

SAİT71
10.Şubat.2010, 09:25
Bu ceza her ceza değil, bu haksız bir karardı.. En azından itiraz edip 1 maça düşürülmeli..

KaPaLı
10.Şubat.2010, 10:08
Federasyon renklere göre yorum yapıyo. Bu kararın hala daha haklı olduğunu düşünen varmı Allah aşkına. Rakip atışı kullanırken engellemenin cezası nedir '' SARI KART '' hakem sarı kartla geliyo sonra Barış, Mehmet'i tahrik ediyo ( hiç şaşılacak birşey değil ) 2 futbolcu arasında itiş kakış olunca Mehmet Kırmızı görüyo. Ama ilk pozisyonda Sarı görmesi gereken Barış'ın kartı gösterilmiyo. 2 futbolcu itiş kakış yapıyo sonuçta Barış yaptıysa, ki yaptı onada kırmızı çıkması gerekirken yeni kural uyduran hakem oyuncuyu atmıyo.

bjk4ever
10.Şubat.2010, 10:15
Hani Bilica'nin cezasi? Hani PFDK Fenerbahce'ye haksizlik yapiyordu ve I.Kas'a verdigi cezayi Bilica'ya da verecekti ya....

KaPaLı
10.Şubat.2010, 10:18
Bilica'nın pozisyonunda ne varki ? Resimle yorum yapmaya bayılıyosunuz zaten :)

bjk4ever
10.Şubat.2010, 11:03
http://www.youtube.com/watch?v=fts8HZTBtVU

Simdi bu pozisyonda birsey yok diyenler de olur, zaten Bilica'nin sadece 'ayagi kaydi'.:)

PS: oncesi yok diyenler icin; olabilir, ancak Erdinc'in onceden olan herhangi bir hareketi Bilica'nin hareketini legallestirmez, atilan tekme tekmedir sonucta. Yumruga (Keita) ve dirsege (I.Kas) 3 mac ceza veren bu yilki PFDK'nin bunu gormemesi ilginc......

El Barto
10.Şubat.2010, 11:22
Pozisyonda Barış atışı engelliyor ve kart görmesi gerekir

O pozisyonda Barış atışı engellemiyor. Mehmet Topuz Barış'ın üstüne vuruyor topu bilerek. Sanırım böyle bir pozisyon içerisinde Lincoln bulunmuştu o zaman kurallar şu bu çok yazıldı çizildi. Ama D.Bakırlı oyuncunun atışı engellemek gibi bir niyeti yoktu.

Bu arada Mehmet'e gösterilen karta abartı diyenlere de hayretle bakıyorum. Daha ne olacak yahu. Boğaz sıkmanın abartısı abartısızı mı olur? İlle nefesini kesmesi mi lazım haketti demek için? Tartışmasız bir kırmızı kart bence ve direk kırmızı olduğu için de 2 maç ceza doğru karar.

Bu arada Barış sarı kart görmüştür. TFF'de sarı kart gördüğü yazıyor. Hakem sahada dalgınlıkla unutmuş olabilir ama raporunda yazdığı için Barış'a sarı kart eklendi.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=9102

Fernando Gago
10.Şubat.2010, 11:35
Fenerbahçe söz konusu olunca hakemler kart konusunda gayet rahat davranıyorlar Bunu gözden geçirmek lazım ..ama bu olaya gelirsek Topuz direk kırmızı kart gördüğüne göre bu ceza normal

Sekopej
10.Şubat.2010, 11:45
Topuz kart görürken Barış'a da aynısını vermesi gerekiyordu çünkü aynı hareketleri yaptılar karşılıklı. Birisine verip, diğerine vermediğinde bu sorun ortaya çıkıyor ve göreceğiz diğer maçlarda bu tür ititşmelere nasıl kart uygulaması yapacak bu hakemimiz.

İngiltere'de her itiraz edene 1 maç eklenmiyor, tv görüntülerine bakıp, gerçekten ağır olmuş diye karar alırlarsa kırmızı kart cezası kaldırılıyor bile. Ben de bu kararın ağır olduğunu bu nedenle cezanın 1 maça düşürülmesini istiyorum ve bunu yazıyorum, başka isteğim yok.

bjk4ever
10.Şubat.2010, 11:48
Fenerbahçe söz konusu olunca hakemler kart konusunda gayet rahat davranıyorlar Bunu gözden geçirmek lazım ..ama bu olaya gelirsek Topuz direk kırmızı kart gördüğüne göre bu ceza normal

Suc birazda FB'li oyuncularda olmasin? Sezon basinan beri ozellikle Bilica, Emre ve Lugano her turlu hareketi yapiyor ve resmen kart istiyor. Hakemler artniyetli davransa Emre ve Bilica bu maci sahada bitiremezdi, oyle degil mi? Sezon basindan beri bu kadar kart gormusse bir takim baska bir sorun var demektir bana gore. GS ve BJK'li oyuncular tekme atti, bogaz sikti, hakeme cemkirdi de kart mi gormediler?

LaigLeNoiR
10.Şubat.2010, 13:52
Ağır değil bence de karar. Zaten direk kırmızı kartın cezası en az 2 maç.

Bence bu fiili müdahalenin cezası 2 maçtan fazla olmalı.

Ahmet Göktaş
10.Şubat.2010, 14:33
Basın herzamanki gibi...

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2010, 14:45
Suc birazda FB'li oyuncularda olmasin? Sezon basinan beri ozellikle Bilica, Emre ve Lugano her turlu hareketi yapiyor ve resmen kart istiyor. Hakemler artniyetli davransa Emre ve Bilica bu maci sahada bitiremezdi, oyle degil mi? Sezon basindan beri bu kadar kart gormusse bir takim baska bir sorun var demektir bana gore. GS ve BJK'li oyuncular tekme atti, bogaz sikti, hakeme cemkirdi de kart mi gormediler?

Evet. Tello'nun bir ara seriye bağladığı yumruklarına ne ceza gelmişti ?

barahir
10.Şubat.2010, 14:49

Tello + Keita kasımpaşa maçında rakibine yine kroşe sallamıştı cezasını verdiler mi hayır.. Demekki Adaletli davranılıyomuş.. O zaman sesin çıkmıyodu..

Fearless Coward
10.Şubat.2010, 14:53
Başlık çok abartı olmuş.Zaten direk kırmızı kartta en az 2 maç ceza gelir.Bana kalırsa Mehmet Topuz ya küfür etti ya da hakem hatası oldu..

bjk4ever
10.Şubat.2010, 15:43
Evet. Tello'nun bir ara seriye bağladığı yumruklarına ne ceza gelmişti ?

Seri mi? Ankaraspor maci disinda bir yumrugunu soyler misin? Ki o pozisyon gecen sene idi ve gecen sene hic goruntulere bakarak ceza vermediler, bu sene moda oldu bu olay. Ayrica Tello da yumruk sallamis olabilir senede 1 kere, bu FB'li oyuncularin ozellikle bu sene cok daha agresif davrandigi gercegini degistirmez.....

bjk4ever
10.Şubat.2010, 15:44
Tello + Keita kasımpaşa maçında rakibine yine kroşe sallamıştı cezasını verdiler mi hayır.. Demekki Adaletli davranılıyomuş.. O zaman sesin çıkmıyodu..

O zamanlar forumda olmadigima gore sesimin cikmasi da zor, oyle degil mi? Yoksa telepati yoluyla benim beynimi mi okuyordun???

di canio
10.Şubat.2010, 15:46
Bence de ağır değil. Bu ceza ile maçtaki kart olayını ayrı değerlendirmemiz gerek. Maçtaki kart doğru ya da yanlış gösterildi. Direk kırmızı kartın cezası da 2 maçtan mendir.

barahir
10.Şubat.2010, 15:48
O zamanlar forumda olmadigima gore sesimin cikmasi da zor, oyle degil mi? Yoksa telepati yoluyla benim beynimi mi okuyordun???

O zaman forumda olup olmadığını bilemem ama şuan forumdasın... Pekala yazabilirdin onları da!

bjk4ever
10.Şubat.2010, 16:03
O zaman forumda olup olmadığını bilemem ama şuan forumdasın... Pekala yazabilirdin onları da!

Su an konumuz FB-Diyarbakir olduguna gore ve 2008 senesinde yasamadigimiza gore bunu yazmanin anlami yok. Yoksa siz 2 sene evvel Tello'ya ceza verilmedi diye Bilica'ya da verilmemesini dogru mu buluyorsunuz? Bir sekilde standart yakalanmali, gecmise bakmadan. Rustu'ye kuliste soylemedigi bir laftan dolayi 2 mac ceza geliyorsa, Keita'ya yumruk yuzunden 3 mac ceza geliyorsa, I.Kas bir yumruk yuzunden 3 mac ceza aliyoras bundan 2 hafta sonra Bilica'nin attgi tekme cezalandirilmazsa ben bunda art niyet ararim. Bu illa federasyon veya PFDK'nin Fener'i tuttugu vs. anlamina gelmiyor, sadece islerin geldigi gibi yorumladiklarini ve nabza gore serbet verdiklerini gosterir.

izmer96
10.Şubat.2010, 16:08
yahu emre belezoglu macin 1. dakikasindan itibaren hakeme tehditvari hareketler , el kol sallamalar kendini yerden yere atmalar , simdi bi oyuncu macin son 10 dakikasinda yenikken yada rakibi gecemiyorken bu hareketleri yapsa stres sinir diyebiliriz ama emre macin baslangic dudugunden itibaren her pozisyonda bunlari yapti , macin '' cigrindan cikmasina'' birazda bu etkili oldu

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2010, 16:10
Seri mi? Ankaraspor maci disinda bir yumrugunu soyler misin? Ki o pozisyon gecen sene idi ve gecen sene hic goruntulere bakarak ceza vermediler, bu sene moda oldu bu olay. Ayrica Tello da yumruk sallamis olabilir senede 1 kere, bu FB'li oyuncularin ozellikle bu sene cok daha agresif davrandigi gercegini degistirmez.....

Görüntülere göre ceza verme olayı Fenerbahçe için geçen sene de vardı. Kayserispor maçında Emre kenarda yaptığı ''kafa kesme işareti !'' için ceza almadı mı ? Aldı.

KaPaLı
10.Şubat.2010, 16:12
Bilica tekme attı 3 maç
Emre tehdit etti sahada adamları biçti 6 maç
Lugano tekmeler savuruyo 1 maç
Andre Santos gol attı 5 maç
Gûiza itirazdan 2 maç
Alex hakeme bağırdı diye 3 maç
Volkan Tazameta'nın karşı karşıya pozisyonunu kurtardı 1 maç

Böyle olsa buna bile doğru karardı yaptılar dersiniz :)

barahir
10.Şubat.2010, 16:19
Su an konumuz FB-Diyarbakir olduguna gore ve 2008 senesinde yasamadigimiza gore bunu yazmanin anlami yok. Yoksa siz 2 sene evvel Tello'ya ceza verilmedi diye Bilica'ya da verilmemesini dogru mu buluyorsunuz? Bir sekilde standart yakalanmali, gecmise bakmadan. Rustu'ye kuliste soylemedigi bir laftan dolayi 2 mac ceza geliyorsa, Keita'ya yumruk yuzunden 3 mac ceza geliyorsa, I.Kas bir yumruk yuzunden 3 mac ceza aliyoras bundan 2 hafta sonra Bilica'nin attgi tekme cezalandirilmazsa ben bunda art niyet ararim. Bu illa federasyon veya PFDK'nin Fener'i tuttugu vs. anlamina gelmiyor, sadece islerin geldigi gibi yorumladiklarini ve nabza gore serbet verdiklerini gosterir.

Evet nabza göre şerbet veriyorlar.. Tıpkı Geçen yıl olduğu gibi..

Ayrıca Keita'nın aldığı cezayla diğer örneklerinin bi alakası yok çünki keita'yı hakem attı ve raporuna yazdı da ceza aldı.. Bir de yumruk atıp da raporlara geçmeyen ancak görüntüsü olan bir maç var kasımpaşa.. Dediğin gibi nabza göre şerbet..

izmer96
10.Şubat.2010, 16:25
Bilica tekme attı 3 maç
Gûiza itirazdan 2 maç

bence sen olaylara objektif bakamiyorsun

bjk4ever
10.Şubat.2010, 18:48
Bilica tekme attı 3 maç
Gûiza itirazdan 2 maç

O zaman sahada hakemler gormuyorken oyuncular birbirini tekmelesin, her turlu pisligi yapsin ve hic ceza almasin mi? Bahsettigimiz olay basit bir itiraz veya kufur degil, rakibe arkadan, belli bolgeye sert bir tekme. Boyle birsey birakin yesil sahayi, kavgada bile yapilmaz, hepimiz erkegiz burada, bazi seyleri hepimzi biliyoruz....

El Barto
10.Şubat.2010, 21:21
Neden her pozisyonu kendi içinde tartışamıyoruz yahu? Hemen eski defterler açılıyor.

C h A o S
11.Şubat.2010, 00:10
Doğru bir karar olmuş.Umarım tahkim indirmez..

Sekopej
11.Şubat.2010, 00:30

Geçen sene tv görüntülerinden ceza verilmişti. Emre 3 maç ceza almıştı, tv görüntülerinden ceza verme olayı bu sezon başlamadı yani.

Ayrıca yukarıda yazmışsın ceza alan oyuncuları, oraya Semih'i neden eklemedin? Daha 1 ay olmadı Semih'e verilen 2 maç ceza, üstelik maçtan sonra yaşananlarla. Güiza sakatken Semih'e ceza verilebiliyor, nabza göre şerbet olsa, Semih'e o ceza verilir miydi Fenerbahçe'nin forveti yokken?

TR.CaPTaiN
11.Şubat.2010, 23:13
Güzel haber; Mehmet'in cezası 1 maça inmiş. O cezayı da bu akşamki Bursa maçında çekmiş oldu. Manisaspor maçında sahada.

tarikko
11.Şubat.2010, 23:23
Guzel haber oldu bu..Manisa macinda sahada Mehmet..

KanaKe
11.Şubat.2010, 23:27
PFDK'nin sacmaliklari.. Madem indireceksin ozaman 1 mac ver.. 2 mac 3 mac ceza verip sonra 1 maca indirmek gercekten komik bir durum..

Nedvedmania
11.Şubat.2010, 23:41
Yine ilginç bir karar.

MeMo
11.Şubat.2010, 23:42
Yine ilginç bir karar.

Bencede kırmızı kart ilginçti.

Başka ilginç bir karar söyler misin zahmet olmazsa.

Sekopej
12.Şubat.2010, 01:40
Direk kırmızı kartın cezası 2 maçtır, bu nedenle ilk başta 2 açıklanması doğru ve normal olanıdır.

Belki o pozisyonda Barış da kırmızı görmüş olsa indirip yapmayacaklardı ama tek tarafın atılması bir mağduriyet doğurdu. Bu nedenle de cezanın zaten 1 maça indirilmesini istiyordum ve indirilmiş de.

LaigLeNoiR
12.Şubat.2010, 02:32
Tamamen rezalet yine.

Şu indirim olayına en başından beri karşıyım.

Ayrıca bu yapılan hareketin neyi 1 maçlık ceza onu da anlamadım. İkinci sarı karttan kırmızı kart gören bir oyuncuyla hiçbir farkı kalmadı bu hareketin.

bjk4ever
12.Şubat.2010, 11:00
Bilica'yi 'gormeyen' PFDK'nin bu hareketi de 1 maca indirmesi normal zaten.....

A.FaruK
12.Şubat.2010, 11:14
yaa bence çok ağır bi kırmızı karttı zaten bir maça inmesi gayet doğal

bjk4ever
12.Şubat.2010, 11:19
Madem kirmizi kart degil, o zaman aninda kirmizi karti sileceksin ve hic ceza vermeyeceksin. Bir de komik birkac yorum yapilmis, Baris'a kirmizi kart verilmediginden 1 maca inmis.....
Baris ile Topuz ne alaka? Baris'a kirmizi kart verilmemisse goruntulere bakarak ona da mi ceza vermek gerekir yoksa hatayi hatayla kapatip Topuz'un cezasi mi kaldirilmali? Kulubunu korumak adina bazilari gercekten komik duruma dusuyor bazen.....

World Hollow o1
12.Şubat.2010, 11:19
http://www.youtube.com/watch?v=fts8HZTBtVU (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3Dfts8HZTBtVU)

Simdi bu pozisyonda birsey yok diyenler de olur, zaten Bilica'nin sadece 'ayagi kaydi'.:)

PS: oncesi yok diyenler icin; olabilir, ancak Erdinc'in onceden olan herhangi bir hareketi Bilica'nin hareketini legallestirmez, atilan tekme tekmedir sonucta. Yumruga (Keita) ve dirsege (I.Kas) 3 mac ceza veren bu yilki PFDK'nin bunu gormemesi ilginc......

Sen bu pozisyone eğer ceza istiyorsan hiç birşey demiyorum. bir birlerini itip kakanlara her maç ceza yağması gerek.

Ceza olayınıda abartmayın isterseniz.

A.FaruK
12.Şubat.2010, 11:37
Sen bu pozisyone eğer ceza istiyorsan hiç birşey demiyorum. bir birlerini itip kakanlara her maç ceza yağması gerek.

Ceza olayınıda abartmayın isterseniz.

Aynen katılıyorum kardeşim öyle olsa geçen hafta lucas neill ile ariza m. ceza alırdı yani

Börk
12.Şubat.2010, 11:39
Bilica tekme attı 3 maç
Gûiza itirazdan 2 maç

Ankaragücü üzerine kurulan Fenerbahçe sevgisini insan bu kadar mı belli eder...

Sekopej
12.Şubat.2010, 13:05
Barış'a televizyon grüntülerinden ceza veremezler çünkü böyle bir kural yok, hakem orada görüp değerlendirmesini yaptıysa pozisyonla alakalı, onu bozup başka ceza verilmez. Televizyon görüntüleri ile ilgili ceza hakemin bir karar uygulamadığı durumda olur. O nedenle Barış'ın yeniden cezalandırılmasını beklemek komik olmuş biraz.

Böyle itişmelere her maçta kırmızı kart çıkacak sonra da bunların cezası 2'şer maç olacak, o zaman oynayacak oyuncu kalmaz. Ha tek taraflı uygulanırsa böyle itişmelerde cezalandırma, o zaman oynayacak oyuncu kalır bak.

Ayrıca teşekkür ediyorum, bazı arkadaşlar komik buluyor işte beni, teveccühünüz.:D

MeMo
12.Şubat.2010, 13:11
Mehmetin diğer futbolcunun boğazını sıkmasıda ilginçti:icon_biggrin:

Coşkun abi böyle smilelarla benle dalga geçiyorsun bir Fenerbahçeli olarak ama olayın Barış'ın da Mehmet'in boğazını sıkma durumu var.Serkan abinin dediğine katılıyorum zaten orda bir kırmızı varsa Barış'a da çıkmalıydı.Böyle bir yol seçilmiş olabilir.

Yorumlara bakınca sanki PFDK sürekli bizden yanaymış gibi anlaşılıyor.Kazım'a küfür etti diye 4 maç ceza verirkende mi ilginçti o kararlar?

yaman76hakanFB
12.Şubat.2010, 18:01
Koray Gençerler'e elbet başka bir maç verilecek ve o maçın hemen başında bu tip iki oyuncunun birbirine diklendiği pozisyon olursa acaba ne karar verecek ? Merakla bekliyorum.

Haklısın arkadaşım.. Bende büyük bir merakla bekliyorum..Ama dilerim o yöneteceği maç hiç ama hiçbir zaman bizim maçımız olmaz, olmasın..

scar face
12.Şubat.2010, 20:19
Sanki ilk kez Fenerbahçeli oyuncuların indirimine gidildi.Daha önce Gsli,Bjkli oyuncuların cezası indirilmedi mi?
Mehmet in pozisyonu Barışla karşılıklı yapılmış hareketlerdi ve ikisi de sarı kartla cezalandırılmalıydı çok çok ağır bir karar verildi 2 maçlık cezada 1 maça indirilerek en azından hatadan dönüldü..

Yine görülüyor ki Fenerbahçe düşmanlığı yapılıyor her yerde.Ama Fenerbahçe bu tür ittifaklara karşı her zaman reaksiyon verip daha güçlü olup kupaları almıştır...Umarım Mayıs a kadar böyle devam edersiniz...;;)

Fearless Coward
12.Şubat.2010, 20:22
Yav direk kırmızı karta 2 maç ceza verilmiyormu? Federasyon adamı hasta eder ya niye 2 maç verdinde 1 maça indiriyorsun kararı kesin alacaksın indirme mindirme yapmayacaksın... :S