View Full Version : Manager Ratingi
zzzeeeggg
10.Şubat.2010, 12:53
2500 günlük bir maratonla millwall başındayım. Sadece %41 oranında tatile girmişliğim var.
33 yaşında falan başladım. Şimdi 41 yaşına geldi. Ama manager hiç gelişmedi. Hatta bir ara geriledi. 2 sene boyunca 141 olarak sabit durdu. Best rating %61 den %59 düştü. Sonra Best rating hiç değişmeden ca 146 çıktı.
Bu sadece bende mi oluyor yoksa sizdede böyle birşey var mı ?
7 sezonda 5 şampiyonluk bunun 3 premier ve bir tanede avrupa kupası aldım. :schaf:
Flawless Victory
10.Şubat.2010, 16:21
Basın toplantılarına katılıyor musun?
zzzeeeggg
10.Şubat.2010, 16:47
Basın toplantısına asistanımı gönderiyorum. Çok iyi ingilizcem yok.
aktas55
10.Şubat.2010, 17:33
Basın toplantılarına katılıyor musun?
ne alaka?.............
Flawless Victory
10.Şubat.2010, 17:52
ne alaka?.............
Basın toplantısında yaptığımız yorumlar menajer gelişimini etkiliyor diye biliyorum.
wolfson
10.Şubat.2010, 18:10
Ooo o zaman türkçe yapsınlar girelim toplantılara :D ben çeviriye ayıracağım zamana maç yaparım :D
sentugo
10.Şubat.2010, 22:26
Toplantılar etkiliyor arkadaşlar...
gungorbdk
10.Şubat.2010, 23:12
Toplantının ingilizcesi türkçesi önemli değil de, sürekli aynı şeyleri görmek sıkıcı. Zaten bir süre sonra dil kayboluyor ve otomatik olarak bir şeylere tıklıyorsun. :D
zzzeeeggg
10.Şubat.2010, 23:12
Toplantılar etkiliyor arkadaşlar...
Bu kesin mi ? Oyundaki en iyi manager jose mourinho... Normalde benim bu kariyerimle onu çok rahat sollamam lazımdı...
yigitgk
11.Şubat.2010, 00:11
Sadece %41 tatil :) Abi sen tamamen tatil modundasın ya :) Benimkisi %2 :)
Flawless Victory
11.Şubat.2010, 00:21
Ben eğer şampiyonluğu garantilersem tatile gidiyorum, onun dışında kesinlikle her maçı oynarım.
zzzeeeggg
11.Şubat.2010, 01:15
Sadece %41 tatil :) Abi sen tamamen tatil modundasın ya :) Benimkisi %2 :)
Her Allahın günü takımın başında olursak, oyun çok sıkıcı olur. Sadece ilk sezon üst lige çıkmak için tatil yapmadaım o kadar. Bu da 1500 gün başındaydım oluyor.
Deus Dominus
11.Şubat.2010, 13:00
ama profilinin gelişmemesi de normal olur :) işin yarısını yardımcıların yapmış :D
C h A o S
11.Şubat.2010, 13:06
Tatil olayından kaynaklanıyor muhtemelen.%41 çok..
joelrifkin
11.Şubat.2010, 14:06
cm 2001 den beri oynarım bu oyunu 1 gün bile tatie çıkmadım. Tmm yazın cıkanı anlrım da lıgler varken hangı td tatıle cıkar ki.!
sentugo
11.Şubat.2010, 22:18
Ben de kupa maçların kolay rakiplere karşı tatile çıkıyorum.. Tabii ilk 11'i ben belirliyorum..
ua_anil
12.Şubat.2010, 01:17
cm 2001 den beri oynarım bu oyunu 1 gün bile tatie çıkmadım. Tmm yazın cıkanı anlrım da lıgler varken hangı td tatıle cıkar ki.!
Aynen. Hele bir de maçlarda antrenöre bırakıp tatile gidenler yok mu...
MyLifer
13.Şubat.2010, 08:31
Ben genelde sadece maç günleri takımın başında oluyorum. Diğer türlü tek tek ilerlersek işimiz var. 1 haftada bitecek sezon 2 haftada zor biter öyle.
yigitgk
13.Şubat.2010, 23:15
Ben genelde sadece maç günleri takımın başında oluyorum. Diğer türlü tek tek ilerlersek işimiz var. 1 haftada bitecek sezon 2 haftada zor biter öyle.
Transfeler, diğer türlü şeyler vs onları da yapmak gerekiyor ;)
richard castle
13.Şubat.2010, 23:26
Toplantılara katılmak, soruları yanıtlamak takımdaki isimlerin size bakış açısını da etkiliyor. Mesela motivasyon puanının bir bölümü oradan geliyor.
Transferlere ve antrenmanlara da zaman ayırmak önemli bence. Ne de olsa takımın gidişatında bu şekilde daha net bir etkiniz oluyor.
MyLifer
24.Şubat.2010, 22:45
Transfeler, diğer türlü şeyler vs onları da yapmak gerekiyor ;)
Eh, sezon sonunda ve gerekirse sezon içinde pek tabii ki onlarıda yapıyoruz. :)
Tim Duncan21
25.Şubat.2010, 16:48
Konuyla Pek Alakası Yok Gerçi Ama Bence Bu Tatil Olayı Tamamen Saçma Bir Şey.Bir Nevi Hile Gibi.Sezon İçerisinde Tatile Çıkmanın Yasak Olması Lazım.Veya En Fazla 1 Hafta Tatil Süresi Verilmesi Lazım.Ligler Bittiğinde İse 1 Ay Verilebilir.Ben Senelerdir FM Oynuyorum,Aman-Aman Tatile Çıkma Gereksinimi Duymadım.Takımla İlgilenmek,Oyuncu Araştırmak,Gözlemci Raporlarına Göz Atmak,Taktik Geliştirmek,Takım Oyuncularını Geliştirmek Gibi Bir Sürü Detayı Boş Zamanlarımda Gözden Geçiririm.Buna Ek Olarak İlerleyen Yıllarda Oyuna Eklenen Personelleri Sürekli Tararım.Takım Başında Yapılacak O Kadar Çok İşim Oluyor Ki Bazen,Tatile Çıkmak Kenara Dursun,Başımı Kaşıyacak Zaman Bulamıyorum.Böyle Olunca Da Çok Zevk Alıyorum Oyundan....:)
ozaniel
25.Şubat.2010, 18:11
Tam olarak hile değil, çünkü böyle bir sınırlama gelirse durmadan tatile çıkmayı sevenler sıkılacak oyundan.
Deus Dominus
25.Şubat.2010, 19:20
Tam olarak hile değil, çünkü böyle bir sınırlama gelirse durmadan tatile çıkmayı sevenler sıkılacak oyundan.
yani hazır taktikle yenemediği takımları tekrar tekrar oyunu geri yükleyip 20-30 maç sonunda yenenler. sonra nasıl yenecekler Barça'yı, ManU'yu, Inter'i değil mi? :)
ozaniel
25.Şubat.2010, 19:54
O ayrı tabi, ben de tatile çıkmıyorum ama sadece büyük maçlarda takımı yönetmek isteyenler olabilir.
pcinho
08.Mart.2010, 00:40
bu best rating % bilmem kac falan oyunun tam neresinde yazıyor bulamadım da :S:
E.m.r.e
08.Mart.2010, 17:05
Konuyla Pek Alakası Yok Gerçi Ama Bence Bu Tatil Olayı Tamamen Saçma Bir Şey.Bir Nevi Hile Gibi.Sezon İçerisinde Tatile Çıkmanın Yasak Olması Lazım.Veya En Fazla 1 Hafta Tatil Süresi Verilmesi Lazım.Ligler Bittiğinde İse 1 Ay Verilebilir.Ben Senelerdir FM Oynuyorum,Aman-Aman Tatile Çıkma Gereksinimi Duymadım.Takımla İlgilenmek,Oyuncu Araştırmak,Gözlemci Raporlarına Göz Atmak,Taktik Geliştirmek,Takım Oyuncularını Geliştirmek Gibi Bir Sürü Detayı Boş Zamanlarımda Gözden Geçiririm.Buna Ek Olarak İlerleyen Yıllarda Oyuna Eklenen Personelleri Sürekli Tararım.Takım Başında Yapılacak O Kadar Çok İşim Oluyor Ki Bazen,Tatile Çıkmak Kenara Dursun,Başımı Kaşıyacak Zaman Bulamıyorum.Böyle Olunca Da Çok Zevk Alıyorum Oyundan....:)
+1 aynen katılıyorum.Bazen klavyeyi kıracak duruma gelsem de o an aklıma yılmaz vural geliyor ve sakinleşiyorum :)
pcinho
08.Mart.2010, 17:18
+1 aynen katılıyorum.Bazen klavyeyi kıracak duruma gelsem de o an aklıma yılmaz vural geliyor ve sakinleşiyorum :)
yanlız söyle bir sey var genclerbirliği antrenörü thomas doll sürekli tatil modunda yani 2 haftada bir kendisi almnyada 2-3 gün kalıyor yani oyundaki tatil modu cokta sacma değil hatta ilhan cavcav sırf bu yüzden hocayla görüşeceklerini söylemişti