View Full Version : Oyuncuyu Nasıl Getirebilirim?
Siriuss
10.Şubat.2010, 18:46
arkadaşlar transferde kulübü ikna ediyorum.oyuncuyla anlaşamıyorum.gelmeyi düşünmüyormuş.ücretinin 3 katını veriyorum gene gelmiyor.hayır öyle çok bomba bi oyuncu da değil.bir sürü övüyorum yanaşmıyor.bunu nasıl türkiyeye getirebilirim?yoksa hayatta gelmez mi?
nikootinn
10.Şubat.2010, 19:18
Fm'nin garipliği burda ortaya çıkıyor işte.Mesela Ankaragücü 4 tane yabancı oyuncu aldı.Fmde deneyince ne kadar para versende hiçbiri gelmiyor onların
berksus
10.Şubat.2010, 19:20
Etkileşim kısmından "oyuncuya imza attırmak için aşırı derecede baskı yap" seçeneğini denedin mi?
RasAnt
10.Şubat.2010, 20:57
Etkileşim kısmından "oyuncuya imza attırmak için aşırı derecede baskı yap" seçeneğini denedin mi?
o ne demek :S
berksus
10.Şubat.2010, 21:22
Oyuncu profiline gir,ordan etkileşimi tıkla.Ordan da dediğim seçeneği seç.
Benim oyun türkçe,eğer senin oyun ingilizceyse tam olarak ne yazıyor bilemiyorum.
knsyr
10.Şubat.2010, 23:03
bu şekilde oyuncunun antipatisini kazanıp hiç alamama durumun oluyor
gungorbdk
10.Şubat.2010, 23:10
Öyle bi etkileşim var mı? Ben ingilizce oynuyorum ama sanki yok.
laziale
11.Şubat.2010, 00:30
Öyle bi etkileşim var mı? Ben ingilizce oynuyorum ama sanki yok.
Interaction seçeneğinde "utmost to sign" açıklaması var, sanırım arkadaş onu kastetti.. Ama bazen bu olay ters tepebiliyor, dikkat etmek gerek..
nikootinn
11.Şubat.2010, 01:28
Interaction seçeneğinde "utmost to sign" açıklaması var, sanırım arkadaş onu kastetti.. Ama bazen bu olay ters tepebiliyor, dikkat etmek gerek..
Onun tam Türkçesi Oyuncuyu almak için elinden geleni yapacaksın gibi birşey oluyor
berksus
11.Şubat.2010, 21:13
Ben onu türkçeye çevirmedim.Bende öyle yazıyor ve türkçe yama kullanıyorum.İsterseniz ss koyabilirim.
hulleci
15.Şubat.2010, 17:19
Ben onu türkçeye çevirmedim.Bende öyle yazıyor ve türkçe yama kullanıyorum.İsterseniz ss koyabilirim.
tamam, çeviren yalnış çevirmiş. bariz gol şansı (clear cut chances) da kesilen şanslar diye çevirilmiş mesela, o gözüme çok takılıyor ekran görüntülerinde. önemli de bir şey analiz yapmak için...
richard castle
17.Şubat.2010, 19:41
bu şekilde oyuncunun antipatisini kazanıp hiç alamama durumun oluyor
ben manisaspor' a kocaelispor' dan hamza mutlu' yu transfer etmek için oyuncunun kafasını karıştırmaya çalışmıştım. başlarda ' gurur verici ' gibi yorumlar yapsa da, devam edince ' artık inandırıcı gelmiyor ' gibi yorumlar yaptı.
Deus Dominus
17.Şubat.2010, 19:48
herşeyin fazlası zarar :) bulduğunuz her fırsatta dile getirirseniz bu tür yorumları, ters tepme olasılığı oluyor tabiiki. Özellikle takımınıza gelmeye sıcak bakmayan oyuncularda...
richard castle
17.Şubat.2010, 19:55
championship manager' de de bir oyuncuyu övmeye devam edince sizin için ' becoming a laughing stock ' yorumu yapılıyordu :D
berksus
17.Şubat.2010, 22:06
Ben bu dediğimi yaparak Sercan'ın favori personeli oldum.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Şubat.2010, 22:36
Eğer oyuncu sözleşme imzalama kısmında ilgilenmiyorum diyosa ne kadar para verirsen ver gelmiyor...Bi arkadaşın dediği gibi FM'nin garipliği olsa gerek :)
MoNToLiVo_
26.Şubat.2010, 04:41
durmadan transfer sezonundan sonuna kadar sözlesme öner illaki son güne yakın bir zamanda geliyo :) yohan gourcuff u 4. sezonda itibarı dünya capı iken galatasaraya getirdim ben :) oyuncu yeterki kararlıgını görsün yeter :)
samasti
16.Mart.2010, 21:52
durmadan transfer sezonundan sonuna kadar sözlesme öner illaki son güne yakın bir zamanda geliyo :) yohan gourcuff u 4. sezonda itibarı dünya capı iken galatasaraya getirdim ben :) oyuncu yeterki kararlıgını görsün yeter :)
katılıyorum işte burdada yapay zeka devreye gırıyor. yılmadan üstüne düşünce oyuncuya sozlesme imzalatabilırsın.. Ayrıca oyuncuya aşırı baskı yap secenegı ters tepmez sadece o secenegı cok kullanırsan ters teper ılk yorumda genelde olumlu sonuclanıyor.
feneraydin
17.Mart.2010, 19:25
Para her şeyi çözer.Ben çok gördüm gelmek istemiyorum diyen futbolcuları. :D