PDA

View Full Version : Skin Sorunu



Ricardinho
10.February.2010, 23:13
slm arkadaslar simdi ben bir skin yükledim ama cache yi sildim filan skin gözüküyor simdi bu skini ben oyunda nasıl kullanacam skini sectim ama devam nasıL yapıcam nasıl oyunda kulllanacam..

gungorbdk
10.February.2010, 23:16
slm arkadaslar simdi ben bir skin yükledim ama cache yi sildim filan skin gözüküyor simdi bu skini ben oyunda nasıl kullanacam skini sectim ama devam nasıL yapıcam nasıl oyunda kulllanacam..

Preference menüsünden skini seçip "confirm"e tıkladığında skini kullanmaya başlamış olman gerekiyor.

Ricardinho
10.February.2010, 23:32
Ben bir skin indirdim yükledim bu skinim Ayarlar Display ve sounds kısmında gözüküyor ben bunu skinim nasıl yapacam neye tıklayacam ordan sonra.

gungorbdk
10.February.2010, 23:43
Ben bir skin indirdim yükledim bu skinim Ayarlar Display ve sounds kısmında gözüküyor ben bunu skinim nasıl yapacam neye tıklayacam ordan sonra.

Dediğim gibi confirm'e tıklayıp onaylayacansın ama sanırım skini yapan confirm butonunu unutmuş. :D

Ricardinho
10.February.2010, 23:46
tamamm teşekkürler