View Full Version : 22. Hafta| Kartalspor-Konyaspor
http://www.bankasyabirincilig.com.tr/Avatars/Teams/M/kartalspor.gif Kartalspor - Konyaspor http://www.bankasyabirincilig.com.tr/Avatars/Teams/M/konyaspor.gif
14 Şubat Pazar
13.30
Kartal Arena
Hakemler
(O) AYTEKİN DURMAZ
(Y) AYHAN AKGÖZ
(Y) HÜSEYİN FİDAN
(D) ABDURRAHMAN LALE
Pazar günü maça gideceğim. Kartal'da yönetim değişti, acaba oyunculara paraları ödenir mi?
Ödenecekse iyi bir maç izleyeceğimi düşünüyorum.
Yakubu da kaç haftadır gol atamıyor. Benim şerefime atıversin :)
DenizlispoR
11.Şubat.2010, 18:30
14 Şubat programı en iyi böyle yapılır abi :D.
ToRoSKaPLaNı
11.Şubat.2010, 20:28
Favori Konyaspor.Geçen hafta Bucadan ağır bir malubiyetle döndü.Kazanır bu maçı
LaigLeNoiR
11.Şubat.2010, 22:02
Konya'da hoca arayışları devam ediyor Kartal'da yeni yönetim geldi. Kazanacaktır Kartal evinde.
14 Şubat programı en iyi böyle yapılır abi :D.
evet akşama da sinema keyfi: Sevgililer Günü Katliamı :D
Lusage
13.Şubat.2010, 03:06
Konyadan galibiyet bekliyorum. Kartal süzüle süzüle düşüşüne devam eder.
Az önce bu maçla ilgili 1 sayfa yazı yazdım. Gelişmiş moda bastım, bembeyaz bir sayfa geldi. Hepsi silimiş yazdıklarımın. Kızdım yazmadım tekrar :D
0-0 bitti. İki takımın da net pozisyonu yok.
LaigLeNoiR
14.Şubat.2010, 19:11
Bu beraberlikte iyi oldu diyebiliriz. Kartal'ın normal şartlarda kazanması gerekiyordu ama Konya'da o kadar kolay takım olmadığını gösterdi.
Kartalspor 4-3-3 düzeniyle sahaya yayılmıştı.
İleride Solda Efecan ortada Adem Akın Sağda Yakubu ile dizilen Kartalspor'da Efecan 30.dakikada sakatlanıp oyundan alındı. Oyunda kalmak için 2 kere denese de üçüncüde oyundan alındı.
Sağda Yakubu driplinglerinde etkisiz olunca Konya savunmasında etkili olamadı Kartalspor. Efecanın çıkması ve sol bekte "beceriksiz" Mehmet Uslu'nun oynaması sonucunda Konya ilk yarıda Kartalın solundan etkili olmaya çalıştı. Ancak mücadelenin ilk yarısı Konya hakimiyetinde geçen orta saha mücadelesi şeklinde geçti.
Kartalspor Savunması Mehmet Uslu-Serkan Özsoy-Mehmet Kahraman-Hamza Gezmiş'ten oluşmuştu. Sağ bek oynayan Hamza sol beke ve stopere de gelerek top çıkarmayı başardı. Mehmet Kahraman sağdan ve soldan gelen ortalarda hava hakimiyetini kullanarak kalede tehlike oluşmasını engelledi.
Konyaspor ilk yarı sonlarında sağdan ve soldan orta denemeleri yaptı ancak Kartal stoperlerinde sonlandı ataklar.
Orta sahada Tolga Çavdar-Selçuk Yıldırımkaya-Muhammed Tayfun Seven oynadı. Tolga'nın bir sakatlığı vardı ve riske edilerek oynatıldı. Bu da oyuncunun biraz toplara girmemesine neden olmuş olabilir. Tayfun ve Selçuk ortada çakılı kalan oyunculardı. Selçuk sürekli yan paslar yaptığı için oyunda hatasız gözüktü. Tayfun ise burada riski alan oyuncuydu ve zaman zaman top kayıpları yaptı. Kartalspor orta sahasının mücadele gücü düşük olunca Konyaspor hücum hattın oluşturan Poljac, Erdal Kılıçarslan, Eser Yağmur sürekli bekler ve stoperlerin önüne inmeyi başardı ancak onlar da Serkan-Mehmet-Hamza üçlüsüne takıldılar.
İkinci yarıda maç hareketlendi. Sakatlanan Efecanın yerine giren Muhammed Türkmen ileri üçlünün sağ kanadına geçti ve Kartalspor'un hücum hattını hareketlendirdi. Ancak onun yaptığı ortalar da Konyaspor defansının başarılı ismi Görkem Görk'ten döndü.
Maçın hakemi Aytekin Durmaz gerçekten harika bir maç yönetti. Maçta kart çıkmazken gerilim de hiç yükselmedi.