View Full Version : Bursaspor - Trabzonspor [21. Hafta]
DisCo
12.Şubat.2010, 15:50
http://i46.tinypic.com/x1eetv.png
bursa_mc
12.Şubat.2010, 15:57
Bir İddaa gazetesinde Bursaspor maçı alırsa büyük süprize atar diye yazmış.Bursaspor o kadar kötü takım mı Allah aşkına (:
Trabzonspor'a karşı Volkan Şen cezalı,Sercan'ın ne olduğu belirsiz.Yine de en kötü ihtimalle maçı kaybetmeyiz.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Şubat.2010, 15:59
Çok zor bir maç...Trabzon çok formda fakat Bursaspor'da iyi oynuyor.
Beraberlik diyorum.
eXcitinG
12.Şubat.2010, 15:59
İki takımda atak futboL oynuyor. BoL goLLü maç oLacaktır. Umarım kazanan Bursaspor oLur.
Aşk-ı Şehir
12.Şubat.2010, 16:01
Ben tekrar söylüyorum; Benim izlediğim Bursaspor o oyunuyla şampiyonluğa oynar. Ama takım moral açısından çökmüş olursa ne olur bilemem. Zevkli bir maç olacağı kesin.
Trabzonspor'un performansınıda göz önünde bulundurursak ben bu maçın berabere biteceğini düşünüyorum. Bursaspor yenilirse ağır bir yara alır diye düşünüyorum ve yenilmezler bence...
Sonuç olarak tahminim; Beraberlik
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Şubat.2010, 16:25
sonucu en cok merak edilen mac bu olsa gerek. herkes trabzonun yukselisinin nereye kadar surecegini merak edior. bursa macinda bi duraklama ihtimali var. mustafaya katilmak istesem de istikrarli bi sonuc cikmaz gibime geliyor. mutlaka kazanan bi taraf olacaktir. ilk golu atan avantaji cebine koyar. moralli trabzon, teofilonun supriz cikisiyla kazanan taraf olur sanki :)
KaPaLı
12.Şubat.2010, 16:46
Trabzon ligin en çok atak yapan ve en çok gol kaçıran takımı. Bursa'nında savunma hattı ve defansının önünde oynayan adamları çok sağlam. Sercan - Volkan eksikliği hissedilecektir kesinlikle ama Turgay çok iyi form yakaladı. Trabzon'da Umut'un istatistiği her geçen gün artıyo. Alanzinho formda. Bu adamları durdurursa ve Colman'ın pas kanallarını tıkarsa Bursa kazanır.
nekop
12.Şubat.2010, 21:47
Volkan'la Sercan'ın oynamayacak olması bizim için önemli bir avantaj.Son haftalardaki güzel futbolumuzu devam ettirerek galip geleceğimizi düşünüyorum.
sentugo
12.Şubat.2010, 22:06
Trabzona yenilirsek üzlürüm.. Trabzon için çok önemli bir maç.. Tekrardan üst sıralarda olucaklar.. Bizim kazanmamız lazım.. Bursaspor'a güveniyorum..
bursa_mc
13.Şubat.2010, 12:01
Volkan'ın yerine artık sağlam bir yedek bulması lazım takımın.İsmail Özgür var Tarsus'ta kiralık ama orda da sol taraftar oynatıyor hocası..İyiki Veli'nin arkasında Ali Tandoğan var.Volkanîn yokluğunda Ali ileri çıkıp ofansı destekleyecektir..Sol taraf zaten sağlam.Ozan ve Eren hiç farketmez.Tek sorun Sercan Yıldırım'ın olmaması ama Batalla oynarsa ara paslarıyla Turgay'ı gol bölgesine sokabilir..Fenerbahçe maçında oynanılan futbolun yarsını oynasalar Trabzonspor'u yeneriz..
Deus Dominus
13.Şubat.2010, 15:36
Ben korkuyorum bu maçtan. Üst düzey bir mücadele verdik hafta içi kupa maçında. hem fiziksel, hem zihinsel yorgunluk olması muhtemel...Trabzonspor'da ligin en formda takımı diyebiliriz. Umarım galip gelen taraf Bursa olur.
Memedov
13.Şubat.2010, 18:44
Bu maç Egemen'in maçı olacak, hissediyorum..
Ahmet Göktaş
13.Şubat.2010, 22:28
Ts çok iyi oynuyor ve Colman gerçekten müthiş yükseliş yakaladı. 0-3 yada 0-4 Trabzon kazanır.
Crocodile1963
13.Şubat.2010, 22:39
Bu maç Egemen'in maçı olacak, hissediyorum..
Kırmızı kart görmedi mi o ya da sakatlık falan ? :D
nekop
13.Şubat.2010, 23:44
Gelse ne olacak? Sahaya inip öldürecek misiniz adamı? Maksimum kafasına 3-5 şey atıp 90 dakika küfür edeceksiniz işte..
bursa_mc
14.Şubat.2010, 22:27
Gelse ne olacak? Sahaya inip öldürecek misiniz adamı? Maksimum kafasına 3-5 şey atıp 90 dakika küfür edeceksiniz işte..
Ne alaka?Niye kafasına birşey atalım..
nekop
14.Şubat.2010, 22:35
Ne alaka?Niye kafasına birşey atalım..
Maksimum demişim zaten.Olası gerçekleşebilecek senaryolar arasında en kötüsü.. Niyesine gelince Egemen bize geldiği için zaten bir tepki almıştı geçen seneki 3'lü çektirme olayından sonra çoğu Bursaspor'lunun(benim tanıdığım) nefret ettiği adam konumuna geldi.
Ayrıca Ömer ile Teofilo sakatlıkları yüzünen Bursaspor maçında görev alamayacaklar.Haftalardır ortasahada harikalar yaratan Serkan sağ beke çekilmez umarım.
Deus Dominus
14.Şubat.2010, 23:54
Fenerbahçe'ninde puan kaybıyla bu maç çok daha önem taşır oldu iki takım içinde. Ah bir 3 puan alırsak müthiş olacak. Birde ertelenen maçımız var :)
bugra 1905
15.Şubat.2010, 22:05
Batalla Atdı Bursa 1-0 Önde
uAburak89
15.Şubat.2010, 22:26
Umut 1-1 yaptı, dk. 88'de.
Sekopej
15.Şubat.2010, 22:33
Trabzon puan alamasa yazık olacaktı, keyifli bir maç oldu, ikinci devre daha istekli bir Trabzon vardı. Umut atmaya devam ediyor.
eXcitinG
15.Şubat.2010, 22:33
ErtuğruL SağLam ın taktikseL hataLarı Bursaspor u 3 puan dan etti. Takım goLü atana kadar sahanın hakimiydi. GoLü attıktan sonra birden defansif oyuncuLarı sahaya sürmesi, Trabzonspor`u şahLandırdı ve beraberLik goLünü de buLduLar.
BattaLa, İgLesias, Bekir Ozan gibi takımın top yapan ve topu tutan adamLarını çıkarıp, 3 tane defansif adam aLması ne akLa hizmettir, anLamış değiLim..
ErtuğruL SağLam`ın en büyük eksikLiği ve düzeLtemediği tek eksik tarafı da bu zaten.
ErtuğruL SağLam ın taktikseL hataLarı Bursaspor u 3 puan dan etti. Takım goLü atana kadar sahanın hakimiydi. GoLü attıktan sonra birden defansif oyuncuLarı sahaya sürmesi, Trabzonspor`u şahLandırdı ve beraberLik goLünü de buLduLar.
BattaLa, İgLesias, Bekir Ozan gibi takımın top yapan ve topu tutan adamLarını çıkarıp, 3 tane defansif adam aLması ne akLa hizmettir, anLamış değiLim..
ErtuğruL SağLam`ın en büyük eksikLiği ve düzeLtemediği tek eksik tarafı da bu zaten.
Fenerbahçe maçında da 3-0 öndeyken Sercan'ı oyuna almasına da laf etmiştiniz.Adam ne yapsın?
eXcitinG
15.Şubat.2010, 22:46
O da hataydı. Sercan sakat zaten. İstediğin skoru eLe aLmışsın. Zaten hücumda ağırLığını koymuşsun. Orta sahayı kuvvetLendirip, oyun kontroLünü iyice eLe aLmak varken gidip yanLış bir hamLe yaptı. Sonra 5 dakika sonra sakatLandı Sercan. Ne oLdu ?
İki maçta da ErtuğruL SağLam hamLeLeri oyun kaderini etkiLedi. Baştan doğru hamLeLer yapıyor, tıkır tıkır işLeyen sistemi de kendi eLLeri iLe bozuyor, garip.
O da hataydı. Sercan sakat zaten. İstediğin skoru eLe aLmışsın. Zaten hücumda ağırLığını koymuşsun. Orta sahayı kuvvetLendirip, oyun kontroLünü iyice eLe aLmak varken gidip yanLış bir hamLe yaptı. Sonra 5 dakika sonra sakatLandı Sercan. Ne oLdu ?
İki maçta da ErtuğruL SağLam hamLeLeri oyun kaderini etkiLedi. Baştan doğru hamLeLer yapıyor, tıkır tıkır işLeyen sistemi de kendi eLLeri iLe bozuyor, garip.
Ertuğrul sağlam gerçekten iyi bir teknik adam.Ülkemizde bulunan çoğu teknik adamdan daha iyi bence.Bazı teknik adamlar hamle yapma sıkıntısı çekebiliyor.Rjjkaard gibi.
Memedov
15.Şubat.2010, 23:33
Trabzon'un bugün beraberliğe oynadığı her halinden belliydi. Maç Bursaspor'un kontrolünde geçti genellikle. Bursaspor golü bulana kadar Trabzonspor'un net bir pozisyonunu hatırlamıyorum ben. Bursa öne geçtikten sonra doğal olarak yenik durumdaki takım yüklenerek pozisyon bulmaya çalışıp gol arayacak, bunda anormal bir durum yok.
Bence maçın hakkı Bursaspor'undu, bu maçın Berabere biteceğini maç öncesi tahmin etmiştim zaten nitekimde öyle bitti.
Deyinmek istediğim bir nokta daha var, kaç haftadır Bursaspor lehine yapılan inanılmaz hakem hataları görmezden geliniyor. Umut'un Elle oynadığı pozisyon %100 penaltı hakem penaltıyı resmen hes geçti. Bu böyle devam ettiği taktirde anadoludan zor şampiyon çıkar.
Tebrikler Timsah'a.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Şubat.2010, 00:10
Maçın hakkı beraberlikti bana göre...Fakat 1 puanın her iki tarafada yaramadığını düşünüyorum.
Crocodile1963
16.Şubat.2010, 00:14
Klasik bir Bursaspor - Trabzonspor maçı oldu. Gerilimi üst yüzeye çıkaran hamleler taraftarlar arasındaki ortamı geriyor.
Maça gelince İbrahim ve Ivankov maçın adamları idi. Son dönemde İbrahim çok iyi bir çıkış yaşadı. Ivankov nazar değmesin çok başarılı.
Bursaspor büyük bir kulüp olduğunu bu maçta da gösterdi. P.tesi günü olmasına rağmen stadyum yine tıklım tıklımdı ayrıca Sercan ve Volkan gibi iki hücum oyuncusunun olmamasına rağmen eksiklğini pek hissedilmedi. Ertuğrul Sağlam'ın geldiğinden bu yana takıma kazandırdığı en büyük özelliği "takım oyunu" oynaması.
Trabzonspor ile aradaki puan farkının kapanmaması için iyi bir maçtı. İki takımda beraberliği haketti. . .
sentugo
16.Şubat.2010, 01:23
Bir de son dakkalarda olması daha kötü
Trabzonspor
16.Şubat.2010, 11:04
Özetten .zlediğim kadarıyla iki tarafta iyi oynamış.Hakem iki tarafında aleyhinde kararlar vermiş.Seyircide baya iyiymiş iki takımıda tebikler.
2010da oynadımız bir maçı yine kaybetmedik Colman topa fazla dokunmasa o pozisyonu gol yapsa belkide maçı alırdık.Maçı kazansaydımk tamam yarışın içindeyiz derdim ama bu saatten sonra zor ama ilk 4 zor değil.BJK ve Kayseride kötü gidiş var onların önüne geçebiliriz.
Trabzonspor
16.Şubat.2010, 11:19
maç istatistikleri.
Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor: 1 – Bursaspor: 1
Toplam Şut: Trabzonspor: 13 - Bursaspor: 9
İsabetli Şut: Trabzonspor: 5 - Bursaspor: 4
İsabetli Orta: Trabzonspor: 3 - Bursaspor: 5
Faul: Trabzonspor: 23 - Bursaspor: 16
Korner: Trabzonspor: 6 - Bursaspor: 8
Ofsayt: Trabzonspor: 1 - Bursaspor: 4
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 51 - Bursaspor:% 49
bursa_mc
16.Şubat.2010, 19:58
İlk yarı Bursaspor ikinci yarı Bursaspor'un geri çekilmesiyle Trabzonspor iyiydi.Alternatif sıkıntısı çektiğimiz için maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık.
Bu maçta sadece Bursaspor yönetimi sınıfta kaldı.%5 lik kontenjanın aşılmasını sağladı