Log in

View Full Version : Atletico Madrid - Galatasaray | Uefa Avrupa Ligi Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maç

DisCo
14.Şubat.2010, 00:21
http://i46.tinypic.com/2dwdl75.png

18.02.2010
22.05
Vicente Calderon

eXcitinG
16.Şubat.2010, 15:13
A.Madrid Barça maçında ki gibi istekLi ve hücumda zenginLiği devam ettirirse GaLatasaray`ın işi gerçekten çok zor.

DepLasmanda goLLü beraberLik iyidir.

goosfraba
16.Şubat.2010, 15:17
Ben de Galatasaray'ın gollü beraberlik alıp turu evinde geçeceğini düşünüyorum. Bu sonucun alınmasında konsantrasyon çok önemli.

el.nino
16.Şubat.2010, 15:21
A.Madrid Barça maçında ki gibi istekLi ve hücumda zenginLiği devam ettirirse GaLatasaray`ın işi gerçekten çok zor.

DepLasmanda goLLü beraberLik iyidir.

yeneilirsek 2 gol farkla yenersek 3 gol farkla alırız:Dyazdım buraya.

DisCo
16.Şubat.2010, 15:32
Galatasaray bilinen kadrosu ile sahada olsaydı tur için aşırı güvenli konuşabilirdim. Kimi zaman rakibi oynatmadan kimi zaman başa baş oynayarak kimi zamanda şans faktörünün yardımıyla deplasmanda galibiyetler alıyoruz. Bunların toplamını ele aldığımızda Galatasaray deplasmanda gerçekten iyi oynuyor.

Bugünkü şartlarla beraber Galatasaray'ın işi gerçekten zor ve hezimetle neticelenecek bir sonuç ortaya çıkabilir. Defans bölgemizdeki sorunlarla beraber kaleci sıkıntımız eski kadroda göze batsada fazla etkilemiyordu. Ön tarafın aktifliği ile beraber çoğu zaman arka bölgeye iş düşmüyordu yada ordaki hataların telafisini ileri uç gideriyordu. Malesef bu maça defans sorunu, kaleci sorunu ve birde hücum sorunu ile çıkıyoruz. Rakibin hücum hattı çok etkili özellikle son maçta Agüero'nun Barcelona savunmasını perişan hale düşürdüğü 1-2 an var ki Allah korusun.

Ali Samiyen'deki maçı bu maça oranla daha zorlu görsemde 0-0 ve 1-0 yenilgiyle sonuçlanacak skorlar bile bence iyi sonuçlardır.

KaPaLı
16.Şubat.2010, 15:36
Kewell - Baros sağlıklı olsa hiç düşünmeden Galatasaray derdim ama Arda forvette oynayacak büyük ihtimalle. Keita çok isteksiz. O 1. devredeki Keita gitmiş isteksiz - güçsüz Keita gelmiş. Haa avrupa maçı vitrin maçı. Kendini göstermek içinde oynayabilir ama ben Galatasaray'ı şanslı göremiyorum hiç. Berabere kalırsa büyük iş başarır.

eXcitinG
16.Şubat.2010, 15:45
GaLatasaray`ın Avrupa tecrübesi yeter. Karşısında kendisinin çeyreği kadar biLe Avrupa tecrübesi oLmayan bir takım var. OyuncuLara bu anLatıLmaLı, vurguLanmaLı. A.Madrid GaLatasaray dan kesinLikLe daha iyi bir takım değiL.

A.Madrid bir bunaLımdan çıktı ve şu anda Kupa da finaLe yükseLmenin verdiği moraL ve Barca gaLibiyeti iLe iyi bir havaya girmeLeri onLarı bir adım önde tutuyor. Ama tekrar bunaLıma girmeyecekLer diye de bir kaide yok.

GaLatasaray ise süper başLadığı bir sezonda çok büyük bir düşüş içerisine girdi. Tekrar yükseLmeyecek diye bir kaide de yok.

BakaLım neLer oLacak.

E.Cartman
16.Şubat.2010, 15:50
Maç çok ilginç bir maç bence ve zevkli geçer diye tahmin ediyorum ama yenileceğimizi hiç düşünmüyorum büyük ihtimalle gollü bir beraberlik olur...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Şubat.2010, 15:51
Gerçekten de eğer Galatasaray sezon başındaki kadrosunda ve formunda olsaydı iyi bir sonuçla döner diyebilirdim fakat şuan bakıldığında birçok eksik var ve Atletico'da Agüero-Forlan-Reyes-Simao hücum hattı mevcut...Umarım yanılırım fakat Galatasaray'ın kötü bir sonuçla döneceğini düşünüyorum.

Flawless Victory
16.Şubat.2010, 15:54
Galatasaray Avrupa'da hiç belli olmaz ama hücumu oturtamadığımız için A.Madrid gibi bir takıma karşı işimiz zor. Beraberlik çok çok iyi bir sonuç olur.

Hugo
16.Şubat.2010, 15:58
Forvette Keita ya da Gio oynayacak sanırım.
Maalesef yenileceğimizi düşünüyorum. 3-2,2-1 falan kaybedersek iyi sonuçtur.

yunusgs
16.Şubat.2010, 16:00
Deplasmanda gol ya da goller bulursak,turu geçebileceğimizi düşünüyorum.

Forvetteki oyuncuların sakatlığından dolayı son maçlarda vurguladığım gibi defansı sağlam tutar ve gol yemezsek ya da 1 gol yersek mükemmel bir iş başarmış oluruz.

Maçın kaderini belirleyecek isimlerden biriside Elano.Artık birşeyler yapması gerekiyor ve bu maçta yapabilir.

Keita da bu maçta çok önemli.A.Madrid defansının kötü olmasından yararlanıp savunma arkasına uzun top atarsak Keita'nın bunları alması gerekir.

Çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum.Herşeye rağmen geçmiş seneleri hatırlatıp,bu sezonki deplasman karnemizi hatırlatıp -Panathinaikos ve Bükreş maçları- iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum.Skor tahminim 2-1 A.Madrid galibiyeti ya da 1-1.

Flawless Victory
16.Şubat.2010, 16:07

Forvetteki oyuncuların sakatlığından dolayı son maçlarda vurguladığım gibi defansı sağlam tutar ve gol yemezsek ya da 1 gol yersek mükemmel bir iş başarmış oluruz.

Maçın kaderini belirleyecek isimlerden biriside Elano.Artık birşeyler yapması gerekiyor ve bu maçta yapabilir.

Keita da bu maçta çok önemli.A.Madrid defansının kötü olmasından yararlanıp savunma arkasına uzun top atarsak Keita'nın bunları alması gerekir.

Çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum.Herşeye rağmen geçmiş seneleri hatırlatıp,bu sezonki deplasman karnemizi hatırlatıp -Panathinaikos ve Bükreş maçları- iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum.Skor tahminim 2-1 A.Madrid galibiyeti ya da 1-1.

Ben o kadar iyimser değilim. Defansı sağlam tutamayız, çünkü orta sahamız zayıf kalıyor. M. Sarp oynarsa yanarız.

el.nino
16.Şubat.2010, 16:17
malesef leo:)
uğur-servet-lucas-hakan
mehmet
elano arda
gio caner
keita şu kadro bize bu maçtan en az bir gol kazandırır diye düşnüyorum.madem çok gol yiyeceğiz.bare en iyi bildiğmiiz şeyi yapalım sadece ilerde basalım daha çok gol arayalım.adam markajını da hiç bırakmayalım.

Aşk-ı Şehir
16.Şubat.2010, 16:52
Buraya yazıyorum Rijkaard çok enteresan bir dizilim ile çıkacak bence maça...

vego
16.Şubat.2010, 16:57
Buraya yazıyorum Rijkaard çok enteresan bir dizilim ile çıkacak bence maça...
4-6-0????????????????:confused:

nannar
16.Şubat.2010, 17:52
Şimdi ben Rijkaard olsam Atl. Madrid deplasmanında yapacağım en akıllı iş orta alanı güçlü tutup rakibin forvetleriyle topu en az buluşturmak olur. Bunun içinde savunma 4 lüsünun önünde Mustafa ve Barış gibi 2 güçlü adamı kullanırım.Mehmet Topal eskisi gibi hoşuma gitmiyor maalesef. Onların önünde solda Arda,Sağda Keita, ortada da Elano ve Santos'u yan yana kullanırım ama çok ilerde değil... yani forvetsiz 4-2-4 çıkarak orta alanı iyi parsellemeye çalışırım.Ama bu taktikte en önemli nokta Mustafa ve Barış'ın kanat oyuncularına veya önlerindeki Elano ya da Santos'a topu en basit ve en kısa sürede ulaştırmaları :n: Çünkü ikisi de maalesef pas özürlü arkadaşlar... Bu şekilde oynarsak soldan Hakan (Caner) ve Arda ile, Sağdan Uğur ve Keita ile top taşırız. Göbekten savunmadan Neill, ortadan da Santos Elano ikilisi hücumu zenginleştirir.Ama diğer 2 oyuncunun çok fazla ekstra işlere girmemesi lazım :)

Eğer orta alanda 2 defansif oyuncu ile ve dediğim adamları kanatlarda oynatarak başlarsak ben 1 ya da 2 gol atarız diye düşünüyorum.Rakibin attığına göre de skor belirlenir.... 0-1 de bitebilir , 4-1 de ... Burda da iş Leo'ya düşüyor :D Eski takımıyla oynanacak olması bence bizim için değil rakip için avantaj :D

El Barto
16.Şubat.2010, 17:55
Galatasaray'ın maksimum 1 gol atabileceğini düşünüyorum. Eğer çok fazla da gol yemezse şansını İstanbul'a taşır. 2 veya üzerinde bir fark yerse zaten iş orada biter.

Homer J.S
16.Şubat.2010, 18:13
2-1 ya da 3-1 gibi bir skor bekliyorum.. Atletico Madrid'i Barça karşısında izledikten sonra..

DenizlispoR
16.Şubat.2010, 19:27
Şimdi ben Rijkaard olsam Atl. Madrid deplasmanında yapacağım en akıllı iş orta alanı güçlü tutup rakibin forvetleriyle topu en az buluşturmak olur. Bunun içinde savunma 4 lüsünun önünde Mustafa ve Barış gibi 2 güçlü adamı kullanırım.Mehmet Topal eskisi gibi hoşuma gitmiyor maalesef. Onların önünde solda Arda,Sağda Keita, ortada da Elano ve Santos'u yan yana kullanırım ama çok ilerde değil... yani forvetsiz 4-2-4 çıkarak orta alanı iyi parsellemeye çalışırım.Ama bu taktikte en önemli nokta Mustafa ve Barış'ın kanat oyuncularına veya önlerindeki Elano ya da Santos'a topu en basit ve en kısa sürede ulaştırmaları :n: Çünkü ikisi de maalesef pas özürlü arkadaşlar... Bu şekilde oynarsak soldan Hakan (Caner) ve Arda ile, Sağdan Uğur ve Keita ile top taşırız. Göbekten savunmadan Neill, ortadan da Santos Elano ikilisi hücumu zenginleştirir.Ama diğer 2 oyuncunun çok fazla ekstra işlere girmemesi lazım :)

Eğer orta alanda 2 defansif oyuncu ile ve dediğim adamları kanatlarda oynatarak başlarsak ben 1 ya da 2 gol atarız diye düşünüyorum.Rakibin attığına göre de skor belirlenir.... 0-1 de bitebilir , 4-1 de ... Burda da iş Leo'ya düşüyor :D Eski takımıyla oynanacak olması bence bizim için değil rakip için avantaj :D

Abi sen Rijkaard'ın taktik danışmanı olsana :zuhaha.

E.Cartman
16.Şubat.2010, 19:51

Hasan hocamın yaptığının kaçta birini yapmış ki Rijkaard:) Rijkaard Hasan hocaya danışman olsun asıl :n::n:

Şaka maka en mantıklığı taktiği söylemiş Has-Hüs hoca ama Barış'la Sarp'ın topu çabuk ve doğru yere çıkarmasında birazcık sorun var sanki:D:D

MaTRaKaN
16.Şubat.2010, 19:53
Kimse Madrid'in Barcelona maçına bakıp farklı düşüncelere kapılmasın.Bu bir istisnadır.Atl Madrid bu sezon çok kötü durumda.Bizde bundan yararlanarakbumaçı alırız diyorum.

E.Cartman
16.Şubat.2010, 20:15
Medya'ya göre Neill'ı ön libero olarak kullanacakmış büyük ihtimalle onun pas yeteneğinden faydalanıp kontrayla vurmak istiyor At.Madrid'i... Hasan hocamın düşüncesine benzer bi düşünce...:)

LadroN
16.Şubat.2010, 21:26
İçimden bir his rijkaard acayip bir dizilişle ve kadro seçimiyle çıkacak diyor.Mutlaka gol yeriz.İlk golü atarsak maçı kazanırız.

nannar
16.Şubat.2010, 21:58

:n: iyi maaş verirlermi acep :D

Hasan hocamın yaptığının kaçta birini yapmış ki Rijkaard:) Rijkaard Hasan hocaya danışman olsun asıl :n::n:

Şaka maka en mantıklığı taktiği söylemiş Has-Hüs hoca ama Barış'la Sarp'ın topu çabuk ve doğru yere çıkarmasında birazcık sorun var sanki:D:D

ben onun maaşı veremem :p şaka biryana da cidden defansif ortasahaların pas sorunu olmazsa ben maçtan umutluyum :D

Alicanfmfan
16.Şubat.2010, 22:00
Açıkcası taraftar baskısı anlamında en ufak korkum yok mücadele ve kazanma arzumuz üst düzeyde olursa kazanmak bile içten degil.

Başarılar aslanlar , Allah utandırmasın.

sentugo
16.Şubat.2010, 22:19
Valla açıkçası ben Gs'nin kazanacağını düşünüyorum.. Ve bu da byük bir çıkış oluaktır onlar için.. Son haftalarda kazanamadılar ama bu maç farklı.. Sonuçta Avrupa maçı.. Önemli maç.. Alırlar diyorum..

Mehmet Demirkol'da güzel bir yazı yazmıştı bugün..

RaSenGan
16.Şubat.2010, 23:11
3 de yiyebiliriz 3 de atabiliriz.Her ihtimale açık bi maç.Her şey sahada belli olacak.Bu maçtan önce ne söylesek boş bence.İki takım da bir öyle bir böyle oynuyor.Kimin iyi yanı denk gelirse o alır maçı.Umarım Galatasarayımız kendine yakışır bir futbol sergiler ve galibiyetle ülkemize döner.

E.Cartman
16.Şubat.2010, 23:32
ben onun maaşı veremem :p şaka biryana da cidden defansif ortasahaların pas sorunu olmazsa ben maçtan umutluyum :D

abi senin taktikdeki boşluğu Neill'ı orta sahaya koyarak kapatacak Rijkaard :) telefon açıp söyledin demi böyle böyle yap diye :zuhaha:zuhaha

izmer96
17.Şubat.2010, 10:29
Galatasaray bu sezon cok inisli cikisli grafik gosteriyor bu yuzden bu mac icin soyle olur yada boyle olur diyemiycem ama diyebilicegim bir sey varki , dinamo bukres le oynadigimiz deplasmandaki mac kadar konsantrasyon gosterir rakibe ilerde basarsak , atletico madridi deplasmanda 2-1 yeneriz diye dusunuyorum , tabiki bu sadece bir tahmin , gunune gore performans sergileeyen bir takim goruntusu verdigimiz icin bu macda hem 3 neticede cikabilir hemde her turlu skorda cikabilir o yuzden bekleyip gorucez fakat galatasarayin avrupa da ayri birkonsantrasyon ve istekle oynadigida gozardi edilmemeli , zira gecen sene cok iyi kadrosu olan benfica yi deplasmanda sahadan silmisdik

A.FaruK
17.Şubat.2010, 12:01
Bu maçın kaderini Keita - Caner belirler bence inş. iyi bi sonuçla döneriz

Nedvedmania
17.Şubat.2010, 13:23
Bu maçın kaderini Keita - Caner belirler bence inş. iyi bi sonuçla döneriz

Bence Yine Mustafa Sarp Belirleyecek :D

DisCo
Sezon başından beri adeta emekli hayatı yaşayan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Luis Aragones, aynı zamanda Atletico Madrid'in de efsane isimlerinden. Atletico Madrid'de uzun yıllar futbol oynayan, teknik direktörlük yapan ve bu kulübü şampiyonluğa ulaştıran Aragones, yarınki Atletico Madrid- G.Saray maçını değerlendirdi:

* Atletico şu sıralar çok formda. G.Saray'a mutlaka gol atacaklardır. G.Saray Atletico'ya ofansif oynayarak değil, kontrollü olarak, defans yaparak kafa tutabilir. Hücum ederse yanar.
* Çünkü şu anki ofansif güçler göz önüne alındığında Atletico, G.Saray'a oranla açık ara önde. Ayrıca şunu da söylemek lazım, Atletico artık deplasmanda da kolay goller yemiyor.
* Maçta statta olacağım ve tabii ki Atletico Madrid'i tutacağım. Vicente Calderon benim için çok özel bir yer. Orası bir futbol mabedi ve bence İspanya'nın en muhteşem taraftarı bu statta.

KanaKe
Galatasaray'in isi Fener'den daha zor.. bol gollü bir mac bekliyorum.. GS'ye basarilar.

DisCo
17.Şubat.2010, 13:24
As gazetesi, Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük ''futbol okullarından biri'' olduğunu belirterek, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabetten de bahsetti.

Galatasaray'ın İtalya'nın Juventus takımının stiline yakın olduğunu yazan İspanyol spor gazetesi, sarı kırmızılıların Türkiye'de en çok taraftarı olan takım olmasına karşın kendi şehirleri İstanbul'da en çok taraftara sahip olamadıklarını ifade etti.

Yapılan değerlendirmelerde, Galatasaray'ın iyi bir kadoruya sahip olduğu belirtilerek, Barcelona'dan tanıdıkları teknik direktör Frank Rijkaard ile Atletico Madrid'in eski kaleci Leo Franco öne çıkarıldı.

AS, Galatasaray'ın ligde Fenerbahçe'nin 1 puan önünde olmasına rağmen kupada Antalyaspor'a elenmesinin ardından Rijkaard'ın basın tarafından ciddi eleştiriler aldığını kaydetti.

DisCo
17.Şubat.2010, 13:25
Galatasaray, tarihindeki en önemli başarılardan birine imza atarak, 2000 yılında kupayı kaldırdığı UEFA'da toplam 65 mücadeleyi geride bıraktı.

Bu kulvarda, 28 galibiyet, 18 beraberlik, 19 yenilgi alan sarı-kırmızılı ekip, rakip fileleri toplam 104 kez havalandırırken kalesinde ise 83 gol gördü.

İspanyol Takımlarıyla Oynanan Maçlar

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Atletico Madrid ile karşılaşacak Galatasaray, İspanyol takımlarıyla Avrupa kupalarında bugüne kadar 23 kez karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılılar, bu maçlardan 7'sinde sahadan galibiyetle ayrılırken, 11'inde rakiplerine yenildi, 5 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

''Cim Bom'', bu maçlarda rakiplerine toplam 24 gol atarken, kalesinde ise 34 gol gördü.

Galatasaray'ın, Avrupa kupalarında İspanyol takımlarıyla yaptıkları maçlar ve sonuçları şöyle:

Şampiyon Kulüpler Kupası:
1973-74 Atletico Madrid-Galatasaray 0-0
1973-74 Galatasaray-Atletico Madrid 0-1

Şampiyonlar Ligi:
1993-1994 Galatasaray-Barcelona 0-0
1993-1994 Barcelona-Galatasaray 3-0
1994-1995 Barcelona-Galatasaray 2-1
1994-1995 Galatasaray-Barcelona 2-1
1998-1999 Galatasaray-Athletic Bilbao 2-1
1998-1999 Athletic Bilbao-Galatasaray 1-0
2000-2001 Galatasaray-Deportivo La Coruna 1-0
2000-2001 Deportivo La Coruna-Galatasaray 2-0
2000-2001 Galatasaray-Real Madrid 3-2
2000-2001 Real Madrid-Galatasaray 3-0
2001-2002 Barcelona-Galatasaray 2-2
2001-2002 Galatasaray-Barcelona 0-1
2002-2003 Galatasaray-Barcelona 0-2
2002-2003 Barcelona-Galatasaray 3-1
2003-2004 Galatasaray-Real Sociedad 1-2
2003-2004 Real Sociedad-Galatasaray 1-1

UEFA Kupası:
1999-2000 Real Mallorca-Galatasaray 1-4
1999-2000 Galatasaray-Real Mallorca 2-1
2003-2004 Galatasaray-Villarreal 2-2
2003-2004 Villarreal-Galatasaray 3-0

UEFA Süper Kupa:
1999-2000 Galatasaray-Real Madrid 2-1

Rijkaard'ın Karnesi

Hollandalı teknik adam yönetiminde Avrupa kupalarında 12 maça çıkan sarı-kırmızılılar, 8 kez galip gelirken, sadece 1 kez yenildi, 3 maçta da berabere kaldı.

Rijkaard yönetimindeki Galatasaray, 12 maçta rakip filelere 31 gol (Maç başına 2,58 gol) göndermeyi başardı, kalesinde ise 7 gole engel olamadı.

AVRUPA PERFORMANSI
Rijkaard yönetimindeki Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki 12 maçta aldığı sonuçlar şöyle:

Tobol-Galatasaray...........: 1-1
Galatasaray-Tobol...........: 2-0
Maccabi Netanya-Galatasaray.: 1-4
Galatasaray-Maccabi Netanya.: 6-0
Galatasaray-Levadia.........: 5-0
Levadia-Galatasaray.........: 1-1
Panathinaikos-Galatasaray...: 1-3
Galatasaray-Sturm Graz......: 1-1
Galatasaray-Dinamo Bükreş...: 4-1
Dinamo Bükreş-Galatasaray...: 0-3
Galatasaray-Panathinaikos...: 1-0
Sturm Graz-Galatasaray......: 1-0

Lucas Neill
17.Şubat.2010, 13:38
Ön liberolar sağlam oynarsa kazanma şansımız artar.Ama Mustafa Sarp Mehmet Topal ikilisiyle zor gibi gözüküyor.

Deus Dominus
17.Şubat.2010, 16:54
tur geçmek için, deplasmanda gol atmak, iç sahada gol yememek bir kural gibi. GS bunu başarabilir, gönlümüz tabiki Galatasaray'dan yana ama rakibi Atl. Madrid olunca da insan ister istemez biraz karamsar oluyor...üst biter bu kesin :)

izmer96
17.Şubat.2010, 19:37
bir yorum daha eklemek istiyorum , atletico madrid i bence biraz fazla buyuttuk gozumuzde bakiyorum soyle bir yorumlara herkes de bi karamsarlik var , Atletico Madridin bizden tek onde olan kismi aguero - forlan ikilisidir oda bizim forvetlerimiz sakat olduklari icin , hatta aguero yu kitledigin zaman forlan da pek bisey yapamiyor , bu sezon 6 tane macini izledim atletico madridin , son barcelona macida dahil oynadiklari top ortadaydi , barcelona da ki bence kilit oyuncular xavi ve iniestadir ve o macda iniesta inanilmaz kotu top oynadi maglup olmalarinin buyuk nedenlerinden biri budur , demek istedigim bu eslesmede deplasman avantaji ilede bence sanslar %60 a %40 GS den yanadir

Fernando Gago
17.Şubat.2010, 19:40
Galatasaray için çok zor maç .. Mutlaka gol atmalı deplasmanda Çünkü burada Madrid'in en az 1 gol atacağını düşünüyorum .. Bol gollü de olabilir maç :)

nannar
17.Şubat.2010, 19:42
yaww benim anlamadıgım hem forvetimiz yok hem de hala biz kanatlardan yüksek orta ile gol arıyoruz :n: Mustafa Sarp hareket halideyken kötü vruyor.O ancak duran toplarda iyi yer tutarak durdugu yerden vuruşlar yapıyor genelde.Onun dışında da şu anda kafa golü atacak adam yok gibi. Forvete Santos2u koyup havadan orta kesmek yerine , ön direğe Santos'a ya da penaltı noktası ile ceza sahası çizgisi arasına Elano'ya yerden ortalar kesebilseler keşke :D

E.Cartman
17.Şubat.2010, 19:47
Kanatlardan içeri katederek oynamazsak gol bulmamız zor bence ki iyi bir Keita karşısında Lopez'in pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum tek sorun defansımızda eğer Agüero ve Forlan'ın arkaya sarkmalarına engel olursak maçı kazanabiliriz bile...

nannar
17.Şubat.2010, 19:52
Neill sağlam duruyor savunmada... Arkaya pek adam kaçırmayız.... Keşke Servet'in yerinde hızlı bir savunmacımız olsaydı...

yunusgs
17.Şubat.2010, 20:16
bir yorum daha eklemek istiyorum , atletico madrid i bence biraz fazla buyuttuk gozumuzde bakiyorum soyle bir yorumlara herkes de bi karamsarlik var , Atletico Madridin bizden tek onde olan kismi aguero - forlan ikilisidir oda bizim forvetlerimiz sakat olduklari icin , hatta aguero yu kitledigin zaman forlan da pek bisey yapamiyor , bu sezon 6 tane macini izledim atletico madridin , son barcelona macida dahil oynadiklari top ortadaydi , barcelona da ki bence kilit oyuncular xavi ve iniestadir ve o macda iniesta inanilmaz kotu top oynadi maglup olmalarinin buyuk nedenlerinden biri budur , demek istedigim bu eslesmede deplasman avantaji ilede bence sanslar %60 a %40 GS den yanadir

Katılıyorum.

Atletico Madrid 0 - 0 APOEL
APOEL 1 - 1 Atletico Madrid

Bu sonuçlarda da göze çarpıyorki,A.Madrid durdurulamayacak bir takım değil.

gerrrard
17.Şubat.2010, 20:20
* Atletico şu sıralar çok formda. G.Saray'a mutlaka gol atacaklardır. G.Saray Atletico'ya ofansif oynayarak değil, kontrollü olarak, defans yaparak kafa tutabilir. Hücum ederse yanar.

Bizde aynı şeyi Atletico için düşünüyoruz halbuki. Hücum ederlerse yanarlar. :icon_lol:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Şubat.2010, 22:01
Rijkaard sürpriz yapacak!

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında deplasmanda Atletico Madrid ile karşılaşacak Galatasaray'ın teknik direktörü Frank Rijkaard, ''Formda ve yükselişte olan bir takıma karşı oynayacağız, zor olacak'' dedi.

Sarı-kırmızılı takımın, maçın yapılacağı Vicente Calderon Stadı'ndaki son antrenmanı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Rijkaard, sakat oyunculardan dolayı ne tür bir futbol oynatacağıyla ilgili bir soruya, ''Strateji, yarın için sürpriz olsun'' yanıtını verdi.

İstanbul'da yapılacak ikinci maçın önemli olduğunu, ancak şu anda sadece yarın akşamki maça konsantre olduklarını ifade eden Rijkaard, Arda'nın son antrenmanlara katıldığını ve durumunun iyi olduğunu söyledi. Hollandalı teknik adam, sakatlıklardan dolayı yaşadığı forvet sıkıntısını gidermek için çözüm bulduğunu belirtse de forvette kimin oynayacağı konusunda isim vermedi.

Bu arada Rijkaard, İspanyol basını tarafından ''Hoşgeldin'' denilerek karşılanırken, yöneltilen tüm soruların, Barcelona ile ilgili olması dikkati çekti. Barcelona'da kendisinden sonra göreve getirilen ve halen teknik direktör olan Pep Guardiola için ''Artık kendini gösterdi. Onun başarısı bundan sonra sürpriz değil'' diye konuşan Rijkaard, Guardiola'nın Barcelona'da çok iyi bir iş çıkardığını, devamını getirdiğini ve buna layık olduğunu söyledi.

Rijkaard, Xavi için ise ''Çok yetenekli ve her zaman iyi oynayan bir futbolcu. Guardiola'nın oyun sistemiyle de çok iyi işler çıkartıyor'' yorumunu yaptı.

Guus Hiddink'in, (A) Milli Futbol Takımı'nın başına getirilmesiyle ilgili bir soruya ise Rijkaard ''Kendisini ve Türk Milli Takımı'nı tebrik ederim'' cevabını verdi.

Bu arada, basın toplantısına katılan kaleci Leo Franco da ''Biz, turu geçebileceğimiz düşüncesiyle buradayız'' dedi. ''Burada olmaktan çok mutluyum. Olağanüstü güzel 5 yıl geçirdim'' diyen Franco, Atletico'dan birçok arkadaşıyla telefonla konuştuğunu ve onlara başarı dilediğini ifade etti.

Türk ve İspanyol liginin benzer ve büyük farkları olmayan ligler olduğunu belirten Franco, Madrid ve İstanbul kentlerini kıyaslarken ise ''İki farklı şehir. Kültürel olarak, sosyal anlamda İstanbul çok şeyler veren bir kent'' yorumunu yaptı. Franco, Atleticolu futbolcuları tanımasının avantaj olup olmayacağıyla ilgili de ''Benim için bir avantaj ama onlar için de avantaj, sonuçta eşitlik var'' değerlendirmesini yaptı.

Öte yandan, sarı-kırmızılı takımın Vicente Calderon Stadı'ndaki maç öncesi son antrenmanının 15 dakikası basına açık tutuldu. Antrenmanı, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve diğer kulüp yöneticileri de izledi.
Galatasaray'ın, Atletico Madrid karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

Kaleci: Leo Franco
Defans: Emre Güngör, Servet, Neill, Hakan Balta
Ortasaha: Mustafa, Mehmet, Keita, Elano, Arda
Forvet: Giovani

LigTv

el.nino
17.Şubat.2010, 22:03
Rijkaard sürpriz yapacak!

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında deplasmanda Atletico Madrid ile karşılaşacak Galatasaray'ın teknik direktörü Frank Rijkaard, ''Formda ve yükselişte olan bir takıma karşı oynayacağız, zor olacak'' dedi.

Sarı-kırmızılı takımın, maçın yapılacağı Vicente Calderon Stadı'ndaki son antrenmanı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Rijkaard, sakat oyunculardan dolayı ne tür bir futbol oynatacağıyla ilgili bir soruya, ''Strateji, yarın için sürpriz olsun'' yanıtını verdi.

İstanbul'da yapılacak ikinci maçın önemli olduğunu, ancak şu anda sadece yarın akşamki maça konsantre olduklarını ifade eden Rijkaard, Arda'nın son antrenmanlara katıldığını ve durumunun iyi olduğunu söyledi. Hollandalı teknik adam, sakatlıklardan dolayı yaşadığı forvet sıkıntısını gidermek için çözüm bulduğunu belirtse de forvette kimin oynayacağı konusunda isim vermedi.

Bu arada Rijkaard, İspanyol basını tarafından ''Hoşgeldin'' denilerek karşılanırken, yöneltilen tüm soruların, Barcelona ile ilgili olması dikkati çekti. Barcelona'da kendisinden sonra göreve getirilen ve halen teknik direktör olan Pep Guardiola için ''Artık kendini gösterdi. Onun başarısı bundan sonra sürpriz değil'' diye konuşan Rijkaard, Guardiola'nın Barcelona'da çok iyi bir iş çıkardığını, devamını getirdiğini ve buna layık olduğunu söyledi.

Rijkaard, Xavi için ise ''Çok yetenekli ve her zaman iyi oynayan bir futbolcu. Guardiola'nın oyun sistemiyle de çok iyi işler çıkartıyor'' yorumunu yaptı.

Guus Hiddink'in, (A) Milli Futbol Takımı'nın başına getirilmesiyle ilgili bir soruya ise Rijkaard ''Kendisini ve Türk Milli Takımı'nı tebrik ederim'' cevabını verdi.

Bu arada, basın toplantısına katılan kaleci Leo Franco da ''Biz, turu geçebileceğimiz düşüncesiyle buradayız'' dedi. ''Burada olmaktan çok mutluyum. Olağanüstü güzel 5 yıl geçirdim'' diyen Franco, Atletico'dan birçok arkadaşıyla telefonla konuştuğunu ve onlara başarı dilediğini ifade etti.

Türk ve İspanyol liginin benzer ve büyük farkları olmayan ligler olduğunu belirten Franco, Madrid ve İstanbul kentlerini kıyaslarken ise ''İki farklı şehir. Kültürel olarak, sosyal anlamda İstanbul çok şeyler veren bir kent'' yorumunu yaptı. Franco, Atleticolu futbolcuları tanımasının avantaj olup olmayacağıyla ilgili de ''Benim için bir avantaj ama onlar için de avantaj, sonuçta eşitlik var'' değerlendirmesini yaptı.

Öte yandan, sarı-kırmızılı takımın Vicente Calderon Stadı'ndaki maç öncesi son antrenmanının 15 dakikası basına açık tutuldu. Antrenmanı, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve diğer kulüp yöneticileri de izledi.
Galatasaray'ın, Atletico Madrid karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

Kaleci: Leo Franco
Defans: Emre Güngör, Servet, Neill, Hakan Balta
Ortasaha: Mustafa, Mehmet, Keita, Elano, Arda
Forvet: Giovani

LigTv

emre hata yapmazsa bu maç galatasarayın.yazdım buraya inşallahta öle olur.

RaSenGan
17.Şubat.2010, 22:04
Sağ bekte Emre Güngör olursa işimiz iş.

yunusgs
17.Şubat.2010, 22:21
Sağ bekte Emre Güngör olursa işimiz iş.

Aynen.Barış oynayabilir orada.Emre'de ısrar etmenin bir anlamı yok.

Alicanfmfan
17.Şubat.2010, 22:27
Emre sagbek oynamaz Neill varken...

RaSenGan
17.Şubat.2010, 22:36
Emre sagbek oynamaz Neill varken...

Geçenki maçta öyle olmadı ama.S.Kurtuluş oynasın daha iyi sağ bekte ama Emre oynamasın.

Hugo
18.Şubat.2010, 00:59
Aynen.Barış oynayabilir orada.Emre'de ısrar etmenin bir anlamı yok.

Barış Galatasaray tarihinde o bölgede en kötü oynayan oyuncu olmuştur herhalde. Geçen seneki Beşiktaş maçında tam karşımız bomboştu onun sayesinde :D

Bu arada maçı izlemek için kafeye veya euro futbola muhtaç olmayacağım için çok bahtiyarım :)

CeNTeR_TR
18.Şubat.2010, 01:58
Kağıt üzerinde baktığımız zaman aslında mutlak favori Altetico Madrid.Reyes Forlan Agureo Simao gibi oyuncularla Galatasaray savunması zor anlar yaşayabilir.Ama şu sıralarki performansa bakılırsa ise herşey olabilir bu maçta.

Gönlüm Galatasaray'ın kazanmasından yana ama Atletico Madrid daha ağır basıyor.Umarım yanılan ben olurum.

Alicanfmfan
18.Şubat.2010, 12:16
İsterse 10 tane Messi olsun , şunu söylüyorum ciddiyet ve azim ile oynarsak mutlaka avantajlı bir skor alırız.

A.FaruK
18.Şubat.2010, 12:24
Rakip takımda çok büyük yıldızlar var bu bi gerçek ama bu Leo Franco nun göstereceği performans ta tam bi muamma onun performansı maçı etkiler. Bence Galatasaray gibi bi takımın daha iyi bi kalecisi olmalı bence . Galatarayın kalesini koruyacak bi kaleci değil.

nerazzuri
18.Şubat.2010, 14:49
Maçı hangi kanal veriyor bir bilginiz varmı?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Şubat.2010, 15:14
Maçı hangi kanal veriyor bir bilginiz varmı?
Galiba Futbol Smart veriyor...Saat 22.05'te.

Revolution
18.Şubat.2010, 16:27
Maçı EuroFutbol veriyor. Umarım gerçek Galatasaray gibi oynarız ve sahaya varımızı yoğumuzu koyarız.. İçimden bir his maçı 1-2 kazanacağımızı söylüyor umarım böyle olur.

izmer96
18.Şubat.2010, 17:18
bence bu mac DOS SANTOS un patlama yapicagi mac olucak 1 gol 1 asist bekliyorum

dun boyle talihsiz bir tahminde bulunmustum , keitanin attigi golun sevincini yasarken bi gordum santos un onun disinda sahada varmiydi yokmuydu belli degil

Del Piero_10
18.Şubat.2010, 17:49
Arda tek santrafor, Neill ön libero, Barış sağbek. İlginç bir maç olacağı kesin.

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 19:04
Bu Maç Ya 2-0 Madrid Alır. Yada 1-1 Berabere Biter Benden Söylemesi

BaFraLı
18.Şubat.2010, 19:14
İnşl. güzel bir sonuçla döneriz İspanya'dan.Maçı gene İçtimai Tv veriyor.Allah Razı Olsun :D

uAnil94
18.Şubat.2010, 19:37
maç yine eurofutbolda ve ben yine maçı izleyemeyeceğim.birkaç sene önce ücretsiz diye tanıtılan d-smart senede toplam 15-20 maç için 200 tl istiyor

IcedEarth
18.Şubat.2010, 19:39
İnşl. güzel bir sonuçla döneriz İspanya'dan.Maçı gene İçtimai Tv veriyor.Allah Razı Olsun :D

Hangi kanal veriyor hacı??

BaFraLı
18.Şubat.2010, 19:46
İçtimai TV iki maçıda veriyor.Fb ve GS'nin maçlarını veriyor.Kendi sitelerindede yazıyor.Ama güncel frekansını bulamadım İçtimai TV'nin.

IcedEarth
18.Şubat.2010, 19:52
İçtimai TV derken??

BaFraLı
18.Şubat.2010, 19:54
İçtimai TV derken??

İçtimai TV işte.Azeri kanalı.

gerrrard
18.Şubat.2010, 20:36
maç hangi kanalda yayınlanacak türkiye'de?

BaFraLı
18.Şubat.2010, 20:39
maç hangi kanalda yayınlanacak türkiye'de?

Gökay abi Türkiye'de d-smart yayınlıyor maçı.Birde Azerbaycan kanalı İçtimai TV yayınlıyor.

Ahmet Göktaş
18.Şubat.2010, 21:27
Hangi uyduda o tolga ?

gerrrard
18.Şubat.2010, 21:41
Gökay abi Türkiye'de d-smart yayınlıyor maçı.Birde Azerbaycan kanalı İçtimai TV yayınlıyor.

D-Smart'ta Euro Futbol mu Futbol Smart mı

BaFraLı
18.Şubat.2010, 21:50
D-Smart'ta Euro Futbol mu Futbol Smart mı

Euro Futbol olması lazım :icon_frown:

IcedEarth
18.Şubat.2010, 21:54
ATLETICO MADRID
De Gea
Ujfalusi
Perea
Alvaro Dominquez
Antonio Lopez
Raul Garcia
Assunçao
Reyes
Simao
Kun Agüero
Forlan

GALATASARAY
Leo Franco
Uğur
Neill
Servet
Hakan (http://www.webaslan.com/hakan/) Balta
Keita
Mustafa (http://www.webaslan.com/mustafa/) Sarp
Mehmet (http://www.webaslan.com/mehmet/) Topal
Elano
Caner
Arda (http://www.webaslan.com/arda-turan/)

YEDEKLER:
Aykut
Emre Güngör
Barış (http://www.webaslan.com/baris/) Özbek
Ayhan (http://www.webaslan.com/ayhan/) Akman
Serkan Kurtuluş
Dos (http://www.webaslan.com/s/) Santos
Emre Çolak

ShevAnil
18.Şubat.2010, 22:04
Yedeklerde Oyuna etki edicek oyuncumuz yok..Biz İlk golü bulursak qüzel olacak

Nedvedmania
18.Şubat.2010, 22:06
Santos maçı değiştirecek adam olacak . :)

Flawless Victory
18.Şubat.2010, 22:18
Ağız tadıyla bir maç izleyemez olduk. D-Smartmış.. Pehh..

Bakın buraya yazıyorum, Mustafa Sarp oynarsa felaket olur. Rakibin bence en tehlikeli adamı Simao, onu durdurmak lazım ama onun kanadına bakınca pek iç açıcı bir görüntü yok.

Nedvedmania
18.Şubat.2010, 22:28
Haydi bakalım kafeye :)

Umarım Kazanırız.

Flawless Victory
18.Şubat.2010, 22:30
İçtimai TV işte.Azeri kanalı.

Ama herhalde bu da şifreye giriyordur maç başlayınca.

Flawless Victory
18.Şubat.2010, 22:34

Tüyo mu aldın? :)

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 22:35
Tüyo mu aldın? :)

Onun Gibi Birşey:0:

DenizlispoR
18.Şubat.2010, 22:36
Onun Gibi Birşey:0:
Emrah abi üstteki abimiz İtalyan mafyası ile İddaa'nın aranan bağlantısı :0:.

DisCo
18.Şubat.2010, 22:39
Maçı İlker Yasin anlatıyor yorumcusuda Erman Toroğlu...

Galatasaray 2-3 yedi mi gör yorumları...

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 22:41
İlker Yasin mi Desene İzlemeye Gerek Yok O Zaman

Ahmet Göktaş
18.Şubat.2010, 23:03
Nasıl gol bu ya :| O falso neydi öle

uAburak89
18.Şubat.2010, 23:04
Hay böyle işin, Caner off off..

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 23:04
Dk23 Reyes Muhteşem Bir Gol Attı

uAburak89
18.Şubat.2010, 23:06
Caner & Leo A.Ş..

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 23:08
Mustafa Gene Gol Kaçırdı Bomboş:D Gene Başladı:D

KaRaBükLü KraL
18.Şubat.2010, 23:09
Hay böyle maça adamlar bi frikikle öne geçtiler:S

uAburak89
18.Şubat.2010, 23:09
Bir nefes al be adam, şaka gibi ya..

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 23:12
Yalnız Madrid Çok İstekli Oynuyor İyi Bunaltıyorlar

Flawless Victory
18.Şubat.2010, 23:14
Mustafa Sarp konusunda da bilgi verir misiniz arkadaşlar, taktım bu adama. :)

Bi de maçı veren bi radyo var mı?

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 23:16

Sarp Net Bir Gol Kaçırdı Topu Önüne Alıp Vursa Gol Atacaktı Ama Bomboş Pozisyonda Alakasız Bir Kafa Vurdu Golden Etti.

Pardon Dos Santos Oyuna Girmiş Bir An Nonda Sandım

Radyo 1 Vermesi Lazım Tüm Maçları Veriyordu Çünkü

Sirius Black
Mustafa Sarp, aynı... Top kayıpları, kaçan goller...

uAnil94

radyo spor var ben oradan dinliyorum.

RaSenGan
Caner çıktı Dos Santos girdi.

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 23:17
Agüerro Mutlak Bir Gol Kaçırdı Leo Çok iyi Kurtardı

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 23:19
Dk 38 Madrid Çok Etkili Sarpın Pozisyonu Dışında Başka Pozisyon Yok Tek Kale Oynuyor Madrid

uAburak89
18.Şubat.2010, 23:22
Golden sonra dağıldık.

Flawless Victory
18.Şubat.2010, 23:26
Köşeden çıkardılar yav üff :)

BaGa TaRKaN
45dk artı 1 oynanıyor. son 1 dk içinde biri keita olmak üzere 2 kere etkili geldik sonuç yok

uAburak89
Keita için gelsin, o eski halinden eser yok şimdi..

Flawless Victory
18.Şubat.2010, 23:27
İlk yarı bitti.

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 23:27
İlk Yarı Bitti

Son 2 Dk Dışında ve Sarp Dışında Pozisyon Yok Genel Olarak Madrid Çok Çok Üstündü. Akıllı Oynayamıyoruz

Flawless Victory
18.Şubat.2010, 23:41
Baros olsaydı çok çok farklı olurdu bu maç. Bizde şans yok ki. Son birkaç yıldır hep sakatlıklarla boğuştuk.

izmer96
18.Şubat.2010, 23:41
Türk futbolcularinin bu porfesyonelsizlikleri ne olucak ya , caner orda gereksiz bir sekilde topu kaptiriyor ardindanda 3 e 1 pozisyonda faul yapiyor , leo franco da kapadigi koseden aliyor topu iceriye , yazik

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 23:45
Türk futbolcularinin bu porfesyonelsizlikleri ne olucak ya , caner orda gereksiz bir sekilde topu kaptiriyor ardindanda 3 e 1 pozisyonda faul yapiyor , leo franco da kapadigi koseden aliyor topu iceriye , yazik

Yalnız Reyes Topu 90a Atıyor Süper Falsolu Vurdu. Franco Bence Çok Güzel Oynuyor Çok Kritik Atakları Kesti

Flawless Victory
18.Şubat.2010, 23:47
Keita çok gayretli.

Flawless Victory
18.Şubat.2010, 23:53
Keita inanılmaz işler yapıyor. :)

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 23:56
Dk58 Forlan Çıktı Jurado Girdi

Flawless Victory
18.Şubat.2010, 23:59
Leo golü çıkardı, bu kaleci iyi bence.

Flawless Victory
19.Şubat.2010, 00:04
Ve Madrid frikik kazandı. :(

Flawless Victory
19.Şubat.2010, 00:05
Leo çıkardı aferin.

Flawless Victory
19.Şubat.2010, 00:08
Kalecileri sakatlandı.

Flawless Victory
19.Şubat.2010, 00:14
Gooooooooooll Kesitaaa

Gncl1905
19.Şubat.2010, 00:14
Gol Keita...

MeMo
19.Şubat.2010, 00:15
Keita attı.

uAburak89
19.Şubat.2010, 00:15
Oh be, oh...

Flawless Victory
19.Şubat.2010, 00:19
Elano-Ayhan değişikliği.

BaGa TaRKaN
19.Şubat.2010, 00:21
Dk 82 8 Dakika Dayanması Lazım. Ayrıca En Az 4 Dk Uzatma Dakikası Verilir. Ayhan Defansa Gerekli Desteği Verecektir.

Bu Arada Bu Maçın Adamı Kesinlikle ve Kesinlikle Leodur

Flawless Victory
19.Şubat.2010, 00:22
zaten Leo ya maçın adamı ya da en kötüsü olacaktı. :)

RaSenGan
Dos Santos sahada yok sanırım.

BaGa TaRKaN
Mustafa Sarp İyi Engelledi Son Anda Ayak Koydu Yoksa Golü Yediydik

Flawless Victory
19.Şubat.2010, 00:23
Reyes amca da çıktı.

BaGa TaRKaN
19.Şubat.2010, 00:23
Dos Santos sahada yok sanırım.

Valla Pek Bir İşle Meşgul Değil Kendisi:D

Flawless Victory
19.Şubat.2010, 00:25
Dos Santos takım oyunu oynuyor ama onun biraz daha bireysel oynaması lazım.

BaGa TaRKaN
19.Şubat.2010, 00:26
Gene Etkili Geldi Madrid Ayak Koyamadılar Topa Bu Arada İspanyol Spiker Süper Maç Anlatıyor Yav Valla Bizim Adamlardan Çok İyi

90.Dk Ya Girdik Hadi Hayırlısı Tahmin Tutacak Galiba:D

BaGa TaRKaN
19.Şubat.2010, 00:27
Arda Çıkıyor Yerini Barışa Bıraktı

BaGa TaRKaN
19.Şubat.2010, 00:29
+4 Dakika İlk Dakika Doldu

Flawless Victory
19.Şubat.2010, 00:29
frikik cimbom hadi gol be

Flawless Victory
19.Şubat.2010, 00:32
bitti maç.

Sirius Black
19.Şubat.2010, 00:33
Aslanlar !

nerazzuri
19.Şubat.2010, 00:33
Çok güzel sonuç, tebrikler.

Flawless Victory
19.Şubat.2010, 00:34
Keita Leo ile beraber süper oynadılar. Dikkat! İki kötü formlu adam!

BaGa TaRKaN
19.Şubat.2010, 00:34

Beni Dinlediyseniz Kazandınız:D:D

Leo İle Ayakta Kalmayı Başardık Rövanş İçin İspanyadan Büyük Avantaj Yakaladık Tebrikler Galatarasay

Deus Dominus
19.Şubat.2010, 00:35
kupon yattı ama kazanan Türk futbolu oldu :D üst dedik 2 golde kaldı.
Olsun cimbomum, sen turu geç yeter :)

Ahmet Göktaş
19.Şubat.2010, 00:37
Tebrikler Galatasaraya başabaş bir oyun oynadı. Ama içerdeki maç için rahatlamamaları lazım oyuncuların , geçen sene ki bir hamburg maçı var ki ali samiyende geçseler kupayı alırdı galataray bence.

gerrrard
19.Şubat.2010, 00:38
Beni Dinlediyseniz Kazandınız:D:D

Leo İle Ayakta Kalmayı Başardık Rövanş İçin İspanyadan Büyük Avantaj Yakaladık Tebrikler Galatarasay

Seni dinleyip 2-0 Atletico demiştim. :/ :n:

Hugo
19.Şubat.2010, 00:38
Leo hayatının maçını oynadı. Keita ve Arda çok iyiydi bence.
Servet, Neill ve Topal da iyiydiler.
Ayrıca;
Giovani Dos Santos-Sağ Click-Terminate Loan!!!

Güzel skorla döndük zor deplasmandan.

Ancak soruyorum: Rijkaard, Caner'i neden çıkardın?!

Ahmet Göktaş
19.Şubat.2010, 00:40

:n: işte bu yüzden ara verdim fmye gerçek hayatıma müdahale ediyor :n:

Hugo
Gene Etkili Geldi Madrid Ayak Koyamadılar Topa Bu Arada İspanyol Spiker Süper Maç Anlatıyor Yav Valla Bizim Adamlardan Çok İyi

90.Dk Ya Girdik Hadi Hayırlısı Tahmin Tutacak Galiba:D

Ben Azeri spikerle izledim maçı. Adam Galatasaray'dan "Bizim takım" diye bahsediyordu. Oyuncularımızı çok iyi tanıyordu. :)

Flawless Victory
Leo hayatının maçını oynadı. Keita ve Arda çok iyiydi bence.
Servet, Neill ve Topal da iyiydiler.
Ayrıca;

Güzel skorla döndük zor deplasmandan.

Ancak soruyorum: Rijkaard, Caner'i neden çıkardın?!

Santos adam geçmeye korkuyor ya. Halbuki denese geçecek. Bence biraz beklemek lazım onun için, sonuçta genç oyuncu.

Bekq
Her ne kadar avantajlı bir skor gibi görünsede rakip A.Madrid. Onlar için kendi sahası yada deplasman farketmez. -ki zaten sağolsun gurbetçilerimiz neredeyse a.madrid taraftarlarını susturdular. :D

BaGa TaRKaN
19.Şubat.2010, 00:43
Seni dinleyip 2-0 Atletico demiştim. :/ :n:

Şans İşte Leo'nun Gününe Denk Geldin:n:

Yalnız Ben Bir Sürü Seçenek Verdim Alt Oynayabilirdin En Azından 2 Dediğimede Uydu Zaten Bu Maçta 2 Den Fazla Gol Atılsaydı Ben Siteyi ve Futbolla İlgili Herşeyi Bırakırdım

Hugo
19.Şubat.2010, 00:46
Bizim yediğimiz golde barajın iki kişi olması hata değil miydi? Adamın kaleye vuracağı belli zaten.

Nedvedmania
19.Şubat.2010, 00:50
Santos maçı değiştirecek adam olacak . :)

Gerçekten Santos Süper oynadı Tebrik Etmemiz lazım :icon_smile: Santosun yaptığını bu sitedeki herkes rahat yapar. Hatta Santosun üstüne bile çıkar. Neden 60 dk sahada kaldı anlamış değilim.

Maçın Adamı Leo Franco oldu. 40 yılda bir işe yaradı :icon_smile:

Klasik bir maçtı. Fazla zevk vermedi. Ardanın Ve Keitanın attığı çalımlar çok güzeldi :)

1-1 güzel skor. Bu madridi Samiyende Yenebiliriz.

Alicanfmfan
19.Şubat.2010, 01:02
Süper maçtı müthiş bir skorla döndük , çok iyi oldu maça gelirsek ;

İyi başladık maç ortadaydı ama bir frikik golüyle herşey berbat olacaktı ki o sut direkten auta gitti , ondan sonra bastırdık De Gea beklenilmedik kurtarıslar yaparak takımını motive etti , sonra Keita ile İstanbul'a avatajlı bir skor ile döndük , Leo Franco kurtardıgı toplarda bence ekstra bir şeyi yoktu üstüne geldi vs.

Maçın adamı var iki tane birisi kesinlikle Ugur Uçar'dır muhteseme yakın oynadı , Hakan 'da süperdi kısacası süperdi herkes...Servet'in ekseni etrafında döndükten sonraki pasları bırakması lazım ben begenmedim Servet'i.

Tebrikler ve Helal olsun Aslanlarımıza...

Flawless Victory
19.Şubat.2010, 01:14
De Gea'nın sakatlanması sonucunda gol geldi. Bilmiyorum Asenjo belki de ısınamamışta ama bir gerçek var ki Keita bu golü haketti.

anilla
19.Şubat.2010, 01:49
http://www.uefa.com/ Manşetlerdeyiz gurur verici :D:D

Uchiha Itachi
19.Şubat.2010, 01:58
Şu kadarını söylüyorum korkarak değilde senenin en başındaki gibi bir oyun oynasak 3 yerdik 10 atardık!

Lucas Neill
19.Şubat.2010, 01:59
Bence gayet iyi bi skor aldık.Toplu hücum yapmadık sağlan oynadık genel anlamda iyiydi takım.

Caner'in çıkması bence çok iyi oldu hem çok top kaybı yapıyodu hem de saçma sapan bi faul yaptı golü yedik.Gio girdi de pek bişey yapmadı ama.

Leo Franco yediğimiz frikik golü dışında çok iyiydi gol olabilecek 2-3 pozisyonu engelledi.

Servet yine aynı bi kaç pozisyon dışında çok kötüydü.Topla uzun çıkıyo taca atıyo :D

Şu takımda Mustafa Sarp'ın yerine iyi bi orta saha oyuncusu olsa çok iyi olcak ama elden bişey gelmiyo.

Arda bi ara mükemmel çalımlar attı değeri 5 milyon euro arttı valla :D

DisCo
19.Şubat.2010, 02:15
Şimdi insanların Messi'den beklentileri büyüktür. Çünkü bu oyuncunun yetenekleri doğrultusunda yapacakları bilinmektedir. Şimdi buradan değerlendirdiğimizde Mustafa Sarp gibi oyunculardan olağanüstü şeyler beklemenizi anlamıyorum. Bu adam ne yapar top keser. Onun işi bu. Siz ondan top kesmesini, gol atmasını, iyi oyun kurmasını bekleyemezsiniz. Bu yaştan sonrada bu özelliklerini geliştirmesini bekleyemezsiniz. Ya oynatılmayacak yada yanına top yapan bir adam koyacaksın ve orta alan tadından yenmeyecek.

Biraz şansızlık birazda Nonda'nın gönderilmesi ile kendi kendimizi bu konuma koyan yine bizleriz. Galatasaray yönetimi her sene bir ilke imza atarak takımı öyle zor hallere koyuyor ki kupalar kaldıracağımız sezonlar heba oluyor.

Keita kötü, Dos Santos kötü kötü kötü kötü... Santos'a kaç pas atıldı bugün. Keita'ya pas atıldı da kim yardıma gitti. Bu adam 30-40 mt'yi tek başına top sürerek maçı tamamlayamaz. Bir defa iki defa yapar. Sonrasında tabiki de kötü işler yapacak. Gol nasıl geldi sanıyorsunuz. Arda orayı rahatsız etmese top Keita'ya gelirmiydi. İşte ortada bir golcü varken kanatlarda işler orta alanda işler. Yoksa rakip savunmanın yarısı sola yarısı sağa gider ve backlerle birleşir. Kanattaki adamlarınızda ölür.

Atletico Madrid öyle mükemmel bir top oynamadı. Hücum yapamayan attığı her top geri dönen bir takıma karşı bu kadarını oynuyorlarsa biz ortasahasız çıksak bile bu takımı elemeliyiz. Ama ben senaryoyu biliyorum. Golü yiyeceğiz. Sonra saldır saldır saldır. Belki bir tane atarız yada atamayız. Ama turu geçeceğimizi düşünmüyorum.

Leo Franco'ya gelince bu maçta üstüne gelen topları kurtardı. Ama Servet'in kafasında genç Madrid kalecisi uçup köşeden çıkardı. Aradaki fark bu.

Flawless Victory
19.Şubat.2010, 03:20
Şimdi insanların Messi'den beklentileri büyüktür. Çünkü bu oyuncunun yetenekleri doğrultusunda yapacakları bilinmektedir. Şimdi buradan değerlendirdiğimizde Mustafa Sarp gibi oyunculardan olağanüstü şeyler beklemenizi anlamıyorum. Bu adam ne yapar top keser. Onun işi bu. Siz ondan top kesmesini, gol atmasını, iyi oyun kurmasını bekleyemezsiniz. Bu yaştan sonrada bu özelliklerini geliştirmesini bekleyemezsiniz. Ya oynatılmayacak yada yanına top yapan bir adam koyacaksın ve orta alan tadından yenmeyecek.

Biraz şansızlık birazda Nonda'nın gönderilmesi ile kendi kendimizi bu konuma koyan yine bizleriz. Galatasaray yönetimi her sene bir ilke imza atarak takımı öyle zor hallere koyuyor ki kupalar kaldıracağımız sezonlar heba oluyor.

Keita kötü, Dos Santos kötü kötü kötü kötü... Santos'a kaç pas atıldı bugün. Keita'ya pas atıldı da kim yardıma gitti. Bu adam 30-40 mt'yi tek başına top sürerek maçı tamamlayamaz. Bir defa iki defa yapar. Sonrasında tabiki de kötü işler yapacak. Gol nasıl geldi sanıyorsunuz. Arda orayı rahatsız etmese top Keita'ya gelirmiydi. İşte ortada bir golcü varken kanatlarda işler orta alanda işler. Yoksa rakip savunmanın yarısı sola yarısı sağa gider ve backlerle birleşir. Kanattaki adamlarınızda ölür.

Atletico Madrid öyle mükemmel bir top oynamadı. Hücum yapamayan attığı her top geri dönen bir takıma karşı bu kadarını oynuyorlarsa biz ortasahasız çıksak bile bu takımı elemeliyiz. Ama ben senaryoyu biliyorum. Golü yiyeceğiz. Sonra saldır saldır saldır. Belki bir tane atarız yada atamayız. Ama turu geçeceğimizi düşünmüyorum.

Leo Franco'ya gelince bu maçta üstüne gelen topları kurtardı. Ama Servet'in kafasında genç Madrid kalecisi uçup köşeden çıkardı. Aradaki fark bu.

Mustafa Sarp zaten top kesemediği, çok top kaptırdığı için eleştiriyorum. Bence bir Mehmet Topal değil. Tipik Türk oyuncusu. Topu alıyor, şöyle bi etrafıma bakayım ne var ne yok diyor, o sırada gelip kapıyorlar topu.

A.FaruK
19.Şubat.2010, 08:33
Tur için iyi bi skor tebrik ediyorum galatasaraylı kardeşlerimi

KaPaLı
19.Şubat.2010, 09:43
Tur için avantajlı skor olabilir bu. İzleyemedim maçı dün akşam sabah gollleri gördüm sadece. Hakan'ın golden önce yaptığı orta ( veya içeriye doldurduğu top ) çok güzel. Keita arka direkte bu ikramı geri çevirmemiş. Kalecinin de hatasıyla golu yapmış. Şimdi önemli olan içerideki maç. O maçta Ne yapıp edip Atletico'nun hucumcularını durdurması lazım. Ve defansı geride kurması lazım Rijkaard'ın.

eXcitinG
19.Şubat.2010, 11:57
İçeride ki maç Dos santos un maçı oLabiLir. GoL atmak zorunda oLan A.Madrid karşısında kendisine epey boş aLan buLacaktır. Zaten garibim geLdiğinden beri deve gibi adamLar iLe mücadeLe etmekten bir türLü kendisini gösteremedi. A.Madird rövanşında da birşeyLer yapamazsa daha da birşey yapamaz, sezon sonu döner eski takımına, oradan İpswich, Swensea gibi takımLarda kendine yer edinmeye çaLışır.

Flawless Victory
19.Şubat.2010, 12:11
İçeride ki maç Dos santos un maçı oLabiLir. GoL atmak zorunda oLan A.Madrid karşısında kendisine epey boş aLan buLacaktır. Zaten garibim geLdiğinden beri deve gibi adamLar iLe mücadeLe etmekten bir türLü kendisini gösteremedi. A.Madird rövanşında da birşeyLer yapamazsa daha da birşey yapamaz, sezon sonu döner eski takımına, oradan İpswich, Swensea gibi takımLarda kendine yer edinmeye çaLışır.

Adam geçmeyi denediğinde başarısız olmuyor işi tuhafı. Onu biraz cesaretlendirecek biri lazım ama bu Rijkaard değil. Neeskens belki bir şeyler yapabilir.

DisCo
19.Şubat.2010, 13:13
Dos Santos'a pas gitmiyor. O oyuna girmeden önce Galatasaray'ın tüm çıkışları sol kanattan olurken o oyuna girince hep Keita ile oynanıyor. Ben koşmasını adam kovalamasını aynen Ronaldinho'ya benzetiyorum. Topla beraber hızlı bir oyuncu ve özellikle Türkiye liginde iş yapar. Ama oynatamıyorlar.

Dün Neill'de çok iyi oynadı. Bu kadar rahat kendine güvenli oyuncu zor bulunur. Gün gelir bu güven hatada yaptırır ama her güzelin bir kusuru vardır.

Ali Samiyen'de Servet'i forvet oynatmamız lazım. Top sürmemesi öğütlenecek ve sadece duvar görevi görüp havadan gelen topları indirecek. O zaman soldan ve sağdan giren kanat oyuncuları ile bol pozisyon buluruz.

Börk
19.Şubat.2010, 15:14
Türk oyuncular hata yaptıktan sonra kendini kaybeder,dağılır.Rjjkaard bu yüzden çıkardı Caner'i.Artık Rjjkaard içerdi nasıl fırçaladıysa Keita'yı ikinci yarı bambaşkaydı.O bizi heyecanlandıran hareketleri,dribbingleri gerçekten çok güzeldi.1-2 yorumcu dinledim maçın adamı olarak MEHMET TOPAL'ı görmüşler.Sahanın her yerinde Mehmet vardı gerçekten.Hiç bahsedilmemiş burada.

BaFraLı
19.Şubat.2010, 15:22
Bence çok avantajlı bir skorla döndük Madrid'den.Tebrikler Aslanlar.Maçın gollerini izleyebileceğim bir site varmı acaba maçı izleyemedimde.

KaPaLı
19.Şubat.2010, 15:24
Berk kimse farketmiyo ama Galatasaray'ı Mustafa Sarp - Mehmet Topal taşıyo. Antalyaspor maçında gol kaçırdı falan ama kaç tanede tehlikeli atak kesti. Mehmet Topal yine aynı şekilde. Ama sorsan Mustafa Sarp berbat oynadı.

Börk
19.Şubat.2010, 15:53
Berk kimse farketmiyo ama Galatasaray'ı Mustafa Sarp - Mehmet Topal taşıyo. Antalyaspor maçında gol kaçırdı falan ama kaç tanede tehlikeli atak kesti. Mehmet Topal yine aynı şekilde. Ama sorsan Mustafa Sarp berbat oynadı.

Evet.İsmail abide benim dediklerimi daha anlaşılır hale getirmiş.Ön Liberoların ne iş yaptığı hiç anlaşılmıyor.Mustafa Sarp golcü dahi değil fakat forvet oynayan adamdan daha çok gol atmış olacak iş değil.Yanarım da Liberolara yanarım.

Nedvedmania
19.Şubat.2010, 16:16

Mustafa zaten kötü adam değil. Savunmada başarılı ama atakta çok başarısız. O yüzden atağa çıkmasın çakılı ön libero oynasın :)

Nedvedmania
19.Şubat.2010, 16:17
Bu Arada Madrid Tribünlerinde pkk lehine pankart açılmış. Hiçkimse yazmamış buraya burdan kimse görmedimi :)

CeNTeR_TR
19.Şubat.2010, 16:32
Tebrikler Galatasaray.Dün gece Rijkard'ın takıma en büyük katkısı takıma haddini bilerek oynatması oldu heralde.Forvetsiz deplasmanda yapabileceğinin en iyisini yaptı Galatasaray.Golde Leo'nun hatası vardı fakat diğer birkaç pozisyonda iyiydi bence.Dos Santos tam bir kayıp 3 kere topla buluştu 3 geriye pas 1 kere Arda'dan top almaya çalışırken resmen savunma yaptı Ardaya.Neil çok çok iyiydi.

Bu turu Samiyende geçeriz.Tekrardan tebrikler Galatasaray.

Börk
19.Şubat.2010, 16:46
Bu Arada Madrid Tribünlerinde pkk lehine pankart açılmış. Hiçkimse yazmamış buraya burdan kimse görmedimi :)

Pkk lehine mi?Pkk'yı destekleyen yani hiç görmedim ben.

yunusgs
19.Şubat.2010, 17:29

Daha fazla söz söylemeye yahut daha fazla yorum yapmaya gerek duymuyorum :D Tebrikler tüm futbolculara.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Şubat.2010, 17:54
Galatasaray gerçekten çok avantajlı bi skorla döndü Vicente Calderon'dan...Eğer kendi sahasında ki maçta kontrollü ama biraz daha hücumu düşünen bi futbol oynarsa turu geçeceğini düşünüyorum.

KaRaBükLü KraL
19.Şubat.2010, 19:42
Çok avantajlı bir skorla döndük.Heleki haftaya hem İstanbul'da oynayacağız hem de Kewell'in oynayabileceği söyleniyor(ne derece doğru bilmiyorum sadece söylenti bu duyduklarım)Eğer öyle olursa çok iyi olur ama atamazsan yemeyeceksin felsefesi ile çıkıp 0-0 a yatsak yine biz çıkacağımız için biraz daha rahat oynarız galiba.Atletico'da gol aramak için fazla açılırsa Galatasaray İstanbul'da neler yapabilir biraz düşünelim.Eğer bu turu geçersek önümüz açık olur.Hem sakatların iyileşmesi(tam kadro sahada olacağız anlamına gelir bu da)artı Everton ya da S.Lizbon A.Madrid'den kesinlikle iyi takımlar değil A.Madrid'i elersek çok iyi yerlere geliriz diye düşünüyorum...

E.Cartman
19.Şubat.2010, 19:48
Skor avantajını yakaladık ve Agüero'yla Forlan'dan gereğinden fazla korktuğumuzu gördük çünkü bence özellikle de Forlan ismine göre performans gösteremedi daha doğrusu göstertmedik...

Bu arada Ümit Everton'u küçümseme bence At.Madrid kadar iyiler ve aynı zamanda tecrübeli bir EPL takımı :D

Fearless Coward
19.Şubat.2010, 20:55
Maçı izleme şansı bulamadım ancak iyi bir skor elde ettiğimizi düşünüyorum.İkinci maçı 0-0 ve ya galibiyetle bitirirsek tur bizimdir. :)

Alicanfmfan
19.Şubat.2010, 21:00

Sarp'ın yaptıgını inan herkes yapabilir , tek artısı müthiş gücü kimse yıkamıyo ama onun dısında ben pek bi artısını göremiyorum , Topal'da çıtkırıldım bu aralar pek bir artıları oldugunu sanmıyorum ama yinede iyi topculardır.

Nedvedmania
20.Şubat.2010, 00:19
Pkk lehine mi?Pkk'yı destekleyen yani hiç görmedim ben.

pkk nın sözde bayrakları açılmış. Birçok haber sitelerinde yazıyor.

Nedvedmania
20.Şubat.2010, 00:30
İşte Bu sadece 1 pankart. apo nun resmi. Maç içindede pkk bayrakları açılmış. Önce kargaşa çıkmış sonra polisin müdahalesi ile olaylar yatıştırılmış
http://pic1.resimupload.com/r9/thumb_574532078.jpg (www.resimupload.com/ds574532078_Adsız.html)

Daha net izlemek isteyenler Reyesin golünün tekrarını izlesinler.

Revolution
20.Şubat.2010, 00:53
Çok avantajlı bir skor aldık bence burada maça kontrollü başlayıp 2. yarıda 1 gol bularak turu rahat geçeriz diye düşünüyorum. Birşey soracağım eğer biz turu geçersek Jo'yu oynatabilecek miyiz ?

tarikko
20.Şubat.2010, 01:08
Galatasaray avantajli bir skor aldi deplasmanda.Burada cok dikkatli oynamalari gerekiyor.Ben burada Atletico'nun en az 1 gol atacagini dusunuyorum.Bakalim guzel mac olur bence..

ForCimbom
20.Şubat.2010, 02:58
Evet.İsmail abide benim dediklerimi daha anlaşılır hale getirmiş.Ön Liberoların ne iş yaptığı hiç anlaşılmıyor.Mustafa Sarp golcü dahi değil fakat forvet oynayan adamdan daha çok gol atmış olacak iş değil.Yanarım da Liberolara yanarım.

ön liberolar işini yapsaydı eğer sezon başından bu yana, bugün atletico'yu makaraya alırdık;)

Deus Dominus
20.Şubat.2010, 11:02
Çok avantajlı bir skor aldık bence burada maça kontrollü başlayıp 2. yarıda 1 gol bularak turu rahat geçeriz diye düşünüyorum. Birşey soracağım eğer biz turu geçersek Jo'yu oynatabilecek miyiz ?

GS Finale kadar da çıksa oynayamayacak.