Log in

View Full Version : Lille - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maç

DisCo
14.Şubat.2010, 00:26
http://i46.tinypic.com/24v1uly.png

18.02.2010
20.00
Lille Metropol

eXcitinG
16.Şubat.2010, 15:14
Fenerbahçe savunması hızLı oyuncuLar karşısında probLem yaşıyor. LiLLe de Avrupa nın en hızLı orta saha ve hücum hattına sahip oyuncuLarından kuruLu. Çok zor bir maç oLacak. Fenerbahçe hücum ve orta sahada birşekiLde üretkenLik sağLayıp, pozisyonLar buLabiLiyor. Savunmayı da iyi yaparsa tur şansı doğar. Ama son maçLarda ki savunma probLemLeri devam ederse boynu bükük ayrıLabiLir.

KaPaLı
16.Şubat.2010, 15:20
En tehlikeli yerleri ortasaha. Balmond - Mavuba - Cabaye ortasahası müthiş savaşçı. Çok kolay top kapma yeteneğine sahipler. İlerideki adamları hızlı ve teknik adamlar. Savunma kesinlikle geride olmalı ve Cristian hiç çıkmamalı. Defansları çok kötüydü. Ricardo Costa'yı aldılar devre arasında. Bek oyuncuları çok kötü. Gökhan - Andre / Mehmet - Özer onları darmadağın eder.

Takımın eksiği Luganoda o maçta oynayacak. Bilica'nın kaybolan konsantrasyonu geri kazanmak için hafta içinde Koch bişeyler yapacaktır. Yoksa iş çok zor.

eXcitinG
16.Şubat.2010, 15:47
En tehlikeli yerleri ortasaha. Balmond - Mavuba - Cabaye ortasahası müthiş savaşçı. Çok kolay top kapma yeteneğine sahipler. İlerideki adamları hızlı ve teknik adamlar. Savunma kesinlikle geride olmalı ve Cristian hiç çıkmamalı. Defansları çok kötüydü. Ricardo Costa'yı aldılar devre arasında. Bek oyuncuları çok kötü. Gökhan - Andre / Mehmet - Özer onları darmadağın eder.

Takımın eksiği Luganoda o maçta oynayacak. Bilica'nın kaybolan konsantrasyonu geri kazanmak için hafta içinde Koch bişeyler yapacaktır. Yoksa iş çok zor.

AsLında o saydığın üçLünün en büyük artısı koLay top kapmaLarı değiL, kaptıkLarı topLarın büyük bir kısmını oLumLu kuLLanmaLarında. Hemen pozisyon yaratacak, atak geLiştirecek pasLar veriyorLar. Hazar-Gervinho-Obraniak gibi hızLı oyuncuLar iLe topLarı çok çabuk ve isabetLi bir biçimde birLeştirip çok hızLı atak geLiştiriyorLar.

Orta sahada ki üçLünün rahat top kuLLanmasına izin vermemek gerek.

KaPaLı
16.Şubat.2010, 15:53
Abi çok savaşçılar. Kolay kolay bırakmıyolar rakibi, kaybetmeye mahkum ediyolar. Fenerbahçe gibi teknik adamların olduğu takımları çok zorluyo bu özellikleri..

A.FaruK
16.Şubat.2010, 15:54
Son üç maçtaki fenerbahçe ilerisi için umut vermedi bana

TR.CaPTaiN
16.Şubat.2010, 17:28
Fransa'da şampiyonluğun büyük adaylarından Lyon ve Marsilya'nın önünde olan, Genoa ve Valencia'nın olduğu gruptan çıkmayı başaran, bir ara Fransa gibi az golün olduğu bir ligde önüne gelene 4 tane atan bir takım çok ciddi bir rakiptir.

Bu maçtan yenilmeden ayrılacağımızı düşünüyorum ama açıkçası 0-0 gibi bir skora da razı değilim. Çünkü bu tip bir skor halinde evimizdeki maçta gol yediğimiz anda maç çok zor bir hale bürünecektir ve zaten kaliteli hücum hattı olan Lille'e karşı zor durumda kalmamız anlamına gelecektir.

En erken 2-3 hafta içerisinde sahalara dönebilir denilen Lugano'nun 8-9 günde düzelmesi bizim adımıza muhteşem bir gelişme. Piyer Arzuman'ın görevine son veren yönetime ve takımını Lille maçında yalnız bırakmayacak olan Lugano'ya teşekkürler. Lugano her ne kadar hızlı bir oyuncu olmasa da hızlı oyuncuları çok iyi şekilde marke edebiliyor. Dolayısıyla defansta Lugano olduğu sürece kolay kolay hiçbir forvetten korkmam ama yine de Gervinho'ya çok dikkat etmek gerekir. Yanlış hatırlamıyorsam Frau da Lyon'da oynadığı dönemde bize gol atmıştı. As oyuncu değil ama sonradan girebilir.

İkinci yarıdan itibaren üst düzey mücadele sergileyen takımımız bu maça umutlu bakmamı sağlıyor. Başarılar Fenerbahçem.

nannar
16.Şubat.2010, 17:43
Lille 3 yada 4 gol atacaktır diye bir his var içimde ama Fenerbahçe'nin ne zaman kaç atacağı belli olmuyor... O yüzden maçın kaderini Fenerbahçe değil,Lille savunması belirleyecektir diye düşünüyorum...

El Barto
16.Şubat.2010, 17:59
Fenerbahçe stoperleri Manisa maçındaki gibi oynarsa Fenerbahçe 5'lik olur. Fenerbahçe muhakkak gol bulacaktır ama attığını korumayı bilmeli. O yüzden Bilica hayatının topunu oynamalı, Santos ve Gökhan da artık kendilerinin bek olduğunu hatırlayıp savunmada yapmalılar. Yoksa durum vahim.

MeMo
16.Şubat.2010, 19:15
Çoğu Avrupa maçımız öncesi o maçla ilgili ligdeki maçlara bakarak yorum yapılır ama biz Avrupa'da son 2-3 senedir geçen sene hariç farklı oynuyoruz.O kadar çok savunma hatası yapmayız bence hele Lugano dönüyorsa.

İyi savunma yapar bir de gol bulursak istediğimizle döneriz oradan.

GodfatheR
16.Şubat.2010, 19:17
Twente maçının kopyası bir maç bekliyorum 0-1 alırız :)

BeeTLeJuiCe
16.Şubat.2010, 19:35
Emre Manisaspor maçında sakatlanmışmıydı :S
Lille maçında sakatlığından dolayı yokmuş. En önemli oyuncumuzun Lille maçında oynamaması bizim için çok kötü olur.

Neron_FB
16.Şubat.2010, 20:20
Emrenin yerinde mutlaka ama mutlaka özer oynamalı.. Kenarda değil ortada oynamalı. Ancak o şekilde emreyi aramayız. Bu maçta luganonun dönüşüyle birlikte defansımızın az hata yapacağını düşünüyorum. Maç skoru 2-2 ya da 1-1 yada 2-1 Fb lehine olabilir. Emin olduğum tek şey her iki takımın da gol ya da goller bulacağı..

E.Cartman
16.Şubat.2010, 20:39
Emre'nin olmaması FB orta sahasını zayıflatıcak ve Lille'de gereğinden süratli bir takım ama ben Fener'in avantajlı bir skorla Türkiye'ye döneceğini tahmin ediyorum

Sekopej
16.Şubat.2010, 20:40
Emre son maç oyundan alındı ama sakatlığı var mıydı bilmiyorum. Maç içerisinde Emre'nin aldığı darbeler de sakatlığını nüksettirecek yerleriydi. Bilinçli kasaplar.:p

Uğur'u pek beğenmesem de bu maçta hele Emre de yoksa faydalı olabilecek birisiydi. Özer ortaya geçerse sol taraf Vederson geçecektir. Emre yoksa yerine Selçuk'u koyması muhtemel, Lugano da Deniz yerine oynar.

Ligde son 2 maçta gördüğümüz gibi defans çizgisi rakip sahaya kadar çıkmayacaktır. Daha geride ve alan savunması yapacaklardır. Kesici olarak Selçuk bu nedenle faydalı olabilir. Maçta 2 taraf da gol atacaktır, Güiza-Semih tercihi çok önemli, Güiza'yı oynatıp, orta alanda, kendi sahamızda daha çok topla oynayarak, arkaya atılacak toplara Güiza'yı pozisyona sokabiliriz. Deivid'i de pek beğenmesem de bu tür maçlarda Mehmet ortaya geçip Deivid kanatta değerlendirilebilir.

Maça kadar sakatların düzelmesi ve başka sakatlık olmamasını bekleyeceğiz. Mutlaka gol atıp dönmeliyiz, atamazsak burada baskılı oynamak istediğimizde sıkıntı yaşayabiliriz.

Neron_FB
17.Şubat.2010, 01:45
ya bu avrupa maçlarını yayınlayan radyo kanalı yok mu ?? bilen varsa lütfen söylesin ilk yarıyı sabiha-kadıköy arasnda geçrcm ://

DisCo
17.Şubat.2010, 01:52
Lille ekibi ile ilgili fazla bilgi sahibi değilim. Yorumlara bakılırsa Fenerbahçe'nin maçtan olumlu şekilde ayrılması için birşeyler yapması gerekiyor. Yani Lille bir adım önde görülüyor.

Anlaşılan Lille ekibi yaş ortalaması genç, atletik ve başarıya aç bir takım. Bu tarz takımlar bir kere çizgiyi geçti mi seyirci ile beraber durdurulmaz hale geliyorlar. Fenerbahçe'nin Avrupa tecrübesi çok önemli ve en azından bu maçta bir adım önde olmasını sağlıyor. Kendi evinde rahat kazanacağını düşünüyorum.

izmer96
17.Şubat.2010, 10:35
cok zor bir karsilasma olucak , nedenide fenerbahce yi hicbir sekilde ''kucumsemiycek'' bir rakiple oynuyor fenerbahce , Lille son 3-4 sezondur fransa da biseyler yapmaya calisan surekli her sezon 1 tane oyuncu cikartip buyuk paralara satan bir takim , su anda da Hazard ,Gervinho ile en one cikan oyunculari , mavuba da orta sahada savasci tipik bir dmc , fenerbahcenin bu macdaki en buyuk handikapi Lille in bu sezon tam bir ''TAKIM'' goruntusu vermesi makina gibi isliyorlar ligde cok iyi gidiyorlar , avrupadada cok fazla kaybedicekleri bir sey olmadigi icin fenerbahce yi cok ciddiye alip bu vitrinde kendilerini gostermek istiyceklerdir bu yuzden zor mac , fenerbahce tarafindan bakarsak olaya bence fenerbahce Lille den 2 gomlek daha iyi bir takim eger fenerbahce twente deplasmaninda oynadigi akilli futbolu oynarsa lille bu sezon ki en kotu yenilgisini alabilir , ama futbol da bir cok varyasyon oldugu icin ne olucagi bilinmez lille erken bir gol bulabilirse bu seferde her sey tersine doner diye dusunuyorum

A.FaruK
17.Şubat.2010, 11:59
Çok zor bi deplasman ama futbolcular inanırsa çok büyük başarılar gelir bence aynı 2 sene öncesindeki gibi

TR.CaPTaiN
17.Şubat.2010, 13:02
http://www.resimyukle.gen.tr/images/380_2010_01_14_tk446.jpg (http://www.resimyukle.gen.tr/view-380_2010_01_14_tk446.jpg)

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

UEFA Avrupa Ligi 2.tur ilk maçında yarın Fransa'nın Lille takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe 19 futbolcu ile Lille'e giderken kafilede Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler yer aldı.

Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Fransa'ya hareket eden Sarı-Lacivertlilerin maç kadrosunda şu isimler yer alıyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert, Bekir, Lugano, Gökhan, Bilica, Önder, Deniz, Andre Santos, Mehmet Topuz, Özer, Emre, Cristian, Vederson, Alex, Semih, Güiza ve Selçuk.

EMRE VE LUGANO'NUN SON DURUMU

Lille ile oynayacak maçın İstanbul'daki son hazırlığında Lugano ile Emre Belözoğlu takımdan ayrı çalıştı. Sol arka adalesinde ödem oluşan Emre, tedbir amaçlı dinlendirilirken, oynayıp oynamayacağına ise maç saatinde karar verilecek. Lugano ise arka adelesindeki 1.5 cm'lik yırtığa rağmen hızlı bir şekilde iyileşti ve Lille karşısında ilk 11'de yer alması bekleniyor.

PRİM 250 BİN DOLAR

Lille maçı öncesinde Fenerbahçe yönetimi tur primini açıkladı. Fransa'daki maça tam kadro gitme kararı alan sarı-lacivertli yöneticiler turu geçmenin kulübün prestiji açısından çok önemli olduğunda hemfikir kalınca ödülü de büyük koydu. Eğer sarı-lacivertli oyuncular Lille'i eleyip 2. turu geçerse hesaplarına 250 bin dolar prim yatacak.

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Daum'un iyileşen Lugano'nun takıma dönmesiyle Deniz'i yedeğe çekeceği ve hem taktik gereği hem de daha dinlenmiş durumda olan Guiza'yı ilk 11'de oynatarak Semih'i yedek soyunduracağı öğrenildi.

Muhtemel 11 şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül-Lugano-Bilica-A.Santos, M.Topuz-Cristian-Emre(Selçuk)-Özer, Alex-Guiza

DHA

KanaKe
17.Şubat.2010, 13:21
Son 2 haftada takimda inanilmaz bir düsüs var üstelik cok eksigimiz var ve defansimiz yol gecen hani gibi.. Lille cok pozisyona girecektir bundan eminim yakaladiklari pozisyonlari iyi degerlendirirlerse farka bile gidebilirler.. tabi gönlüm Fener'den yana ama bu futbolla deplasmanda mac kazanmak zor.

tarikko
17.Şubat.2010, 18:53
Lille gercekten cok guclu bir ekip.Bunu bu sene fazlasiyla gosterdiler.Ama bizde bu sene Avrupa'da iyi maclar cikardik.Twente maci bunlarin en iyisiydi bence.Oradaki oyunu buradada oynarsak Fransa'da en azindan beraberlik alabiliriz diye dusunuyorum.Emre'nin durumu da bizim icin cok onemli.Insallah oynar..

Insallah Fransa'dan iyi bir sonucla doneriz..Allah yardimcimiz olsun..

Fernando Gago
17.Şubat.2010, 19:39
Avantajlı bir skorla döneceğimizi düşünüyorum Takım son maçlardaki hırsını aynen korumalı ama şımarıklığı üstünden atmalı ..

nannar
17.Şubat.2010, 19:58
oylara bakılırsa FB, GS'den daha şanslı görünüyor yarınki maçlarda :D hade bakalım, inşallah 2 zevkli maç izleriz...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Şubat.2010, 20:05
http://www.resimyukle.gen.tr/images/380_2010_01_14_tk446.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.resimyukle.gen .tr%2Fview-380_2010_01_14_tk446.jpg)

Burda Alex'in tipine bakın :n: Kanlısını görmüş gibi bakıyor :D

CeNTeR_TR
18.Şubat.2010, 02:03
Zor maç fakat en azından bir beraberlik alarak kendi sahamız'a avantajlı bir skorla döneceğimize inanıyorum.Güiza yerine Semih'Le başlamak daha iyi olabilirdi sanki gerçi henüz net bir kadro yok.Ek olarak ise orta saha'da Baroni'nin pek açılmaması lazım.

Umarım Luganoyu aramadan bir maç geçiririz ve turun kapısını aralarız.

A.FaruK
18.Şubat.2010, 11:33
Zor maç fakat en azından bir beraberlik alarak kendi sahamız'a avantajlı bir skorla döneceğimize inanıyorum.Güiza yerine Semih'Le başlamak daha iyi olabilirdi sanki gerçi henüz net bir kadro yok.Ek olarak ise orta saha'da Baroni'nin pek açılmaması lazım.

Umarım Luganoyu aramadan bir maç geçiririz ve turun kapısını aralarız.

Luganonun durumu iyiymiş öyle yazıyo haberlerde oynayabilirmiş yani

CeNTeR_TR
18.Şubat.2010, 14:43
Luganonun durumu iyiymiş öyle yazıyo haberlerde oynayabilirmiş yani

Geçende Gazetede oynayamayacak diye okumuştum.Gerçi Muhammed'in verdiği haberde ilk 11 de umarım oynar.

nerazzuri
18.Şubat.2010, 14:49
Maçı hangi kanal veriyor bir bilginiz varmı?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Şubat.2010, 15:15
Maçı hangi kanal veriyor bir bilginiz varmı?
Star veriyor...Saat 20.00'de.

A.FaruK
18.Şubat.2010, 15:40
Geçende Gazetede oynayamayacak diye okumuştum.Gerçi Muhammed'in verdiği haberde ilk 11 de umarım oynar.
Ntvspor un haberine göre oynicak dediler

scar face
18.Şubat.2010, 16:16
Lille bu kadar övülüyor fakat Fenerbahçe kötü takım mı değil.Fenerbahçe'nin konsantrasyonu yüksek olunca oynadığı maçları sıralayalım.Beşiktaş (süper kupa),Gençlerbirliği,Gs,Twente(deplasman),Trabzon. ..Bu maçlara benzer bir oyun bekliyorum.Sadece defansta açıklar vermeyip,topun bizde kalmasını sağlamalıyız...

Semih,Alex,Özer'den çok şeyler bekliyorum...Kazanacağız.Bizim için saldır Kanarya!

barahir
18.Şubat.2010, 16:18
yahu biz gol yemeyelim bi şekilde atıyoruz nasıl olsa..

TR.CaPTaiN
18.Şubat.2010, 16:39
Emre ve Cristian iğneyle oynayacakmış. Lugano da oynayabilecek durumdaymış. Santos ve Lugano kart sınırında; dikkatli olmalılar.

izmer96
18.Şubat.2010, 17:16
GS ve FB nin bu sene UEFA da eslesicegini hissediyorum ilerki turlarda , umarim olur

Del Piero_10
18.Şubat.2010, 17:50
Denk güçlerin mücadelesi. Fenerbahçe gol atamaz ise ikinci maça büyük baskı ile çıkacak.

Since-1907
18.Şubat.2010, 19:29
İlk dakika sendromumuz var Avrupa'da . Bu sene geçmiş gibi gözüküyor ama kendi kalitemizde bir takımla daha oynamamıştık.Bugün maçın ilk 15 dk sının çok önemli olduğunu düşünüyorum bu dakikalarda kontrollü oynamalıyız.Ligde son maçlarda oynadığımız futbolu sahahaya yansıtırsak burdan istediğimizi alırız.Başarılar Fenerbahçem..

TR.CaPTaiN
18.Şubat.2010, 19:53
Fransa'da 11'ler belli oldu! Gervinho yedek!

(CANLI) UEFA Avrupa Ligi'nde temsilerimizden Fenerbahçe Fransa'da Lille deplasmanına çıkıyor.

2.tur ilk maçında Lille Metropole Stadyumu'nda Fransız ekibine konuk olacak Fenerbahçe İstanbul'daki rövanş mücadelesi için avantajlı bir sonuç arayacak.

Lille kentindeki Lille Metropole Villeneuve d'Ascq Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak maçı, İspanyol hakem Eduardo Iturralde Gonzalez yönetecek.

LILLE
Landreau
Balmont
Emerson
Beria
Chedjou
Rami
Mavuba
Hazard
Dumont
Obraniak
Frau

YEDEKLER
Butelle
Debuchy
Vandam
Cabaye
Aubameyang
Toure
Gervinho

FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Lugano
Bilica
Gökhan Gönül
Andre Santos
Emre
Cristian
Vederson
Özer
Alex
Güiza

YEDEKLER
Volkan Babacan
Bekir İrtegün
Önder Turacı
Selçuk Şahin
Semih Şentürk
Deniz Barış
Mehmet Topuz

Sporx.com

Bizde Vederson oynuyor, Mehmet yedek. Enteresan. Aynı şekilde Lille'de de Gervinho yedek.

GodfatheR
18.Şubat.2010, 19:57
Özer'in yerine mücadele gücü daha yüksek Mehmet daha iyi olurdu sanki.

Ahmet Göktaş
18.Şubat.2010, 20:35
Hazard'a dikkat.

nannar
18.Şubat.2010, 20:36
başarılar Fenerbahçe... Ezeli rakibimize Avrupa liginde başarılar dileriz :D

nannar
18.Şubat.2010, 20:38
bu nasıl goldür volkan? :(

BaFraLı
Kahretsin ya.Çok erken oldu bu gol.

Sirius Black
Lille attı. 1-0

Ahmet Göktaş
18.Şubat.2010, 20:39
Ya nasıl bir hızlı çıkıştır o ya :S

Rsa
18.Şubat.2010, 20:39
Volkan bu kaçıncı?

The.Crow
18.Şubat.2010, 20:40
Avrupa'da ilk dakikalarda golü yedik yine adet yerini buldu. Umarım çabuk cevap veririz.

BaFraLı
Yavrum Wederson 1-1 :D

Sirius Black
1-1 Wederson...

Rsa
Vederson, 1-1.

IcedEarth
Daha bismillah be kardeşim bu dakikada gol yenir mi ya?

Bu arada ohaa Wederson koydu topa resmen :P

The.Crow
Aman Allah'ımmmmmmmmmmmmmmmm o nasıl gol. İşte gecenin golü....

Ahmet Göktaş
18.Şubat.2010, 20:41
Bu maç izlenmezmi be !!

TR.CaPTaiN
Topa vuracağını anladım, mahvetti atağı diyecektim ki top ağlara gitti. Helal Vedo.

RaSenGan
Vederson harika bir gol attı.

BaFraLı
18.Şubat.2010, 20:43
Aynen ya.Sanki Hakemi dövcek.

Fenerbahçe golün etkisinden çabuk çıktı.İnşl iyi sonuç alır temsilcimiz.

TR.CaPTaiN
18.Şubat.2010, 20:43
Taraftarımız hakemi baskı altına almaya çalışıyor. :}

The.Crow
18.Şubat.2010, 20:44
Topa vuracağını anladım, mahvetti atağı diyecektim ki top ağlara gitti. Helal Vedo.

Ben mahvetti atağı demiştim bile :)

Ahmet Göktaş
18.Şubat.2010, 20:45
Lugano en az 2 ay çıkarsa.

BaFraLı
Lugano sakatlandı.Bu kötü oldu.

nannar
Volkan kötü başladı ama bence maçı kurtaran adam olabilir .Bu arada Lugano da çıkacak sanırım

Rsa
Lugano çıkıyor, kötü oldu bu.Deniz girecek yerine.

The.Crow
Gitti Lugano. Çıkmamalıydı sahaya.. Kesin 1 ay sürer dönmesi. Ciddi idi sakatlığı..

TR.CaPTaiN
18.Şubat.2010, 20:46
Tota maalesef çıktı. Yerine Deniz girdi; sanki Bekir veya Önder daha iyi olurdu gibi.

nannar
18.Şubat.2010, 20:47
Blica ile Deniz 2 lisi olunca en az 3-4 atar gibime geliyor Lille ama bakalım.Fenerin iş çok zor savunmada

The.Crow
18.Şubat.2010, 20:49
Volkan bugün akıllara zarar..

bySilver
18.Şubat.2010, 21:02
Volkan avrupada neden böyle ?

Ahmet Göktaş
18.Şubat.2010, 21:09
kale arkasındaki hakemlerin elinde niye cop var :S

The.Crow
18.Şubat.2010, 21:10
Kesin eminim artık bu Guiza bizimle dalga geçiyor.

Ahmet Göktaş
18.Şubat.2010, 21:10
Kariyerinni en fena mücadelesini verdi alex ve yine güiza :D

The.Crow
18.Şubat.2010, 21:12
Harbiden Alex bi daha bu kadar koşmaz.

BaGa TaRKaN
Güzelim Pozisyon Fırsatını Haşamat Etti:D Yazık Güizaya:D

IcedEarth
Bu Güiza adamı kanser eder yeminlen...

The.Crow
18.Şubat.2010, 21:14
Gol kaçırıyor diye öyle bir baskı olmuş ki Guiza'da artık kaleyi boş görse de pas atacak duruma gelmiş.Kesin olarak profesyonel bir yardım almalı.

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 21:21
Startv nin İnternet Sitesinde İzlenebiliyor Sanırım.

Afferim Güiza:D Sen Kaçırmaya Devam Et:n:

ForsakeN
18.Şubat.2010, 21:26
Emre ve Cristian'ın sakat sakat sahaya çıkması kötü olmuş. Orta saha gerekli mücadeleyi veremiyor. M.Topuz daha iyi olur sanki göbekte.

GodfatheR
18.Şubat.2010, 21:27
Çok pis bi gol yedik maçın hemen başında, Vedo vurmaaaa sesleri içinde eşitliği yakaladık :D Yalnız hakemin tribündeki Platini'den etkilendğini düşünüyorum.

bySilver
18.Şubat.2010, 21:28
Gelsin para ilk yarı 0 oldu (:

The.Crow
18.Şubat.2010, 21:40
Devre arası sanırım Daum Dos Santos'a hücuma katkı yapmasını söylemiş.

vuque
18.Şubat.2010, 21:41
Aynen :zuhaha
Top Daha Gelirken Dedim Vedo Vurur Top Auta Gider.Boşa Gidecek Atak Dedim Ama İyi ki Beni Yanılttı :D

The.Crow
18.Şubat.2010, 21:43
Bu Bilica'da topu aldı mı orta sahaya kadar sürmeden pas atmıyor :)

The.Crow
18.Şubat.2010, 21:44
Deniz'den müthiş asist oya ski ikinci yarıya ilk yarıdan daha iyi başlamıştık.

vuque
Bu Arada Özer'in Mükemmel Bir Topuk Pası Vardı.Tehlike Oluşturacaktı Ama Defans Engelledi...
Bu Haraketi Beğenmiştim...
Yazarken Golü Yedik Off Off :s
Deniz Hay Ben Senin :s

C h A o S
Deniz asist yaptı resmen.Fenerbahçe savunması çok S.O.S veriyor.

The.Crow
18.Şubat.2010, 21:46
Formda olan bir Semih neden oynatılmaz ki anlamış değilim.

nannar
18.Şubat.2010, 21:47
Bilica ile Deniz 2 lisi olunca en az 3-4 atar gibime geliyor Lille ama bakalım.Fenerin iş çok zor savunmada

hala geçerli düşüncem...

RaSenGan
18.Şubat.2010, 21:48
Sayın Aziz Yıldırıma Sorarlar? Ara transferde oyuncu gerekirmiymiş ,gerekmezmiymiş? Yok yok Bu kadro yeterli idi : )

Abicim Daum Semih'i Güiza'nın yerine alsa,Önder'i veya Bekir'i Deniz'in yerine alsa sanmıyorum böyle bir sorun olucağını.

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 21:51
Adamlar Hep Çizgi Halinde Oynuyor Fenerde Sürekli Ofsayt Tongasına Düşüyor Akıllı Paslar Yapmamız Lazım.

Deniz Ne Zaman Avrupa Maçında Oynadıysa Ya Kendi Kalesine Attı Yada Asist Yaptı:D Geleneği Bozmadı Adam:n:

The.Crow
18.Şubat.2010, 21:53
Artık al şu Semih'i...

ForsakeN
18.Şubat.2010, 21:53
Deniz başladı yine ...

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 21:54
Lille'in T.D'ünüde Anlamış Değilim Evinde Oynuyorsun Avantaj Arıyorsun Sen Gervinhoyu Oynatmıyorsun Adamda Daum Gibi Heralde:D

ForsakeN
18.Şubat.2010, 21:55
hala geçerli düşüncem...

burda sorun tamamen Deniz'den kaynaklanıyor.Bilica'nın gayet iyi bir stoper olduğunu düşünüyoum. Sanki onda da bir sorun varmış gibi yazmışsın da.

IcedEarth
18.Şubat.2010, 21:58
Rakip Gervinho'yu neden oynatmıyor, bir bilgisi olan var mı?

Edit: Tam bunu yolladığım anda Ertem Şener Gervinho'nun birazdan gireceğini söyledi :p

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 21:59
Rakip Gervinho'yu neden oynatmıyor, bir bilgisi olan var mı?

Oyuna Giriyor Hadi Hayırlı Uğurlu Olsun Herkese:D Fmde Çok İyi Bir Adamdı 2.Kez İzleyecem Adamı:)

Dk 69 Frau Oyundan Çıktı Gervinho Oyuna Girdi.

nannar
18.Şubat.2010, 22:03
burda sorun tamamen Deniz'den kaynaklanıyor.Bilica'nın gayet iyi bir stoper olduğunu düşünüyoum. Sanki onda da bir sorun varmış gibi yazmışsın da.

hayır lugano-deniz olsa lugano biraz açıkları kapatır ama bilica onu zor yapıyor bence... yani 2 stoperin biri adam kaçırma ve yanlış pas atmaya meyilli,diğeri de ceza alanı içinde dengesiz girerek penaltı yaptırmaya...o açıdan yazdım :)

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 22:06
Özer Niye Çıktı Yav Anlamadım Bu İşi. Baroniyi Çıkarsa Daha İyiydi

Dk74 Özer Çıktı Topuz Girdi

Şu Dakikada Çok Kontrollü Oynuyoruz Bu Skor Bize İstanbulda Turu Getirir Büyük İhtimalle. Ama Yememesi Lazım Bu Dakikada

The.Crow
18.Şubat.2010, 22:08
Gökhan gayet güzel bir orta kesi adam gibi ön direğe gerçek bir forvet gibi hareketlenecek bir futbolcumuz olsaydı gol olmuştu bile..

nannar
18.Şubat.2010, 22:09
2-1 biterse bence iyi skor... ama 2 fark olursa zor olur kadıköy...

nannar
18.Şubat.2010, 22:10
Gökhan gayet güzel bir orta kesi adam gibi ön direğe gerçek bir forvet gibi hareketlenecek bir futbolcumuz olsaydı gol olmuştu bile..

Valla özellikle Fenerli arkadaşlar alınmasın da ben Guiza'ya 16 değil 6 milyon bile vermem :) Ama çıkar 1 gol atar formayı garantiler...

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 22:12
Cabaye Rövanşta Yok Hadi Hayırlısı:D

nannar
Valla özellikle Fenerli arkadaşlar alınmasın da ben Guiza'ya 16 değil 6 milyon bile vermem :) Ama çıkar 1 gol atar formayı garantiler...

atamadı :D

RaSenGan
Allahım bu Güiza insanı öldürür.

Nedvedmania
Guiza kaçırdı yine

The.Crow
Hamleyi yapıp Semih'i almış olsaydı aaah ah Guiza...

BaGa TaRKaN
Güiza:n::n: HEHE:D:D Aslansın Yavrum Benim:n:

The.Crow
18.Şubat.2010, 22:14
Bu Guiza Alex'in asist sayısını da azaltıyor..

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 22:14
Semihi Unutun Siz:D Adam 6-4-0 a Dönüyor:n:

IcedEarth
18.Şubat.2010, 22:15
Yalnız kalecinin kurtarışını da beğendim o pozisyonda...

RaSenGan
18.Şubat.2010, 22:16
Güiza:n::n: HEHE:D:D Aslansın Yavrum Benim:n:

Abicim bu sevinç ne :D

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 22:16
Doğru Karar Topa Müdahele. Tr de Ligimizde Olsa Penaltı Vermedi Diye Hakemi İpe Asarlardı. Çok İyi Gördü.

Eden Hazard da Çıktı Kurtulduk Yaşasın:D

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 22:18
Abicim bu sevinç ne :D

:D:D Güizayı İzleyince Dertlerimden Arınıyorum:zuhaha Doktor Tavsiyesi:n:

The.Crow
18.Şubat.2010, 22:18
Evet son 10 dakika. En büyük yanlışımız 2-2 yi kurtarabilmek için açılmak olur.. Lig maçı değil 1 puan vermiyorlar. Rakip hızlı hücum yapan bir takım eğer beraberlik için açılırsak kesin kontra golü yeriz.. Dikkatli olmakta fayda var.

Nedvedmania
18.Şubat.2010, 22:20
Net göremedim ama Penaltımıydı o ?

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 22:22
Evet Fenerbahçe Saldırıya Geçti:D O Nasıl Bir Cümledir Yav:zuhaha

"Toure Topa Bastı:D İyikide Bastı:n: Spiker Komedi Yav Maç Başından Beri:p"

"Rami Aynı Zamanda Bahçıvanlıkta Yapıyor:D"

Eden Hazard'ın Futbolculuğu Ailesinden Geliyor Kardeşleri Babası Annesi Bile Futbolcu:D Sülalece Topçu Birliğiymiş Bunlar Anlaşılan:n::n:

uAnil94
18.Şubat.2010, 22:25
selçuk giriyor

RaSenGan
18.Şubat.2010, 22:25
Alex çıktı Selçuk girdi.Sakatlandı mı acaba :confused:

The.Crow
18.Şubat.2010, 22:26
Ben Semih'in yerinde olsam maç çıkışı çıkarım bi kameraya çekerim resti giderim takımdan. Yazık ya... Ayağını kaldırmaktan aciz bir adam forvette formda Semih 90 dakika boyunca kenarda..

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 22:26
Niyemi çıktı?Zaten en başta oynaması hata idi. Adamlar sürekli çizgilerden geldi. Özer defansif olarak zayıf oldugu için Gökhana yardımcı olamadı. Adamlar hep o kanattan bindirme yaptı ve 2 golude oradan buldu.

Özer'i Kanatta Oynatan Dauma Sen Sor Onu:D Adamı Göbekte Kullansa Bak Pozisyonların Gelişine

Bitti

2-1

Fenerbahçeye Tebrikler Avantaj Fenerde Bu İş Kadıköyde Biter:)

Nedvedmania
18.Şubat.2010, 22:27
Bitti maç 2-1

uAnil94
Ben Semih'in yerinde olsam maç çıkışı çıkarım bi kameraya çekerim resti giderim takımdan. Yazık ya... Ayağını kaldırmaktan aciz bir adam forvette formda Semih 90 dakika boyunca kenarda..
kesinlikle katılıyorum

The.Crow
Ve maç bitti. Az ve öz bir şeyler yazacağım. Eğer bu kadar fazla hatanın yapıldığı maçta tek fark yediysek konsantre olmuş bir Fenerbahçe bu takımı Kadıköy'de rahat yener. Ancak bu akşamki kadar fazla hata yaparsa olacak hiç bir şey yok.

Fernando Gago
18.Şubat.2010, 22:29
Baştan sona rezalet oynadık Bu skora sevinmeliyiz .. Tur için yetmeyebilir bu skor Kadıköyde gol yiyeceğimizi düşünüyorum İşimiz çok zor

GodfatheR
18.Şubat.2010, 22:30
Ahh Güiza ahh güiza böylr bi forvetiniz varken Avrupada turlamak mümkün mü acaba? Bence hayır.

nerazzuri
18.Şubat.2010, 22:30
Guiza'yı 90 dakika orada tutmasını, Bekir gibi bir stoper varken Deniz'i oynatmasını hala çözememiş durumdayım. Maç skoru önemli değil.

DenizlispoR
18.Şubat.2010, 22:32
Güiza olmadan önce nasıl eğlendiğimi unuttum ben :zuhaha.Fenerli arkadaşlara geçmiş olsun 2-1 iyi skor :).

goosfraba
18.Şubat.2010, 22:33
suç güiza'da değil. bir forvet formsuzsa formsuzdur. suç bunu göremeyen veya görüp hala ısrar eden teknik direktördedir.

goosfraba
18.Şubat.2010, 22:34
yasal olmayan şeyler konuşmayalım lütfen. bu tür şeyleri ömden halledin.

DenizlispoR
18.Şubat.2010, 22:36
suç güiza'da değil. bir forvet formsuzsa formsuzdur. suç bunu göremeyen veya görüp hala ısrar eden teknik direktördedir.
O da var da abi Güiza'nın topu tutamayışı,pozisyonları harcayışı her koşulda güldürüyor beni :n:.

TR.CaPTaiN
18.Şubat.2010, 22:39
2 tane saçma sapan hata yüzünden kaybettiğimiz bir maç oldu. Oyuncularımız Lille'i haddinden fazla büyüttüklerinden ilk yarı doğru düzgün pas yapmadık/yapamadık. İkinci yarı daha fazla topa hakim olalım derken Deniz'in güzel asistiyle Frau yine bizi boş geçmedi. Yahu Daum D.bakır maçında kafasını eğerek gelen şutun önünü açan, Manisaspor maçında toplam 3 pozisyonu olan rakipten 2 gol yiyen takımın defansında bulunan, yenilen komedi 2. golde Bilica'yla birlikte önemli hatası olan Deniz'i niye stoper olarak alıyorsun ? Elinde Bekir var, onu koy. Güiza gol kaçırsa da sallasam diye bekleyenlere Güiza harcadığı 2 pozisyonla yardımcı oldu. Maçın başından sonuna kadar savaşan Gökhan Gönül'ü tebrik ederim. 92. dakikada Alex'i çıkarıp Selçuk'u oyuna alan Daum'a da ne diyeceğimi şaşırdım. İkinci maçtan inşallah gerekli skorla ayrılırız.

Sheriff
18.Şubat.2010, 22:45
Güiza benide kanser etti bugün, ne olursa olsun gönderilmesi onun yerinede yırtıcı bir forvet alınması lazım.. Güizayla olacak iş değil bu..

BeeTLeJuiCe
18.Şubat.2010, 22:51
Güiza benide kanser etti bugün, ne olursa olsun gönderilmesi onun yerinede yırtıcı bir forvet alınması lazım.. Güizayla olacak iş değil bu..

Ersen Martin'e bile razıyım. Alex gibi bir oyuncuyu Semih'in gol kralı olduğu sezon hariç heba ediyoruz. Kezman, Güiza al birini vur ötekine. Hooijdonk gibisini bulamadık gitti.

MeMo
18.Şubat.2010, 22:51
2-1 çok kötü bir skor değil.Kadıköyde turu geçeceğimize inanıyorum.

yaman76hakanFB
18.Şubat.2010, 22:54
Ben onu bunu bilmem.. Bir takımın stoperi Deniz Barış, santraforu Guiza, kenardan gelen kurtarıcısı ise Selçuk'sa o takımdan hiçbir halt olmaz.. Yeter artık yaa.. Artık sinirden ülser olacağım..

Yıllardır bu takım,hangi hoca gelirse gelsin,aynı budalaca golleri yiyor.. Yıllardır taraftar ucuzca gollerle kaçan başarılardan dolayı ızdırap çekiyor..Ve bir yönetim; evlere şenlik..Yıllardır bulunmaz hint kumaşı sandığı Deniz Barış'ları takımda tutuyor, Selçuk şahin gibilerle Gerard'la pazarlık ediyormuş gibi haftalarca süren transfer görüşmeleri yapıyor..Sonra da dünya kulübü olacaklarmış.. Çocuklar bile inanmıyor bu masallara artık..

Aragones'ler, Guiza'lar, Maldonado'lar,Josiko'lar, Tanjeviç'ler, Marcus Green'ler, yeni "daum sendromları".. Yeter artık ya,yeter..En iyi oynadığımız maçta bile Manisa'dan iki gol yiyen bir takım gerçeği var ortada.. Realite ortada.. Bu şartlarda nasıl başarı gelsin..

Bugüne kadar her şart altında yönetime güvendim..Sohbetlerimde onları savundum..Ama benim bile sabrım kalmadı..Geçen yıl Efes serisinden sonra Tanjeviç'le devam kararı aldıkları gün anlamıştım bunların nato mermer,nato kafa olduklarını..
Deniz Barış'ı gördükten ve yıllardır bu takımda tutulduğunu hatırladıktan sonra iyice ümidimi kestim..

Sözün özü: Bu takımdan hiçbir halt olmaz..

eGowiCh
18.Şubat.2010, 23:30
2 tane saçma sapan hata yüzünden kaybettiğimiz bir maç oldu. Oyuncularımız Lille'i haddinden fazla büyüttüklerinden ilk yarı doğru düzgün pas yapmadık/yapamadık. İkinci yarı daha fazla topa hakim olalım derken Deniz'in güzel asistiyle Frau yine bizi boş geçmedi. Yahu Daum D.bakır maçında kafasını eğerek gelen şutun önünü açan, Manisaspor maçında toplam 3 pozisyonu olan rakipten 2 gol yiyen takımın defansında bulunan, yenilen komedi 2. golde Bilica'yla birlikte önemli hatası olan Deniz'i niye stoper olarak alıyorsun ? Elinde Bekir var, onu koy. Güiza gol kaçırsa da sallasam diye bekleyenlere Güiza harcadığı 2 pozisyonla yardımcı oldu. Maçın başından sonuna kadar savaşan Gökhan Gönül'ü tebrik ederim. 92. dakikada Alex'i çıkarıp Selçuk'u oyuna alan Daum'a da ne diyeceğimi şaşırdım. İkinci maçtan inşallah gerekli skorla ayrılırız.

Katılmakla beraber, ilave olarak Güiza'ya kızılacağına golü bizzat yediren Deniz Barış'a ve onu oynatan Daum'a kızılmalı. Güiza en azından 2 tane gol pozisyonu yarattı, mesela bir Özer ne yaptı maç boyunca yürümekten başka? Vederson golden başka ne yaptı? Stoperde Bekir ve Önder varken ısrarla neden Deniz Barış oynatılır, hem de Manisaspor maçında yaptıklarına rağmen. Selçuk son dakika oyuna sokuluyor, biz mağlup durumdayız ve zaman geçiriyoruz, şaka gibi.

Daum gibi hoca olmaz olsun. M.Topuz'u kesmesi de mantıklı değildi, diğer tercihleri de.

MeMo
18.Şubat.2010, 23:32
Katılmakla beraber, ilave olarak Güiza'ya kızılacağına golü bizzat yediren Deniz Barış'a ve onu oynatan Daum'a kızılmalı. Güiza en azından 2 tane gol pozisyonu yarattı, mesela bir Özer ne yaptı maç boyunca yürümekten başka? Vederson golden başka ne yaptı? Stoperde Bekir ve Önder varken ısrarla neden Deniz Barış oynatılır, hem de Manisaspor maçında yaptıklarına rağmen. Selçuk son dakika oyuna sokuluyor, biz mağlup durumdayız ve zaman geçiriyoruz, şaka gibi.

Daum gibi hoca olmaz olsun. M.Topuz'u kesmesi de mantıklı değildi, diğer tercihleri de.

Guiza 1 metre yanındaki Alex'e top veremeyecek kadar aciz.Kaçırdığı golde aynı şekilde rezalet.

Topuz konusu hariç yazdıklarına katılıyorum.Topuz kaç haftadır ortalarda yok resmen.

RasAnt
18.Şubat.2010, 23:34
baştan beri fenerbahçenin kadrosu kötü diorm transfer sezonu açıkken yorum yapmıştımda herkes haksızsın demişti böle bi takım olmaz olsun çıkartın o formaları haketmiyorsunuz turu geçsek nolcak denk gelır geçeriz turu ama bu takım berbat bir takım, umarım Fenerbahçe markasını daha az zedeleyerek sezonu kapatırlar

Sekopej
18.Şubat.2010, 23:39
İlk yarı kötü bir Fenerbahçe vardı ama Güiza'nın kaçırdığı pozisyon gol olsa bu halde bile öne geçmiş olacaktık, 2. devre oyun dengelendi. 2-1 deplasmanda alınacak iyi bir skor, en azından maç 2-1'ken rövanşı unutmayıp, çılgınca saldırmadı takım, 2-1 avantaja döndürülebilir ama 3-1 olsaydı onu çevirmek zor olurdu.

Güiza'ya yükleniyoruz ama Güiza yerine Semih oynasa, o defansın arkasına hızlı koşular yapamayacağı için o pozisyonlara da giremeyebilirdik. Semih'in özellikleri farklı, o oynamış olsa farklı pozisyonlar izlerdik.

Herşeye rağmen Lille gözümüzde büyüttüğümüz kadar değilmiş, Lugano oynayacak olsa haftaya korkum olmazdı, çünkü yüksek konsatrasyonla, savunmaya önem verip maçı kazanabilirdik ama şu durumda 2. maç da herşeye açık.

Evimizde oynuyoruz, mutlaka yenmeliyiz diye, hurra atak yaparsak fena olur, sakin, sabırlı hatta düşük tempoda, topa daha çok hakim olarak oynamalıyız. Bugün zaman zaman böyle oynadığımızda oyunun kontrolünü almıştık. Basit hatalarla goller yediğimizde artık hiç mi hiç şaşırmıyorum.

Ilhan
19.Şubat.2010, 00:04
Lille Fenerbahçe'den korkmuş nedense. Fenerbahçe yoktu bile. Ayakta kalan tek adam Gökhan'dı.

Özer yokları oynadı. İnanılmaz kötü oynadı. Çok kötüydü hücumda. Bu adamın off the ball'u yok. Gökhan'a pas atıyor, Gökhan boşa kaçsın diye bekliyor, bekliyor, adam kaçmıyor bile. En konsantre olması gereken maçta çok kötü oynadı. Beni hayal kırıklığına uğrattı.

Güiza'nın ya passing'i, ya da composure'u 3 olmalı 20 üzerinden. Ben hayatımda böyle fos çıkan bir adam görmedim yahu. 1 milyon euro verilmez. Zafer Biryol gibi bir adam bu. Adam geçme özelliği yok. Defans arkasına bugün herkes kaçıyor. Ama bu adam ne bitirebiliyor, ne tekniği var. Küçük takımların büyük golcüsü olur ancak. Bir adama 14 milyon euro verirken düşüneceksin. Beşiktaş aynı hatayı Tabata'da yapmıştır. Bu kötü transferler, futbolu yöneten adamların bilgisizliğindendir.

Cristian denen adam yok. Yok yani. Aykut gidip de Brezilyalı ön libero kasacağına daha disiplinli olan Almanlardan seçseydi ya bu ön liberoyu.

Bu skor hakikaten iyidir. Fenerbahçe dua etmelidir ki rakip korkmuştur. Ve bu takım hakikaten kendi gibi oynadığı zaman Fenerbahçe'yi sahasında da yener.

Deus Dominus
19.Şubat.2010, 00:24
İkinci maça pek umutlanmayın derim. Fenerbahçe'nin gol atması gerekecek, geride bekleyecek Lille...çok etkili ve hızlı hücum oyuncuları var...

Hugo
19.Şubat.2010, 00:43
Ben bile çıldırdım Güiza'yı izlerken.

yaman76hakanFB
19.Şubat.2010, 00:48
Bu kurgu ile Lille'i geçsek ne olacak ki..Mazoşist miyiz biz? Bu kadro ve formata güvenilir de Liverpool'un karşısına çıkmak arzu edilir mi? Tores'i Deniz Barış'a marke ettiririz artık ve buna en çok Beşiktaşlı arkadaşlar sevinir..

Bu kafa ve bu stoperlerle gidersek askere.. Zor alırız teskere..

Yönetim; övün övünebildiğin kadar.. Deneme-yanılma yöntemiyle nasılsa sezonlardan bir sezon başarı tutturursunuz.. Nasılsa bu ülke sporunda üç yanlış bir doğruyu götürmüyor.. Devam edin,devam edin..Aferin size..Bir sonraki kontratında Deniz Barış'la da haftalarca sürecek kontrat pazarlığına girersiniz artık..Selçuk'a yalvardığınız gibi.. Siz bilirsiniz bu işi..

KanaKe
19.Şubat.2010, 00:57
Aragones geldiginde oh be sonunda Deniz'den kurtuluyoruz demistim fakat Daum gelince sevincim kursagimda kaldi :) Daum'un Deniz'de ki bu israri nedir anlamiyorum.

DisCo
19.Şubat.2010, 02:03
Lille takımı gerçekten çok hızlı oyunculara sahip.

Yani Guiza'ya pası ayarsız atarsanız o pozisyon ölür. Ama bu adamlar için böyle bir problem yok ve top kesin çıkacak diyorum gelip yetişiyor.

Bunun haricinde Fenerbahçe kendi kendini yenmiştir. Bilica'nın fantazileri konusunda aylar önce Erman Toroğlu şunu demişti. Bir gün takımı öyle bir yakacak ki altından kalkamayacak diye. Bunun sinyalleri her gün artıyor ve nitekim olacakta.

Selçuk, Deniz gibi oyuncuları görüncede şunu diyorum. Her gelen teknik direktör bu adamları tutuyorsa gerçekten birşey var ve biz bilgisiz olduğumuzdan göremiyoruz.

Fenerbahçe kendi kendini yenerek evindeki maç için önemli bir skor elde etti. Herkes kendi oyununu oynarsa herşey sorunsuz giderse zaten bir maç kazanılırda bu takım Fenerbahçe'yi zorlayacak bir takım değil.

scar face
19.Şubat.2010, 02:04
Yazık bu kadar insanın sevgisine yazık paralara yazık demiyorum zaten burdan kaybettiklerini rahatça kazanıyorlar...

Asıl eleştiriyi haftaya elenmemiz halinde yapacağım.Ama turu geçeceğimize inanıyorum.Kadıköy'de haftaya inanılmaz bir atmosfer olacak...

A.FaruK
19.Şubat.2010, 08:35
bekir var önder var sen gelip deniz i alıyosan oyuna burda da bi problem var

KaPaLı
19.Şubat.2010, 09:41
Deniz'de bizim göremediğimiz neyi görüyo bu Daum anlamıyorum. Tamam ortasahada oynar koşar mücadele eder kolay kolay yıkılmaz. Ama defansta bu adam oynatılırmı. Daha girdiği anda tamam dedim gol geldi. Deniz asisti yapacak yine. Şaşırtmadı evladım Frau'nun önüne çok güzel bıraktı. Herkes Deniz - Guiza demişte Volkan efendiye birşey diyen yok. Bu kadar laubali oynanmaz. 2. devre başladığından beri böyle. Hep diyorum bu adamın rakibi olmadığında Volkan yanından geçen topa bile müdahele etmiyo.

Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Roberto Carlos
Diego Lugano
Edu Dracena
Selçuk Şahin ( Claudio Maldonado )
Marco Aurelio
Deivid de Souza
Uğur Boral
Alex
Kezman

Bu takımla en çok gol atan ve en çok gol yiyen takım oldu Fenerbahçe. Korkmadan oynadı Şampiyonlar Liginde çeyrek finale çıktı. Ama dün akşam bakıyorum dk90 Alex çıkıyo Selçuk giriyo. Vederson attığı golden başka ne yaptı. Mehmet Topuz gibi rakibi yıldıran sürekli basan adam nerde. Guiza formsuz bağırıyo sen hala daha onu oynatıyosun. 2-1 geridesin zaten adamların defansları canlı bomba. Al Semih'i uyutsun hepsini pozisyon yaratsın. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü anlayamayan Daum'a sallanması lazım ilk başta aslında.

eXcitinG
19.Şubat.2010, 11:55
Fenerbahçe avantajLı bir skor eLde etti deniLebiLir. GoL yeme potansiyeLi oLan bir takıma karşı depLasmanda goLLü tek farkLı mağLubiyet iyidir. Ama tabi işin goL yememe yönünü de yapabiLmek Lazım.

Guiza yı ben hayretLer içerisinde izLiyorum. Adam MaLLorca da 3-4 pozisyon buLur 2 tanesini atardı. Fenerbahçe de 3545345451 tane pozisyon buLuyor atmaktan bi haber.

Fenerbahçe nin şansı var. Turu geçebiLme potansiyeLi var. Umarım turu geçerLer.

ForsakeN
19.Şubat.2010, 12:09
Fenerbahçe nin şansı var. Turu geçebiLme potansiyeLi var. Umarım turu geçerLer.

Geçmeyelim daha iyi.Bu futbolu Anfield Road'ta oynarsak büyük fark yeriz.

DisCo
19.Şubat.2010, 14:15
Fransız basını, Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Lille'in işinin zor olduğu görüşünde birleşti !.. L'Equipe gazetesinde yer alan haberde Fenerbahçe karşısında alınan 2-1'lik sonucun Lille'e yetmeyebileceği belirtilirken, İstanbul'da oynanacak maçın çok zor geçeceği ifade edildi.

Fransız gazetesi, Lille takımında Balmont'u, Fenerbahçe'de ise Kaptan Alex'i karşılaşmada takımlarının ''en iyileri'' olarak gösterirken, karşılaşmayı izleyen Türk seyirciler için ise ''Yaklaşık 5.000 Türk taraftar soğuk havada stadı ısıttı'' yorumunu yaptı.

Lille'de yayımlanan La Voix Du Nord gazetesinin haberinde ise, ''Fenerbahçe'ye fazla üstünlük sağlayamayan Lille, İstanbul'daki rovanş maçında çok güçlü olmak zorunda. Tur garanti değil'' yorumu yapıldı. Haberde ayrıca karşılaşmayı izleyen Fenerbahçeli taraftarlar için ''Lille deplasmanda gibiydi'' denildi.

scar face
19.Şubat.2010, 14:21
Asıl deplasman haftaya.... :)

Ruzqar111
19.Şubat.2010, 14:31
Guiza' nın Koşularına dicek sözüm yok doğru yere doğru koşular yapıyor toplada buluşuyor ama Son vuruşlarda futbolu unutmuş gibi vuruyor 3 yaşındakı yeğenımın önüne top koyup kollarından kaldırarak vurduruyorum topa o bile daha sert vuruyor toplara :icon_neutral:

barahir
19.Şubat.2010, 15:20
2. yarıdaki futbolu saraçoğlunda oynayalım bu turu rahat geçeriz.. geçemezsek eğer sanırım fransızlar güiza ve denize minnettar kalcak..

CeNTeR_TR
19.Şubat.2010, 16:29
2 Hafta önce fırtına Fener falan dediğimiz takım bu takım şimdi bu kadar yermek gereksiz bence.Dün akşam hiçde o kadar kötü değildik kötüydük ama o kadarda kötü deildik.Yakaladığımız fırsatları gole çevirsek özellikle skor 1-1 ken şuan bunlar yerine dahi Daum diyebilecektik vayy be Güizaya bak sen diyebilecektik..

Avrupa tecrübemizin el verdiği kadar dün akşamki skor oldukça iyi biz kendi sahamızda Lille takımın rahat yenip Liverpool takımına bilenmeye bakarız.

Kendi sahamızda çok farklı bir maç olacağına eminim.O zaman burdaki mesajım çokdan önemini yitirecekdir çünkü o gün Dahi Daum işte Alex işte Fenerbahçe diyebileeğiz diye umuyorum.

Dün akşam ilk 45 dakikayı geride kapadık ama 2.yarıya iyi bir konuşmayla fırtına gibi gireceğizdir.

BaFraLı
19.Şubat.2010, 16:46
Bence deplasmanda 2-1 kötü bir sonuç değil.İstanbul'da Fenerbahçe turu geçecektir.

Varonil
19.Şubat.2010, 16:57
Kendi hatalarımızın kurbanı olduk.Lille maç içinde öyle çok büyük bir üstünlük kuramadı.Avantaj onlarda,ancak benim turu geçeceğimize inancım tam.

Börk
19.Şubat.2010, 16:57
Ertem Şener'in Fransız yönetmenin sürekli Lille Gervinho'nun ısınmasını gösterirken: Gervinho ısınmaktan buharlaşacak:n:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Şubat.2010, 17:56
hernekadar 2-1 Kupa maçlarında deplasman takımları için çok avantajlı bi skor olarak gözüksede Lille çok hızlı ve kontratağa çok yatkın bi takım yani başka bir deyişle deplasman takımı...Bu nedenle Fenerbahçe'nin kendi sahasındaki maçta kontrollü oynaması gerekiyor.Umarım Daum Lugano'nun yokluğunda stoperi Bilica-Deniz değilde Bilica-Bekir olarak belirler,yoksa Fenerbahçe'nin işi zorlaşır rövanşta.

yaman76hakanFB
19.Şubat.2010, 18:35
Manisa ve Diyarbakır'dan gol yiyen bir takımın Kadıköy'de Lille'den gol yemeyeceğine inanan var mı? ben inanmıyorum.. Deplasmanda gol avantajına filan sahip değiliz.. 4-2 yenersek öyle geçeriz turu.. Çünkü en az iki gol yememiz kaçınılmaz..Bu takım 10 yıldır aynı golleri yiyor ve futbolu iyi bilen başkanımız 10 yıldır hep aynı tip oyuncularda ısrar ediyor..

Tores'i Deniz Barış veya Bilica savunacaksa elenelim daha iyi..

MeMo
19.Şubat.2010, 18:54
Lille takımı gerçekten çok hızlı oyunculara sahip.

Bilica'nın fantazileri konusunda aylar önce Erman Toroğlu şunu demişti. Bir gün takımı öyle bir yakacak ki altından kalkamayacak diye. Bunun sinyalleri her gün artıyor ve nitekim olacakta.

Bunun maçla ne alakası var?Hakikaten merak ettim.

Addolorato
19.Şubat.2010, 18:56
Bunun maçla ne alakası var?Hakikaten merak ettim.

Bilica toplama oynamayı çok seven bir oyuncu kendi ceza sahası içinde oldukça topla oynayıp çalıma giren bir adam. Nitekim bu maçtada örneklerini gördük. Hatta bir ara gaza gelip topla rakip ceza sahasına girdi.

scar face
19.Şubat.2010, 18:59
Topla ilerlemesi bence iyiydi yararlı oldu takımın ileri çıkması adına...Lucio,Naldo,Pepe gibi stoperler de böyle dalışlar yapıyor bazen...

Haftaya Kadıköy'de harika bir atmosfer olacak dikkatli defans yapıp gol yemezsek bir süt tura çıkarız.Lille elenmeyecek bir takım değil.Santos cezalı bu arada sol bek için sadece Vederson kaldı...

MeMo
19.Şubat.2010, 19:01
Bilica toplama oynamayı çok seven bir oyuncu kendi ceza sahası içinde oldukça topla oynayıp çalıma giren bir adam. Nitekim bu maçtada örneklerini gördük. Hatta bir ara gaza gelip topla rakip ceza sahasına girdi.

Tamam da sene başından beri bu söyleniyo Bilica birgün Feneri yakacak diye ama bazı küçük hatalar dışında böyle olmadı en azından rahatlığından.Artık bu temenniye dönüştü resmen.

nannar
19.Şubat.2010, 19:03
Fenerbahçe geçer turu eğer akıllı oynarsa..Savumayı çok boş bırakmadan 1 ya da 2 gol atsa zaten yetiyor... Ama gol yerse, hele hele 0-0'ken gol yerse Fransız takımları her zaman iyi kapanmayı biliyor... İleri uçta da hızlı ve Guiza'dan daha yetenekli oyuncuları olduğu düşünüldüğünde 0-1 olan maç 0-2 ve hatta 0-3'e dönüverir bir anda... Yani 2. maçta bence yine FB defansı maçın kaderini belirler....

Addolorato
19.Şubat.2010, 19:12
Tamam da sene başından beri bu söyleniyo Bilica birgün Feneri yakacak diye ama bazı küçük hatalar dışında böyle olmadı en azından rahatlığından.Artık bu temenniye dönüştü resmen.

Ben yakar demedim ama sonuçta riskli haraketler yaptıgını söyledim sadece. Bu arada umarım Fenerbahçe turu geçer ilk maçta iyi bir skor aldı bence.

tarikko
20.Şubat.2010, 01:05
Aslinda kotu sonuc degil herkesinde soyledigi gibi.Guiza o iki pozisyondan birini atsa mac daha farkli olabilirdi.Ama Guiza iste ne diyebilirim ki :)..

Insallah ikinci macta muthis bir atmosferde Lille'yi eleyecegiz.Yeterki iyi defans yapip sabirli oynayarak skora gidelim.Haftaya insallah Kadikoy'de olacagim..Eleyecegimize inaniyorum..

Neron_FB
20.Şubat.2010, 13:51
Normalde ben de kötü sonuç olmadığını söylerdim ancak karşımızdaki takım her maç gol ve goller bulma potansiyeline fazlasıyla sahip bir takım olduğundan 3-2 nin elenmemize sebep olacağını göz önünde bulundurursak, lille deki sonucun kötü olduğunu söyleyebilirim. Lugano sanırım oynayabilecekmiş. Bursa maçında dinlendirilmeli bence nolur nolmaz, denize kalmamak lazım. Lugano ve Semih oynarsa %51 tur bizimdir.

canalkan34
20.Şubat.2010, 14:50
Daum'un yönettiği hangi takım Avrupa'da başarılı olmuş sorarım size ?
Bence Fener elenir ve Ligi kazanır ama Avrupa'da Daum olduğu sürece pek tur atlayamazlar gibi geliyor.
Daum Sendromu, Daum Gibi Oynamak diye deyimler türüyor..
Geçmiş olsun F.Bahçe

Ahmet Göktaş
20.Şubat.2010, 14:51
Fener elendide haberimiz yok sanırım. Tüh oysaki 2.maçı izlemeyi düşünüyordum kaçırdık

scar face
20.Şubat.2010, 15:10
Bence Fener elenir ve Ligi kazanır ama Avrupa'da Daum olduğu sürece pek tur atlayamazlar gibi geliyor.
Geçmiş olsun F.Bahçe

Temennileriniz gerçek olsaydı şu an biz alt liglerde olurduk değil mi?
Kadıköy'de hiç Avrupa maçı izledin mi sen?Bir sürü alt grup var onlar tek ses olup takımı destekliyor...Eğer futbolcularımız inanırsa ki inanıyorlar Lille öyle elenmeyecek,büyütülecek bir takım değil.Haftaya görüşmek üzere...

Fearless Coward
20.Şubat.2010, 15:45
Lille gol attığı an iş biter.Tek temennim FB'nin turu geçmesi ancak Lille çok formda bir takım.Gervinho neden ilk 11'de başlamadı anlamadım heralde riske etmek istemediler.Edin Hazard çok hızlı bir oyuncu..Ona önlem almalılar.Ayrıca Deniz oynarsa asistini yapar.. :S

scar face
20.Şubat.2010, 16:01
Gervinho'nun sakatlığı varmış.Zemin kötüydü riske etmemiş...

MeMo
20.Şubat.2010, 18:21
Geçmiş olsun F.Bahçe

Sanki Daum'un ilk gelişinden önce Avrupa'da çok başarılıydık Daum geldi mahvetti herşeyi.Zico'yla Avrupa'yı salladığımız dönemde Daum'un hazırladığı bi kadro vardı.

Ki Daum Leverkusenle falan iyi işler yapmış Avrupa'da.Sene başı Twente'ye yenildiğimizde ortaya çıkan düşünceler sonraki maçlarda galip geldikçe sustu şimdi yenildik gene başladı.

Niye geçmiş olsun dediğini anlayamadım.Topuz'un sakatlığı için dedin sanırım.

DisCo
21.Şubat.2010, 12:10
Lille'in kalecisi Mickael Landreau ve teknik direktörü Rudi Garcia, Vederson'un attığı golü Avrupa Ligi'nde kullanılan topa bağladı.

http://www.htspor.com/2010/02/21/resim/haber_ic_208331.jpg

Kaleci Landreau, Vederson’un vurduğu şutun kaleye girmesinde topun büyük pay sahibi olduğunu belirtip “10
yıl önce böyle goller göremezdiniz” diyerek dert yandı. Teknik direktör Garcia ise “Dürüst olmak gerekirse
topun gidişi biraz garipti. Topun yükselişi ve daha sonra sağa gidişi Mickael’i oldukça yanılttı” dedi.

Haberturk

KanaKe
21.Şubat.2010, 12:21
Sacma bir bahane :)

barahir
21.Şubat.2010, 12:22
vedo da açıklamıştı ama avrupa ligi topunu çok seviyorum diye.. Doğru olabilir..

El Barto
21.Şubat.2010, 12:25
Geçmiş olsun F.Bahçe

Zamanında Daum'un bu kokain davası çıkmasaydı Alman Milli Takımı'nın başına geçecekti. Hadi biz Türkler aptalız ama Almanlar da mı aptal? ;)

DisCo
21.Şubat.2010, 12:25
Benim görüşüm kalecinin durduğu yer hatalıydı ve golü bu nedenle yedi.

Şimdi senin durduğun yerle topun ne ilgisi var.

Fearless Coward
21.Şubat.2010, 12:46
Evet onu bende farkettim kalecinin durduğu yer çok saçmaydı tutamazdı o topu..

MeMo
21.Şubat.2010, 13:32
Zamanında Daum'un bu kokain davası çıkmasaydı Alman Milli Takımı'nın başına geçecekti. Hadi biz Türkler aptalız ama Almanlar da mı aptal? ;)

Katılıyorum abi.Geçen Daum'un kariyeriyle ilgili bir yazı okudum.Türkiyedeki insanların bildiğinden çok daha fazla şey yapmış.Daum'u böyle savununca anlamayın ki ben Daum'un her hareketini onaylıyorum.Benim de çok kızdığım noktalar var.Ama Daum'u boş bir adammış gibi göstermek yanlış oluyor.

el.nino
21.Şubat.2010, 14:54
Katılıyorum abi.Geçen Daum'un kariyeriyle ilgili bir yazı okudum.Türkiyedeki insanların bildiğinden çok daha fazla şey yapmış.Daum'u böyle savununca anlamayın ki ben Daum'un her hareketini onaylıyorum.Benim de çok kızdığım noktalar var.Ama Daum'u boş bir adammış gibi göstermek yanlış oluyor.

daum boş bir teknik direktör değil ama avrupayı düşünen bir teknik direktörde değil.aziz yıldırım daum'u 3 sene sözü verdiği için getirdi.avrupada da nereye kadar götürürsek hesabıyla oynuyor.

Sekopej
21.Şubat.2010, 14:57
İyi de Rijkaard da o zaman avrupayı düşünmüyor, kendisi açıkladı hedefimiz ligi şampiyon tamamlamak diye, avrupada oynayamayacak forvet alarak da bunu gösterdiler.

Yani ligde şampiyon olmak istiyoruz dendiğinde, avrupada başarı istemiyoruz gibi mi anlaşılıyor bu? Kim, neden istemesin ki avrupada başarılı olup, adını duyurmayı?

el.nino
21.Şubat.2010, 15:40
türk taraftarları için lig her zaman daha önemli bence çünkü fenerbahçe galatasaray çekişiyor.avrupada bir sürü takım var ve bizim takımlardan da daha kaliteli kadroları var.gs'nin hedefi hem şl ye direk girebilmek iiçin hemde tt arenada şl oynamak için

MeMo
21.Şubat.2010, 15:46
daum boş bir teknik direktör değil ama avrupayı düşünen bir teknik direktörde değil.aziz yıldırım daum'u 3 sene sözü verdiği için getirdi.avrupada da nereye kadar götürürsek hesabıyla oynuyor.

Nerden biliyorsun Avrupa'yı düşünmediğini.Böyle saçma bir anlayış var mı?Ligde şampiyon olalım Avrupa'yı boşver ilk tur da elenelim hatta gerek yok oynamaya.Daum böyle mi söylüyor sence?

Yada Lille'e yenildiğinde ve Twente'ye yenildiğinde mi Avrupa'yı düşünmüyor?

Fenerbahçe Avrupa'yı da en az lig kadar düşünür her ne kadar kabul etmesende.

Gören de 3 büyüklerden biri her sene final oynuyor sanır.Tabi ki nereye kadar götürürsek hesabıyla oynucak.Final oynamak çok kolay sanki.2-3 seneye her iki takımda gerçekçi bir şekilde finali hedefliyebilir.Bu sene de olmayacak bişey değil zaten bu.

Aziz Yıldırım 3 sene şampiyonluk sözü verdiği için Daum'u getirmiş :) Sanki bir Daum yapabiliyor şampiyon.Daum bu takımı tanıdğı için geldi doğru yanlış tartışılır.

Bu arada haftaya Lille'i yenelim belki Daum tekrar düşünmeye başlar Avrupa'yı...