View Full Version : Yeni Yama Hakkında
uniwherecity
14.Şubat.2010, 07:52
Öncelikle Herkese Günaydın Arkadaşlar . . .
Bugün Çıkacağı Söylenen Yeni Yama Saat Kaç Gibi Çıkar Acaba ?
Sabırsızlıkla Onu Bekliyorum da :schaf:
KaPaLı
14.Şubat.2010, 09:23
http://www.sigames.com/
Anasayfalarında 10.2 update var hala daha.
wolfson
14.Şubat.2010, 11:20
:s ben football managerin sitesinde okuduğumda şubat sonu mart başı diyordu? :D
wolfson
14.Şubat.2010, 11:31
Yarıyıl tatilinin son bir haftasından beri yeni yama çıkacak diye Fm oynamıyorum umarım dediğiniz gibi bugün çıkar benim için süper olur :D
wolfson
14.Şubat.2010, 12:11
Öncelikle Herkese Günaydın Arkadaşlar . . .
Bugün Çıkacağı Söylenen Yeni Yama Saat Kaç Gibi Çıkar Acaba ?
Sabırsızlıkla Onu Bekliyorum da :schaf:
Sen yamanın bugün çıkacağını nerden gördün?
uniwherecity
14.Şubat.2010, 12:43
Sen yamanın bugün çıkacağını nerden gördün?
''Yeni yama '' diye bir konu vardi orda birkaç kişi söylemişti ayın 14 ünde cikacak diye . Birde yeni yama çıkarsa bizim ekstra birşey yapmamiza gerek varmi ? ben steamden aldimda otomatik yüklüyormu steam ? yoksa yine bizmi download yapiyoruz ?
BaGa TaRKaN
14.Şubat.2010, 12:47
Steamden Online Olduğun Zaman ve Otomotik Güncelle Şeçeneği Aktif Yaptıysan Oyunu Otomotik Günceller.
Resimde Belirttiğim Yerde Her Zaman Güncelle Olduğunda Güncelle Diye Yerde. Ben Güncellemesini İstemediğim İçin Kapattım:)
http://i45.tinypic.com/10pwmmo.jpg
uniwherecity
14.Şubat.2010, 14:31
Teşekkur ederim arkadaşlar bilgilendirme için .
wolfson
14.Şubat.2010, 15:29
oo Vallaha moralim bozuldu şimdi :@ 15 gün daha beklicem. Şimdi açıcam bi karier ama tam başlıcam sırada aklıma 15 gün sonra takrer başlayacağım geliyo başlayamıyorum. Keşke daha erken çıksa :D
uniwherecity
14.Şubat.2010, 16:39
oo Vallaha moralim bozuldu şimdi :@ 15 gün daha beklicem. Şimdi açıcam bi karier ama tam başlıcam sırada aklıma 15 gün sonra takrer başlayacağım geliyo başlayamıyorum. Keşke daha erken çıksa :D
aynen bende o yüzden başlayamıyorum :D ikidir yeni sezon açıyorum kadroyu görüyorum GS nin sonra vazgeçiyorum . aklim hep yeni yamada :icon_lol:
KaRaBükLü KraL
14.Şubat.2010, 17:04
Çıksada zevkle FM oynasak yahu.Bi çıkamadı gitti:D
BaGa TaRKaN
15.Şubat.2010, 00:49
Çıksada zevkle FM oynasak yahu.Bi çıkamadı gitti:D
Evet Yahu Çıksada Şu Yeni Yama Senin Fmde Fark Yemelerini Engellese SI:D:zuhaha