PDA

View Full Version : Rijkaard'ın 14 Şubat hediyesi!



Börk
14.Şubat.2010, 23:25
Süper Lig’deki Ankaraspor maçı nedeniyle bu haftayı boş geçecek olan Galatasaray, kamp çalışmaları için Antalya’ya gidince, takımda homurdanmalar başlamıştı. Çünkü bu sürpriz kamp, tam da 14 Şubat’a denk geliyordu. Sevgililer Günü’nü eşleriyle ve sevgilileriyle geçirmek isteyen oyuncuların gösterdiği tepki bu kez ters tepti. Nitekim teknik direktör Frank Rijkaard’ın bunu bir ceza olarak planladığı belirlendi. Hollandalı hocanın, “Siz sahada benim istediklerimi yapmadınız. Hatta bunları yapmak için çaba da göstermediniz. Şimdi de ben sizin istediğinizi yapmıyorum. Önümüzde bir Atletico Madrid maçı var. Hepinizin toparlanmasını istiyorum. Keyif veren futbolu artık görmek istiyorum” diyerek takıma ceza verdiği kaydedildi.

Antalya’dan sonra İspanya
Galatasaray, Antalya kampının ardından İspanya’nın yolunu tutacak ve 18 Şubat’ta Atletico Madrid ile kozlarını paylaşacak. Rövanş karşılaşması ise 25 Şubat’ta Ali Sami Yen Stadı’nda yapılacak.

el.nino
14.Şubat.2010, 23:28
bugünkü gazetede okumuştum.antalya maçında iyilerdi ama elendiğimiz için bu ceza iyi oldu.rijkaard'ın 500 bin euro su gitti:D

Flawless Victory
15.Şubat.2010, 00:06
E artık bir şeyler yapsın. Biz ligin zirvesindeysek bu, diğer takımlar kötü olduğu için. Daha ciddi cezalar da verilebilir. Her ne kadar cezayı bilim çözüm yolu olarak görmese de..

Ahmet Göktaş
15.Şubat.2010, 00:33
Sinem üzülmüştür :)

Flawless Victory
15.Şubat.2010, 00:35
Sinem üzülmüştür :)

Başka birini bulmuştur belki. :)