Log in

View Full Version : Toplanti ve Underachieving

exe_genesis
15.Şubat.2010, 00:29
Arkadaslar bunlar diye devamli gelir. Devamli bu 3 haberle karsilasiyorum. Nedir bunlar ne yapmak gerek kurtulmak icin.

http://img246.imageshack.us/img246/2669/screenshot20100214at114.png
http://img138.imageshack.us/img138/2669/screenshot20100214at114.png
http://img28.imageshack.us/img28/2669/screenshot20100214at114.png

rapbang
15.Şubat.2010, 03:59
ilk haberde "Udinese'den Di Maria beklenilenin altında bir performans sergiliyor" gibi bişi olması lazım.Diğerleride sanırım Akinfeev hakkında toplantıda ters bişeyler söylemişsin oyuncunun morali bozulmuş herhalde. aşağı yukarı böyle sanırım.Genede İngilizcesi dha iyi arkadaşlar yardım ederler mutlaka

Walter Sakana
15.Şubat.2010, 04:11
1.de Di Maria Takım ligde beklentilerin altında performans sergilediği için mutsuz olduğunu söylüyor. Ligdeki konumun sezon başı belirlediğin hedefin uzağında olursa bu tür şeylerle sıksık karşılaşırsın, diğer oyuncularda benzer açıklamalar yapmaya başlar ve üst sıralara çıkamazsan Squad harmony gitgide düşer.

2.de Akinfeev'den takım arkadaşlarıyla takımın kötü gidişatını durdurmak için toplantı yapmasını istemişsin.

3.de ise Akinfeev toplantının sonucundan memnun olmadığını bildiriyor. Toplantının planlandığı gibi iyi gitmediğini ve bazı oyuncuların halen ligdeki kötü konumdan dolayı huzursuz olduğunu belirtiyor.

özetle genel anlamda bu şekilde...

dogan61
15.Şubat.2010, 04:33
1.de Di Maria Takım ligde beklentilerin altında performans sergilediği için mutsuz olduğunu söylüyor. Ligdeki konumun sezon başı belirlediğin hedefin uzağında olursa bu tür şeylerle sıksık karşılaşırsın, diğer oyuncularda benzer açıklamalar yapmaya başlar ve üst sıralara çıkamazsan Squad harmony gitgide düşer.

2.de Akinfeev'den takım arkadaşlarıyla takımın kötü gidişatını durdurmak için toplantı yapmasını istemişsin.

3.de ise Akinfeev toplantının sonucundan memnun olmadığını bildiriyor. Toplantının planlandığı gibi iyi gitmediğini ve bazı oyuncuların halen ligdeki kötü konumdan dolayı huzursuz olduğunu belirtiyor.

4 senelik bir Advance İngilizce öğrenimi gören biri olarak... Arkadaşımızın söylediklerinin %100 doğru olduğunu onaylıyorum ;););)

exe_genesis
15.Şubat.2010, 16:16
Yardim icin tesekkurler

RasAnt
16.Şubat.2010, 01:13

aynen katılıyorum tam olarak anlamı budur