View Full Version : Sözleşme Yenileme Sorunu!
Yakocewic
15.Şubat.2010, 17:03
Öncelikle merhaba arkadaşlar.. Galatasarayla bir kariyerim var, ilk sezon herşey çok güzel gitti ve süper lig , uefa , türkiye kupası'nı aldım.. önemli yıldızlarımı kadroma kattım.. ve doğal olarakda yönetim sözleşmemi yenilemek istedi teklif gönderdi..
O gün içerisinde gelen 8 mesaj vardı. teker teker okumaya başladım. başlığından anlamıştım ama teklif olduğunu. O habere geldim ve tıkladım; Yönetim size teklif sundu 3 yıllık bilmem kaç maaşlı die. altında da reddedildi yazdı .. Ben hiç bir şey yapamadım , ne teklife bakabildim, ne de onaylama işlemine girebildim.. şimdi 2.sezonun ortalarına kadar geldim. Spekülasyonlar filanda çıkmaya başladı takımdan ayrılacağıma dair. Olumsuz etkilenicek die korkuorum futbolcular ayrıca ya teklif gelmezse die düşünmeye başladım..
Bu Sorun nasıl düzeltebilir? ya bi daha teklif gelir de o da reddedilirse ..
BöyLe bi durumLa karşıLaşan varmı? başlık açan olmamış ama ..
Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için..
Ahmet Göktaş
15.Şubat.2010, 17:19
Yönetm odasından yeni sözleşme iste.
vuque
15.Şubat.2010, 17:42
Yönetimden İstek Kısmından Yeni Kontrat İstediğini Belirt.Onlarda Sana Yeni Bir Teklif Yapar.Kabul Edersin...
Yakocewic
15.Şubat.2010, 18:07
ama şu an da bu seçenek aktif değil..
Ricardinho
15.Şubat.2010, 18:30
sezonunn bıtmesıne yakın yenıden sözlesme sunuyorlar merak etme ben mesela 4 kes reddedıyorum adam utanmadan 5.kes sözlesme sunuyor :) tabı basarılı bır sezon gecırırsen sampıyon olduysan hıc korkma kafana takma :)
Yakocewic
15.Şubat.2010, 18:38
sezonunn bıtmesıne yakın yenıden sözlesme sunuyorlar merak etme ben mesela 4 kes reddedıyorum adam utanmadan 5.kes sözlesme sunuyor :) tabı basarılı bır sezon gecırırsen sampıyon olduysan hıc korkma kafana takma :)
tamam ama şöle bişi var teklifi ben reddetmedim :S kendiliğinden reddedildi..
gungorbdk
15.Şubat.2010, 18:49
Hocam şimdi aktif değil çünkü henüz reddedildi ama merak etme daha sonra aktif olacaktır o zaman istersin. Sık sık kontrol et orayı.
Yakocewic
15.Şubat.2010, 19:27
Sürekli giriyorum bakıyorum , artık öyle yapıcaz başka çare yok ;)
Saolun Arkadaşlar..
Peki bişi daha sorucam, Kendi kendine reddedilmesinin nedeni nedir ?
Sonuçta oyuncu değiLim :icon_smile: ayarlardan tüm teklifleri reddet seçeneğini işaretlemiş olma ihtimalim yok :icon_lol: Çok garip daha tekLife iLk bakışımda ; tekLif reddediLdi yazıodu..:uzgun:
gungorbdk
15.Şubat.2010, 19:42
Sürekli giriyorum bakıyorum , artık öyle yapıcaz başka çare yok ;)
Saolun Arkadaşlar..
Peki bişi daha sorucam, Kendi kendine reddedilmesinin nedeni nedir ?
Sonuçta oyuncu değiLim :icon_smile: ayarlardan tüm teklifleri reddet seçeneğini işaretlemiş olma ihtimalim yok :icon_lol: Çok garip daha tekLife iLk bakışımda ; tekLif reddediLdi yazıodu..:uzgun:
Bana sorarsan sen yanlışlıkla bastın, dalgınlığına geldi ama kabul etmezsen de zorlamam. :icon_lol:
Yakocewic
15.Şubat.2010, 21:19
Yok ya öLe bişi mümkün değiL , daha ilk tıklayışımda habere ; offer has been rejected yazıodu .. türkçesi sadece reddedildi. normalde by club , by manager diip biri veya birileri tarafından reddedildi der..:icon_neutral:
RasAnt
16.Şubat.2010, 00:58
go on holiday a cıktıysan dönüşte sana teklif sunmuşlarsa reddedmiştir otomotikman go on holiday de yapıyor çünkü öyle
Addolorato
16.Şubat.2010, 10:38
Banada aynısı olmuştu bir takımdan istifa etmiştim tatile çıktım ama teklif gelirse geri dön seçeneginide işaretledim. Sonra epey bir süre sonra birden geri döndü bir baktım Reggina'nın başındayım. Milan falan teklif yapmış oyun otomatik reddetmiş gitmiş Reggina'yı kabul etmiş insan bir döner tatilden sorar sen hangi takımı istiyosun diye. Sanırım oyun hatası..
Yakocewic
16.Şubat.2010, 15:06
Ben genelde oyunlarımda tatile çıkmam. Oynamayı tercih ederim , her günümü değerlendirmeye çalışırım.. Yani Yapmadım öyle bişi :icon_frown:
Evet dediğin gibi bi hata var sanırım ama herkesde oluyormu ? başına gelen varmı diye merak ettim..
sentugo
16.Şubat.2010, 22:14
Muhtemelen tatilden dolayıdır.. Ama çıkmadım diyorsan yapacak bir şey yok.. Merak etme takımın başında kalırsın.. Yönetimi istekte bulun yeter..
yigitgk
17.Şubat.2010, 17:23
Başarılı ol, her şeklide kalırsın takımın başında ;)