Log in

View Full Version : Dev Maçın Hakemi Aydınus !

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Şubat.2010, 14:46
Derbinin hakemi açıklandı

Turkcell Süper Lig'de 22. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu !.. Futbol Federasyonu'dan yapılan açıklamaya göre Beşiktaş ile Galatasaray arasında 21 Şubat Pazar günü yapılacak ikinci yarının ilk derbi maçını Fırat Aydınus yönetecek. Kayserispor'un maç yapmadan geçireceği 22. haftanın hakemleri şunlar:

Sivasspor-Manisaspor: Bünyamin Gezer
Eskişehirspor-Gençlerbirliği: Halis Özkahya
Trabzonspor-İBB: Yunus Yıldırım
Diyarbakırspor-Denizlispor: Cüneyt Çakır
Ankaragücü-Antalyaspor: Hüseyin Göçek
Kasımpaşa-Gaziantepspor: Hakan Özkan
Fenerbahçe-Bursaspor: Bülent Yıldırım

Kaynak: LigTv

Revolution
17.Şubat.2010, 17:33
Korktuğum başıma geldi..

Ahmet Göktaş
17.Şubat.2010, 17:34
Fırat Aydınus çok iyi hakem , iyi bir karar olmuş.

GeNç KaRTaL
17.Şubat.2010, 18:32
Beşiktaş'ın maçlarına Fırat Aydınus'u hiç vermiyorlardı.Bu sezon bu tutumdan vazgeçildi.İyi bir hakem Fırat Aydınus ama hataları da oluyor haliyle.(3-0 lık Fenerbahçe maçında Fenerbahçe'nin bir penaltısını vermemişti) Umarım bu maçta maçın kaderini etkileyecek bir hatası olmaz.

TR.CaPTaiN
17.Şubat.2010, 18:40
Gergin geçmesi beklenen maçlar için en ideal isim Fırat Aydınus'tur. Tavırlarıyla sahadaki oyuncuları germeden maçı yönetmeye çalışır. Örneğin bir Fırat Aydınus'un sarı kart gösterişini gözümün önüne getiriyorum; hafif bir tebessümle oyuncuyu ikna eder şekilde. Bir de Bünyamin Gezer'in sarı kart gösterişini gözümün önüne getiriyorum; oyuncunun üstüne koşup, nerdeyse dövecek şekilde. Ha Fırat Aydınus'un da önemli hataları olmuyor mu ? Oluyor ama yine de Fırat Aydınus önemli hakemlerimizden biridir.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Şubat.2010, 20:18
Gergin geçmesi beklenen maçlar için en ideal isim Fırat Aydınus'tur. Tavırlarıyla sahadaki oyuncuları germeden maçı yönetmeye çalışır. Örneğin bir Fırat Aydınus'un sarı kart gösterişini gözümün önüne getiriyorum; hafif bir tebessümle oyuncuyu ikna eder şekilde. Bir de Bünyamin Gezer'in sarı kart gösterişini gözümün önüne getiriyorum; oyuncunun üstüne koşup, nerdeyse dövecek şekilde. Ha Fırat Aydınus'un da önemli hataları olmuyor mu ? Oluyor ama yine de Fırat Aydınus önemli hakemlerimizden biridir.
Katılıyorum...Böylesine gergin geçmesi beklenen maçlarda en ideal hakemimizdir Fırat Aydınus.