View Full Version : Gerets'e yol gözüktü!!!!
ronaldinho34
25.Nisan.2006, 20:50
EWt arkadaşlar su damladı damladı ve testi bi yerde çatladı.
Tromsö faciası,Kupadan elenilmesi ve en sonunda fenerbahçe hezimeti ile yöneticilerin çoğu bölümü gerets in gitmesine yerine daha kaliteli bi menejer alınmasına karar verdiler ama canaydın hala sessizliğini koruyor.
comandante
25.Nisan.2006, 20:58
haberin kesinlikle doğru olduğuna inanmıyorum.gülüyorsun da hangi takımlısın ronaldinho?bu arada nickle avatar arasındaki tezat da güzel epey...
ve konu yanlış yerde...
Berkaiser
25.Nisan.2006, 20:59
haberin kesinlikle doğru olduğuna inanmıyorum.gülüyorsun da hangi takımlısın ronaldinho?bu arada nickle avatar arasındaki tezat da güzel epey...
ve konu yanlış yerde...
Bence de nickle avatar çok uyumlu.:D
ronaldinho34
25.Nisan.2006, 21:09
Çeşitli spor gazetelerinin sitelerine bakarsanız haberin aslı olduğunu göreceksinizz,ayrıca nick ve avatar iki sevdiğim futbolcuya ait,ayrıca ve ayrıca konun yeri için özür dilerim.
Nedvedmania
25.Nisan.2006, 21:14
geretsin en ufak bir hatası yok o değilmiydi bukadar para sıkıntısındaki adamları tekrar motive eden o değilmiydi hasan şaş a ,aykuta , ümit karana vb... lere destek olan ...
gezenti
25.Nisan.2006, 21:17
ya eğer gerets gibi bir adam giderse bende cimbomu desteklemeyi bırakırım yada bırakmam ya:D
ronaldinho34
25.Nisan.2006, 21:17
Arkadaşım sinirlenme:D ben sadece haberlerin yalancısıym
lazyboy7
25.Nisan.2006, 21:20
neden gıtsın kı bence basarılı bı menejer.daumdan ıy o kesın de.su cesıtlı spor sıtelerındekı haberlerın link ini wersende bıze bı baksak nasl olur?
İsildur
25.Nisan.2006, 21:22
Arkadaşlar bu tür haberler tamamen yalan.Çünkü Gerets bunca sıkıntıya rağmen bu takımı buralara getirdi ve yönetim her daim Gerets'e sonsuz şükranlarını sunuyor zaten.Eğer sezon sonu istenilen imkanlar tanınırsa Gerets mükemmel bir takım yaratacak.İnanın!
ronaldinho34
25.Nisan.2006, 21:24
neden gıtsın kı bence basarılı bı menejer.daumdan ıy o kesın de.su cesıtlı spor sıtelerındekı haberlerın link ini wersende bıze bı baksak nasl olur?
Arkadaşım Bu sitelerin ismini direk wermek forum kurallarına aykırı!!!!!(/1)
enesao
25.Nisan.2006, 21:25
hayatta inanmam... adam çok iyi yaa parasız takımı nerelere getirdi helal olsun walla..
lazyboy7
25.Nisan.2006, 21:26
isim wer diye bısey solemedım.link wer dedim.ayrıca ıspatlayamayacagın seylerı yazmasan ıytı olucak ıtıbarın zedelenıcek sonra
By_aBuNis
25.Nisan.2006, 21:32
Arkadaşlar bu tür haberler tamamen yalan.Çünkü Gerets bunca sıkıntıya rağmen bu takımı buralara getirdi ve yönetim her daim Gerets'e sonsuz şükranlarını sunuyor zaten.Eğer sezon sonu istenilen imkanlar tanınırsa Gerets mükemmel bir takım yaratacak.İnanın!ronaldınho arkadasımız tam emın deılım dıyor kısının yazısına saygı duy lutfen '' bu haberler yalan'' !!!
Neron_FB
25.Nisan.2006, 21:34
Haber yalan bence daha yeni GSli bi yönetici bu sene kaçıncı olursak olalım seneye de GERETSleyz dedi ;) ben duyduğuma inanırm :)
ronaldinho34
25.Nisan.2006, 21:35
Abuniss saol yaw :D
Universal
25.Nisan.2006, 21:36
bence gitemli fenerbahce derbisini önemini bilmeyen bir menejerin Türkiyede işi yok adam öyle bir maça ferhat ve uğurla başılıyor cihan ve ergün dururken
Berkaiser
25.Nisan.2006, 21:37
Haber yalan.Bence de Gerets önemli hatalar yaptı ama istikrarı yakalamak istiyorsak Gerets'le devam etmemiz lazım.;)
SeZeRinHo
26.Nisan.2006, 00:18
ister inan ister inanma Enesao...Arkadaşlar size Gsli bi arkadaşla aramızda geçen diyaogu yazmak istiyorum
Dünyanın en karizmatik insanı 1 ben 2 Eric Gerets
Bence GSliler için Gerets kalmalı çünkü başka gururlanacak şeyleri kalmıcak
Bana sorarsanız Ericle gorukla olmaz bu işler
lazyboy7
26.Nisan.2006, 00:20
esrarkeşle oluyo da eric le niye olmasın??
enesao
26.Nisan.2006, 00:21
ister inan ister inanma Enesao...Arkadaşlar size Gsli bi arkadaşla aramızda geçen diyaogu yazmak istiyorum
Dünyanın en karizmatik insanı 1 ben 2 Eric Gerets
Bence GSliler için Gerets kalmalı çünkü başka gururlanacak şeyleri kalmıcak
Bana sorarsanız Ericle gorukla olmaz bu işler
beğenmediğin eric gerets parasız takımı nerelere getirdi görüyosun değilmii...
fenerbahce de bize her sene parayla saadet olmadığını gösteriyorr..
enesao
26.Nisan.2006, 00:22
esrarkeşle oluyo da eric le niye olmasın??
evet neden olmasın söle bakam sezerinho???
bence bu olasılığı tartışmak bile saçma olur. GS yönetimi GERETS e tüm olanakları verdimi ki GERETS Tam Kapasite çalışabilsin. Şu duruma göre iyi ama doğrusu şansının yardımıyla kazandığı çokta maç oldu ve en büyük eksikliği oyuncularını İYİ MOTİVE edemiyor...
Burak Duran
26.Nisan.2006, 09:58
Geretes gitmez Geretse çamur at ey fenerli kardeşlerim bugün siz onun sayesinde(!) yerinizde rahat değilsiniz. Gitmesini istemeniz normal ama bu olmayacak boşuna uğraşmayın boşuna parçalamayın kendinizi
Aydin
26.Nisan.2006, 10:54
ekoklu3, alicankidd_05, lazyboy son konulardaki ortam gerici mesajları yüzünden 1 hafta yazmama cezası almışlardır.
TüMeR_yAğıZ
26.Nisan.2006, 13:34
Bugün bazı gazetelerde de yazdı.Gerets iyi bir antrenör.Maddi sıkıntılar içindeki takımı toparlaması ve yarışın içinde tutması en büyük artısı.beni düşündüren final niteliğindeki bütün maçları kaybetmesi.Fenerbahçe maçları olsun,tromso olsun bu tür maçları kaybederek biraz şüphe uyandırıyor.kazanması gereken maçları kazanmadı.ama tabi bu hemen gönderilmesini gerektirmez.en kötü kendisine bir yıl daha süre tanınmalı.
zargı
26.Nisan.2006, 16:32
en nihayetinde dogru karar dualarım kabul aldu en sonunda gerets gider inşallah
Burak Duran
26.Nisan.2006, 16:36
Bugün çıkan bazı yayın organlarında, Teknik Direktörümüz Erik Gerets’in, gönderileceği konusunda bir takım haberler yer almaktadır. Daha önce de defalarca tekrar etmemize karşın medya mensuplarının doğruluğunu araştırmadan haber yaparak spekülasyonlara yol açmasını üzüntüyle izliyoruz.
Teknik Direktörümüz Erik Gerets, hiçbir yere gitmemektedir. Gerek Başkanımız, gerekse Yönetim Kurulumuz hocamızın sonuna kadar arkasındadır.
Ligin son üç haftasına girilirken, şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Galatasaray hakkında ısrarla bu tür asılsız haberler üretilmesinin nedenlerini merak ediyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
kavara
26.Nisan.2006, 17:57
daum kötü bu adam daum dan kötü Bence gs nin basına eski kaptanları bülent gelsin 15 sene bidaha teknik direktör degistirmesinler.
Berkaiser
26.Nisan.2006, 18:25
daum kötü bu adam daum dan kötü Bence gs nin basına eski kaptanları bülent gelsin 15 sene bidaha teknik direktör degistirmesinler.
Bülent Korkmaz elbette birgün Galatasaray'ın başına geçecektir ama daha zaman var.;)
emirduman
26.Nisan.2006, 19:01
Zaten doğruları yansıtmadığı belli olan bir haberdi, pek inandırıcı gelmemişti bana...
dinaMYt
26.Nisan.2006, 19:45
hector cuper valenciayı iki kere şampiyonlar liginde final oynattı ama kazanamadı sonra intere gitti son haftaya kadar şampiyonluk yarışındaydı kazanamadı.kazanması gereken tüm maçları kaybetti cuper sonrasında da tüm klüplerden kovuldu şimdi hangi takımı çalıştırdığını hatta takım çalıştırıp çalıştırmadığını bile bilmiyorum.bi aralar dünyanın en iyi hocalarından biri olarak gösterilen cuper sonrasında kazanmasını bilmeyen biri olarak kalıverdi.
aynı şekilde gerets de kazanması gereken tüm maçları kaybetti.tek rakibi fbye karşı her iki lig maçında da yenildi üstüne bir de kupadan elendi.tromsö gibi bir kutup takımına daha sezon başında elendi.eğer gerets başarılı sayılıyorsa hagi niye gönderildi bu takımdan?hagi de geçen sezon bu takımı benzer bir yerde bırakmıştı.gerets belki tsl tecrübesi olmadığından bu hatalara düşmüş olabilir diyeceğim ama 4. kez karşılaştığın rakibini hala tanımayıp üstüne 4 gol yemen ve şampiyonluk yolunda tüm avantajı rakibine bırakman affedilemez.
eğer gerets şampiyonluğu kazanamazsa gönderilmesi ciddi biçimde gs camiasında tartışılacaktır.kazanması halinde canaydın 2.lucescu vakası yaşamamak için geretsle devam diyecektir.haber bence gerçektir ama şampiyonluk iddiasının sürmesinden dolayı şu an tartışılamaktadır yalanlamanın sebebi de budur.
Frank_Castle
26.Nisan.2006, 19:51
daha başarılı olabilecek birini bulsunlar da ondan sonra göndersinler..
ayrıca diyelim fb puan kaybetti ve şampiyon oldu gs, gerets bir anda yere göğe sığdırılamayacak .. ilginç değil mi ?
Berkaiser
26.Nisan.2006, 19:54
daha başarılı olabilecek birini bulsunlar da ondan sonra göndersinler..
ayrıca diyelim fb puan kaybetti ve şampiyon oldu gs, gerets bir anda yere göğe sığdırılamayacak .. ilginç değil mi ?
Doğru söylüyorsun.Maalesef ülkemizde spor yazarından fazla skor yazarı var.:(
barman
26.Nisan.2006, 20:06
bencede gidebilir haberin doğru olduğu yada olmadığı önemli deil gerets gözden düştü
Gravity
26.Nisan.2006, 20:27
Soru: Bir takımla oynanan maçların kaybedilmesi takımın teknikdirektörünün kötü ya da başarısız olduğunu gösterir mi?
Bence göstermez zira oynadığımız takım sıradan bir takım değil, Türkiye'nin şampiyonluk yaşamış 4 takımından ve sezon içerisinde şampiyonluk şansı olan 2 takımdan birisi. Futbol içerisinde şans faktörü olduğu gibi bazen fazlasıyla istemekte ters teper. Kimse bana Sami Yen'deki lig maçını Fenerbahçe'nin çok üstün oynayarak kazandığını söylemesin. Büyük oranda şans faktörünün olduğu bir golla kazandı. Berabere bitmesi ya da Galatasaray'ın kazanması işten bile değildi ama olmadı. Eğer o maçtan 1 puan dahi çıkarılmış olsaydı şu anda kimse böyle bir haber yapamazdı çünkü lider takım Galatasaray olacaktı.
Bunların dışında Gerets'in asıl başarısı oyuncularına özgüvenlerini kazandırmak oldu, özellikle gençlere. Hagi ya da Lucescu varken hiçbir genç oyuncu takımda oynayabileceğine inanmıyordu, altyapıda bir çok tanıdığım oyuncu olan birisi olarak söylüyorum bunu. Oysa şimdi bütün genç oyuncular oynama ihtimallerinin olduğunu düşünüyor. Bunun o oyuncular üzerinde motive edici faktörünü düşünürseniz ileride bir çok yetenekli genç kazandırılmasına ilk adımı attı. Hatta Ferhat Öztorun, Mehmet Güven ve Aydın Yılmaz isimlerini bilmemizin büyük ölçüde nedeni Gerets. Bu oyuncuların yetenekli gençler olduğunu artık bütün Türkiye hatta dünyaya biliyor ve bu oyuncuları kadrolarına katmak isteyen bir çok büyük kulüp olduğu biliniyor.
Daha fazla bir şey söylemeye gerek yok sanırım.