View Full Version : Pilot kulup
Ricardinho
24.Şubat.2010, 14:25
arkadaslar merhaba pilot kukübü hep otomatıkmı oluyor bız secemıyormuyus ıstediğimizi bir bilgisi olan varmı??
ToRoSKaPLaNı
24.Şubat.2010, 14:44
Hayır biz seçemiyoruz.Sadece yönetime talepte bulunuyoruz.Oda 2 3 tane kulüp seçeneği sunuyor sana onlardan seçebiliyorsun.
PaVLeNKo
24.Şubat.2010, 14:54
arkadaslar merhaba pilot kukübü hep otomatıkmı oluyor bız secemıyormuyus ıstediğimizi bir bilgisi olan varmı??
Oyunun ilerleyen zamanlarında eğer menajerlik adına büyük başarılara imza attıysan Pilot kulüp seçeneğinin yanında Choosen Team seçimini sana bırakıyor ancak yinede son kararı kulüp yönetimi veriyor.
KaPaLı
24.Şubat.2010, 15:41
3. yılımda 2 kere şampiyon olduktan sonra kulup yönetimi bana böyle bir hak verdi. Kulubu kendim seçtim.
ToRoSKaPLaNı
24.Şubat.2010, 15:45
Ben göztepe yi bank asyaya çıkarttım.Bank asyadada ilk sezon 7. oldum ama henüz öyle birşey olmadı.Üstelik ilk sezon gelen başkan bana hiç sormadan Trabzonsporla besleyici kulüp olarak anlaştı
PaVLeNKo
25.Şubat.2010, 11:17
Ben göztepe yi bank asyaya çıkarttım.Bank asyadada ilk sezon 7. oldum ama henüz öyle birşey olmadı.Üstelik ilk sezon gelen başkan bana hiç sormadan Trabzonsporla besleyici kulüp olarak anlaştı
Çok büyük bir başarı değil , zaten kulüp başkanında Trabzonsporu seçerek kulübün şuan için pilot takım bulmaya elverişli olmadığını göstermiş..
wolfson
25.Şubat.2010, 12:02
Zamanında burda bi abimiz barcelonanın besleyici takımı olmuştu ve guardiolayla arası çok iyiydi demek ki guardiolaya barcelona öyle bi hak vermiş :D
Deus Dominus
25.Şubat.2010, 12:07
sana sormama gibi bir durumun olduğunu sanmam. Sen isteğini belirtiyorsun, onlarda sana seçenekleri sunuyor, kabul edip etmeme yine senin elinde.
Ben henüz o mertebeye ulaşamadım ama başarılı olduğunda istediğin takımla bağlantı kurmak için öneride bulunabiliyormuşsun bak bende bunu bilmiyorum.
Estranged
25.Şubat.2010, 12:57
Öneride bulunabileceğim arasında Man.City,Milan gibi takımları da gördüm (feeder club olarak) ve Milan'ı denedim.yönetim anlaşmaya varamadı.o yüzden recommended team lerden seçmenizi öneririm.