PDA

View Full Version : 24.Hafta | Boluspor - Samsunspor

BaFraLı
24.Şubat.2010, 14:46
http://www.piceye.com/image-3BFF_4B83EAC1.jpg (http://www.piceye.com/share-3BFF_4B83EAC1.html)

4 Haftadır kazanıyoruz.Bu maçıda kazandıkdan sonra sanırım artık play-offlar için konuşmaya başlayabiliriz.Turgut’un performansı çok iyi.Öbür futbolcularımızda maçın öneminin bilincinde.HAYDİ SAMSUNSPOR.

ToRoSKaPLaNı
24.Şubat.2010, 15:42
Bolu geçen hafta bize yenildi.ÜSt üste yenilmek istemeyecektir.Yoksa amacından uzaklaşırlar.Samsunspor moralli ama biraz gevşemiş olabilir futbolcular.Daha konsantre olacak taraf Bolu ev sahibi avantajıyla bu maçı kaybetmez.

LaigLeNoiR
24.Şubat.2010, 17:47
Önümüzdeki haftalarda bu iki takımda Giresunspor'Un konuğu olacaklar bu açıdan Bu aralar yüksek form yakalayan Samsunspor'un puan kaybetmesi gerekiyor, keza Boluspor'da hala üstümüzde bulunuyor puan durumunda bu sebeple onlarında puan kaybetmesi gerekiyor.

En avantajlı skor Giresun açısından beraberlik gibi görünüyor fakat içimden bir ses Bolu'nun 3 puanı alacağı yönünde.

LeqenDary
24.Şubat.2010, 20:36
Maçtaki yerimizi alıp her zamanki gibi Bolusporumuza destek vercez...Artık içerde puan kaybına tahammülümüz yok, zorda olsa galip gelceğimize inanıyorum..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Şubat.2010, 22:34
Samsun'un çok iyi bir çıkışı var fakat Bolu'nun kazanacağını düşünüyorum bu maçı...

CeNTeR_TR
27.Şubat.2010, 12:49
Beraberlik aldığımız takdirde play-off için avantaj sağlayacağız.Olası bir 3 puanda ise herşey çok daha güzel olacak.İki hafta içerdeyiz bu maçtan sonra bu maç dönüm noktası olacak bizim için..

Lusage
27.Şubat.2010, 13:32
Bu sezonun en kritik 2 maçından biri. Diğeride Adanaspor. 2 maçta 2 puan kümede bırakır. 4 puan belki play-off dedirtir. 6 puan Sonuna kadar play-off mücadelesi verdirir.

Oktay olsa kazanırız diyebilirdim. Ancak Oktaysız en kötü berabere kalırız.

BaFraLı
28.Şubat.2010, 15:32
İşte bu ya.1*0 öne geçtik.Dakika 73.

BaFraLı
28.Şubat.2010, 15:37
Gol olmamış pardon :D

ToRoSKaPLaNı
28.Şubat.2010, 15:40
maçkolikte 1-0 yazıyor.

BaFraLı
28.Şubat.2010, 15:41
maçkolikte 1-0 yazıyor.

1*1 oldu sandım ben yanlışlıkla.

dk 84 1-0 öndeyiz.Dayanın az kaldı.

BaFraLı
28.Şubat.2010, 15:44
2-0 oldu.Helal olsun.

CeNTeR_TR
28.Şubat.2010, 15:44
2-0 !!! Herkese inat geliyoruz !!!

bay e-ko
28.Şubat.2010, 15:45
Takımı durdurabilene aşk olsun :D

BaFraLı
28.Şubat.2010, 15:46
Birde Bafraspor'umuz atsaydı 1 gol süper olucaktı ya.Dakika 88 durum 0-2.

CeNTeR_TR
28.Şubat.2010, 16:24
2-0 kazandık ve giderek iyiye gidiyoruz.5 Maçta 15 puan çok güzel oldu bu bekle bizi süper Lig..

ToRoSKaPLaNı
28.Şubat.2010, 16:46
SÜper lig samsunspor için hayal bu sene.Kadroları çok iyi değil.Bundan önceki 4 maçında(Boluspor maçı dışındaki maçlar) hep moralsiz umutsuz takımlarla oynadılar.o yüzden 5 te 5 yaptılar.Tamam güzel oynadılar ama haftaya bizimle ve ondan sonraki hafta bucayla oynayacaklar evlerinde.Bu iki takımında kadro olarak Samsundan çok üstün olduğunu biliyoruz ve bu takımlar olaya şuan için daha konsantre.Yani Samsunspor için bundan sonra zor haftalar başladı.Benim düşüncem Samsunspor yakın bir zamanda geri düşüşe geçer.Sezonuda 9 ile 13 arasında bir yerde tamamlar

CeNTeR_TR
28.Şubat.2010, 16:58
SÜper lig samsunspor için hayal bu sene.Kadroları çok iyi değil.Bundan önceki 4 maçında(Boluspor maçı dışındaki maçlar) hep moralsiz umutsuz takımlarla oynadılar.o yüzden 5 te 5 yaptılar.Tamam güzel oynadılar ama haftaya bizimle ve ondan sonraki hafta bucayla oynayacaklar evlerinde.Bu iki takımında kadro olarak Samsundan çok üstün olduğunu biliyoruz ve bu takımlar olaya şuan için daha konsantre.Yani Samsunspor için bundan sonra zor haftalar başladı.Benim düşüncem Samsunspor yakın bir zamanda geri düşüşe geçer.Sezonuda 9 ile 13 arasında bir yerde tamamlar

12-13 bin karşısında sizinde işiniz oldukça zor ;;) ayrıca şuda var bu takım 2.yarıdan beri baya baya toparlandı .. Ve 5 haftadırda çok çok iyiyiz ve bu şekildede devam ederiz.Eğer Adana ve Buca'dan en az 4 puan alırsak sen bak o zaman cümbüşe..

BaFraLı
28.Şubat.2010, 18:54

İşte lig artık şimdi başlıyor.Bu maçlardanda puan alırsak aldığımız 5 tane galibiyetin tesadüf olmadığını gösteririz.

ToRoSKaPLaNı
28.Şubat.2010, 19:49
Bizden belki alabilirsiniz puan.Çünkü Adanaspor deplasmanda çok fazla iyi performans göstermiyor.Sanki beraberliğe gitmiş gibi oynuyor.Önceliği yenilmemeye veriyor.O yüzden bizden beraberlik kopartabilir Samsun ama Buca nın affedeceğini düşünmüyorum.

LaigLeNoiR
28.Şubat.2010, 22:06
Tebrikler Samsun'a zor bir deplasmandan 3 puanla döndüler fakat ben play-off'a kalacaklarını sanmıyorum.

İlk 6 şekillendi gibi birşey.

Lusage
28.Şubat.2010, 23:09
Sezon başından beri bu takımın en önemli 3 eksiği vardı.

1- Sağlam bir kaleci.
2- Defansın ortasında sağlam 2 oyuncu
3- Ruh, Güven, İstek, Arzu.

Devre arasında bu 3 etkende tamamlandı.

Her ne kadar gerçek bir bitiricimiz olmasada forvetsiz daha iyi olduğumuz açık. Peki Play-off yaparmıyız?

Bu son kalan 10 haftada 23 24 puan daha toplayabilirsek mutlaka play-off oynarız.

İlk adımı Bolu da attık. İpler içerideki Adana maçında kopar.