Log in

View Full Version : Yeni Stad Yapımı

stalwart88
24.Şubat.2010, 15:37
Buradan yada başka yerlerden bir çok arkadaşın ilerleyen kariyerlerinde takımlarında yeni stad yapıldığını gördük benim sorunum şu şekilde ben italya 2c takımlarında spezia ile kariyerim var ve şu anda serie B ye çıkmış durumdayım klubun finansıda fena olmadığı için 7500 kişilik stadın kapasitesinin artırılması için yönetime başvurdum ancak yönetim bana kapasite artırımı için yeterli alan yok tarzında bir cevap verdi peki ben oyleyse yeni stad yapn nassı dicem :) yada en azından yeni stad yapmaları için nasıl teşvk edebilirm yönetimi yeni stad yaptrmayı başaranlar nasıl başarmışlar bu işi söyleyn bi bana yoksa bu sene olmassa seneye serie A ya çıkcaz 7500 kişilik stadla kalmaylm bir an önce inşaat başlasınki zaten 2 sezon fln inşaatı sürer tahminimce :)

Walter Sakana
24.Şubat.2010, 16:03
Seyirci ortalamana bağlı. Sezonluk seyirci ortalaman stad kapasitesine yakınsa ancak o zaman kabul edilme ihtimali olur. İngiliz takımları bu konuda daha şanslı çünkü takım çok iyi gitmese bile tribünler doluyor.

gungorbdk
24.Şubat.2010, 20:47
Yeni stad yapmak için yönetime istek yapmıyorsun, onlar uygun görüp yapıyorlar. Bunun gerçekleşmesi için de Serie B hiçbir şey. :) Serie A'da üst üste şampiyonluklar ve Avrupa'da başarı lazım.

stalwart88
25.Şubat.2010, 20:16
Yeni stad yapmak için yönetime istek yapmıyorsun, onlar uygun görüp yapıyorlar. Bunun gerçekleşmesi için de Serie B hiçbir şey. :) Serie A'da üst üste şampiyonluklar ve Avrupa'da başarı lazım.

iyi dednde hangi takım 7500 kişilik bi stadla italyada şampiyonluklar yaşayıp avrupa da başarı kazanabilmişki seyirci sorunum yok zaten stad her maç neredeyse full oluyor yani yapsınlar yeni stadı iki senede parası çıkar valla :) ama başkana bu derdimi nasıl anlatırım onu bilmiyorum :)

DenizlispoR
25.Şubat.2010, 21:36
Ben Yalıspor'da 2.000 kişilik stadda UEFA maçları oynadım :D.Oyunun bir hatası değil midir :D.

gungorbdk
26.Şubat.2010, 01:02
iyi dednde hangi takım 7500 kişilik bi stadla italyada şampiyonluklar yaşayıp avrupa da başarı kazanabilmişki seyirci sorunum yok zaten stad her maç neredeyse full oluyor yani yapsınlar yeni stadı iki senede parası çıkar valla :) ama başkana bu derdimi nasıl anlatırım onu bilmiyorum :)

Hocam ben Sivasspor ile 9 sezonda 3 şampiyonlar ligi aldım ve en son 14000'lik stad yerine 21000'lin yapmaya karar verdiler. Düşün artık. Adamlar bir de o kadar para varken bankadan para çektiler. Bu da işin diğer saçma tarafı, en iyisi sen devam et. Tribün gelirini unut bir süre.

La BruJiTa
28.Şubat.2010, 04:33
Notts County ile 5. sezonum Premier Lig'de 20000 kişilik stadım var her maçım kapalı gişe oynuyor fakat bırak yeni stadı kapasite bile arttırmaya yanaşmıyorlar...Sabır....

stalwart88
28.Şubat.2010, 13:18
Notts County ile 5. sezonum Premier Lig'de 20000 kişilik stadım var her maçım kapalı gişe oynuyor fakat bırak yeni stadı kapasite bile arttırmaya yanaşmıyorlar...Sabır....

içim karardı valla şimdi :S valla kendileri bilir olmadı serie A da 2seonumda fln yapmaslarsa yeni stad yada kapasite artırımı (ki yer yok diyolar onların yalancısıyım :) ) veririm ultimatonumu daha iki maç önce denizli yi kovdu bjk bana teklif etti gitmedim giderm başka takıma kafamın tasını attırmasınlar :) şaka bi yana hakkikaten kötüymüş ozmn bu stad işi bende biraz para kazanırsam yaparlar herhalde diyodum ama okdr kolay yapmıyolar sanırım bide tabi şöyle bi sorun var yaparlarsa da yaptılarmı sole bi 50bin yapsınlar isterim ben ama verilen orneklere gore şimdi hadi diyelim bi 5 sezon sonra yapıyoruz dediler ben tam sevncem bi bakıorm 12500 kislik fln kafayı yerm herhalde :)

samasti
07.Mart.2010, 19:25
Stad yapmak için stadı yaptırcak bir otoriten olması lazım arkadaşların dediği büyük başarılar alman lazım ondan sonra bütce kısmını yönetim ayarlıyor

stalwart88
07.Mart.2010, 19:32
Stad yapmak için stadı yaptırcak bir otoriten olması lazım arkadaşların dediği büyük başarılar alman lazım ondan sonra bütce kısmını yönetim ayarlıyor

iyide şimdi büyük başarı takımdan takıma değişir yani benim aldığım takım serie 2c dydi şimdi serie a ya çıktı daha ne olsun :) ama başkan daha hiiiç niyeti yok gibi stadı yapmaya :) son 2 senedir 7500 kişilik stad kapalı giçe oynuyoruz ama düşünen yok şöle bi en azından 30 40bn kişilik bi stad lazım diyen yok :)

La BruJiTa
09.Mart.2010, 12:36

Notts County'i aldığımda Coca Cola lig 2'deydi.Championship'e kadar 2 sezon şampiyon olarak çıktım.Championship'te ilk sezonda son 2 maç kala playoff'u kaçırdım,bir sonraki sezon son haftada berabere kalarak 2. olarak Premier Lige çıktım.Premier Ligde ilk sezonda 14. oldum fakat FA Cup'ta Chelsea ile final oynadığım için EURO lige katılmaya hak kazandım.Takımı ilk aldığım zaman değeri 14.5 M€ idi şu anda 164 M€. Aldığım oyuncuların toplam değeri 91 M€ sattığım oyuncuların değeri 188 M€ daha ne yapiyim bilmem ki :D

lexoqe
09.Mart.2010, 12:48
newcastle ile 5. sezonum ilk sezon premiere cıkardım...51 bin kişilik kapesitesi war...yani ingiltere takımlarının en büyük 3. stadı....2. sezon uefa'ya kaldım. 3 ve 4. sezon şampiyonluk son sezonu oynuyorum daha hiç bir şekilde stad yapımı hakkında konuşmak istemediler...30 maçlık ortalama seyirci 51 bin aşağıda inmiyor =) yani o kadar kolay değil stad yaptırmak ciddi bir para istiyor...

stalwart88
09.Mart.2010, 18:01
newcastle ile 5. sezonum ilk sezon premiere cıkardım...51 bin kişilik kapesitesi war...yani ingiltere takımlarının en büyük 3. stadı....2. sezon uefa'ya kaldım. 3 ve 4. sezon şampiyonluk son sezonu oynuyorum daha hiç bir şekilde stad yapımı hakkında konuşmak istemediler...30 maçlık ortalama seyirci 51 bin aşağıda inmiyor =) yani o kadar kolay değil stad yaptırmak ciddi bir para istiyor...

valla 51 bin kişilik stad olsa yaptırmak istemem zaten bende ama benim anlatmak istediğim benim stadın kapasitesi çok düşük kalıyor artık hani bari yakınlarda kapasite fazla olan bi stada geçsinler ona da razıyım artk :) yada stad kapasitesi için yer olsa onu şöle bi 15 20 bin olsa 2 3 sene daha idare ederm sonra o sıralara serie A şampiyonluğu fln geitrrsem ozmn yapsınlar yeni stadı ama bu gdişle 7500 kişilk stadda şampiyonlar ligi yarı finali oynucam :) allahtan sezonluk bilet kombine fiyatlarını yuksek tutuyo yonetimde 3 5 kurus kazanıyoruz serie b de en yuksek sezonluk bilet 600 dolar civariyken ben bin kusurdu :)

lexoqe
09.Mart.2010, 22:08
yani demek istediğim stad için kafanı yorma ve ayrıcı oyunu oynarken bir takıma baglı kalınacak diye birşey yok...

sentugo
10.Mart.2010, 20:13
Bursaspor ile 10.0.1 yamasında başarı yakaladığım an stadyumu yavaş yavaş büyütmeye başladılar.. Oyunda girilen maksimum koltuk sayısı 40000 idi ve bunu gerçekleştirdim.. Ama bu sırada stadyuma gelen seyircilerde 39000 ortalama falandı. 6. veya 7. sezonumda, 2. kez şampiyonlar ligi şampiyonluğunu kaldırdığımda, Yönetim soyadıma stad yaptı ve 55000 kişilik idi.. Bunun için de 191 milyon pound gerekiyordu.. Neyseki maddi açıdan bir sıkıntı yoktu.. Yeni stat yapılınca oynadım ve bıraktım.. Alınabilecek tüm kupaları almıştım zaten..

Böyle yani.. Kesin başarı ve stadyumun dolu olmasıyla alakalı ve bir de para durumu tabi..