PDA

View Full Version : Yalçın Rijkaard'ı mahkemeye veriyor

Hugo
24.Şubat.2010, 20:33
Yalçın Rijkaard'ı mahkemeye veriyor

Antalyasporlu Yalçın Ayhan, Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ı mahkemeye vereceğini bildirdi.

Yalçın Ayhan, yaptığı açıklamada, Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın, Antalyaspor'un Galatasaray ile Antalya'da oynadığı maçta sakatlanan Galatasaraylı Jo'yu "Yalçın Ayhan sakatladı" dediğini hatırlattı.

O pozisyonda kendisinin olmadığını herkesin gördüğünü belirten Ayhan, "Ama Rijkaard, Jo'yu sanki ben sakatlamışım gibi açıklamalar yaptı. Gerçek ortaya çıkmasına rağmen bu konuda bir şey söylemedi. Ben de hakkımı mahkemede arayacağım. Maddi ve manevi tazminat davası açacağım" dedi.

Ayhan, olayla ilgili dokümanların toplandığını, avukatının önümüzdeki hafta dava açacağını sözlerine ekledi.

--
Hadi buyurun.

Fernando Gago
24.Şubat.2010, 20:34
Kesinlikle haklı .. Ciddi bir iftirada bulundu Rijkaard Bunun hesabını versin ..

C h A o S
24.Şubat.2010, 20:37
Gitsin gideceği yere kadar.Rijkaard kaale bile almaz.Kazanırsada verirler 5-10 bin cep harçlığı..

Sekopej
24.Şubat.2010, 20:41
Mühim olan kazanacağı para değildir zaten, Süper Lig'de oynayan bir oyuncu için, mahkemeden kazanacağı tazminat cep harçlığı yerine geçer ancak. Sakatlayanın Yalçın olmadığı ortaya çıktığında en azından bir özür beklemiş sanırım, gün boyunca GS TV'den sürekli videoları gösterilmesi ve Rijkaard'ın açıklamasıyla hedef olmuştu çünkü.

Tabi bu konuda haklı olması ve hakkını arayacak olması, Yalçın'ı sert oynamıyor, rakibe tekme atmıyor diye de anlaşılmasın, bunları yapıyor kendisi.

MeMo
24.Şubat.2010, 20:47
İftiraya maruz kalmıştı haklı kendisi.

RaSenGan
24.Şubat.2010, 20:57
Avrupa'da ismini duyurmak istiyor sanırım :)

izmer96
24.Şubat.2010, 21:02
aferin yalcin zaten anca attigin tekmeler ve acicagin bu tip davalarla ismini duyurabilirsin baska yolu yok

DenizlispoR
24.Şubat.2010, 21:15
Yalçın'ın Fatih Altaylı'ya açması gereken bir dava var bence :).Hakkını aramalı futbolcuya böyle ağır ithamlarda bulunmak böyle bir teknik adama yakışmadı .

Xipe Totec
24.Şubat.2010, 21:50
Gururu mu incinmiş, sahada onca kişiyi incitecek hareketler yaparken pek düşünceli değil de kendisi.. :)

Nedvedmania
24.Şubat.2010, 21:53
Haklı bencede ama gösteriş yapıyor. Mahkemeye verse ne olacak 2-3 para geçicek eline. 2-3 para içinde yapıcağını sanmıyorum. Şov yapıyor. Yada birilerinin gazına gelmiş.

E.Cartman
24.Şubat.2010, 21:56
Yalçın doğrusunu yapmış ama adam gibi oynasa kasap diye tabir edilen futbolculardan olmasa bunlara hiç gerek kalmazdı...

KaPaLı
24.Şubat.2010, 22:03
Şimdi Yalçın'ı eleştirenlere neye göre eleştirdiklerini söyleyebilirlermi. Adamı taraftarların hedefi haline getirdi Rijkaard'ın açıklamaları. Maç boyu GS TV'nin yaptığını falan geçtim zaten. Olmayan şeyi olmuş gibi gösterdiler. Caner'in açıklamalarınında es geçilmemesi lazım.

Nedvedmania
24.Şubat.2010, 22:12
Yalçını eleştirmiyoruzki. Adam haklı ama Mahkemeye vermek çok saçma. Çıksın açıklama yapsın Frank özür dilesin benden diye sonrada Rikard özür dilesin iş o zaman hallolur. Mahkemeye verince ne olur. Frank Girmez bile mahkemeye. Yardımcısını götürür :)

Sekopej
24.Şubat.2010, 23:00
Kuralları tekrar okuyun yoksa siz mesaj attıkça ben uyarı vermeye devam edeceğim, sonrasında da yazarlığınız alınmış olacak.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=84593

Eğer bir mesaj ceza almayı gerektiriyorsa, o mesaj silinmeyi de gerektirir. Eğer kural ihlali yapmak istemiyorsanız, verilen cezaya itiraz etmek için için forumun ilgili bölümlerini kullanınız.

uAburak89
24.Şubat.2010, 23:03
Her vatandaş gibi onun da hakkını araması gayet normal. Bence bu haber, yeteri kadar haber niteliği taşımıyor. Herkes herkese maddi manevi tazminat davası açıp duruyor zaten. Moda gibi oldu artık.

Alicanfmfan
25.Şubat.2010, 00:37
O zaman Türkiye Ligi'nde oynayan oyuncularda Yalcın'ı mahkemeye verecektir , Özelikle Caner...Agzını kapatıp kim bilir neler dedi terbiyesiz.

MeMo
25.Şubat.2010, 16:50
O zaman Türkiye Ligi'nde oynayan oyuncularda Yalcın'ı mahkemeye verecektir , Özelikle Caner...Agzını kapatıp kim bilir neler dedi terbiyesiz.

O zaman araştıralım kim rakiple diyalog kurmuş onları asalım,keselim olur mu Alican ?

Ne dediği neden bu kadar önemli mi?Nasılsa Jo'nun sakatlanmasından bilmem kaç dk. önce.Dediğim gibi kim ağzını kapatmış neler demiş sahada bunlar araştırılsın.Terbiyesizlik resmen(!)

Ahmet Göktaş
25.Şubat.2010, 16:53
GS'li arkadşalar haksız çıktıkları halde adamı aşağılıyorlar haklı gibi ona şaşırıyorum. "5- 10 bin veririz nolcek" meselesi değil bu. Gurur meselesi ;) Yapmadıgı birşey için bilip bilmeden konuşan birine tabiki dava açacak ve haklı da.

el.nino
25.Şubat.2010, 16:57
sorunda orda zaten açsa rijkaard ne kaybedecek onu düşünmesi lazım yalçın beyin.kendince artislik işte ben rijkaarda dava açıyorum.bu bana böyle dedi.haberiniz olsun medya:)

MeMo
25.Şubat.2010, 17:00
sorunda orda zaten açsa rijkaard ne kaybedecek onu düşünmesi lazım yalçın beyin.kendince artislik işte ben rijkaarda dava açıyorum.bu bana böyle dedi.haberiniz olsun medya:)

Evet Rijkard Hollandalı ünlü başarılı diye onun gururu var Yalçın'ın yok.Yani her türlü iftirayı atabiliriz anadolu takımları oyuncularına...

Ahmet Göktaş
25.Şubat.2010, 17:00
Rijkaard birşey kaybetsin diye açmıyor ki dava zaten. Şahsen beni yapmadıgım birşey için suçlasalar bende dava açardım.

Amacının artistlik olduğnu sanmıyorum , adamı günlerce medyada tartıştılar, yerden yere vurdular. Elbette dokunmuştur adama o kadar şey.

mpaker66
25.Şubat.2010, 17:26
güzel böyle dewam edelim bakımm...