View Full Version : Crash Dump Hakkında
mkkadi
24.Şubat.2010, 22:28
Arkadaşlar editörden yeni bir lig oluşturdum. 4 kişilik bir lig oluşturdum yeni takımlarla ve Türkiye ligine koydum. Oyuncuları da diğer takımlardan ekledim. Ligi kendim açıp 4 takımı seçip test ettim sorun çıkmadı. Oynanabiliyor sonuna kadar. Ancak online oynamaya kalktığımızda diğer arkadaşlar takımlarını tıkladğı zaman crash dump hatası alıyor. Ana bilgisayarda sorun yok. Ne yapabilirim?
Flawless Victory
24.Şubat.2010, 22:48
Tam bilmiyorum da aranızdaki database farkından olabilir.
mkkadi
24.Şubat.2010, 22:53
Hepimizde 10.2 var. Oyun açılıyor. Takım seçebiliyor oynayacak arkadaşlarım. Takımlarını seçip ilk haberler falan da açılıyor. Ancak takım ekranını tıkladıklarında crash dump alıyorlar.
gungorbdk
25.Şubat.2010, 00:19
Hepimizde 10.2 var. Oyun açılıyor. Takım seçebiliyor oynayacak arkadaşlarım. Takımlarını seçip ilk haberler falan da açılıyor. Ancak takım ekranını tıkladıklarında crash dump alıyorlar.
Önemli olan 10.2'nin değil de senin hazırladığının onlarda olması gibi geliyor bana. Sorun bu yüzden kaynaklanıyor olabilir.
mkkadi
25.Şubat.2010, 00:56
Önemli olan 10.2'nin değil de senin hazırladığının onlarda olması gibi geliyor bana. Sorun bu yüzden kaynaklanıyor olabilir.
Data üzerinde yaptığımız değişiklikler editor datada bulunuyor ve sadece yeni oyun açarken kullanılıyor. Oyuna bağlanırken eskiden database seçiyorduk.(Join network kısmından) Şimdi ise böyle birşey sormuyor. Üstelik ara transfer transfer dönemi yapılmış bir oyun açtığımızda o dosya bizde olmadan oyuna bağlanıp oynayabiliyoruz.
mkkadi
26.Şubat.2010, 21:42
Arkadaşlar hiç sıfırdan lig, takım yapan arkadaş var mı acaba? Varsa ve benimle irtibata geçerse sevinirim.