Log in

View Full Version : Bursaspor - Sivasspor [23.Hafta]

Kage
26.Şubat.2010, 18:02
http://i48.tinypic.com/1zg40i9.png

Knightmare
26.Şubat.2010, 18:25
Bol gollü bir galibiyet bekliyorum Bursa'mdan :)
taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyor!!!

Bordo61Mavi
26.Şubat.2010, 19:09
Bursa en az 3 farkla gecmesi lazim ama nedense beraberlikte cok olasilikli bi sonuc gibi goruyorum

ayseeg
26.Şubat.2010, 19:19
Maç tarafsız sahada seyircisiz.. umarım son maçın moraliyle çıkarlar bizimkiler.. 2-1 bursaspor alır gibi

Deus Dominus
26.Şubat.2010, 19:30
Umarım önemli maçlardaki hırsımızı, isteğimizi koruyabiliriz bu tür maçlarda da. Rehavete kapılmadan aynı oyunumuzu sürdürdüğümüz sürece bu takım şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olacaktır. Sivas karşısında da inşallah galibiyeti alırız, skor önemli değil.

Crocodile1963
26.Şubat.2010, 21:22
Türk futbol tarihinde sanırım bir ilk. Hem tarafsız saha hem seyircisiz oynama cezası. Ne olursa olsun Bursa'dan ve çevre illerden yine de takımını dışarıdan desteklemeye giden birçok taraftarımız olacaktır.

Fenerbahçe maçından sonraki en önemli maçlardan biri. Bütün gücümüzle oynayıp bu maçı almalıyız. Sercan'ın çıkış yapma maçı olacaktır. . .

Fearless Coward
26.Şubat.2010, 21:24
Maçın Sakarya'da oynanacağını duydum ve çok sevindim. :D Sivas'ı sevmediğimden Bursaspor'un galip geleceğini düşünüyorum..

Professeur
26.Şubat.2010, 21:27
Kalbim Bursaspor'un kazanması istiyor ve ben Bursa'nın kazanacağını düşünüyorum...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Şubat.2010, 21:48
Nedense içimden bir his :D beraberlik olacak diyor.

el.nino
26.Şubat.2010, 22:59
bu maç sivasındır haberiniz olsun.bursa gerçekten baya bir rehavete girdi..bence sivas alacak 2-0

sakary Ali
27.Şubat.2010, 08:54
Fedarasyon ne yaptığını bilmiyor.Hem maç tarafsız sahada hemde seyircisiz..Dünya futbol tarihinde böyle birşey görülmemiştir.

Rsa
27.Şubat.2010, 15:04
Batalla, 1-0.Frikikten güzel bir gol attı.

Crocodile1963
27.Şubat.2010, 15:06
1 tane attık ancak şu ana kadar 7-8 tane gol kaçırdık. . .

tarikko
27.Şubat.2010, 15:07
Guzel gol atti gercekten..

bugra 1905
27.Şubat.2010, 15:21
Bursa İyi Oynuyor Bizde Kontradan 2 Tane Gol Kaçırdık Bakalım 2.Yarı Neler Olacak

Rsa
27.Şubat.2010, 15:40
Turgay, 2-0.

Rsa
27.Şubat.2010, 15:42
3-0 oldu.Üst üste geldi goller.

El Barto
27.Şubat.2010, 15:45
Seyircisiz tarafsız sahada gündüz maçı. Enteresan. :D

3-0 olmuş. ama Bursa attığı kadar kaçırdı yahu. :)

izmer96
27.Şubat.2010, 16:12
Bursa istedigi zaman cok guzel oynuyor , istedigi zaman hizlandiriyor tempotu istedigi zaman yavaslatiyor , tabi 3-0 olduktan sonra pek bi zevki kalmadi gerci macin

Melekovic
27.Şubat.2010, 16:25
Bursa bu maçta işi sıkı tuttuğunu gösterdi,biz bir maçın eğlencesinde kalmayız dediler. Diğer şampiyonluk adaylarının artık puan dağıtmayı unutmaları gerekiyor yoksa Bursa işi bitirir.

barahir
27.Şubat.2010, 16:35
Türk futbol tarihinde sanırım bir ilk. Hem tarafsız saha hem seyircisiz oynama cezası. Ne olursa olsun Bursa'dan ve çevre illerden yine de takımını dışarıdan desteklemeye giden birçok taraftarımız olacaktır.

Fenerbahçe maçından sonraki en önemli maçlardan biri. Bütün gücümüzle oynayıp bu maçı almalıyız. Sercan'ın çıkış yapma maçı olacaktır. . .

Fedarasyon ne yaptığını bilmiyor.Hem maç tarafsız sahada hemde seyircisiz..Dünya futbol tarihinde böyle birşey görülmemiştir.

Ne Türk Futbolunda ne de Dünya Futbolunda bir ilk bu.. Hatırlayın UEFA Milli takımımıza da aynı cezayı vermişti. Frankfurt'ta seyircisiz oynadık.. Öküz altında buzağı aramayalım her kararda..

Bursa'ya gelince, çıkış devam ediyor böyle giderse şampiyonluğun en büyük adayı bursa..

Knightmare
27.Şubat.2010, 16:46
benim için bişey farketmedi, eczanede sesi kapatıp izledim, seyirci olsaydıda bişey duyamayacaktım :p
yürü be Bursa'm kim tutar seni!

BaFraLı
27.Şubat.2010, 16:56
Helal olsun Bursaspor'A.Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'den sonra önemli bir maç kazandılar.

Bekq
27.Şubat.2010, 17:42
Fenerbahçe maçından sonra kaybederler diye düşünüyordum fakat kazandılar.

bursa_mc
27.Şubat.2010, 19:20
Çoğu gitti azı kaldı. (:
Fenerbahçe maçının şansla kazanılmadığını bu maçı alarak birkez daha gösterdik.Artık şampiyonluk umuda daha da arttı.Bu oyun sürerse şampiyon oluruz.

Crocodile1963
27.Şubat.2010, 21:11
Çok zevkli bir karşılaşma oldu. Batalla attığı frikik golünde yine klasını konuşturdu. Ozan ve Volkan etkili bir maç çıkardılar. Bursaspor tam anlamıyla "takım oyunu" oynamaya başladı.

Sivas'a da ligde başarılar.

"Kapıyı araladık, yola devam ediyoruz" Ertuğrul Sağlam

Alicanfmfan
27.Şubat.2010, 22:55
Bu takım Sivasspor gibi olmaz yani 2.sene düşüşte olmaz neden , cünkü Sivas sert savunma ile ileride Yıldızı bırakıp birşeyler yapıyordu kontrada cabası ama Bursa öyle degil Bursa inanılmaz ofansif oynuyor hep atak hep atak cok iyi yerlere gelecegine inanıyorum Ertugrul Saglam devam ederse Bursaspor birşeyler yapar.

Tebrikler Bursaspor.

anilton
27.Şubat.2010, 23:11
Herşeyden önce Bursa'nın çok iyi bir kadrosu var ve Ertuğrul Sağlam ilede bu kadronun hakkını veriyor...

Kenar adamları zaten çok iyi.Turgay ise benim Süper Ligde izlerken en zevk aldığım futbolcular listesinde.Bu fizik ile bu kadar çabuk ve topla arasının bu kadar iyi olması çok büyük avantaj...

Ergic tek başına bir takım.Fiziği,tecrübesi,tekniği harikulade.Keza Batalla çok yetenekli...

Sercan,Eren,Serdar,Muhammed gibi süper gençler...

Bu yetenekli futbolcular büyük takım formaları giymiş tecrübeli(Tandoğan,Ömer,Hüseyin,M.Keçeli,Zapo) oyuncularla bezenince iyi bir takım çıkıyor karşımıza.En önemliside bu zaten "takım" olabilmek.Sadece iyi kadro yetmez,takım olmak gerekir.Bursa'da Ertuğrul Hoca'nın büyük katkısıyla bunu başardı...

Bugünde çok rahat bir şekilde kazandı Bursa.Ozan,Volkan,Turgay üçlüsü çok etkiliydi.Arkadan Batalla ve Ergic'in desteğide gelince maçı kopardılar...

Tebrikler Bursaspor...

Bordo61Mavi
28.Şubat.2010, 05:41
Bursa en az 3 farkla gecmesi lazim ama nedense beraberlikte cok olasilikli bi sonuc gibi goruyorum

3 farklida gecti :)

KaPaLı
28.Şubat.2010, 09:22
Bursa süper top oynamış yine dün. Battala'nın frikik golunu izledim adam hakkaten süper bücür. Olmadık yerlerde sahneye çıkıyo golunu yazıyo.

Bursa maçları kazandıkça aklıma ilk Beşiktaş maçından sonra Feribotla gelen takımlarını karşılamaya giden taraftarların bu videosu geliyo aklıma.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=218675256459&ref=share

Saldır Bursa şampiyonluk için.

KaPaLı
28.Şubat.2010, 10:16
Ankaragüçlü oyunculardan Timsah yürüyüşü :)

http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/02/ag_27subat10_ant6.jpg

nannar
28.Şubat.2010, 10:21
Valla GS taraftarı olmama ragmen açık ve net söylüyorum, şu anda en iyi topu bursa oynuyor... Ertuğrul Sağlam'a da helal olsun... Ama millet hemen BJK yolladığına pişman olsun demesin. Çünkü bazı teknik adamlar Bursa gibi,Sivas gibi, Kayseri gibi takımlarla başarı sağlarken, yıldız oyuncuları barındıran büyük kulüpleri idare edemiyorlar. Bakınız : Ersun Yanal

Ermis Dandan
28.Şubat.2010, 11:36
Beşiktaşın beğenmeyip gönderdiği adam Bursayı şampiyon yapacak.

ozaniel
28.Şubat.2010, 22:29
Ertuğrul Sağlam yaşı nedeniyle Beşiktaş'taki baskıyı kaldıramadı, Bursa'da o kadar baskı yok, gençleri de oynatıyor rahatça. Yine de Bursa'yı böyle oynatması çok ciddi bir başarı. Kupa maçında 3-0'dan çevireceklerine inandırması, takımın istikrarı çok önemli şeyler. Bu maçta da rehavete kapılmayıp 3-0 rahat aldılar.