Log in

View Full Version : Kayserispor - Beşiktaş [23.Hafta.]

Kage
26.Şubat.2010, 18:08
http://i48.tinypic.com/14ccl05.png

Knightmare
26.Şubat.2010, 18:33
Kayseri'de büyük düşüş var ligin ikinci yarısında, Beşiktaş'ta çıkış arıyor. Zor maç ne şiş yansın, ne kebap :) berabere kalırlar.

Professeur
26.Şubat.2010, 18:43
Gol bulmakta zorluk çeken iki takımın maçı bence de berabere biter.İki takımın savunmaları sağlam.0-0 gibi bir skor bekliyorum.

bjk4ever
26.Şubat.2010, 19:03
Bu sene tarihimizle celisen maclar cikartiyoruz. Inonu'de genelde yendigimiz GS'yi bu sezon yenemedik, Inonu'de yenemedigimiz FB'yi yendik, Antep'i iceride disarida yeniyorken 2 macta da puan kaybettik. Insallah surekli yenildigimiz Kayseri deplasmaninda bu sefer de 3 puani aliriz. FB'nin puan kaybetmesiyle tekrar sampiyonluk sansimiz artti, ancak Kayseri, Bursa ve FB deplasmanlarinda 3 puan sart oldu. Bizim icin donum maci, kesinlikle almaliyiz....

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Şubat.2010, 21:53
Evet kesinlikle kazanmalıyız...İnşAllah da kazanacağız. Bobo'dan gol veya goller bekliyorum :)

el.nino
26.Şubat.2010, 22:57
bu maçın galibi kayserispor bence. 2-0 alır kayseri ve çıkış yakalar.

Alicanfmfan
26.Şubat.2010, 23:00
Kayseri bankodur bana kalırsa , Beşiktaş'ın taktiksel hataları yine ön planda olacaktır , Denizli sistem degişikligine gidip çift forvet cıkarsa birşeyler yapabilir Beşiktaş , ama kagıt üstünde bana kalırsa bankodur Kayseri hem dinlenmiş cıkacaklar.

Ahmet Göktaş
26.Şubat.2010, 23:02
Kayserispor kazanacaktır. Yine ilginç kadro seçimleri ile Denizli Beşiktaşı yine uçuruma sürükler.

Deus Dominus
26.Şubat.2010, 23:24
Bu hafta çoğu maç berabere bitecek gibi geliyor bana :) bu maçta bir aday. - ki zaten her karşılaşma 0-0 başlamıyor mu :p-

ozaniel
27.Şubat.2010, 00:25
Takım Galatasaray maçındaki gibi oynarsa 1-0 serilerine yeniden başlarız gibi geliyor bana. İyi bir mücadele ama kötü bitiricilik.

Fearless Coward
27.Şubat.2010, 00:26
Kayserispor 3-4 senedir yeniyormuş sahasında BJK'yi bu maçtada yenerler seri bozulmaz diye düşünüyorum..

E.Cartman
27.Şubat.2010, 00:56
Bu maç büyük ihtimal beraberlik olur ama galibiyete Beşiktaş'a göre Kayseri daha yakın bence...

KaPaLı
27.Şubat.2010, 09:14
2 defansif takımın mücadelesi 0-0 biter ortasaha mücadelesi olur 1'er puanı koyar cebine 2 takımda.

GeNç KaRTaL
27.Şubat.2010, 10:45
Geçen haftaki beraberliğe rağmen hala şansımız devam ediyor yarışta.Uzun bir galibiyet serisi lazım ve umarım bu maç ile başlar.İşimiz zor.Allah yardımcımız olsun.

Kayserispor ilk yarıda çok iyiydi ancak 2.yarıda düşüşe geçtiler.Biz de hala bir türlü belimizi doğrultamadık.Maç öncesindeki durum beraberliği gösteriyor.Ancak bu 2 taraftan birinin kazanmasına engel değil.Umarım kazanan biz oluruz.

Ziya38
27.Şubat.2010, 10:47
Bu maç büyük ihtimal beraberlik olur ama galibiyete Beşiktaş'a göre Kayseri daha yakın bence...

Aynen katiliyorum .. Bu mac ya berabere biter yada kayserispor zor da olsa 1-0 kazanir:p

Knightmare
27.Şubat.2010, 11:10
bu deplasmandan sonra Fenerbahçe-Beşiktaş'derbisine kadar 7 maçı var Beşiktaş'ın. 5'i iç saha, 1'i bay geçecek :) kazanırsalar ciddi bir seri yakalama şansları olabilir. Tek deplasman 2 hafta sonra Denizli.

nouma16
27.Şubat.2010, 19:06
denizLi takımı yeniLmemek adına çıkartmış gibi gözüküyor ancak ikinci yarıda nihat,holosko,tabata gibi önemLi oyuncuLarı takıma aLır denizLi maçın öneminin farkında iLk oLarak goL yememeyi düşünecek cska maçındaki gibi

BlackEagle19o3
27.Şubat.2010, 19:21
Bu nasıl bir kadrodur ya, lanet olsun tüm maç zevkimin içine etti şimdiden sayın Denizli.

Beşiktaş :

Rüştü
İbrahim Kaş
İbrahim Üzülmez
Sivok
Ferrari
İbrahim Toraman
Fink
Ernst
Ekrem
Tello
Bobo

Kimle gol atacağız, kimle hücuma çıkacağız?Bu kadar aciz bu kadar korkak futbol anlayışı...

bursa_mc
27.Şubat.2010, 19:32
Beşiktaş artık Kayseri'de galip gelir diye düşünüyorum.

El Barto
27.Şubat.2010, 19:39
Tello dk. 2

0-1. :)

BaGa TaRKaN
27.Şubat.2010, 19:44
Aynen katiliyorum .. Bu mac ya berabere biter yada kayserispor zor da olsa 1-0 kazanir:p

Üzgünüm Ziyacığım:D Skorun Tutmadı:n:

El Barto
27.Şubat.2010, 19:50
-------------------Rüştü---------------------
İbrahim Kaş---Sivok---Ferrari---İbrahim Üzülmez
------------İbrahim Toraman---------------
-------------Fink--------Ernst-------------
Ekrem----------------------------------Tello
-------------------Bobo--------------------

Bu kadar korkak bir takım ile 2. dakikada gol atmamız ilginç.

Ama bir de Bobo'nun topu direkten döndü bu arada. O golü nasıl atamadı yahu. :D

Ziya38
27.Şubat.2010, 19:51
Üzgünüm Ziyacığım:D Skorun Tutmadı:n:

Hadi 3-2 olsun :p

Not: gol'den sonra düzenleme yapdim hehehe

El Barto
27.Şubat.2010, 19:53
Yalnız Beşiktaş çok iyi otnuyor. 2-1 değil 0-5'e gider böyle giderse. :zuhaha

BaGa TaRKaN
27.Şubat.2010, 20:01
Hamido Agadan Güzellikler Bekliyoruz:D Umudumuz Hamido Destanı:n:

El Barto
27.Şubat.2010, 20:01
Beşiktaş'ın atacağı varsa da atmaz zaten 1-0'ın üstüne yatmayı düşünür. :)

Lu ana kadar tek kale oynuyor Beşiktaş. Bayram çıktı Kayseri'de Troisi girdi. Bir savunmacı çıktı ve bir atak oyuncusu girdi. Beşiktaş geride zaten çok kalabalık. Önde de skor olarak. İyi de oynuyor. Beşiktaş'ın bu maçı kazanacağını düşünüyorum.

Ziya38
27.Şubat.2010, 20:02
Hamido Agadan Güzellikler Bekliyoruz:D Umudumuz Hamido Destanı:n:

Sen bekle dur ozaman :schaf:

El Barto
27.Şubat.2010, 20:04
Beşiktaş kanseri başlamış durumda. 11 kişi ile kendi yarı alanında Beşiktaş. Kayseri kıpırdamaya başladı yakındır gol gelir.

Ernst bile isyan etti bir tarafını yırtıyor biraz öne çıkın diye. Töbe ya..

Ziya38
27.Şubat.2010, 20:06
0-2 oldu ekrem..

El Barto
27.Şubat.2010, 20:06
2 oldu Ekrem'in golü. :)

BaGa TaRKaN
27.Şubat.2010, 20:10
0-2 oldu ekrem..

Sen Tahmin Yap Canım:D Sen Tahmin Yapınca Uğur Oluyor Bize:p

Eeee Sıradaki Tahmini Alalım Ziyacığım:n:

Ziya38
27.Şubat.2010, 20:11
Artik tahmin mahmin yok benden:) simdi 5-2 diyecegim 2-5 olacak hehe

Fearless Coward
27.Şubat.2010, 20:13
Bende işteki arkadaşlarla iddiaa'ya girmiştim Kayseri 2-2 yapsın bari ya. :D

Fearless Coward
27.Şubat.2010, 20:14
Bende işteki arkadaşlarla iddiaa'ya girmiştim Kayseri ve ya beraberlik diye. :D 2-2 Yap Kayseri yav BJK bu aralar iyi oynamaya başladı..

Ahmet Göktaş
27.Şubat.2010, 20:18
Süperiz be dehşet oynuyoruz.

BaGa TaRKaN
27.Şubat.2010, 20:18
Artik tahmin mahmin yok benden:) simdi 5-2 diyecegim 2-5 olacak hehe

Olmaz Ziyacığım Senden Tahmin Bekliyoruz Alıştırdın Bir Kere Nasıl Olsa:D:D:n:

Ahmet Göktaş
27.Şubat.2010, 20:21
Ah be tello deliye atsan 3 :D

El Barto
27.Şubat.2010, 20:31
Tello çok ekstra işler yapıyor.

Ama kazanıyor olmak kimseyi kandrımasın. Şampiyonluğa oynayan takım böyle bir kadro ile maça çıkar mı yahu? 3 stoper 2 bek 2 ön libero ile oynuyoruz.

Ahmet Göktaş
27.Şubat.2010, 20:34
Evet abi çok defansif bencede.

Sivok-Ferrari-Toraman-Fink-Enrst-İbo-İbrahim Kaş

:S

BaGa TaRKaN
27.Şubat.2010, 20:37
Aslında Kadroya Baktığımızda Çok da Kötü Kadro Değil Kayseriyi Paslarla ve Sabırlı Bir Oyunla Yenmek En İdeali Çünkü Kayserinin Oynadığı Oyuna Çok Ters Bir Oyun Anlayışı İle Oynuyoruz Kayseride Akıllı Hamlelerle ve Ayağa Paslarla Oynamayı Seven Takım Karşısına Aynı Taktikte Bir Takım Bulunca Hiç Alışık Olmadığı Atak ve Hızlı Oyunlarla Oynamaya Çalışacaklar Bu da Kayseriye Ters Bir Anlayış. Bence Bu Maçda Denizli Rakibi İyi Analiz Ederek Kadroyu Sahaya Sürmüş

tarikko
27.Şubat.2010, 20:38
Mac farka gidebilir ikinci yari..

El Barto
27.Şubat.2010, 20:40
Ekrem ve Tello zaman zaman sol bek ya da sağ bek gibi de oynadılar. onları yarımşar hücum oyuncusu desen bir de Bobo 2 hücumcu 9 savunmacıyla oynuyoruz. :D

Yalnız yanıyorum yanıyorum da bu takımla 2-0 öndeyiz. Yusuf Nihat Holosko Bobo Tabata hepsinin sahada oldugu maçları kaybediyoruz. :D

Yedek kulübesinde Nihat, Holosko, Yusuf, Tabata ... :D

El Barto
27.Şubat.2010, 20:44
Denizli bence rakibi analiz etmekten çok şansıyla maç buraya geldi. Tello bu oyunu oynamasa önceki haftalardaki tello gibi oynasa analiz manaliz yalan olmuştu.

ozaniel
27.Şubat.2010, 21:05
Necip girdi Ernst çıktı.

El Barto
27.Şubat.2010, 21:07
Bobo karşı karşıya 3. golü kaçırdı.

Tello'nun yerine de Holosko girdi.

Ziya38
27.Şubat.2010, 21:16
1-2 haydi kayseriiiii:)

Fearless Coward
27.Şubat.2010, 21:17
2-1 oldu Kayseri haydi Kayseri 1 gol daha at. :D

El Barto
27.Şubat.2010, 21:17
Mokoko 1-2 yatı. dk. 81. :)

nannar
27.Şubat.2010, 21:22
makukula da enteresan adam yaww... Bu sene 16 attıgına bakmayın,seneye kalırsa belki 10 golü geçemez :) Bu maç 2-2 bitebilir ama Kayseri yüklenemiyor...

El Barto
27.Şubat.2010, 21:25
ah be Bobo. :)

El Barto
27.Şubat.2010, 21:29
94. dakikada Nihat Bobo'nun yerine oyunda. :D

Bu hallere düşücek adammıydın be Nihat.

ozaniel
27.Şubat.2010, 21:30
Ve maçı kazandık, umarım çıkış maçımız bu maç olur. Nihat herhalde zaman geçsin diye girdi oyuna.

El Barto
27.Şubat.2010, 21:34
Önemli bir maçtı ve 3 puan çıkardık. Tebrikler Beşiktaş'a. Hakikaten ilk yarı çok iyi oynadılar. İkinci yarı tutuktu ama kazanmayı bildi.

Ilhan
27.Şubat.2010, 21:43
Bu takımın başında Denizli varken, imkansız satır karalamak, yorum yapmak.

10 tane savunması hücumundan iyi oyuncuyla sahaya çıkmak.

Kayseri gibi hücum etmeyi bilmeyen takıma karşı, "Gel de bana hücum et!" demek.

Nihat gibi önemli bir hücum oyuncusunu oynatmayı beceremeyip suçu onun üzerine attığını yedek bırakarak göstermek. Hatta onu 94. dakikada oyuna alarak büyük saygısızlık etmek. Nihat, aktif futbol oynayan en iyi Türk futbolcudur. Dünyada hiçbir Türk Nihat'ın yapabildiklerini yapamamıştır.

5-6 atabileceğin takıma karşu bu kadar gol ile maçı bitirmek.

Beşiktaş'ın en az gol atan takımlardan biri olmasının sebebi, oyuncu beceriksizliğinden değildir. Denizli'nin beceriksizliğindendir.

Ahmet Göktaş
27.Şubat.2010, 21:46
Maça gelince, 1-2 lik skor maçı ortada gibi gösterebilir ancak genel anlamda ezici bir futbol oynadık.

Şimdi bu akşam 3 puan aldık. önümüzdeki sanırım Ankaraspor maçı var 3 puan oradan. İçeride İBB Var, 3 te oradan :D , Deplasmanda denizlispor maçı var oradan da 3 puan , 4 haftada 12 puan eder. Ve bence 4 hafta sonunda bu puanları almayı başarırsak , İlk 3 içerisinde , duruma göre ilk 2 içerisinde yer alırız.

Ayrıca önümüzdeki sene artık Fink gönderilip yerine Necip monte edilmeli ve açılan kontejyandan Keita gibi GERÇEK bir kanat oyuncusu alınması lazım. 10 numara yok , kanat yok yinede BOBO 10-15 gol ortalama yakalıyor.

BlackEagle19o3
27.Şubat.2010, 22:04
Erken gol bizim için biraz şans oldu yoksa bu kadroyla kolay kolay gol bulamazdık.Gol geldikten sonra da çok iyi oynadık, farka gidebileceğimiz maçı zora soktuk.Zor deplasman, 3 puan.Tebrikler Beşiktaş'ım...

anilton
27.Şubat.2010, 22:06
Öncelikle çok önemli bir üç puan...

İyi futbol veya hücum futbolunun sahadaki ofans futbolcularının sayısının fazla olmasıyla bir alakası yok.Zaten bugün savunma yönü kuvvetli oyunculardan kurulu bir kadro ile çıkılmasına rağmen 3 maçta girilecek pozisyona sadece bu maçta girilmesi bunun kanıtı...

Keza topla çok oynamanında pozisyona girmek için çok önemli bir olgu olmadığınıda görmüş olduk.Kayserispor topla daha çok oynamasına rağmen sadece tek pozisyon buldu.Oda orta sahadan atılan uzun top neticesinde oluşan goldü.Bunun dışında "pozisyon" diyebileceğimiz bir pozisyonu yok Kayseri'nin.Bunun aksine daha az topla oynayan,"savunma" ağırlıklı kadroyla maça çıkan Beşiktaş'ın direkten dönen bir topu çok net 3-4'de pozisyonu var...

Ferrari'nin dönmesiyle savunmada gözle görülür bir toparlanma gerçekleşti.G.Saray maçında Sivok'un kişisel hatası ve Elano'nun uzun şutları dışında başarılı bir savunma vardı.Bu maçta da savunma çok dikkatliydi ve rakibe sadece bir pozisyon imkanı verdi.Oda zaten gol oldu...

Fink çok önemli işler yapıyor.Özellikle Ernst'in form düşüklüğü yaşamaya başladığı haftalardan itibaren sazı eline aldı.Hem savunma anlamında hem ofansif anlamda önemli katkılar yapıyor.Bugünde ilk golde sürekli yaptığı koşulardan birini yaptı ve çok iyi bir asistle bitirdi pozisyonu...

Toraman'da günün başarılı isimlerindendi.Mücadelesi,kaptığı toplar ve hava toparında ki başarısıyla savunmanın önündeki görevini başarıyla yerine getirdi...

Bobo çok pozisyona girdi ancak hem şanssızlık hemde beceriksizliği yüzünden gol kaydına muvaffak olamadı...

Hiç kuşkusuz maçın adamı Tello idi.Golde yaptığı müthiş vuruş ve ikinci golü yoktan var etmesi onu bugün "farkı yaratan" futbolcu konumuna taşıdı...

Bu bireysel performansların yanında takım olarak iyi bir futbol sergilendiğini düşünüyorum.Hep birlikte çıkıldı hep birlikte geriye dönüldü...

Başta söylediğim gibi çok çok önemli bir üç puan oldu bu...

Tebrikler Beşiktaşım...

LaigLeNoiR
27.Şubat.2010, 22:27
Maçı izlemedim ancak kazandığımız için de mutluyum.

izmer96
27.Şubat.2010, 22:33
uyuya kalmisim izleyemedim maci , ama ozetine baktim , ozetler herzaman yaniltabilir fakat BJK maci domine etmis 2 atmis 5 tanede kacirmis , herhalde ligimizde en dengesiz top oynayan takimlardan birisi besiktas , ama bu galibiyet cok onemli BJK icin eksik maclarinida alirlarsa ne kadarda olsa sampiyonluk yarisinin icinde olucaklar , bir parantezde makukula icin acmak istiyorum asil oynadi bilmiyorum bu mac fakat attigi gol yine usta isi gol sayisinida 16 ya cikardi yanlis degilsem , bu adamin kiralik oldugunu bonservis parasi ondenmedigini unutmamak lazim

Fearless Coward
27.Şubat.2010, 22:49
Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım çok zor bir deplasmanda kazandı.Hemde FB ve GS'nin o stadda kazanamadığı bir maçtı. :D

Alicanfmfan
27.Şubat.2010, 23:16
Maçtan önce banko Kayseri dedim , ama yenilen gol ile şaşırdı adeta Beşiktaş hak etti ve aldı , yanlıs anlamayında Allah korusun , Tello'nun böyle oynaması için Şili'de her hafta deprem olması lazım galiba :D

GeNç KaRTaL
27.Şubat.2010, 23:30
Maça çok fazla defansif özellikleri iyi olan oyuncularla başladık.Üstüne bir de maçın başında golü bulunca her şey istediğimiz gibi gelişti.O gol gelmese bugün daha çok zorlanacağımız kesindi.2.golü bulup rahatlamamız maçı kazanmamızdaki etkisi olan 2.noktaydı.Bugün savunmamız hatasız oynadı.Fakat 1 kere hata yaptılar,o da gol oldu.2.yi atamasak bir maçtan yine puan kaybıyla ayrılabilirdik.Tabi bu bir olmuş bir şeyin olasılığı ama sezon boyunca benzer sıkıntıları sürekli yaşadığımız için tahmin etmesi zor değil.Bu arada bu sezon bu sıkıntıyı yaşamamızın bir numaralı sorumlusu Tello bu maçta adeta bir patlama yaşadı.Geçtiğimiz sezonlarda Tello'nun hücumsal katkısı bizi taşıyordu birazda mübalağa katarsak.Bu sezon Tello yokları oynayınca haliyle hücumda sıkıntı yaşadık.Tabata'dan da yararlanamamız bu durumda etkili tabii.Umarım Tello bu maçla birlikte yükselişine devam eder.Eğer böyle olursa işimiz daha kolay olur.Önümüzde Fenerbahçe maçına kadar seri yapma fırsatı var.Bunu değerlendirebilirsek Fenerbahçe maçı öncesinde şampiyonlukta çok iddialı bir konumda olabiliriz.Bunun olması düşük bir ihtimal değil.İnşallah bu umudumuz gerçekleşir.

sakary Ali
28.Şubat.2010, 00:00
Acaba Beşiktaş bugün Nihat,Tabata,Tello,Bobo hücüm hattıyla başlasa tabi yabancı sayısı fazla olacaktı ama bu kadar pozisyon bulabilir miydi çok merak ediyorum :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Şubat.2010, 00:06
Tebrikler Beşiktaş'ım... :)
Umarım bu maçla birlikte bir seri başlatırız ve Şampiyonlukta tekrar iddialı konuma geliriz. Tello'da oyunda kaldığı sürece çok iyi oynadı,onunda çıkış maçı oldu,iyi oynamaya devam eder İnşAllah...

KaPaLı
28.Şubat.2010, 09:46
Mustafa Denizli şansıyla gitmeye devam ediyo. Önce Trabzon maçı vardı orda Hakan'ın hayatının maçını oynamasıyla kurtarmıştı bu seferde Kayseri'yi Tello'nun ekstra performansıyla geçti.

Tello kontratını uzattımı bilen varmı ?

anilton
28.Şubat.2010, 12:44
Mustafa Denizli şansıyla gitmeye devam ediyo. Önce Trabzon maçı vardı orda Hakan'ın hayatının maçını oynamasıyla kurtarmıştı bu seferde Kayseri'yi Tello'nun ekstra performansıyla geçti.

Şu yaptığınız yoruma kendiniz inanabiliyor musunuz?İnanabildiğinize asla inanmıyorum...

Bilmem anlatabildim mi?

I3esiktas
28.Şubat.2010, 12:44

Şurda 10 Maç saysan harbi şanslı oldugumuzu anlıcam ama 2 Maç sayıp şans deme İsmail abi :)

anilton
28.Şubat.2010, 13:03
Hayır arkadaş rakip Kayseri,büyüklere evinde aman vermemiş.Sen bu takıma pozisyon vermemişsin.Ve 4-5 yapacak pozisyona girmişsin.Bu nasıl şans oluyor birisi bana açıklasın...

Her hafta 90 + bilmem kaçıncı dakikalarda atılan gollerle puan alan takımın bir taraftarının bunu söylemesi ayrı bir tezat...

Hatta ve hatta Tello ekstra performansı sayesinde kazanıldı deyip buna şans yaftası yapıştırması en garibi.Tello kimin futbolcusu arkadaş?Onu oynatan kim arkadaş?Tabi Tello alacak maçı.Malzemeci Süreyya mı ekstra performans sergileyecek şans olmaması için?

Yemin ediyorum çok merak ediyorum şu yorumu hangi amaçla hangi mantıkla yazıyosunuz...

footballer33
28.Şubat.2010, 13:14
Maçı izleyemediğimden özetine bakmak zorunda kaldım. Özetten baktığım kadarıyla da yediğimiz gol dışında hiç pozisyon vermemişiz ve özellikle ilk yarıda çok iyi top oynamışız. Bilhassa; Bobo, Tello ve Ekrem maçın yıldızları oldular. Önümüzdeki hafta da 3 puan cepte olduğu için zirveye biraz daha yaklaştık ve umudumuzu da ileriki haftalara taşımayı bildik. Umarım, F.Bahçe maçına kadar puan kaybı yaşamadan gideriz.

ozaniel
28.Şubat.2010, 22:43
Beşiktaş'ın en büyük sorunu yıldız oyuncularının istikrarsızlığı, Tello bir maç oynuyor bir maç oynamıyor, Tabata Gençler karşısında iyi oynadı fakat devam ettirecek mi bakalım performansını? Bobo istikrar olarak biraz daha iyi ama yine de Beşiktaş'ın durumunu kurtarmaya yetmiyor.

eXcitinG
01.Mart.2010, 14:14
Sezon başından beri çıkarıLabiLecek en doğru diziLiş ve kadro iLe mücadeLe etti Beşiktaş. Kimine göre çok defansif geLebiLir, çok savunma oyuncusu vardı diyebiLirsiniz ama Beşiktaş sezon başından beri iLk defa hücuma çıkarken bu kadar rahat oLdu. Bobo buLmadığı kadar boş aLan buLdu kendisini. Bu diziLişte ısrar etmeLiyiz. İLeri de ki oyuncuLar değişebiLir ama geri kaLan oyuncuLar sakatLık, ceza vs oLmadan sürekLi bu şekiLde oLmaLıdır.

İnönü de oynayacağımız maçLarda TeLLo-Bobo-Nihat, DepLasmanLarda HoLosko,TeLLo, Bobo kombinasyonu zaten geri de rakibe pozisyon vermeyen, presi iLe rakibi bozan sistem karşısında iLeri hücum hattında da epey pozisyon getirecektir.

anilton
01.Mart.2010, 17:47
Sezon başından beri çıkarıLabiLecek en doğru diziLiş ve kadro iLe mücadeLe etti Beşiktaş. Kimine göre çok defansif geLebiLir, çok savunma oyuncusu vardı diyebiLirsiniz ama Beşiktaş sezon başından beri iLk defa hücuma çıkarken bu kadar rahat oLdu. Bobo buLmadığı kadar boş aLan buLdu kendisini. Bu diziLişte ısrar etmeLiyiz. İLeri de ki oyuncuLar değişebiLir ama geri kaLan oyuncuLar sakatLık, ceza vs oLmadan sürekLi bu şekiLde oLmaLıdır.

İnönü de oynayacağımız maçLarda TeLLo-Bobo-Nihat, DepLasmanLarda HoLosko,TeLLo, Bobo kombinasyonu zaten geri de rakibe pozisyon vermeyen, presi iLe rakibi bozan sistem karşısında iLeri hücum hattında da epey pozisyon getirecektir.

Evet bu iyi bir kadro...

İ.Toraman Kaş'ın yerine sağ beke Necip'te Toraman'ın yerine orta sahaya geçerse cuk olur...

Knightmare
01.Mart.2010, 20:13
güzel bir seri gelebilir. Denizlispor deplasmanı haricinde Fenerbahçe maçına kadar hep içerde Beşiktaş :) buda demektirki 12 kişiyle oynayacaklar :D

GeNç KaRTaL
01.Mart.2010, 21:11
Maçın başında bulduğumuz golün maçın kaderini baya etkilediğini de unutmamak lazım.O yüzden bu kadro veya sistem gerçekten iyi diyebilmemiz için en azından bir maç daha böyle iyi bir performans sergilemeleri lazım.

eXcitinG
02.Mart.2010, 16:08
Maçın başında bulduğumuz golün maçın kaderini baya etkilediğini de unutmamak lazım.O yüzden bu kadro veya sistem gerçekten iyi diyebilmemiz için en azından bir maç daha böyle iyi bir performans sergilemeleri lazım.

Değişen birşey oLmazdı. NasıL oLsa Beşiktaş goL ya da goLLer buLacaktı. Ben herkesin aksine iLk dakikaLarda attığımız goLün daha farkLı bir gaLibiyete imza atmamıza engeL oLduğu görüşündeyim.