Log in

View Full Version : Yenilikler

CeM_85
28.Şubat.2010, 04:45
Öncelikle herkese merhaba çok eski bi turksportal kullanıcısıyım coktandır siteye yazmıyorum sormak istediğim bi kaç soru var fazla araştırma yapmadım kusura bakmayın.
1. Acaba turksportal ekibi türkçe yama yapmayı durdurdu mu? (En iyisi sizdiniz)
2. Eskiden taktikler antreman paketleri yayınlanırdı çok azlamıs
3. Yine eskiden takım incelemeleri olurdu ona göre takım seçerdim
not : sorularımdan kimse farklı birşey anlamasın amacım kimseyi kızdırmak deil yani turksportal neden çalışmıyor gibi bişey deil amacım sadece meraktan neyse
inş. doğru yere açmışımdır konuyu yoksa mod arkadaşlar şimdiden konuyu doğru yere taşıdığınız için teşekkürler
herkese iyi ve bol fm li günler (dipnot: Önce ders sonra fm olsun yolunuz iyi oyunlar)

KaPaLı
28.Şubat.2010, 09:25
1- Turksportal SIGAMES'in Resmi Araştırma Sitesi. Ve şirket Türkçe yama çıkarılmasını istemiyo herkesin Orjinal alması için. Çünkü belli bir sayıya ulaşınca Türkçe çıkacak oyun.. Turksportal'da çalışmaları bıraktı.

2- Taktik ve Antrenman hala daha var. Yayınlanan taktikler genelde başarılı olunan paylaşımlar. Tabiki eskiye göre az kalıyo dediğiniz doğru.

3- İnceleme ekibi geçen seneye kadar vardı ama bu sene sitenin değişeceği konuşuluyodu sanırım bu konu es geçildi.

Kimse kızmaz çünkü burası bir forum sorularınıza karşılık vermeye çalışır herkes elinden geldiğince..