Log in

View Full Version : Sakaryaspor taraftarından protesto

sakary Ali
28.Şubat.2010, 12:45
Sakaryaspor taraftarından protesto

http://www.sakaryagundem.com/images/stories/tff_protesto270210_4.jpghttp://www.sakaryagundem.com/images/stories/tff_protesto270210_3.jpg

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Kent Meydanında toplanan Sakaryaspor taraftarları TFF tarafından verilen cezayı protesto etti.

Sakaryaspor taraftarlar grubu Tatangalar, Adapazarı Kent Meydanı'nda toplanarak Sakaryaspor'a 3 maç seyircisiz oynama ve Pendikspor maçının hükmen mağlup olarak cezalandırılmasını protesto etti. 300 kişiden oluşan grup satılık TFF yazan büyük bir pankart açarak TFF aleyhine slogan attı.

Taraftarlar yaptıkları basın açıklamasında Sakaryaspor'un itirazına rağmen cezanın geri çekilmemesi durumunda yönetimden tek isteklerinin kulübün ligden çekilmesini istediler. Açıklamada "Tek gayesi futbol olan bizleri ne polis panzerleri, ne sıkılan gaz ve ne de sıkılan sular durdurabilir. Bizler geçen sezon ilk defa tarihinde düştüğümüz bu ligde haklarımızı futbolculara helal ettik. TFF aldığı kararla eşi az görülen bir adaletsizlik örneği sergilemiştir. Bu alınan karar ortada ciddi bir senaryo kuşkusu ortaya koymuştur.
Rahmetli Hasan Doğan bugün hayırla yad ediliyorsa, bugün TFF Başkanı Mahmut Özgener aldığı bu kararla tarihteki yerini alacaktır. Sakaryaspor büyük bir camiadır. Kimse Sakaryaspor'un onuru ve şerefiyle oynayamaz. Bizin bu kararın geri çekilmemesi durumunda yönetimden ve başkanımızdan isteğimiz takımın derhal ligden çekilmesidir" denildi.

Güneşli bir havada başlayan protesto eylemi yağan sağanak yağmura rağmen devam etti. Yağmur altında protestolarını sürdüren taraftarlar basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

Fearless Coward
28.Şubat.2010, 12:58
Bende katılacaktım protestoya gidemedim bir türlü :S yol parası bulamadım desek daha doğru olur. :D

BaFraLı
28.Şubat.2010, 13:02
Tepkilerini koymaları gerçekten iyi olmuş.TFF Bu aralar çok saçma kararlar alıyor.3.Ligte bile stada biletsiz seyirci almaktan yaz 10 milyar.Merdivenlerde oturuldu yaz 10 milyar.Akretidasyon kartını takmayı unuttu yaz 15 milyar :).Daha ne cezalar var böyle.

sakary Ali
28.Şubat.2010, 13:19
Bende katılacaktım protestoya gidemedim bir türlü :S yol parası bulamadım desek daha doğru olur. :D
Ben katıldım..İnanılmaz bir yağmur yağdı.Bir anda hava aniden kapandı.Sanki gece gibi oldu.Daha sonra öyle bir yağmur başladı ki..Ama süperdi..

Fearless Coward
28.Şubat.2010, 13:21
Bu arada ligde kaçıncıyız :D puan durumlarına hiç bakmıyorumda. :D

sakary Ali
28.Şubat.2010, 13:28
Bu arada ligde kaçıncıyız :D puan durumlarına hiç bakmıyorumda. :D
İlk dönemde lisans çıkartamamıştık.Çok kötü bir dönem geçirdik.Ardından ikinci yarıya 20 küsür transfer yaparak başladık.Ligin en iyi kadrolarından birini kurduk.Şuana kadar da tüm maçlarımızı kazanmayı başardık.Bir tek Pendik mağlubiyeti var o da hükmen.Hükmen olmasa falan Play-Off lara bence rahat çıkardık.Ama o maç tam 6 değil 66 puanlık maçtı.O maçı kaybedince herşey çok kötü oldu.Ama önümüzde 11 maç var..Bu takım 33 puan alır.