Log in

View Full Version : Şişirilen oyuncular ve araştırmacılar

nikootinn
01.Mart.2010, 23:21
Arkadaşlar bildiğiniz gibi özellikle İtalya Seri A nın orta sınıf takımlarında(misal Genoa) ve Ukrayna,Rusya gibi ülkelerin bazı takımlarında güçleri fazla abartılmış bazı futbolcular var.Sigames bu oyuncuları araştıranlarla ilgili bir yaptırım uyguluyor mu ? Mesela birkaç defa farklı oyuncuları gereğinden fazla güçlü gösteren bir araştırmacının araştırmacılığı iptal edilebiliyor mu ?

OnuldinhoHizmet
02.Mart.2010, 00:14
aynen adamlar bir geneo yapmış nasıl bir takımsa durdurabilene helal olsun...

LaigLeNoiR
02.Mart.2010, 00:16
Gerekli uyarılar her zaman oluyor, göz göre göre abartılan isimler veya tam tersi düşürülen isimler elden geçiyor zaten kimse merak etmesin.

Daha fazlası için şeflerim konuşabilir :)

OnuldinhoHizmet
02.Mart.2010, 00:21
herkes rütbesini bilecek yani o da güzel :)

perpetua
02.Mart.2010, 00:53
Oyuncu ozellikleri genellikle subjektifdir.

Gereginden farkli calisanlar olursa (ozellikle CA bazinda) SI tarafindan degil, diger arastirma sefleri tarafindan uyarilir ve ortak bir nokta bulunmaya calisilir.

Konu ile ilgili analizleriniz varsa dinlemeye hazirim. Ancak bunu yerinde yapmamiz daha iyi olur.

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=614

semih_usta
02.Mart.2010, 03:05
Beyler 10.2 de TSL de yasanan transfer sacmalıkları devam ediyor mu bilginiz ya da deneyeniniz var mı ?

hulleci
02.Mart.2010, 03:56
TSL'ye özgü değil transfer saçmalıkları, aktif lig hangisiyse orada oluyor. Tam düzelmemiş, okuduğum kadarında doğruluk payı varsa tabii.

bearyn
02.Mart.2010, 08:30
İngiliz araştırmacıları da bence bu durumun tam aksini çok cimri davranıyorlar. Şimdi aklıma gelenler özellikle Gio Dos Santos ve Aaron Lennon, tamam belki potansiyelleri fazla ama Lennon'un bu sezonki performansı çok iyidi sakatlanana kadar fakat özellikleri çok komik. Henüz 10.3 yamasına bakma şansına sahip olamadım fakat eminim değişen bir şey yoktur bu konuda. Sorun sadece bu iki futbolcuda da değil genel olarak İngiltere'de oynayan hemen hemen her futbolcuda var.

serkan1520
02.Mart.2010, 11:46
ben inanmıyorum uyarıldığına hala veloso moutinho gibi sıradan oyuncular dünya çapında gibi potansiyeller verilmiş benfica sporting lizbon portoda oynayan oyuncuların %90ı büyük kulüplere transfer oluyorlar hepsinin cası en az 150 peki çok mu iyi bu takımlar geçen sene benficaya galatasarayın neler yaptığı ortada sporting lizbon kaç yıldır şampiyonlar ligine gidemiyor uefada bile vasat takımlara yeniliyorlar keza almanya ligi araştırmacılarınında onlardan farkı yok soruyorum size nuri şahin veya mesut özil türkiye oynasalardı o potansiyellerin %50 sini alabilirler miydi ? Siz mi yanlışsınız onlar mı doğru bilemem ama ortada bir tutarsızlık olduğu açık

Fietra 10
02.Mart.2010, 18:56
İngiliz araştırmacıları da bence bu durumun tam aksini çok cimri davranıyorlar. Şimdi aklıma gelenler özellikle Gio Dos Santos ve Aaron Lennon, tamam belki potansiyelleri fazla ama Lennon'un bu sezonki performansı çok iyidi sakatlanana kadar fakat özellikleri çok komik. Henüz 10.3 yamasına bakma şansına sahip olamadım fakat eminim değişen bir şey yoktur bu konuda. Sorun sadece bu iki futbolcuda da değil genel olarak İngiltere'de oynayan hemen hemen her futbolcuda var.

Lennon'un profile aldanmamak lazım kaldı ki profili çok kötü değil iyi verilen özellikler neredeyse dünya çapında yıldız düzeyinde..kaldıki aldıgın bir takımda 10 küsür asist ve 7.00 üstü rating rahat yapıyor..Lennon'a markaj 3,kafa 5,zıplama 6 falan verince size kötü gözüküyor ama oyuncunun diğer özelliklerine ve mevkisine bakınca bu özelliklerin pek önemi olmadıgını anlıyoruz

exe_genesis
03.Mart.2010, 04:19
Seflerde Genoa taraftari galiba. Genoa ile tum kariyerimde 15 kere karsilasmissam %80 inde yenilmisimdir kesin :D Daha guclu takimlari yenerken Genoaya karsi direk yenilmek sinirlerimi bozuyor.

Sahan'in dedigi gibi: " Genoa'ya karsi oynarken maclar 2 ihtimalli; beraberlik yada yenilgi. 3. ihtimali daha goremedik :D :D:D

KaPaLı
03.Mart.2010, 09:50
Genoa'yla kaybetmenizin sebebi özellikleri değil taktiksel dizilişleri. Aynı şey Türkiye ligi içinde geçerli. Kayserispor - Galatasaray - Trabzonspor genelde Total Dominasyon dizilişiyle oynadıkları için onlarla oynadığınızda kök söktürüyolar. Genoa 3-4-3 oynuyo. Yani siz bekleri çıkarırsanız darmadağın ediyolar sizi.

serkan1520
03.Mart.2010, 18:47
Türkiyede yabancı sınırlaması kalkmadığı sürece türk oyunculara gerçek değeri hiçbir zaman verilmeyecektir ne zamanki yabancı sınırlaması kalkar türk futbolcuları burda kazandıklarına yakın paraları avrupadada kazanmaya başlayıp oraya giderler işte o zaman biz bu konuları tartışmayız

orcun21
08.Mart.2010, 21:49
şişirilmiş bilemem de ben de juveyle her kupayı alıyordum ama gidip cataniayı yenemiyodum 6 sezon falan oynadım 1 kere yenebildim :)