Log in

View Full Version : Türkiye - Honduras (Hazırlık Maçı)

E.Cartman
02.Mart.2010, 20:41
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/SporÖzel/232e86e6e14d4c9884e378fe01140c21.widec.jpg

Maç;
Günü: 03/03/2010
Saati: 20.00
Stad: İnönü Stadı
Naklen Yayın: NTVSpor

TÜRKİYE KADROSU
Mart Çarşamba günü Honduras ile karşılaşacak olan A Milli Takım’ın kadrosu açıklandı. Milli takımda sürpriz isimlerin dikkat çektiği görüldü. Bu sezonun formda takımı Bursaspor’dan Ozan İpek ve Volkan Şen’in, Denizlispor’dan Çağlar Birinci, Galatasaray’dan Emre Güngör, Trabzonspor’dan Remzi Giray Kaçar ve kaleci Onur Kıvrak kadroda yer alırken, en sürpriz isim olarak ise Beşiktaş’ın genç oyuncusu Necip Uysal dikkat çekti.

A Milli Takım’ın aday kadrosu şu şekilde;

Kaleciler:
Volkan Demirel (Fenerbahçe)
Onur Kıvrak (Trabzonspor)
Defans:
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)
Sabri Sarıoğlu (Galatasaray)
Emre Güngör (Galatasaray)
Servet Çetin (Galatasaray)
Ceyhun Gülselam (Trabzonspor)
Giray Kaçar (Trabzonspor)
Caner Erkin (Galatasaray)
Çağlar Birinci (Denizlispor)
Orta Saha:
Hamit Altıntop (Bayern Münih)
Volkan Şen (Bursaspor)
Mehmet Aurelio (Real Betis)
Emre Belözoğlu (Fenerbahçe)
Nuri Şahin (Dortmund)
Arda Turan (Galatasaray)
Necip Uysal (Beşiktaş)
Ozan İpek (Bursaspor)
Forvet:
Tuncay Şanlı (Stoke City)
Halil Altıntoıp (E.Frankfurt)
Mevlüt Erdinç (Paris Saint German)
Kazım Kazım (Toulouse)

HONDURAS'IN KADROSU
Honduras Milli Takımı Teknik Direktörü Reinaldo Rueda, İstanbul'da 3 Mart'ta oynanacak Türkiye-Honduras hazırlık maçının aday kadrosunu açıkladı. Güney Afrika'da düzenlenecek 2010 Dünya Kupası'nda İspanya, İsviçre ve Şili ile birlikte H Grubu'nda yer alan Honduras'ın Türkiye ile 3 Mart'ta İnönü Stadı'nda yapacağı maçın aday kadrosu şöyle:

Kaleciler: Ricardo Canales (Motagua), Donis Escober (Olimpia)
Savunma: Maynor Figueroa (Wigan Athletic), Erick Norales (Marathon), Edgar Alvarez (Bari), Johny Palacios (Olimpia), Emilio Izaguirre (Motagua), Victor Bernardez (Anderlecht), Mauricio Sabillon (Hangzhou Luchen), Mariano Acevedo (Marathon)
Orta Saha: Amado Guevara (Motagua), Danilo Turcios (Olimpia), Julio Cesar de Leon (Torino), Wilson Palacios (Tottenham Hotspur), Hendry Thomas (Wigan Athletic)
Hücum oyuncuları: David Suazo (Genoa), Carlos Pavon (Real Espana), Walter Martinez (Marathon), Carlo Costly (Vaslui, Romania), Georgie Welcome (Motagua)

barahir
02.Mart.2010, 21:39
biletimiz hazır, kapalı da yerimizi alıyoruz.. Hazırlık maçı da olsa galibiyet görmek güzel olur..

E.Cartman
02.Mart.2010, 21:57
biletimiz hazır, kapalı da yerimizi alıyoruz.. Hazırlık maçı da olsa galibiyet görmek güzel olur..

KapaLı'nın neresindesin abi bende kapalı alt B'deyimde belki görürüm seni :D

KaPaLı
03.Mart.2010, 10:08
O kadar çok sakat adam varki. Bunları sakat sakat çağıran teknik heyetede ayrı selam olsun. Hiddink'e kendilerini göstermek için oynayacak oyuncular. Umarım Volkan - Necip - Ozan gibi adamlar 11'de oynar.

GeNç KaRTaL
03.Mart.2010, 13:04

Bilet fiyatları ne kadar?

Alicanfmfan
03.Mart.2010, 13:37
Bilet fiyatları ne kadar?

KAPALI: 10,00 TL
NUMARALI: 20,00 TL
YENİ AÇIK: 5,00 TL

barahir
03.Mart.2010, 14:01
KapaLı'nın neresindesin abi bende kapalı alt B'deyimde belki görürüm seni :D

Kapalı alt A dayız.. biletleri böyle ucuza bulunca atladık direk :)

Trabzonspor
03.Mart.2010, 14:43
Onur Sabri Çağlar Giray Emre Nuri Ozan Arda Volkan Mevlüt 11 güzel olur bence.

Ama fforvete daha formda bir isim olsa daha iyi olurdu.

RaSenGan
03.Mart.2010, 14:46
Onur Sabri Çağlar Giray Emre Nuri Ozan Arda Volkan Mevlüt 11 güzel olur bence.

Ama fforvete daha formda bir isim olsa daha iyi olurdu.

10 kişi var kadroda :)

ShevAnil
03.Mart.2010, 15:57
Volkan
Sabri Emre G. Servet Caner
Hamit Aurelio Emre Volkan
Arda
Mevlüt

Kadromuz. (:

ForsakeN
03.Mart.2010, 16:00
Defans 4'lüsü sırf Galatasaray'dan olmuş.

RaSenGan
03.Mart.2010, 16:01
Savunma hattı G.Saray'dan oluşuyor :) Caner burda da kurtulamadı sol bekten :D Arda solda Volkan Mevlüt'ün arkasında oynayabilir.

ShevAnil
03.Mart.2010, 16:15
diziLiş de şöyleymiş. (:

-------------Volkan

Sabri--Emre--Servet--Caner

Hamit-----Aurelio-----Emre

Volkan----Mevlüt-----Arda

Bekq
03.Mart.2010, 16:39
Arkadaşlar satmasaydı maça gidecektim. :D Dönüş problem olur diye gelmediler.

Ahmet Göktaş
03.Mart.2010, 16:59
Galatasaray A milli Takımı :)

yunusgs
03.Mart.2010, 17:26
Galatasaray A milli Takımı :)

Defansta kesebileceği tek isim Sabri olurdu.Onun haricinde kimi koyabilir ki defansa?

Flawless Victory
03.Mart.2010, 17:28
Bu kadrodan bir şey olmaz. Hücum yok, savunma yok. Biz yine eskisi gibi gazla kazanırsak kazanırız. Bu maçı kazanamayız gibi geliyor bana.

Suicider
03.Mart.2010, 17:29
sola caner yerine çağlar ı koysa daha iyi olur ayrıca umarım hiçbir futbolcumuz sakatlanmaz

BaGa TaRKaN
03.Mart.2010, 17:39
Evet Kadroya Bakılırsa Değişiklik Olmazsa FM Tabirinde Kullandığımız Taktikle Oynayacak Milliler. Yani 4lü Defans-1Ön Libero-2MC-2AML/AMR-1Santrofor Yani Klasik 2009 Taktiği Yalnız Sabri Oynamadı Ne Zamandır Onun Yerine Formda Olan Gökhan Neden Oynamaz Akıl Erdirmek Güç.

TR.CaPTaiN
03.Mart.2010, 17:42
Gökhan sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartıldı.

Ahmet Göktaş
03.Mart.2010, 17:42
Defansta kesebileceği tek isim Sabri olurdu.Onun haricinde kimi koyabilir ki defansa?

Ben onu kessin onu koysun diye birşey demedim.;)

yunusgs
03.Mart.2010, 17:46
Ben onu kessin onu koysun diye birşey demedim.;)

Tamamda bu 4lüye karşılık bunu söyledin.Eğer buradan bir ya da iki kişi eksik olsaydı aynısını söylermiydin?Ayrıca neden böyle düşünüyorsun ki?Artık şu düşünceyi atalım kafamızdan.Milli Takım'da oynayan adamları klüp takımlarında oynuyormuş gibi düşünmeyelim.Kim daha yararlı olacaksa çıksın oynasın.İsterse 11 tane aynı takımdan adam olsun.

mpaker66
03.Mart.2010, 18:32
sabrinin yerine hamit hamitin yerine de nuri olabilirdi nurinin henüz niçin oynamadığına akıl sır ermiyo yahu...Ayrıcaa 4-3-3 oynucasan kanatlar hızlı olmalıydı arda we volkan düşünmk lazım tuncay 4-3-3 için biçilmiş kaftan...

ShevAnil
03.Mart.2010, 18:35
Hazırlık maçı değilmi bu (: Yeni bir heyet, yeni bir sistem denebilir. Daha ilk maçtan böyle yorumlar yapmasak daha iyi olmazmı ki ? :D Tuncay konusuna katılıyorum. Ama dediğim gibi daha ilk maçımızı bile görmedik nasıl bir stil denenicek bilmiyoruz (:

Ahmet Göktaş
03.Mart.2010, 18:44
şifre girmezler umarım.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Mart.2010, 18:44
Eminim ki çoğu kişinin izlemeyeceği,izlerkende sıkılacağı bir maç olacaktır...0-0 bi beraberlik yada 1-0 bizim galibiyetimiz olabilir.

Flawless Victory
03.Mart.2010, 19:03
NTV Spor şifreye geçiyor mu beyler? Anlamıyorum ki, artık herkes uydu anteni kullanıyor, karasal yayını herkes kullanmıyor ki. Şifreye geçiyorlar maçlarda. Milli maçı bari adam akıllı yayınlasalar.

mpaker66
03.Mart.2010, 19:42
ispanya maçını girmişmiydi?

C h A o S
03.Mart.2010, 20:02
Dün Brezilya maçında şifre koydular.Eğer milli maçımızada bugün şifre koyarlarsa NtvSpor'u bir daha izlemem silerim uydudan.

Hugo
03.Mart.2010, 20:05
TRT'yi sildiniz mi?

RaSenGan
03.Mart.2010, 20:33
Honduras'ın marşı hiç bitmiycek sandım :D

C h A o S
03.Mart.2010, 21:17
Goll Emre Güngör :)

Fernando Gago
03.Mart.2010, 21:23
İyi oynuyoruz Bu kadarını beklemiyordum ..

Fearless Coward
03.Mart.2010, 21:45
İyi oynadık ilk yarı Arda'nın kafasından dönen topa Emre vurdu gol oldu :D Ayrıca Volkan'ın kaleci forması güzelmiş. :) Arda kendini fazla yormuyor ama iyi oynuyor..

Fearless Coward
03.Mart.2010, 21:54
Hamit çok güzel gol attı..Ah şu adamı bide Bayern'de oynatsalar..

RaSenGan
03.Mart.2010, 22:18
İyi oynadık ilk yarı Emre Güngör'ün gol atmasına şaşırdım ancak kafa golü olunca normal.. :D Ayrıca Volkan'ın kaleci forması güzelmiş. :) Arda kendini fazla yormuyor ama iyi oynuyor..

Kafayla atmadı ki :D

Fearless Coward
03.Mart.2010, 22:20
Sorry yanlış yazmışım. :D :D Arda kafay attı dönen topa Emre vurdu gol işte. :D

Nedvedmania
03.Mart.2010, 22:31
Maç bitti.

Fearless Coward
03.Mart.2010, 22:34
2-0 Kazandık iyi oldu bu iyide oynadık Tuncay çalım attığı pozisyonda aşırtacağına pas ve ya adam gibi vursa gol atabilirdik ama sağlık olsun..Hiddink gelince bu kadrodan daha farklı bir kadro yaratır diye düşünüyorum..

Sekopej
03.Mart.2010, 22:59
Gereksiz bir maçtı, ne Hiddink bu maçı önemsediğini düşünüyorum ne de oynayan oyuncuların. Sadece Terim'e bir nezaket gösterildiği maç oldu onun seçtiği oyuncuların oynamasıyla.

Sakatsız geçilmesi de, galibiyetin yanında diğer sevindirici nokta.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Mart.2010, 23:04
Beklediğimden daha iyi bir maç oldu...Sıkıcı geçeceğini düşünüyordum fakat iyi oynadık,2-0 galibiyette mutlu etti bizleri sonuçta hazırlık maçı olsa da...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Mart.2010, 23:08
Oğuz Çetin tarihe geçti

2009 yılındaki son maçını 14 Ekim 2009 tarihinde oynayan milliler, 2010 Dünya Kupası Avrupa elemelerindeki maçta, Bursa'da Ermenistan'ı 2-0 yendi. Bu maç, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in son sınavı olmuştu.

Yeniden yapılanma sürecine giren ay-yıldızlı ekip, 1 Ağustos 2010 tarihi itibariyle görevine başlayacak yeni teknik direktör Guus Hiddink'in yokluğunda, (A) Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin yönetiminde, 2010 yılındaki ilk maçını Honduras ile oynadı.

15 YIL SONRA GELEN RÖVANŞ
Türkiye ile Honduras (A) Milli Futbol Takımları, tarihte 2. kez karşı karşıya geldi. İki ülke (A) milli takımları, tarihteki ilk maçlarını 11 Haziran 1995'te yaptı. Kanada'nın Toronto kentindeki özel maçı Türkiye, halen Kayserispor'un teknik direktörlüğünü yapan Tolunay Kafkas'ın 89. dakikadaki golüyle 1-0 kazandı.

Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki milli takımın ilk Honduras maçı kadrosunda, bu akşamki maçta ay-yıldızlı ekibin başında sahaya (A) Milli Takım Sorumlu Yardımcısı olarak çıkan Oğuz Çetin, takım kaptanı olarak yer almıştı.

OĞUZ ÇETİN, TARİHE GEÇTİ
(A) Milli Futbol Takımı'nın Honduras ile yaptığı özel maçta, ay-yıldızlı ekibin başında sahaya çıkan (A) Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin, Türk Milli Takımı tarihine geçti.

Oğuz Çetin, (A) Milli Futbol Takımı'nın başında sahaya çıkan 42. teknik adam unvanını aldı. Türk Milli Futbol Takımı, 87 yıllık tarihinde bundan önceki 468 maçta, 24'ü Türk, 17'si yabancı, toplam 41 teknik adam yönetiminde sahaya çıkmıştı.

Fatih Terim'den boşalan Türk Milli Takımı'ndaki teknik direktörlük görevine 1 Ağustos 2010 tarihinde resmen başlayacak olan Guus Hiddink'in yokluğunda, bu görevi yürütecek olan Oğuz Çetin, aynı zamanda ay-yıldızlı ekibin başında sahaya çıkan 25. Türk çalıştırıcı oldu.

Ay-yıldızlı ekipte, Türk hocaların yanı sıra 4'er İngiliz ve Macar, 3'er İtalyan ve Yugoslav, 1'er de İskoç, Rumen ve Alman teknik adam görev yaptı.

(A) Milli Futbol Takımı'ndaki görevine 1 Ağustos 2010 tarihinde resmen başlayacak Guus Hiddink, ay-yıldızlı ekibin başında görev yapacak 43. teknik adam olacak. Hiddink, milli takımın başında görev yapacak ilk Hollandalı ve 18. yabancı teknik adam unvanlarını da alacak.

EMRE BELÖZOĞLU YENİDEN KAPTAN
(A) Milli Futbol Takımı'nın Honduras ile yaptığı maça, takım kaptanı olarak Emre Belözoğlu çıktı.
Ay-yıldızlı ekip, görevden ayrılan Fatih Terim'in son maçlarına Tuncay Şanlı'nın kaptanlığında çıkmıştı.
Honduras maçında Tuncay Şanlı yedekler arasında yer alırken, takım kaptanlığını yeniden Emre Belözoğlu yaptı.

VOLKAN ŞEN İLK KEZ (A) MİLLİ OLDU
Sezonun flaş takımı Bursaspor'un oyuncusu Volkan Şen, Honduras maçıyla birlikte ilk kez (A) milli formayı giydi.

Maça ilk 11'de başlayan 23 yaşındaki futbolcu, daha önce Ümit Milli Takım'da yer almıştı.

AURELIO'NUN MİLLİ FORMA HASRETİ BİTTİ
(A) Milli Futbol Takımı'nın Brezilya asıllı futbolcusu Mehmet Aurelio, yaklaşık 11 ay sonra ay-yıldızlı formayla sahaya çıktı.

İspanya'nın Real Betis takımında futbol yaşantısını sürdüren Aurelio, (A) milli formayla son maçını 1 Nisan 2009 tarihinde deplasmanda İspanya ile yapılan 2010 Dünya Kupası Avrupa eleme maçında giymişti. Aureilo, o maçın ardından sakatlığı nedeniyle ay-yıldızlı ekibin yaptığı resmi ve özel son 7 maçta oynayamamıştı. Aurelio, 32. kez (A) milli formayı giydi.

EMRE GÜNGÖR 18 MAÇ SONRA FORMA GİYDİ
Galatasaraylı Emre Güngör, 15 Haziran 2008 tarihinde Çek Cumhuriyeti ile yapılan 2008 Avrupa Şampiyonası finallerindeki maçın ardından, ilk kez ay-yıldızlı formayı giydi.

3. kez (A) milli olan Emre Güngör, resmi ve özel 18 milli maç sonra ay-yıldızlı formayla sahaya çıktı.
Öte yandan, (A) Milli Futbol Takımı'nda Honduras maçı için aday kadroya çağrılan 22 futbolcudan, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Fenerbahçeli Gökhan Gönül dışındaki 21'i, maç kadrosunda kendisine yer buldu. Özel maç olduğu için yedek kulübesinde 10 futbolcu yer aldı.

ÖZEL MAÇA İLGİ FAZLA
(A) Milli Futbol Takımı'nın Honduras ile yaptığı özel maça futbolseverlerin ilgisi fazla oldu.
Milliler, BJK İnönü Stadı'nda yaklaşık 1,5 yıl sonra sahaya çıkarken, 32 bin kişi kapasiteli stadın yarıdan fazlası doldu. Özellikle İstanbul'da, çoğu özel milli maçta boş kalan tribünler, Honduras karşısında taraftarların coşkusuna sahne oldu.

Futbol Federasyonu'nun, bilet fiyatlarını 5, 10 ve 20 lira olarak belirlediği maça ilgi gösteren futbolseverler, kapalı, numaralı ve yeni açık tribünlerin büyük bölümünü doldurdu. Maçta eski açık tribüne ise seyirci alınmadı.

Milli maçı, UEFA Asbaşkanı ve Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, federasyon yönetim kurulu üyeleriyle, bazı kulüplerin başkan ve teknik direktörleri de izledi.

Bu arada, karşılaşmayı izleyen medya mensupları arasında 12 de yabancı (Honduraslı, İngiliz ve İspanyol) gazeteci yer aldı.

DOLMABAHÇE'DE 508 GÜN SONRA (A) MİLLİ MAÇ
(A) Milli Futbol Takımı, Honduras maçıyla birlikte tam 508 gün sonra BJK İnönü Stadı'nda sahaya çıktı.
(A) milliler, Dolmabahçe'deki son randevusunda, 11 Ekim 2008 tarihinde Bosna-Hersek ile 2010 Dünya Kupası Avrupa elemelerindeki maçı 2-1 kazandı.

Türk Milli Takımı ayrıca, 87 yıllık tarihinde 67. kez BJK İnönü Stadı'nda maç yaptı.

ÇEVREYE DUYARLI NOSTALJİK FORMA
(A) Milli Futbol Takımı, Honduras ile yapılan özel maça, Nike'ın, çevreye duyarlı malzemeden tasarlanan yeni dış saha formalarıyla çıktı.

Türk Milli Takımı'nın yeni dönemde deplasmanlarda giyeceği nostaljik formaların hakim rengi beyaz olurken, yeni tasarımda, formanın göğsünde kırmızı bir bant ve bandın üstünde ay-yıldız bulunuyor.
Yeni formanın, öncekilerden en büyük farkı, geri dönüşüm özelliğinin bulunması.

LigTv

TR.CaPTaiN
03.Mart.2010, 23:25
Her ne kadar sıralamada bizden yukarıda olsalar da Honduras bizim ayarımızda bir takım değil. Maçın büyük bölümünde üstündük ama Hamit'in golüyle birlikte de bizim için maç bitti, Honduras birşeyler yapmaya çalıştı, kapasiteleri yetmedi.

Bu maçta en üzücü nokta İstanbul'un artık milli maçları kaldıramıyor olmasıdır. Umarım Euro2016'yı almayı başarır, yeni statlar yaparız. Böylece İstanbul dışında daha fazla maç oynanmış olur.

Varonil
03.Mart.2010, 23:33
Uluslararası alanda ülkemiz futbolu için yeni bir dönem başlıyor.Umarım bu yeni dönemde büyük turnuvalarda daha çok boy gösteririz.

Zevkli bir maçtı,herkes elinden geleni yapmaya çalıştı.Sakatlık olmaması sevindiriciydi.

Maçı izlerken ister istemez Honduras için " Bu takım mı Dünya Kupasına gidecek " yorumunu yaptım birkaç kere.Çok zayıf bir ekip olarak izledim Orta Amerika temsilcisini.

perpetua
03.Mart.2010, 23:43
Mactan iki sey cikarttim.

1. Mevlut bu takimin banko santraforu olmali.
2. Bana oyle geliyor ki Volkan Sen ile Ozan Ipek'in milli takimda oynamak icin daha cok sey ogrenmeleri lazim.

Crocodile1963
04.Mart.2010, 00:02
Tuncay hala daha amatör futbolcu gibi. Kendini kanıtlamak için mi bilmem ama olur olmaz yerlerde çalımlar atmaya çalışıyor, boşta arkadaşları varken uzaktan şutlar atıyor. İngiltere'de birşeyler kapmış ama daha pişmemiş. . .

tarikko
04.Mart.2010, 00:05
Mactan yeni geldim.Guzel mac oldu bekledigimden iyi gecti.Tribunler guzeldi.Emre,Hamit iyilerdi.Ozellikle Hamit'in golu superdi.Tam vuracakken gol olur dedim ve de muthis bir yere gitti top.Guzel bir hazirlik maci oldu.Milli takimimiza tebrikler..

KaPaLı
04.Mart.2010, 09:55
1. Mevlut bu takimin banko santraforu olmali.
2. Bana oyle geliyor ki Volkan Sen ile Ozan Ipek'in milli takimda oynamak icin daha cok sey ogrenmeleri lazim.

Hepsine katılıyorum Ömer abi ama Mevlüt'ün yanına 1 adam daha olmalı. Tek başına mücadele ediyo, Isırıyo rakibini ama pas verecek birini bulamadımı anlamı kalmıyo yaptığı mücadelenin.

Dün akşam Almanya - Arjantin maçını izledim Almanya 5-6 yeni futbolcu denedi kadroda. Arjantin 2 yeni oyuncu denedi yeni pozisyonlarda. Sonra Fransa - İspanya maçını açtım İspanya yine klasik kadroyla sahadaydı tek fark taktiksel dizilişti. Fransa'da 3 yeni yüz vardı kadroda. Bizim dün akşamki kadromuza bakıyorum Euro 2008'de oynamış Volkan - Sabri - Emre Güngör - Servet - Emre - Aurelio - Hamit - Mevlüt - Arda kadroda. Tek fark Volkan Şen ve Caner Erkin. Ee bu nasıl hazırlık maçı ? Oyuncuları Milli Takıma hazırlamak içinmi bu maçlar. Yoksa aynı oyuncuları çağırıp onların form tutmasını sağlamakmı. Ve biz dk:70'den sonra oynadığımız oyunu Almanlara karşı oynarsak onlar bizi ortasahanın gerisine hapsederler.

E.Cartman
04.Mart.2010, 12:42
maçta staddaydım, kapalı alttaydım Çarşı grubu gerçekten ayıp etti kırmızı-beyaz diye başlatıyolar siyah beyaza çeviriyolar sürekli ve sürekli BJK tezahuratı yaptılar kapalı alt olarak ses çıkarmadık bu sefer ana avrat kalmadı...

Zaten maçtan önce bi köşede arkadaşı beklerken bi grup geçti önümüzden adamlar satırları falan bıraktınız demi diye soruyolar birbirine milli maçtayız yav ne satırı :n:

Ilhan
04.Mart.2010, 12:59
Volkan Şen bence gayet iyiydi. Kanatlardaki en büyük sorun bekler ile öndeki kanat oyuncularının iyi anlaşamalarıydı. Arda daha serbest oynadı ve kendini gösterebildi. Bilmiyorum bu taktik miydi ancak Arda'yı sağ kanatta da sık sık gördük.

Volkan iyi bir çizgi oyuncusu. Çizgi'den içeri de kat edebiliyor ancak arkasındaki bekle de iyi anlaşması gerek. Sabri çok zamansız çıkışlar yaptı, iyi anlaşamadı Volkan'la. Volkan kendisine top geldiğinde iyi değerlendirdi ve gerektiğinde kaçmasını da bildi. Hamit'e ve Arda'ya aktardığı güzel toplar var. Birkaç maç daha sabredilirse milli takım yeni bir kanat oyuncusu kazanır.

Melekovic
04.Mart.2010, 13:19
Ben Milli Takımımızdan kimseyi beğenmedim, fazla bir şey de göremedim çünkü ortada bir rakip göremedim. Bizim oyunumuzdan çok rakipte bir sorun vardı,bu yol yorgunluğundan mıdır, Honduras'ta eski güç kalmamış mıdır ya da teknik direktör kötü oynatıp takımını mı saklıyor orası bilinmez :p