Log in

View Full Version : Bursa taraftarına Diyarbakır yasağı

Crocodile1963
04.Mart.2010, 00:12
Turkcell Süper Lig'de cumartesi günü oynanacak olan Diyarbakırspor- Bursaspor maçına Bursasporlu taraftarların alınmayacağı belirtildi.

İl Spor Güvenlik Kurulu yaptığı toplantı sonucu Bursaspor taraftarının Diyarbakırspor maçında tribünlerde olmaması gerektiğine karar verdi.

Diyarbakır'da hafta sonu oynanacak karşılaşmada Bursaspor taraftarının stada alınmasına İl Spor Güvenlik Kurulu izin vermedi. Bursaspor Kulübü'nün taraftar getirme talebi ise 'oluşabilecek gerginlik' gerekçe gösterilecek ret edildi.

Diyarbakır'da bugün yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, hafta sonu oynanacak Diyarbakırspor- Bursaspor maçına rakip takımın taraftarına yasak kararı çıktı.

Öğleden sonra başlayan ve yaklaşık 4 saat süren toplantıda maç öncesi gerekli önlemlerin alınması ve muhtemel olayların çıkmaması için yoğun bir şekilde çalışma kararı çıktı. Toplantıda Diyarbakırspor'un deplasmanda oynadığı Bursaspor maçında çıkan olaylara dikkat çekilerek, provokatörlerin tekrar olay çıkartabileceği vurgulandı.

Diyarbakır'da herhangi bir gerginliğe mahal vermemek için Bursaspor taraftarının da Diyarbakır'a gelmesinin uygun olmayacağı kaydedildi. Toplantıda ayrıca Bursaspor Kulübü'nün taraftar getirmek için yaptığı başvuruda karara bağlandı. Kurul, özellikle internet ortamındaki gerginliği hatırlatarak, oluşabilecek gerginliğin daha da büyümemesi için bu talebi ret etti.

Cihan

KaPaLı
04.Mart.2010, 09:47
10 Otobüs kaldıracakmış Texas. Yasaklansa almasalar bile şehre 2. Adana hareketi olur :j:

Bursaspor
04.Mart.2010, 10:09
Bugün Bursa Valisi aldığı bu kararla ilgili basın toplantısı yapacak. Bu arada bu kararın alınmasını sağlayan Bursa Valisi Şahabettin Harput'un ta kendisidir, Bursa'da olmayan bir maçla ilgili böyle bir karar alması skandaldır.

Diyarbakır Valisi, "Buyursunlar gelsinler" diyor, kendi valimiz bize yasak koyuyor. Bu nasıl iş hala anlamıyorum, bizim valiyi ne ilgilendirir ki taraftarımızın oraya gitmesi, o oranın valisinin ve emniyetinin sorunudur.

Bursaspor
04.Mart.2010, 10:45
Diyarbakır Valisi tam güvenlik sağlanacağını taahhüt ediyor, koruyamazlarsa bu Diyarbakır Emniyeti ve Valisi'nin problemi olur. Bursa Valisi aksine bize yasak koyacağına bizim daha iyi korunmamızı sağlamak zorundadır.

"Tozu halının altına iterek temizlik yapılmaz."

KaPaLı
04.Mart.2010, 10:52
İyide o Bursa Valisinin işi değil Coşkun. Diyarbakır Valisi eğer gereken önlemi alamıyosa ve bu olaylar çıkıyosa o Diyarbakır'ın işidir. Bursa - Diyarbakır arası 500 KM mesafeden karışacak değil ya Bursa Valisi.

Valla ben ilk günden beri yasak yokkende dedim Bursa taraftarı gider truva yapar diye :n:

Bursaspor
04.Mart.2010, 10:57
Coşkun bende biliyorum durumu, ama şu var. Canı burada hafife alan yok, olay olacaksa olur, ki olacaktır. Bunu önlemek oranın emniyetinin sorunudur. Nasıl ki Bursa'da deplasman takımını korumak bizim emniyetin görevi ise oraya gelen taraftarları korumak da Diyarbakır emniyetinin görevidir.

Bu her il için böyledir. Neden başka illerin valileri böyle beyanatlar yapmıyor, kendi taraftarlarının olayları olduğunda, neden hep biz.

Olacakların önüne geçilmesi gerekir, buna da katılıyorum. Fakat şu var, yıllardır sürekli bu tip olaylarda yasak koyarak durumu içinden çıkılmaz hale getirdiler.

Bunu yıllardır yaşıyoruz, sorunla yüzleşmek varken öteleyerek nereye kadar gidebiliriz.

Bu sefer Truva olursa işler çok daha ciddi boyutlara varır, ki bu taraftar o gün o stadyumda olacaktır.

Bursaspor
04.Mart.2010, 11:01
Bursa Valisi şimdiye kadar ne zaman bizim iyiliğimizi düşündü. Ne zaman şu takım için bir şey yaptı. Şimdi bu yaptığı taş koymaktan başka bir şey değildir.

Diyarbakır Valisi "Buyursunlar gelsinler, misafirimizdirler" diyor, Bursa Valisi yasak koyuyor. Yasaklarla nereye kadar gidebiliriz ki, seneye yine yasak gelecek o zaman bu maça, Beşiktaş maçlarına dönecek olay.

Coşkun bu kararın altında politik sebepler yattığı da ortadır, ama bari bizi mağdur etmeyin değil mi?

Bu arada diyorsun ya sorarlar o şehrin valisine neden gönderdin taraftarlarını buraya diye, yahu bu zamana kadar hangi maçta soruldu, olay olan ilin valisi sorumlu olur, sonra iki ilin valisi ortak karar alır iki tarafa da yasak gelir, hep böyle oldu, böyle de olur.

KaPaLı
04.Mart.2010, 11:03
Oğuz'a sormuşsun ama bence politik bu karar. Açılım derdine ( ! ) düşmüş adamlar olay çıkarmak için yer arıyolar. Bursa taraftarınında ne kadar onların karşısında olduğunu herkes biliyo. İstiklal Marşında ayağa kalkmayacaklar Bursa taraftarı boğazı patlayana kadar bağıracak sonra siyasi mesajlar verilmeye başlanacak tribünden. Açılım derdine düşmüş ( ! ) siyasilerde bunu istemezler.

bursa_mc
04.Mart.2010, 11:57
Biz oraya olay çıkartmaya veya taşkınlık yapmaya gitmiyoruz.Takımımız şampiyonluğa oynuyor ve takıma her türlü desteği vermek istiyoruz.He İstanbul deplasmanı he Diyarbakır deplasmanı..Hiç farketmez.Oraya gedecek 500 kişi de bunun farkında.Vali bu desteğe taş kouyor.Bursalı olmayanlar bu şehri yönetiyorsa vay halimize.Ş.Harput sen git konyaya kendi memleketinde valilik yap..

BaFraLı
04.Mart.2010, 15:34
Aslında doğru karar değilmi.İşin siyasi boyutlarından dolayı gerginlik yaşanacaktı bence Bursaspor taraftarıda orda olsa.Yani bence çok doğru bir karar.Bursaspor'da şampiyonluğa oynuyor taraftar çok önemli ama karar doğru olmuş bence.Sonuçta kimse orda olay olsun istemez.

bursa_mc
04.Mart.2010, 17:59
Aslında doğru karar değilmi.İşin siyasi boyutlarından dolayı gerginlik yaşanacaktı bence Bursaspor taraftarıda orda olsa.Yani bence çok doğru bir karar.Bursaspor'da şampiyonluğa oynuyor taraftar çok önemli ama karar doğru olmuş bence.Sonuçta kimse orda olay olsun istemez.

Bu mantık oldukça taraftar hiçbir yere gidemez..

KaPaLı
04.Mart.2010, 18:10
Birde hani biz '' EŞİT '' ülkeydik. Taraftara gelince eşitlik nedense kalkıyo. Siyaset işin içine girmeye başlıyo. Bu maçta göreceksiniz hakem öyle hatalar yapacakki.

BaFraLı
04.Mart.2010, 18:21
Bu mantık oldukça taraftar hiçbir yere gidemez..

Bende keşke Bursaspor taraftarı gitsin diyorum ama oradakiler siyasi açıdan olay çıkartabilirler.Bursa taraftarıda yoktan yere üzülebilir.Onun için böyle bir karar daha iyi değil mi.Bunda anormal bir durum yok.Olay çıksa daha mı iyi.İyi güzel şampiyonluğa oynuyor Bursaspor ama olay çıkmaması için yapılmış bişi sonuna kadarda haklılar bence.Mesela bir Denizlispor-Bursaspor maçında bu yasak olsa tamam ama Diyarbakır'da siyasi açıdan problem olabilir onun için doğru karar bence.

bursa_mc
04.Mart.2010, 18:50
Demoktarik bir ülkede yaşıyorsak benim özgür haklarım neden elimden alınıyor.Siyaset bu kadar düşünülüyorsa neden Diyarbakırspor taraftarı Bursa Atatürk Stadyum'una alındı.Yapılanlar çifte standarttır.Birilerine insan hakları Bursa'ya gelince aman beyler siz olay çıkartırsınız.
Sebep birilerine yaranmak için çıkartılan açılım muhabbeti berbet edilmesin.Devletin başındaki insanlar artık utanıyorum.

Diyarbakır'ın sitesinde not olarak belirtilmiş.
-Bursaspor cuma günü havalimanında olacak
-Bursaspor Diyarbakır Dedeman Otelinde kalacak..Bu notları yazmalarının sebebi nedir acaba?Bursa valisi gitmiyor.Emniyet müdürü gitmiyor.Takım Diyarbakır'da yalnız kalacak.Neler olabiliri aklıma getirmek istemiyorum.Ayrıca bu ülkenin asayişine de güvenmiyorum..İyiki lig tv maçı canlı veriyor..Fakat maç öncesi ve maç sonrası????

bursa_mc
04.Mart.2010, 19:27
http://img96.imageshack.us/img96/8830/23774343793589094551109.jpg (http://img96.imageshack.us/i/23774343793589094551109.jpg/)

I3esiktas
04.Mart.2010, 19:38
Çok fazla abartmaya gerek yok. Besiktas-Bursa Maçlarında oldugu gibi Diyarbakır-Bursa maçlarında olucak. Canlı yayın yasagı, Şu saatte havaalanında olcak, Şu otelde kalcak Abartmayalım. Bizim halkımızda bu genetik gerçi. Herkez Medyaya Atar tutar Çok abartıyolar diye Bir farkınız kalmadı.

KanaKe
04.Mart.2010, 20:20
Bende keşke Bursaspor taraftarı gitsin diyorum ama oradakiler siyasi açıdan olay çıkartabilirler.

sanki bursa taraftari sütten cikma ak kasik :) daha 2 sene önce ankaragücü taraftarlari ile ne olaylar cikardilar... olaya tek tarafli bakiyorsunuz, diyarbakir taraftari olay cikartabilir fakat bursa taraftarida hic yoktan olay cikartabilir bence en hayirlisi bu..

Bursaspor
04.Mart.2010, 21:12
Türkiye'nin tek olay çıkartan taraftarı biziz sanki, adın çıkacağına canın çıksın daha iyi be. Vurun abalıya, zaten insanlar bizi direkt aşağıdaki şekilde yaftalıyor, hatta onunda altındaki paragraftaki gibi.

Doğru tabii Bursaspor taraftarı değil mi garanti olay çıkartır. Hatta biz tek başımıza yetmiyoruz Ankaragücü vs. kim var kim yok toplaşıyoruz olay çıkartmaya gidiyoruz, hobilerimiz arasında en ön sırada.

Ya da direkt şöyle diyelim taraftar değil mi ne beklersin ki alayı serseri, en iyisi yasaklayalım gitsin, sonuçta Bursaspor taraftarı stadyumda olmayınca olay olmayacak. Bir biz kötüyüz, geri kalanımız iyi, bizi temizleyince tribün sorunlarına çözüm bulmuş olacağız.

Böyle giderlerse 1-2 seneye stadyumda maç izlemek hayal olacak herkes için, bir Türkiye'de olay oluyor da sanki medya, kolluk kuvvetleri ve siyasetçiler abartmasa durumu bugün bunları konuşmuyor olacaktık.

C h A o S
04.Mart.2010, 22:34
Doğru karar bence.Oraya gidipde olaysız bir maç olması mucize olur.Her 2 taraf içinde doğru karar.Ama bunu Bursa valisinin vermesi ilginç geldi.

Fearless Coward
04.Mart.2010, 22:59
Bence doğru karar.Zaten Diyarbakır valisi ne diye bilir ki? "Yok istemiyoruz gelmesinler.." mi diyecekti? kim olsa öyle derdi buyursunlar gelsinler..Bursa valisi doğru bir karar vermiş ama bu kararı Diyarbakır valisi değilde Bursa valisinin vermesi ilginç geldi bana..Bursa taraftarı yinede takımını yalnız bırakmaz diye düşünüyorum..

sentugo
04.Mart.2010, 23:09
Ben Bursa Valisinin Bursaspor taraftarına değil de, Diyarbakır taraftarına birşey olmasından korktuğu için gitmelerini istemediğini sanıyorum :)

KanaKe
04.Mart.2010, 23:19
Türkiye'nin tek olay çıkartan taraftarı biziz sanki, adın çıkacağına canın çıksın daha iyi be.
Ya da direkt şöyle diyelim taraftar değil mi ne beklersin ki alayı serseri, en iyisi yasaklayalım gitsin, sonuçta Bursaspor taraftarı stadyumda olmayınca olay olmayacak. Bir biz kötüyüz, geri kalanımız iyi, bizi temizleyince tribün sorunlarına çözüm bulmuş olacağız.
sayet bana yazdiysan bunlari ben olaya zaten tek tarafli bakilmamasi gerektigini söyledim yani diyarbakirlilar olay cikartacaktir yazmis bir arkadas bende ona cevap olarak bursaspor taraftarlarininda olay cikarabileceklerini yazdim.. bursa taraftari daha önce inönü'de ve saracoglu'nda olay cikarmadi mi ? 19 mayis stadinda ankaragüclü taraftarlar ile birlikte ankaragücü - besiktas macinda olay cikarmadilar mi ? neyi savunuyorsunuz ki anlamiyorum holiganizm cok mu iyi birsey, insanlarin illa birseyi anlamasi icin birilerinin kafasinin yarilmasi kolunu bacagini mi kirmasi lazim?

Bursaspor
04.Mart.2010, 23:22
Holiganizme iyi bir şey diyen olmadı. Ayrıca yazdıklarım sadece sana değil genel anlamda bu karar tepkiydi, üstüne alındıysan kusura bakma.

Burada sorun şu ki, olay çıkartmak ayrı bir şey çıkan olayları yatıştırmaya ve engellemeye çalışmaya çalışacak olan emniyetin bundan kaçması ayrı bir şey. Burada el birliğiyle mağdur ediliyoruz daha hala olay çıkarsa diyorsunuz, sanki biz gitmeyince çıkmayacak, yine çıkacak, o zaman tarafsız sahada seyircisiz oynansın madem o maçlar, hem olay olmaz, hem yayıncı kuruluşta küfür yüzünden sesi kısmak zorunda kalmaz.

KanaKe
04.Mart.2010, 23:27
haklisin tabi, suc bursaspor yada diyarbakir taraftarlarinda degil elbette ister istemez olay cikacaktir, suc statta ve cevresinde güvenligi saglayamayan emniyetindir fakat tff bu tür olaylara henüz cözüm getirebilmis degil o yüzden simdilik böylesi daha iyi bence...

BaFraLı
05.Mart.2010, 00:02
sanki bursa taraftari sütten cikma ak kasik :) daha 2 sene önce ankaragücü taraftarlari ile ne olaylar cikardilar... olaya tek tarafli bakiyorsunuz, diyarbakir taraftari olay cikartabilir fakat bursa taraftarida hic yoktan olay cikartabilir bence en hayirlisi bu..

E tamam işte.İki takım taraftarının bi tanesi sahada olmassa olay çıkacaksada daha az çıkar.Karar doğru bence.

bursa_mc
05.Mart.2010, 00:32
Galatasaray-Fenerbahçe maçlarına da bu uygulama uygulansa o zaman o arkadaşların tutumu nasıl olurdu acaba? İyi oldu gitmemeleri demek kolay..Bursaspor şampiyonluğa oynuyor ve taraftar takımı desteklemek istiyor.Biz oraya Diyarbakırlıları asalım keselim mantığıyla gitmeyecektik.Hangi taraftar 20 saatlik yola 10 otobüs yapardı takımını desteklemek için.

eXcitinG
05.Mart.2010, 00:44
Bursa - Beşiktaş

Bursa - Diyarbakır maçLarında oLuyorsa GaLatasaray - Fenerbahçe maçLarı da bundan sonra rakip seyircisiz oynansın.

ÖyLe yağma feLan yok vatandaşa. Ayıp.

Aydin
05.Mart.2010, 00:53
Yalnız burada bir konuyu herkes atlıyor galiba. Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki olaylar tamamen iki takımın aşırı fanatik taraftarlarının çıkardığı aptal saptal olaylardan ibaret. Bu kadar yalın anlatılabilir.

Ama bu sene Bursa ve Diyarbakır arasındaki olaylar ırkçılığa kadar gitti. Aradaki fark bu.

fb-gs maçlarındaki salaklıklara alıştık. Ama ülke gündemini yok yere meşgul eden olaylar sayesinde Diyarbakır'ın her maçı diken üstünde oynatılmaya başlandı. Şu zamana kadar bunun en ağır yaşandığı şehir de Bursa'ydı. Doğru karar.

Sekopej
05.Mart.2010, 00:59
Bursa taraftarı ya da Diyarbakır taraftarı hatta taraftar da değil, holiganları. Bunları aşan bir provakasyon durumu var ortada. Bursa'dan 500 kişi gidiyordur, orada 10 kişi çıkar provakasyon için, ne maçla alakası vardır ne futbolla ne Bursasporla ne de Diyarbakırsporla.

Bu provakatörlerin yakacağı kibrit büyük yangına sebep olabilir, ilk maçta yaşanan gergin ortamı da düşünürsek, ortaya onların istediği bir durum çıktı.

KaPaLı
05.Mart.2010, 09:57
Çok fazla abartmaya gerek yok. Besiktas-Bursa Maçlarında oldugu gibi Diyarbakır-Bursa maçlarında olucak. Canlı yayın yasagı, Şu saatte havaalanında olcak, Şu otelde kalcak Abartmayalım. Bizim halkımızda bu genetik gerçi. Herkez Medyaya Atar tutar Çok abartıyolar diye Bir farkınız kalmadı.

Osman Ankara'da olanlar ayrıydı ama diyarbakırda bunların kat kat fazlasının çıkma riski çok yüksek. Çünkü orası potansiyel suç kenti.

bursa_mc
05.Mart.2010, 13:45
Yalnız burada bir konuyu herkes atlıyor galiba. Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki olaylar tamamen iki takımın aşırı fanatik taraftarlarının çıkardığı aptal saptal olaylardan ibaret. Bu kadar yalın anlatılabilir.

Ama bu sene Bursa ve Diyarbakır arasındaki olaylar ırkçılığa kadar gitti. Aradaki fark bu.

.

Türkiye'yi bölmek isteyen bir terör örgütünün aleyhine bağırmak ne zamandan beri ırkçılık olmuş..Sen dersin Diyarbakır taraftarına yönelik yaptınız bunu.Öyle oldu diyelim onlarda bize katılsaydı o zaman terör örgütünün aleyhine bağırırken.En büyük Türkiye derken onlar niye Diyar diye bağırdı??

. Canlı yayın yasagı, .

Canlı yayın yasağı falan yokki.

BaFraLı
05.Mart.2010, 13:47
Bugün ntvsporda izliyodumda Bursaspor'lu bir taraftar o zaman takımda gitmesin,topçular falan da gitmesin dedi sonra Bursa Emniyet müdürüydü sanırım ilk önce ağır şekilde azarlayarak taraftara bağırdı sonrada gözaltında aldırdı.Vay be dedim ne kadar kolaymış böle şeyler.Bu polislerde kendilerini bişi sanmaya başladı son aylarda.Pendik Sakayarspor maçı olsun böle olaylar olsun çok sert müdahaleler yapıyorlar.

DenizlispoR
05.Mart.2010, 13:50
Polisler ne düşünüyor anlamıyorum her türlü taraftar futbola engel mi teşkil ediyor ?Taraftarsız futbolun zevki olacağını düşünmüyorum kesinlikle.

KaPaLı
05.Mart.2010, 14:56
Bugün ntvsporda izliyodumda Bursaspor'lu bir taraftar o zaman takımda gitmesin,topçular falan da gitmesin dedi sonra Bursa Emniyet müdürüydü sanırım ilk önce ağır şekilde azarlayarak taraftara bağırdı sonrada gözaltında aldırdı.Vay be dedim ne kadar kolaymış böle şeyler.Bu polislerde kendilerini bişi sanmaya başladı son aylarda.Pendik Sakayarspor maçı olsun böle olaylar olsun çok sert müdahaleler yapıyorlar.

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs478.snc3/26186_334904814490_190669874490_3369972_6818520_n. jpg

Taraftara herkes potansiyel suçlu gözüyle baktığı için oluyo herşey. Tamam bazı tribün gruplarının içinden taraftarı almak zordur. Taraftar buna izin vermez. Onların ağırlığı vardır şehirde yönetim içinde stadta heryerde. Ama herkese aynı gözle bakmalarıda saçmalık başka birşey değil. Bu sözleri sarfetti diye taraftarı alan emniyet müdürü acaba gerekçe olarak neyi gösterecek bu taraftar ondan şikayetçi olsa.

KaPaLı
05.Mart.2010, 17:24
Diyarbakırspor taraftarları Bursaspor'un kalacağı otele gelerek oteli basmak istedi. Bunun üzerine Emniyet Müdür yardımcısı Celil Taşkın taraftarları tezahürat yaparak dağıttı.

Diyarbakır'da Bursaspor gerginliği had safhaya ulaştı. Cumartesi günü Diyarbakır Atatürk stadında oynanacak olan Diyarbakırspor Bursaspor maçı için kentte gelecek olan Yeşil-Beyazlı ekibin kalacağı otel olan Dedeman oteline bir grup Diyarbakırsporlu taraftarlar gelerek tepki gösterdi. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı otel çevresinde taraftarlar otele taş atmak istedi.

Bunun üzerine Diyarbakırspor taraftarları kulüap binasına giderek Diyarbakırsporlu futbolculara ve yönetime ile birlikte sevgi gösterilerinde bulundu. Daha sonra tekrar Dedeman oteline giden taraftarlar otele saldırmak istedi. Bunun üzerine Emniyet Müdür yardımcısı Celil Taşkın taraftarlara tezahürat yaparak dağıtmak istedi. Emniyet müdür yardımıcısı Celil Taşkın'ın yaptığı tezahüret sonrası taraftarlarlar dağıldı.

Hadi Bismillah haftasonuna hazırlanıyo kent.

bursa_mc
05.Mart.2010, 21:22
Abi böyle olacağı belliydi zaten.Yarın topçulara olası bir saldırı sonucu Bursa'da neler olur aklıma getirmek istemiyorum.

DenizlispoR
05.Mart.2010, 21:27
İsmail abi bence fark yok ;;).Bursaspor bu maçtan tam kadro çıkamaz :(.

Crocodile1963
05.Mart.2010, 21:50
Bursa - Beşiktaş maçlarına iki takımda taraftarını getirmiyor peki gerilim azaldı mı ya da değişen birşey var mı 3 senedir yok. Şimdi ortaya Diyarbakır olayı çıkarıldı. Bursalılar, Diyarbakır'a giremez, YASAK ! Eee ne olucak şimdi herşey bitecek mi. Üç - beş kendini bilmezin başlattığı gerilimi sağolsun basınımız aşırı şekilde arttırdı. Burada yaşanan 1 olay Diyarbakır'a 5 yansıdı. Doğal olarak ortam haddinden fazla gerildi. Sonuç olarak Bursaspor taraftarları tribünlere alınmıyor. Buradan, deplasmana gidecek olan 500 kişiye güvenlik sağlanamayacak mı ?

Bursasporlu tek bir oyuncunun kılına zarar gelemez o stadta kimsenin şüphesi olmasın. Aksini düşünemiyorum.

NOT :Türkiye'de ölümler en fazla trafik kazalarında oluyor. Trafikte güvenlik zaafiyeti var bir zahmet trafiği durdursunlar. . .

Fietra 10
06.Mart.2010, 13:32
böyle saçma birşey olmaz sen eger Bursa taraftarını koruyamıyorsan niye adın güvenlik gücü ? Başbakan oraya giderken korumayı biliyorsun taraftar gidince mi koruyamıyorsun ? madem yapamıyorsun bırakın taraftar kendini korur zaten merak etmeyin..bu maç için söylemiyorm ama olayların çogu polis yüzünden çıkıyor bu tribünlerde..en basitinden burada Bursalı arkadaşlara polisin yaptıgını bizzat gördüm..keza bizim Eskişehir polisinden gördüğümüz amaçsız nedensiz şiddet..Birde Teksas lideri Selim'e Emniyet Müdürünün azarı var varki sormayın gitsin adam resmen Başbakan Cumhurbaşkanı falan edasında..Selim Abi evlenmiş çoluk çocuga karışmış da durulmuş biraz yoksa şimdi Emniyet Müdürüne saldırmaktan içerdeydi...Kazasız,belasız,olaysız bir maç olsun diyeceğim ama hiç zannetmiyorum..tek korkum ise çevre illerden münferit olarak deplasman yapacak adamlara 1e 100 şeklindeki saldırılardır..Zannediyorum deplasman tarafı Bursa emniyetinin yasagına ragmen açık olacakmış..

KaPaLı
06.Mart.2010, 14:05
Çevre illerden özellikle Gaziantep'ten bu maça gidecek olanlar Ankaragücü taraftarları var. Bursa emniyeti çıkarmayacak belki ama ANkara'dan gidenler var. Zaten olayları göze almayan maça gitmez. 1-100'de olsalar deplasman tayfası 10 kişi görevi görür :n:

BaFraLı
06.Mart.2010, 16:03
Yetkilileri tekrar tebrik ediyorum.Çok yerinde bir karar verdiler.Olan olayları görüyoruz.Bursa seyirciside gitse ne olurdu acaba.

bursa_mc
06.Mart.2010, 19:39
Seneye bakalım Diyarlı taraftarları Bursaya alacaklar mı? :D.(:

DisCo
06.Mart.2010, 19:51
Mantıklı bir karar olduğunu bugünde gördük.

TR.CaPTaiN
07.Mart.2010, 00:22
Topu topu 30 kişilik küçük bir otobüs bile doğru düzgün korunamadı. Allah korusun, izin verilmiş olsaydı; Bursa'dan 9-10 otobüs kaldırılsaydı, sadece tek otobüsü doğru düzgün koruyamayan Diyarbakır emniyeti o otobüsleri nasıl koruyacaktı ? Kaldı ki sonuçta futbolcular kendilerine yapılanlara da karşılık vermeyecek insanlar. Oysa ki oraya taraftar gitseydi, herhangi bir saldırıda otobüslerden inilebilirdi ve çok büyük olaylar çıkabilirdi. Kararı ilk gördüğümde uygulama konusunda pek taraf değildim ama bugün küçük bir otobüsün bile doğru düzgün korunamadığını gördükten sonra çok yerinde bir karar olduğu konusunda herhalde birçoğumuz hemfikir duruma geldik.

Vieri
07.Mart.2010, 00:27
Seneye bakalım Diyarlı taraftarları Bursaya alacaklar mı? :D.(:

seneye diyarbakır olmaz

sentugo
07.Mart.2010, 00:46
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1300872436586

El Barto
07.Mart.2010, 00:53
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1300872436586

Bunların gereği yok bence. Biri çıkıpta

"vurmanıza, gelmenize gerek yok zaten öylesiniz"