View Full Version : 25.Hafta | Samsunspor – Adanaspor
BaFraLı
05.Mart.2010, 14:08
http://www.piceye.com/image-592D_4B8D070E.jpg (http://www.piceye.com/share-592D_4B8D070E.html)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Mart.2010, 17:53
Samsunspor bu gazla Adanayıda geçer diye düşünüyorum.
Lusage
05.Mart.2010, 20:30
Biraz şüphelerim var. Murat Yıldırım %90 yok. Riske etmeyecekler. Ortasahanın her şeyiydi. Onun yerinin doldurulması imkansız. :uzgun: Turgut ta oynamayabilir. MR temiz çıkmış ama belki oynamaz. Form da bir Turgut'un da yeri dolmaz. :confused: Hadi Murat'ın yokluğunda defansa ve Turgay ile Murat'ın yerine oynayacak olan oyuncuya çok iş düşer. Adana ortasahayı daha kolay geçer. Ama bu eksiklikten oluşan pozisyonlar Ersin - Pavlik - Ahmet Şahin 3 lü sü ile bertaraf edilebilir. Ancak Turgut'un yokluğunda sağ kanatta eksik başlarız. Abdülaziz oynar orada da. Ama o da onun boşluğunu dolduramaz. :icon_sad:Bu maçta Hücum olarak Eğer Turgut'ta yoksa her şey Oktay'a bağlı. İyi bir Oktay ile puan veya puanlar alabiliriz. Oktay'a dikkat.:u:
Adana da 2 ayak bağı yok. Artı olarak Emre Aktaş ta yok.
Pazar ola hayırola.
Taraftar da çok güzel olacak. Maraton da güzel bir Kareografi olacak.:icon_cool:
ToRoSKaPLaNı
05.Mart.2010, 20:39
Buradan en az bir puanla döneriz.Forvetlerimiz gününde olursa galip geliriz.Yenilgiyle döneceğimizi düşünmüyorum.Gerçi futbol bu belli olmaz ama şayet yenilirsek futbolcuların Kemal Kılıçtan çekeceği var:D bu yüzden 02ç diyorum.
LaigLeNoiR
05.Mart.2010, 23:39
Samsunspor'un kazanmasını istiyor ve bekliyorum :)
bay e-ko
06.Mart.2010, 03:44
Maratonda birşeyler olacağını bende duydum...
Dev bayrak ve 6.000 küsür karton felan birşeyler dediler :) Bende oradayım hadi hayırlısı...
D-Spor bu maçı verecekmiş. Kartal-Karabük maçını vermesi gerekirdi bence.
ToRoSKaPLaNı
07.Mart.2010, 13:45
Karabük arayı iyice açtığı için samsun maçı tercih edilmiştir.Çünkü bu maç daha çekişmeli olacaktır.Samsunspor çok iyi gidiyor Adanaspor ise 2. olabilmek için yarışıyor.Kıyasıya bir mücadele olacaktır.Kartal ve karabük ise yerlerini benimsemiş durumdalar.İkiside hedefine ulaşmış durumda.Büyük ihtimalle DSpor yöneticileri bunu düşünerek Samsun-Adana maçını seçmiştir.
CeNTeR_TR
07.Mart.2010, 13:54
Ulan ya daha yeni uyandım gidemiyorum maça :mad:
Neyse artık bi şekilde takip edeceğiz güzel futbol ve gelecek 3 puanı sabırsızlıkla bekliyorum bekliyoruz ..
ToRoSKaPLaNı
07.Mart.2010, 14:34
gooooooooooollllllllllllll fevzi fevzi fevzi
Barça38
07.Mart.2010, 14:38
Samsun bu sıralar muhteşem gidiyor ama beraberlik gibi gözüküyor
Karabük arayı iyice açtığı için samsun maçı tercih edilmiştir.Çünkü bu maç daha çekişmeli olacaktır.Samsunspor çok iyi gidiyor Adanaspor ise 2. olabilmek için yarışıyor.Kıyasıya bir mücadele olacaktır.Kartal ve karabük ise yerlerini benimsemiş durumdalar.İkiside hedefine ulaşmış durumda.Büyük ihtimalle DSpor yöneticileri bunu düşünerek Samsun-Adana maçını seçmiştir.
Dspor yöneticilerinin bir şeyi düşünerek maçları yayınladıklarını sanmıyorum :D
CeNTeR_TR
07.Mart.2010, 14:47
Yazık yazık bu kadar basitLik oLmaz !
ToRoSKaPLaNı
07.Mart.2010, 14:51
İlk yarı fevzi özkanın 30 da penaltıdan attığı golle 1-0 bitti.Onur Demirtaş yine yapacağını yaptı ve sarı kart gördü.Adamın sarı kart görmediği maç yok neredeyse.
Turgut Şahin'in penaltıdan attığı golle 1-1 oldu.
CeNTeR_TR
07.Mart.2010, 15:25
Haydi be Samsun'um
The.Crow
07.Mart.2010, 15:45
Samsun 10 kişi
CeNTeR_TR
07.Mart.2010, 15:46
10 kişi kaldık .. Hadi artık son 10 dakika 1 gol veya böyle bitsin Samsuns'um
ToRoSKaPLaNı
07.Mart.2010, 15:52
sinannnnnnnnnnnnnnn 2-1 oldu..
edit:Maç 1-2 bitti.Zor maçı kazandık.
LaigLeNoiR
07.Mart.2010, 16:02
Samsun maçının yayınlanmasının tek nedeni var o da C.tesi günü Giresun maçı yayınlandı ve yayın aracı Karadeniz'de :)
ToRoSKaPLaNı
07.Mart.2010, 16:30
Gelecek hafta Samsun-Buca maçı müthiş olacak.Samsun evinde ardarda ikinci maçını kaybederse tepetakla aşağıya doğru ineceğinin farkında.Bucaysa elde ettiği ikinciliği korumak peşinde olacak.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mart.2010, 16:32
Samsunun yenilmesi kötü oldu eğer kazansalardı play-off şansları oldukça kuvvetlenecekti.
Lusage
07.Mart.2010, 23:21
Seni allah'a havale ediyorum hakem ve yan hakem. Öbür Dünyada tüm Samsun şehri seninle hesaplaşacak. İnce ince doğradın bizi sağol. Ev sahibi takımı 18-19 bin kişiye rağmen hiç kollamadım bütün takdir haklarını deplasman takımına verdim diye havanı atabilirsin. Şahsiyetsiz!
Murat'ı çok aradık. Muratsız ortasahada rakipler cirit atıyor. Bugün bunu gördük. Orhan yine saatli bomba görevini gördü. Geldiğinden beri 1 tane doğru hareket yap be adam. Abdülaziz ortada yoktu. Oktay helal olsun sana. Senin gibi futbolcu Türkiyede 1 elin parmakları kadar yok. Son olarak Turgut. İyisin hoşsun ama arkadaş ya boş köşeye vuracaksın yada boş arkadaşına çıkaracaksın. 1 kerede bitiricilik çalış be adam. :(
Maraton
Çekirdeçi tayfaya göre yinede güzeldi. Neredeyse 1 saat önce gitmeme rağmen ancak açılan pankartın altında yer bulabilmemde şehrin inancını gösterir.
http://www.samsunspor.biz/images/news/ss%285%29.JPG
Serkan Çınar...!!!:icon_evil::icon_evil::icon_evil::icon_ evil::icon_evil:
Neron_FB
07.Mart.2010, 23:43
Adana çok çok zor ve önemli bi 3 puan aldı.. Umarım haftaya Samsun Buca'yı yener de bizim ilk 2 şansımız yeniden doğar :) Bu arada mümkünse emre aktaş hep sakat kalsın ya da yedek :D Saç baş yolduruyor adana'da
LaigLeNoiR
08.Mart.2010, 00:06
Karadeniz takımları istenmiyor. Giresun'u da bu hafta budadı sağolsun Özgüç Türkalp.
Karadeniz'e karşı bir olay olduğu fikri yanlış geliyor. Bence iki maç denk geldi.
Lusage
08.Mart.2010, 20:45
Giresunspor'u Murat daha iyi bilir. Ama konu Samsunspor olupta bu takımın bir şeyler yapmaya başladığı veya işlerin çok kötü gittiği dönemlerde ya biz şunlara bir çelme takalımda akılları başlarına gelsin diye hakemler çıkıyor en iyi örnek bu sezon Konya ve Bolu maçları. Ya da bu takım çok kötü gidiyor birazda biz itekleyelim uçurumdan yuvarlanıp gitsinler diye hakemler çıkıyor. Düştüğümüz sezon ki en net hatırladığım Manisaspor maçı. Emin ol Samsunspor hiç bir zaman hakemler tarafından korunmamıştır. Korunmayacaktırda. Zamanında Samsunlu Ayhan Bermek'e destek vermeyipte Haluk Ulusoy'un seçilmesini sağlayan oyları veren Samsunspor kulübü o zaman korunmayıp doğrandıysa dahada korunmaz.
ToRoSKaPLaNı
08.Mart.2010, 21:24
Bu işlerde güç biraz ön plana çıkıyor.Genelde anadolu kulüpleri böyle hakemler tarafından ezilebiliyor maçlarda.Heleki alt liglerdeki mücadeleler söz konusu olduğunda hiç çaresi yok.Ama şayet finans ve basın yönünden güçlü bir kulüpseniz(bkz FB,BJK,GS) maçtaki en ufak bir hatada bile yaygarayı kopartıp hakemleri etkileyebilir ve bir sonraki maçta kendi lehinize yönettirebilirsiniz.Bu düzen değişmedi ve bu gidişlede hiç değişmeyecek.
BaGa TaRKaN
09.Mart.2010, 00:47
Vayy Toros Kaplanlarıma Bak Sen Helal:D Bu Arada Enteresan İki Şehir Samsun ve Adana İkisininde Ortak Özelliği Ülkemizde En Çok Sorun Mesele Yaşanan Haberlere Malzeme Olan Bir Şehir. Maşallah Asabi Kent Ammada:p
Neron_FB
09.Mart.2010, 02:47
Ohoo Akdenizli'nin asabiyeti meşhurdur :D neyazıkki.. Karadeniz de geri kalmıyor heralde :)